|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 10:55:04 GMT 1
Prześliczna Felietonistka Uważam cię za najlepszego stratega mafijnego tutaj. Jakiej mafii się opłaca mordować Najmana? Dla mnie to był absurdalny mord. I dlaczego sam się nad tym nie zastanawiasz? Coś mi nie gra kurwa. Jakbym siedział w mafii i nią dowodził to bym po prostu zastrzelił Karasia i uznał, że chuj jak wyjdzie detektw to najwyżej ogramy sprawdzenie poprzez dobrą grę i tyle.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 11:01:27 GMT 1
Nie no widać ewidentnie, że mafia szuka detektywa, nie zapominaj że mają szpiega, jeśli szpieg sprawdził Karasia i mu wyszedł opryszek, to nie mają kompletnie żadnego powodu by go mordować, tym bardziej, że moim zdaniem Karaś typuje totalnie źle (atakuje Iaua, broni Forresta), a Najman idealnie pasował na detektywa.
A jeśli w mafii jest Gump, jakiś mniej aktywny (Chichot?) plus np. ten Tasiemiec, który teraz chce mnie brać pod włos, to tym bardziej nie opłacało im się walić w Karasia teraz.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 11:05:51 GMT 1
Ale po co sprawdzac Karasia jak możesz go zatłuc, przecież on nie padnie nawet jak ma oprycha i skan deta na sobie.
Ja bym zajebał Karasie no matter what, sprawdził np Najmana szpiegiem.
Dla mnie myślenie, że miasto zlinczuje Karasia bo detektywowi wyszedł winny to jest jakaś odklejka totalna.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 11:11:09 GMT 1
No ale robisz teraz te rozkminy by mi pokazać, że nie jesteś w mafii?
Moim zdaniem szef tej bandy chuja Gump nie miał żadnego interesu w tym by mordować Karasia i tyle.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 11:12:06 GMT 1
to tylko potwierdza, że jestem chujowy w tożsamości martwi mnie natomiast, że nie rozpoznałem na razie najbardziej problematycznego gagatka w tej grze, a to może znaczyć, że jest w mafii xD Kto jest najbardziej problematycznym gagatkiem? Jak mniemam chodzi o jakiś prawdziwy nick z listy, którego nie potrafisz przyporządkować. Moim zdaniem wszystkie karty są już na stole. Te długie posty Iaua poczytam sobie jak wstanę. Nie mam dziś już siły, za dużo energii na to poświęciłem w dniu dzisiejszym, a do linczu jeszcze prawie 2 dni. Bez sensu, strasznie wolne to tempo. Tak, ale już go przyporządkowałem. Niestety bez korzyści dla przyporządkowanego. Nadrabiam właśnie nocną i poranną twórczość, jak skończę to napiszę więcej.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 11:18:16 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 11:18:16 GMT 1
przecież taki det może rozpierdolić grę mafii jak poceluje dobrze w ludzi w stanach średnich, których mafia mogłaby wepchnąć i da dwóch full niewinnych, to przy połączeniu z ludźmi, którzy uniewinniają się grą, oznacza ciężary dla mafii wtedy nie mogą wyciągać umiejętnościami, tylko modlą się o korzystne RNG
weź się trochę rozbujaj, co
stawiam, że mamy do czynienia z niewinną wersją, ale czuję się, jakbyś napierdalał w Baldura a mafijke na drugim monitorze przy okazji
bierz temat za mordę
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 11:20:33 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 11:20:33 GMT 1
Po pierwsze Gump ty socjopato po chuj zwyzywałeś wtedy Iaucośtam. Akurat ty się chuju nie denerwujesz. Ty krótkiego lontu nie masz. Ty ludzi obrażasz świadomie i po coś. Po co go tam tak styrałeś? Byłem pewien że tam inny się gracz posprzeczał z Lau. Jak tylko się dowiedziałem że to ty, to do mnie dotarło że to manipulacja. Ty byś nigdy się tak nie obraził tak mocno o takie gówno. Więc pytanie. Po chuj ci to było? Co to jest za tekst? Wróć do dyskordowej gdzie było tak samo, pół rozgrywki narzekałem że robi rozpierdol i nie da się z nim grać.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 11:23:35 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 11:23:35 GMT 1
