|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 9:31:34 GMT 1
Wczoraj analizując pośrednio kto pod kim kryje to dostałem mindfucka i kilka osób przez to na pewno pomyliłem. Przez co takiego Gumpa miałem w gronie niewinnych, a nie powinien tam się nawet znaleźć. Więc core miasta powinien wyglądać tak : 1. Karaś - tu nie muszę się rozpisywać dlaczego niewinny
2. Iau - i tu musiałem się przespać ponieważ jeszcze wczoraj bym go nie dał do tego grona niewinnych, ale tego chaosu za dużo się zbiera u niego by mógłby być w mafii i jak zaczął normalnie postować w nocy to wyglądał niewinnie
3. Smasher - no tutaj też chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego niewinny
4. Firefox - no jak wczoraj sobie go czytałem i to w jaki sposób rozkminia to mi wychodził że jest niewinny i niech razie tak zostanie 5. Oh Dae-Su - no w jego przypadku nie mam takiego niepokoju przy wrzucaniu go do niewinnych jaki miałem w zeszłej edycji. Przy czym sam przyznał że jemu do końca nie można ufać Pozostali: 1. Przepiękne Felietonistka - no z tobą już można zacząć rozmawiać skoro jest weekend, trochę mi w twoim przypadku jest głupio że nie rozpoznałem ciebie tak szybko i myślałem że gdzie indziej się ukrywasz, przy aktualnym stanie gry jesteś u mnie w takiej szarej strefie i nie wiem do końca co z tobą zrobić i wolę być w twojej kwestii ostrożny 2. Sowa - ją mi nieprzyjemnie się czyta przez co wjechał mi w pewnym momencie bias, że wynika to z jej bycia w mafii; zastanawiając się dłużej to jej niewinność jest dość prawdopodobna; sama gra jej nie uniewinnia jakoś specjalnie a jedyną osobą która otwarcie ją broni jest Felietonistka.
3. Forrest Gump - no i tu już mam problem. Wrzucałem go do niewinnych sądząc że to ktoś zupełnie inny jest. Teraz patrząc że się pomyliłem z jego tożsamością to mam wrażenie, że ten atak na Iau był jednak intencjonalny aby pokazać Iau w jak najgorszym świetle. Innym sygnałem ostrzegawczym przy nim jest to jak łasy jest na pochwały jak tylko nie wymieniłem go w gronie tych co najmocniej naciskali na Iau. 4. Don Kichot - tutaj mam wrażenie że jest niewinny, ale wyżej bym go nie dał. Gra jednak go nie broni i niech powie ktoś kto lepiej go zna czy to jest jego typowa edycja w mieście, czy może jednak siedzi w mafii
5. Tasiemiec uzbrojony - i tutaj mam problem jak bardzo naturalne jest jego podejrzewanie mnie czy Firefoxa a na ile zrobił to intencjonalnie by mieć kogoś kogo może sobie dowoli atakować. Z samej gry wychodzi mi klasyczna szarówa i siedzi jakoś w rozkroku. Nie ufałbym mu za specjalnie w kwestii rozkmin i obserwował czy z niego para nie schodzi w trakcie gry.
6. Cenarius - ktoś jest tutaj wstanie ocenić Cenariusa w ogóle po tym co pisał? Nie czytałem jego twórczości za bardzo, a jak już widziałem jego posty to miałem wrażenie że stanowi tło. O ile nie ma plotwista jakiegoś potężnego to w powyżej szóstce powinna kryć się cała mafia i kogoś z tej szóstki muszę uniewinnić.
Wspaniała odpowiedź i to jest kurwa pojebane że ona powstała w kilka minut od mojego pytania. Pisałeś to 4 minuty czy miałeś przygotowane? Pisałem to trochę dłużej i chciałem to wstawić niezależnie czy byś zadał to pytanie czy nie. Przynajmniej mogłem sobie myśli uporządkować, ponieważ jeszcze przed snem za dużo znaków zapytania miałem.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 9:33:50 GMT 1
Wczoraj analizując pośrednio kto pod kim kryje to dostałem mindfucka i kilka osób przez to na pewno pomyliłem. Przez co takiego Gumpa miałem w gronie niewinnych, a nie powinien tam się nawet znaleźć. Więc core miasta powinien wyglądać tak : 1. Karaś - tu nie muszę się rozpisywać dlaczego niewinny
2. Iau - i tu musiałem się przespać ponieważ jeszcze wczoraj bym go nie dał do tego grona niewinnych, ale tego chaosu za dużo się zbiera u niego by mógłby być w mafii i jak zaczął normalnie postować w nocy to wyglądał niewinnie
3. Smasher - no tutaj też chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego niewinny
4. Firefox - no jak wczoraj sobie go czytałem i to w jaki sposób rozkminia to mi wychodził że jest niewinny i niech razie tak zostanie 5. Oh Dae-Su - no w jego przypadku nie mam takiego niepokoju przy wrzucaniu go do niewinnych jaki miałem w zeszłej edycji. Przy czym sam przyznał że jemu do końca nie można ufać
Pozostali:
1. Przepiękne Felietonistka - no z tobą już można zacząć rozmawiać skoro jest weekend, trochę mi w twoim przypadku jest głupio że nie rozpoznałem ciebie tak szybko i myślałem że gdzie indziej się ukrywasz, przy aktualnym stanie gry jesteś u mnie w takiej szarej strefie i nie wiem do końca co z tobą zrobić i wolę być w twojej kwestii ostrożny
2. Sowa - ją mi nieprzyjemnie się czyta przez co wjechał mi w pewnym momencie bias, że wynika to z jej bycia w mafii; zastanawiając się dłużej to jej niewinność jest dość prawdopodobna; sama gra jej nie uniewinnia jakoś specjalnie a jedyną osobą która otwarcie ją broni jest Felietonistka.
