|
Post by Adam Smasher on Sept 17, 2023 19:54:03 GMT 1
z drugiej strony mając z tyłu głowy soft-uniewinnienie Iau też grałoby się zdecydowanie lepiej kazus dyskordowej - tam na koniec został funfel z Anturą i mimo tego, że funfla właściwie dało się matematycznie rozpisać, to było mocne what if przy Anturze Ode mnie soft uniewinnienie ma, no ale właśnie, soft Te strumienie świadomości nocne byłyby na pewno ciężkie do odtworzenia w mafii, ja mu daję kredyt zaufania na razie, mimo że reszta jego gry mnie nie przekonuje jakoś specjalnie
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 19:55:11 GMT 1
Chyba nie rozumiem. Sowa dała Cię jako drugiego w kolejce, woli w Kichota. Tasiemiec woli Koreańca, więc raczej nie powiedziałbym, że jesteś pchany do linczu. No nie jestem na pierwszym miejscu, ale przewijam się wysoko. Don Kichot by zaczął ode mnie. Zakładając, że nie jestem pchany do linczu wystarczająco, jak byłoby to "wskazane" w przypadku mafii pod ścianą, to co to może oznaczać? Że mafia nie jest pod ścianą? No tak, tylko dalej nie widzę tu pchania. Kichot ma za słabą pozycję, żeby Cię pchać. Czyli jeśli jesteś niewinny, to albo leci dziś niewinny i mafii jest to na rękę, albo mafia nie ma pozycji, żeby Cię przepchnąć. Czyli na przykład w tej mafii jest wypostowany Oh Dae-Su, Kichot bez żadnego posłuchu i pozycji i Felietonistka, której nie ma.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 17, 2023 19:55:49 GMT 1
Forrest Gump a kojarzysz ostatnio, jak Chińczyk chciał mnie szukać wcześnie, bo go dobrze odczytuję? może dlatego chciał mnie odjebać w linczu wcześniej i w sumie żebym nie przekonał przypadkiem Karasia do niego? ale nie wiem, czy aż tak by się mnie bał nie rozumiem, czemu mnie pchał wczoraj znowu "po chuj to robi" ja jestem jeszcze bardzo zdziwiony jego relacją z Centaurem, on pisał, że nie wymordowałby Centaura w poprzedniej grze, z drugiej strony ja mam z tyłu głowy gdzieś, że na bank pisał kiedyś, że Njaya się boi, bo on potrafi go znaleźć tymczasem też w poprzedniej: Ten "sposób na njaya" to jego jakieś dziwne wyobrażenia. Ja serio uważam, że on mnie manipulował swoimi ostatnimi postami, żebym potem go bronił. Zadziwia mnie tylko to, dlaczego dzisiaj takie słabe ciśnienie na mnie było. Coś mi tu nie pasuje. Nastawiłem się na walkę, a tu nic nie ma.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 19:56:07 GMT 1
dlaczego nie ma teraz Felietonistki, która powinna wykorzystać to, że mnie cały dzień nie było i wajchować na mnie? tego też nie rozumiem
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 17, 2023 19:57:10 GMT 1
No nie jestem na pierwszym miejscu, ale przewijam się wysoko. Don Kichot by zaczął ode mnie. Zakładając, że nie jestem pchany do linczu wystarczająco, jak byłoby to "wskazane" w przypadku mafii pod ścianą, to co to może oznaczać? Że mafia nie jest pod ścianą? No tak, tylko dalej nie widzę tu pchania. Kichot ma za słabą pozycję, żeby Cię pchać. Czyli jeśli jesteś niewinny, to albo leci dziś niewinny i mafii jest to na rękę, albo mafia nie ma pozycji, żeby Cię przepchnąć. Czyli na przykład w tej mafii jest wypostowany Oh Dae-Su, Kichot bez żadnego posłuchu i pozycji i Felietonistka, której nie ma. Karaś ufam tobie
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 19:57:19 GMT 1
ja jestem jeszcze bardzo zdziwiony jego relacją z Centaurem, on pisał, że nie wymordowałby Centaura w poprzedniej grze, z drugiej strony ja mam z tyłu głowy gdzieś, że na bank pisał kiedyś, że Njaya się boi, bo on potrafi go znaleźć tymczasem też w poprzedniej: Ten "sposób na njaya" to jego jakieś dziwne wyobrażenia. Ja serio uważam, że on mnie manipulował swoimi ostatnimi postami, żebym potem go bronił. Zadziwia mnie tylko to, dlaczego dzisiaj takie słabe ciśnienie na mnie było. Coś mi tu nie pasuje. Nastawiłem się na walkę, a tu nic nie ma. no to odpowiedz szczerze jaki to mógłby być sposób?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 19:57:40 GMT 1
dlaczego nie ma teraz Felietonistki, która powinna wykorzystać to, że mnie cały dzień nie było i wajchować na mnie? tego też nie rozumiem No ale z drugiej strony jak jesteś niewinny a on winny, to wajchowanie na Ciebie jest mało opłacalne. Lepiej jest odjebać Cię rękami niewinnych, np. takiego Silverhanda.