Co ci tu kurwa nie pasowało. I dlaczego nie zajebałeś dwuedziestupięć emotek albo jednej? Ty teatralny kaskaderze. Prześliczna Felietonistka Wiem, że zadanie trochę trudne ale jednak mimo wszystko ty z nim ostatni w mafii byłeś. Na ile Kichot gra minimalistycznie bo go mafijna rola przytłacza, a na ile jest po prostu sobą twoim zdaniem? Pisałem to głupi zacblańcu xd Wróćmy do rozmowy jak wytrzeźwiejesz
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 11:28:01 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 11:28:01 GMT 1
Nie no widać ewidentnie, że mafia szuka detektywa, nie zapominaj że mają szpiega, jeśli szpieg sprawdził Karasia i mu wyszedł opryszek, to nie mają kompletnie żadnego powodu by go mordować, tym bardziej, że moim zdaniem Karaś typuje totalnie źle (atakuje Iaua, broni Forresta), a Najman idealnie pasował na detektywa. A jeśli w mafii jest Gump, jakiś mniej aktywny (Chichot?) plus np. ten Tasiemiec, który teraz chce mnie brać pod włos, to tym bardziej nie opłacało im się walić w Karasia teraz. Ale co Cię biorę pod włos? Jakoś nie widzę Cię w mafii, więc Cię poprosiłem o swój punkt widzenia, bo może ja czegoś w Gumpie nie umiem dostrzec. Ale nie, Ty juz się zafiksowałeś i koniec kontaktu.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 11:30:08 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 11:30:08 GMT 1
Forest Gump jak to się dzieje, że zawsze oboje dostajemy mocny credit na wejście za bycie sobą i po prostu granie po swojemu a w tej edycji jakoś udało ci się nic takiego nie dostać i jesteś na świeczniku i to pomimo tej całek akcji z Iau. Jak to się stało, że masz taką słabą pozycję teraz. Tak twoim zdaniem? Co nas różni twoim zdaniem? Pech, niefart? Edit: Panie Selekcjonerze. Pomyliłem się, ale linczować cię, ale jeszcze linczować nie chciałem. Kibicuj tej reprezentacji bo zrobię dla niej wszystko. Ja nie analizuje swojej pozycji, ale śmieszy mnie, że najpierw się pomyliłeś do Najmana, teraz mylisz się do mnie i podklepuje Cię w tym Felietonistka (no bo kto inny), ale Twoimi podstawami są jakieś dziwne argumenty, wybiórcze, jakbyś patrzył tylko pod kątem dopasowania faktów do teorii. A cała relacja z Antura jest jota w jotę jak w dyskordowej, tam szliśmy razem obok i fakt, że tego nie widzisz daje mi bardzo do myślenia, bo te same wydarzenia analizujesz w drugą stronę.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 11:31:29 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 11:31:29 GMT 1
Nie no widać ewidentnie, że mafia szuka detektywa, nie zapominaj że mają szpiega, jeśli szpieg sprawdził Karasia i mu wyszedł opryszek, to nie mają kompletnie żadnego powodu by go mordować, tym bardziej, że moim zdaniem Karaś typuje totalnie źle (atakuje Iaua, broni Forresta), a Najman idealnie pasował na detektywa. A jeśli w mafii jest Gump, jakiś mniej aktywny (Chichot?) plus np. ten Tasiemiec, który teraz chce mnie brać pod włos, to tym bardziej nie opłacało im się walić w Karasia teraz. Ale co Cię biorę pod włos? Jakoś nie widzę Cię w mafii, więc Cię poprosiłem o swój punkt widzenia, bo może ja czegoś w Gumpie nie umiem dostrzec. Ale nie, Ty juz się zafiksowałeś i koniec kontaktu. Oczywiście że koniec kontaktu, przecież Felietonistka nie próbuje wejść w grę ani w nią grać, tylko chce kogoś odjebać i z takim założeniem zaczęła się wypowiadać. Stoi jak posąg w swoich statementach. A On-Due Suomi go o rady prosi. Kabaret.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 11:31:31 GMT 1
przecież taki det może rozpierdolić grę mafii jak poceluje dobrze w ludzi w stanach średnich, których mafia mogłaby wepchnąć i da dwóch full niewinnych, to przy połączeniu z ludźmi, którzy uniewinniają się grą, oznacza ciężary dla mafii wtedy nie mogą wyciągać umiejętnościami, tylko modlą się o korzystne RNG
weź się trochę rozbujaj, co
stawiam, że mamy do czynienia z niewinną wersją, ale czuję się, jakbyś napierdalał w Baldura a mafijke na drugim monitorze przy okazji