3. Forrest Gump - no i tu już mam problem. Wrzucałem go do niewinnych sądząc że to ktoś zupełnie inny jest. Teraz patrząc że się pomyliłem z jego tożsamością to mam wrażenie, że ten atak na Iau był jednak intencjonalny aby pokazać Iau w jak najgorszym świetle. Innym sygnałem ostrzegawczym przy nim jest to jak łasy jest na pochwały jak tylko nie wymieniłem go w gronie tych co najmocniej naciskali na Iau.
4. Don Kichot - tutaj mam wrażenie że jest niewinny, ale wyżej bym go nie dał. Gra jednak go nie broni i niech powie ktoś kto lepiej go zna czy to jest jego typowa edycja w mieście, czy może jednak siedzi w mafii
5. Tasiemiec uzbrojony - i tutaj mam problem jak bardzo naturalne jest jego podejrzewanie mnie czy Firefoxa a na ile zrobił to intencjonalnie by mieć kogoś kogo może sobie dowoli atakować. Z samej gry wychodzi mi klasyczna szarówa i siedzi jakoś w rozkroku. Nie ufałbym mu za specjalnie w kwestii rozkmin i obserwował czy z niego para nie schodzi w trakcie gry.
6. Cenarius - ktoś jest tutaj wstanie ocenić Cenariusa w ogóle po tym co pisał? Nie czytałem jego twórczości za bardzo, a jak już widziałem jego posty to miałem wrażenie że stanowi tło.
O ile nie ma plotwista jakiegoś potężnego to w powyżej szóstce powinna kryć się cała mafia i kogoś z tej szóstki muszę uniewinnić.
Wspaniała odpowiedź i to jest kurwa pojebane że ona powstała w kilka minut od mojego pytania. Pisałeś to 4 minuty czy miałeś przygotowane? A dla mnie pojebane jest to że akurat miałeś wyczucie czasu z zadaniem tego pytania.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 9:34:47 GMT 1
kurwa tak ja jeste woodo i ci przeczytuje kiedy sobie napisales przygotowanego posta zeby mi odpowiedziec
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 9:42:25 GMT 1
kurwa tak ja jeste woodo i ci przeczytuje kiedy sobie napisales przygotowanego posta zeby mi odpowiedziec No bo kończyłem już pomału tego posta zanim postanowiłeś zadać mi te pytanie. Więc timing dość niefortunnie się złożył że tak mało czasu minęło od twojego pytania.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 9:42:33 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 9:42:33 GMT 1
CenariusCzy cały Twój plan na dziś polega na tym, że chcesz rozważać sprawę "dywersyfikacji głosów"? Jeśli to będzie cały Twój effort w tym cyklu, to jest to bardzo słabe. Jak byś oceniał grę moją, Kichota i Forresta bez tych zależności? Dlaczego Kichot albo ja, a nie Kichot albo Forrest? Też widzę tu możliwość planu w Twoim wykonaniu: jeśli Kichot padnie niewinny, będziesz optował za mną, jak ja padnę niewinny, będziesz optował za Forrestem "bo przecież musieli zdywersyfikować" i są trzy łby do walenia przez trzy dni.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 9:48:00 GMT 1
Dobra, Iau, ja podejmę jeszcze jedną próbę, bo to dla mnie esencjalne. Nie wiem jak inaczej mam grać, jeśli jednym z najbardziej aktywnych graczy jest gość z którym nie umiem rozmawiać. Przepraszam za lekarza-psychiatrę. Jakbyś nie mógł głosować dzisiaj na nikogo z dwójki Szogun - Don Kichot, to na kogo byś głosował? Pytanie pomocnicze - czy uważasz odglanawianie za właściwą taktykę czy szukałbyś odpowiedzi w kimś bardziej aktywnym? Oraz czy jesteś w stanie przedstawić swój obecny vibe do pozostałej czwórki 'glonów', którą o 15:01 opisywałeś. Pomidor kurwa czerwony jak gościa czapka Imo duet, Gump, Silverhand, ktoś jeszcze Coś takiego.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 9:48:10 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 9:48:10 GMT 1
Prześliczna FelietonistkaMamy zbieżności w rozkminach, zwłaszcza w niewinnych, ale dzieli nas ten Gump. Niektórzy mogą cieniutko zacząć, ale się rozkręcają i widziałem takie zachowanie u Gumpa d0-d1. Gumpa padającego w linczu jako niewinny uważałbym za tragedię miejską: jeśli jest niewinny, może być jokerem w talii miejskiej wygrywającym grę. Pod kątem jego umiejętności.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 9:50:25 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 9:50:25 GMT 1
Sowa Mądra GłowaTaka sowa to pewnie na świecie wiele już widziała. Jak oceniasz rozkład głosów? W ogóle warto na to patrzeć, czy to ślepy zaułek?