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 19:57:59 GMT 1
Pytanie czy gracze którzy są obecnie w podejrzanych, jeśli byliby w mafii, to nie powinni czasem robić jakieś playsy żeby przeżyć? Czy mafia faktycznie ma lepszą pozycje niż miasto myśli?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 19:58:07 GMT 1
Silverhand ma mniej postów ode mnie, o kurwa.
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 19:59:11 GMT 1
No i ten Silverhand, był na początku uniewinniany i teraz sie opierdala, mógłbyś coś mnie pobronić chociaż przed linczem bo wieje chujem
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 19:59:12 GMT 1
Pytanie czy gracze którzy są obecnie w podejrzanych, jeśli byliby w mafii, to nie powinni czasem robić jakieś playsy żeby przeżyć? Czy mafia faktycznie ma lepszą pozycje niż miasto myśli? XD no jeden nie ma postów na przykład pytanie dlaczego teoretyczny drugi nie robi nic zostało już zadane
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 19:59:59 GMT 1
Pytanie czy gracze którzy są obecnie w podejrzanych, jeśli byliby w mafii, to nie powinni czasem robić jakieś playsy żeby przeżyć? Czy mafia faktycznie ma lepszą pozycje niż miasto myśli? XD no jeden nie ma postów na przykład pytanie dlaczego teoretyczny drugi nie robi nic zostało już zadane A reszta? Sowa na przykład?
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 17, 2023 20:00:00 GMT 1
Ten "sposób na njaya" to jego jakieś dziwne wyobrażenia. Ja serio uważam, że on mnie manipulował swoimi ostatnimi postami, żebym potem go bronił. Zadziwia mnie tylko to, dlaczego dzisiaj takie słabe ciśnienie na mnie było. Coś mi tu nie pasuje. Nastawiłem się na walkę, a tu nic nie ma. no to odpowiedz szczerze jaki to mógłby być sposób? Paręnaście lat temu powiedziałem, że jak on był w mafii to nie mogłem go rozgryźć jako jednego z nielicznych. Tak go to złechtało, że zrobił z tego życiowe credo.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 20:00:29 GMT 1
XD no jeden nie ma postów na przykład pytanie dlaczego teoretyczny drugi nie robi nic zostało już zadane A reszta? Sowa na przykład? wiesz kto to Sowa?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 20:00:48 GMT 1
Aleście dojebali, dobrze, że nie detektyw.
|
|
|
Post by lowrider on Sept 17, 2023 20:01:19 GMT 1
Testament Oh Dae-Su
|
|
|
Post by Don Kichot on Sept 17, 2023 20:01:21 GMT 1
Nieeeeeee
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 20:01:33 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 20:01:33 GMT 1
kurwa
niedobrze
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:01:39 GMT 1
XD Co mu odjebało?
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 20:01:49 GMT 1
nie rozumiem Cię Pshemo i uważam, że po edycji powinniśmy usiąść w jednym pokoju i porozmawiać
|
|