bierz temat za mordę
Przecież jestem jednym z top posterów xD Wczoraj przy linczu chlałem, dzisiaj spałem do 12, dajcie człowiekowi odpocząć w łikend kurwa właśnie kończę nadrabianie, zara będę tworzył mój ranking na dziś
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 11:34:05 GMT 1
Nie no, wczorajszy wieczór to popis grani kupy w Twoim wykonaniu. Przyczyny mnie nie za bardzo interesują. Ja tam nie widzę powodu, żebyś się tak wkurwiał. Ale skoro już jesteś, to chciałbym z Tobą pogadać. Dlaczego uważasz, że pobudki Lau są czyste? Ja w sumie zanotowałem post Karasia na jego temat i faktycznie chłop lubi bardzo mocno się podpinać pod nastroje wśród graczy "z posłuchem". Kto jest dla Ciebie na ten moment najbardziej podejrzanym, a komu byłbyś w stanie zaufać? Odpisz mi teraz, plz, bo potem będę skrollować z telefonu i może mi umknąć. Właśnie odpaliłem kompa i chciałem bardziej poanalizować, ale takie intuicyjne szybkie posty mogą być faktycznie bardziej treściwe. No ten nocny posting jest dość przekonujący - jeśli chodzi o jego stosunek do mnie, to w pełni go rozumiem z jego perspektywy i przez to czuję tu miastowe wajby. Jasne, że może tu być udawany miastowy, ale tak głęboka analiza w wykonaniu mafii jest trudniejsza. Mam zawsze problem z tożsamościami, ale jeśli dobrze ją czytam, to tu też plusuje styl gry w kontekście przeszłych gier. Podejrzani - dwóch najbardziej podejrzanych poleciało wczoraj, co mi podcięło nieco skrzydła, ale i wstząsnęło do premyślenia wszystkiego od nowa, także mafia zrobiła mi w sumie przysługę. Jeśli miałbym teraz kogoś wskazywać to felietonistka i nieco mniej pewnie ty i don kichot, ale mówię to tak jeszcze mając w pamięci wczorajsze moje analizy. Core miasta łatwiej mi wskazać, jest to Smasher, Karaś, Oh dae su. Co do wczorajszego wieczornego spostrzeżenia, to tłumaczę dokładniej. Wychodząc z założenia, że konsensus zakładał bardziej równy wynik niż był w rzeczywistości i faktycznie, zakładając niewinność Don kichota, mafia nie sądzę, że głosowałaby w linczu wszyscy na jednego, bo zawsze lepiej dla nich się rozmyć niż skupiać w jednym punkcie. Jasne, że to nie jest pewnik, ale stawiałbym na to takie 2/3-3/4 szans. Wychodząc z tego założenia wynika, że ktoś z mafii na 60-70% zagłosował za Don Kichotem, a skoro wynik wyszedł jak wyszedł, wynika z tego, że: W przypadku niewinności Don kichota, na 70% mafia jest w składzie Firefox, Forrest Gump. Jeśli tak gruby wniosek pierwszego dnia to nie jest powód do ekscytacji to nie wiem co nim może być. Jeszcze tylko najpierw najbardziej śmierdząca rzecz, którą zobaczyłem w zaległościach. Dwa posty po sobie - w jednym Cenarius wymienia Kichota jako jednego ze swoich głównych podejrzanych, w drugim tworzy teorię opartą na na jego niewinności i jeszcze uważa ją za jakiś przełom po pierwszym dniu gry xD No albo rybki albo akwarium, mi się to w chuj nie klei
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 11:38:48 GMT 1
dobra, bo sie wkurwiłem, że wstaję, otwieram sobie forum i dostaję na ryja coś, co zostało już albo wytłumaczone, albo coś co nie jest moją osobą tylko obrazem mojej osoby (nie kłócę się z Iau normalnie, taaa XD)
więc teraz łaskawie wróć Suomi do moich pytań
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 11:42:08 GMT 1
Dobra chuj, Gump mafia i od tej pory nie mam zamiaru z nim dyskutować, bo jak zawsze on każdy post rozłoży na czynniki pierwsze, siedem razy mnie obrazi, a na koniec zmanipulowany Iau mu jeszcze przyklaśnie. problem w tym, że jak byłem w mafii, to pisałem, że jesteś mafia i chuj, nie ma co wiecej mówić a teraz zadaje Ci pytania, które zbywasz 'z mafiozami nie gadam' i mam wrażenie łączysz style, brakło u Ciebie normalnej gry D1, swojej gry tego dnia, więc dorzucasz jakiś inny atut ze standardowej ręki, żeby wyglądać bardziej jak egze, a nie popierdółka tymczasem przypominam wszystkim ten post: zarzucam Ci, że manipulujesz.