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 9:52:26 GMT 1
Sowa Mądra Głowa Taka sowa to pewnie na świecie wiele już widziała. Jak oceniasz rozkład głosów? W ogóle warto na to patrzeć, czy to ślepy zaułek? Sam kiedyś analizowałem często rozkłady głosów i one potrafią sprowadzić na manowce więc ich za bardzo bym nie analizował.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 9:53:19 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 9:53:19 GMT 1
Oh Dae-Suna to mi nie odpowiedziałeś "+ jesteś w stanie uniewinnić Kichota (z założeniem, że będzie grał jak dotychczas) do końca gry?"
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 9:55:02 GMT 1
Przepraszam, ale na co, bo nic nie masz w poście zacytowane?
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 9:55:16 GMT 1
Dobra, Iau, ja podejmę jeszcze jedną próbę, bo to dla mnie esencjalne. Nie wiem jak inaczej mam grać, jeśli jednym z najbardziej aktywnych graczy jest gość z którym nie umiem rozmawiać. Przepraszam za lekarza-psychiatrę. Jakbyś nie mógł głosować dzisiaj na nikogo z dwójki Szogun - Don Kichot, to na kogo byś głosował? Pytanie pomocnicze - czy uważasz odglanawianie za właściwą taktykę czy szukałbyś odpowiedzi w kimś bardziej aktywnym? Oraz czy jesteś w stanie przedstawić swój obecny vibe do pozostałej czwórki 'glonów', którą o 15:01 opisywałeś. Pomidor kurwa czerwony jak gościa czapka Imo duet, Gump, Silverhand, ktoś jeszcze Coś takiego. No jak analizujesz timing który miałem mocno niefortunny wysyłając swojego posta akurat 3 minuty po tym jak zadałeś pytanie to sam bym za to mógłbym minusa dać.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 9:58:56 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 9:58:56 GMT 1
Przepraszam, ale na co, bo nic nie masz w poście zacytowane? ?? o kichocie przecież Johnny Ty widzisz moje pytanie?
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 10:00:25 GMT 1
Przepraszam, ale na co, bo nic nie masz w poście zacytowane? ?? o kichocie przecież Johnny Ty widzisz moje pytanie? mafiacorner.boards.net/post/67814 no w tym poście po raz pierwszy je zadałeś w ostatniej linijce.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 16, 2023 10:08:16 GMT 1
Sowa Mądra Głowa Taka sowa to pewnie na świecie wiele już widziała. Jak oceniasz rozkład głosów? W ogóle warto na to patrzeć, czy to ślepy zaułek? Z takiej masówki chyba nie da rady nic wyciągnąć. Chociaż ja w ostatnich 4 minutach miałem głos na Kichocie, Szugoracie, Ioktanym i znowu Szugoracie.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 16, 2023 10:09:53 GMT 1
Orzechy przeciw kasztanom, że Smasher jest w mafii, ale to późnym wieczorem, albo jutro.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 10:25:38 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 10:25:38 GMT 1
No ja mam właśnie tak, że jak Gump jest w mieście to często czuć ten jego pressing i taki niepokój się pojawia, przez co on często leci w mordach, a tu zupełnie tego nie ma. Zamiast zadawać pytania i drążyć, stara się upokarzać. W sumie tak myślałem o tym wszystkim i generalnie nie widzę Cię na ten moment w mafii. Spróbuj mnie przekonać do tego, że Gump jest w mafii. Nie musi być analiza na 5 stron, ale konkrety i solidne argumenty. Najlepiej z cytatami.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 10:26:58 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 10:26:58 GMT 1
Orzechy przeciw kasztanom, że Smasher jest w mafii, ale to późnym wieczorem, albo jutro. Sowa, chcesz przyjąć rolę rozgrywającego w naszej reprezentacji?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 10:37:32 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 16, 2023 10:37:32 GMT 1
W mieście działo się mało, mało poddymiania przez mafię, myślę, że mafia też zagrała to na spokojnie i poszła z miastem, a to by znaczyło, że nie było dywersyfikacji głosów
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 10:37:39 GMT 1
Forest Gump jak to się dzieje, że zawsze oboje dostajemy mocny credit na wejście za bycie sobą i po prostu granie po swojemu a w tej edycji jakoś udało ci się nic takiego nie dostać i jesteś na świeczniku i to pomimo tej całek akcji z Iau.
Jak to się stało, że masz taką słabą pozycję teraz. Tak twoim zdaniem? Co nas różni twoim zdaniem? Pech, niefart?
Edit:
Panie Selekcjonerze. Pomyliłem się, ale linczować cię, ale jeszcze linczować nie chciałem. Kibicuj tej reprezentacji bo zrobię dla niej wszystko.
|
|