Od jakiegoś czasu za wszelką cenę chcesz przekonać innych, że mój głos w Szoguna był podejrzany. Najpierw dlatego, że przez pół dnia mnie nie było i nie zmieniłem zdania, później bo niby się pod Szoguna podpiąłem, mimo iż o jego pozoranctwie pisałem już wczoraj.
A teraz jeszcze próbujesz ode mnie wymusić reakcję na domniemaną rolę.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 11:43:54 GMT 1
kogo ja muszę przekonywać, skoro zwykłym pressingiem i intuicją plus łączeniem faktów oczywistym jest, że Twój głos jest podejrzany? manipulujesz? manipulacją jest głośne zastanawianie się nad tym? każda Twoja wypowiedź jest przemyślana i wyglądasz jak wąż mafijny
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 11:47:01 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 11:47:01 GMT 1
Dobra chuj, Gump mafia i od tej pory nie mam zamiaru z nim dyskutować, bo jak zawsze on każdy post rozłoży na czynniki pierwsze, siedem razy mnie obrazi, a na koniec zmanipulowany Iau mu jeszcze przyklaśnie. problem w tym, że jak byłem w mafii, to pisałem, że jesteś mafia i chuj, nie ma co wiecej mówić a teraz zadaje Ci pytania, które zbywasz 'z mafiozami nie gadam' i mam wrażenie łączysz style, brakło u Ciebie normalnej gry D1, swojej gry tego dnia, więc dorzucasz jakiś inny atut ze standardowej ręki, żeby wyglądać bardziej jak egze, a nie popierdółka tymczasem przypominam wszystkim ten post: zarzucam Ci, że manipulujesz.
Od jakiegoś czasu za wszelką cenę chcesz przekonać innych, że mój głos w Szoguna był podejrzany. Najpierw dlatego, że przez pół dnia mnie nie było i nie zmieniłem zdania, później bo niby się pod Szoguna podpiąłem, mimo iż o jego pozoranctwie pisałem już wczoraj.
A teraz jeszcze próbujesz ode mnie wymusić reakcję na domniemaną rolę. Jeżeli to nie jest udawany odpał, a wydaje mi się, że nie, to Felietonistka wjechała w swoją fazę zafiksowanej nieomylności. Już nic do niej nie dotrze. Dyskusji nie podejmie, wyjaśnić czegoś nie spróbuje. Jak nie myślisz jak ona, to jesteś głupi. A jeśli ona nie będzie miała racji, to zwali na winę Twojej chujowości. Wyciągnąłem do niej rękę, ale jak tak się zamierza zachowywać, to mam ją w nosie i traktuję jako szkodnika.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 11:55:04 GMT 1
Forest Gump jak to się dzieje, że zawsze oboje dostajemy mocny credit na wejście za bycie sobą i po prostu granie po swojemu a w tej edycji jakoś udało ci się nic takiego nie dostać i jesteś na świeczniku i to pomimo tej całek akcji z Iau. Jak to się stało, że masz taką słabą pozycję teraz. Tak twoim zdaniem? Co nas różni twoim zdaniem? Pech, niefart? Edit: Panie Selekcjonerze. Pomyliłem się, ale linczować cię, ale jeszcze linczować nie chciałem. Kibicuj tej reprezentacji bo zrobię dla niej wszystko. Ja nie analizuje swojej pozycji, ale śmieszy mnie, że najpierw się pomyliłeś do Najmana, teraz mylisz się do mnie i podklepuje Cię w tym Felietonistka (no bo kto inny), ale Twoimi podstawami są jakieś dziwne argumenty, wybiórcze, jakbyś patrzył tylko pod kątem dopasowania faktów do teorii. A cała relacja z Antura jest jota w jotę jak w dyskordowej, tam szliśmy razem obok i fakt, że tego nie widzisz daje mi bardzo do myślenia, bo te same wydarzenia analizujesz w drugą stronę. To popatrz na zabawny przypadek. Bo jak byliśmy razem w mafii to cała twoja relacja z moją była jota w jotę jak zawsze. Nie odmówisz temu argumentowi. Nie twierdzę, że na pewno jesteś w mafii, ale temu argumentowi nie możesz odmówić. Po pierwsze Gump ty socjopato po chuj zwyzywałeś wtedy Iaucośtam. Akurat ty się chuju nie denerwujesz. Ty krótkiego lontu nie masz. Ty ludzi obrażasz świadomie i po coś. Po co go tam tak styrałeś? Byłem pewien że tam inny się gracz posprzeczał z Lau. Jak tylko się dowiedziałem że to ty, to do mnie dotarło że to manipulacja. Ty byś nigdy się tak nie obraził tak mocno o takie gówno. Więc pytanie. Po chuj ci to było? Co to jest za tekst? Wróć do dyskordowej gdzie było tak samo, pół rozgrywki narzekałem że robi rozpierdol i nie da się z nim grać. Ale wtedy byłeś na niego wkurwiony, nie czułeś się obrażony w żadnym momencie, byłeś wkurwiony więc go bluzgałeś. Moim zdaniem nie byłeś nawet wkurwiony, z jakiegoś powodu uznałeś, że chcesz go wyzywać to wyzywałeś. Tu jest znacząca różnica. Po pierwsze przeprosiłeś go. Po drugie i najważniejsze sam powiedziałeś, że zwyzywałeś go, bo poczułeś się urażony. JA kurwa ni chuj nie uwierzę, że taki losowy tekst tego gracza cię uraził. Nie uraził cię, po prostu wykorzystałeś go jako pretekst żeby mu przyjebać. Dlatego byłem pewny, że Gump to nie ty tylko taki jeden kolega co ma historię bycia toksycznym i nieco nerwowym graczem, ale nie kurwa ty.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 11:56:00 GMT 1
Dobra, Iau, ja podejmę jeszcze jedną próbę, bo to dla mnie esencjalne. Nie wiem jak inaczej mam grać, jeśli jednym z najbardziej aktywnych graczy jest gość z którym nie umiem rozmawiać. Przepraszam za lekarza-psychiatrę. Jakbyś nie mógł głosować dzisiaj na nikogo z dwójki Szogun - Don Kichot, to na kogo byś głosował? Pytanie pomocnicze - czy uważasz odglanawianie za właściwą taktykę czy szukałbyś odpowiedzi w kimś bardziej aktywnym? Oraz czy jesteś w stanie przedstawić swój obecny vibe do pozostałej czwórki 'glonów', którą o 15:01 opisywałeś. Ty kurwa za coś przepraszasz. Ta jasne. Gump was wali w chuj fest. co jest kurwa z Tobą nie tak? nie dość, że manipulujesz i to jeszcze kurwa manipulujesz obrazem tego jaki ja jestem, to nie pamiętasz kluczowych i oczywistych wydarzeń, albo obracasz je na jakąś dziwną stronę. jaką masz w tym korzyść? zamiast kurwa przedstawić co masz na kogo, to operujesz na jakimś dziwnym poziomie własnych przekonań robiąc mniej więcej taką woltę jak Felietonistka. a wcześniej przepraszałeś za to, że Ci obojętne kto w linczu zginie.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 11:56:47 GMT 1
Ale to było post factum gdzie już doszliśmy do czegoś, a nie during factum. Łatwo jest przeprosić kolegę z drużyny po tym jak razem zajebaliście 3 gole drużynie przeciwnej. Ale z 0:0 na radarze. No kurwa nie sądzę. Nie u ciebie.
Nie masz takiej psychiki żeby tekst Iau cię jakkolwiek obraził. Kłamaleś. Wiem to.
|
|