Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 20:17:19 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 20:17:19 GMT 1
Kurwa, nie tego się spodziewałem. No i nie spodziewałem się, że wjedzie taka masówka. Muszę przemyśleć, co to oznacza. Ale na tę chwilę trzymam się swoich uniewinnień. Albo Wy się zastanowicie po mordzie na mnie. z szacunku do Chińczyka trzeba zajrzeć do Forresta ale nie wiem, czy to na moje siły (w sensie: wyłapanie jego mafijności) jak teraz wszedł przed linczem i zaczął napierdalać, to widziałem samo miasto i pomyślałem "kurwa, dobrze żeśmy nie dali im go wepchnąć"
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:19:13 GMT 1
Z jakiego, kurwa, szacunku? Co ty bredzisz Mozilla. Nie szanuję jego gry, nie szanuję jego postaci.
On chce, żeby nami dyrygował Kichot i Silverhand. Tak, ten Kichot, który tu pierdolił kocopoły.
Nie no, jestem wkurwiony bo wszystko chuj strzelił i kilka godzin życia poszło w pizdu
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 17, 2023 20:20:37 GMT 1
No to poleciał niewinny. Czyli mnie to powinno nieco uniewinnić, dobrze rozumiem? Ale dlaczego Cię to powinno uniewinniać? Niewinność Oh Dae-Su oznacza, że mafia nie miała powodu robić dziś nerwowych ruchów. I tych nerwowych ruchów faktycznie dziś nie było. Nie wiem jak ma to świadczyć o Twojej niewinności. Wytłumacz mi ten ciąg myślowy. No dobra, zajebałem się. Bo ja cały czas wychodziłem z założenia, że jestem niewinny, więc mafia powinna mnie cisnąć, a tego nie robiła, więc tak jak rozmawialiśmy, leci niewinny lub mafia nie ma wystarczającej mocy. Wyszło, że poleciał niewinny, więc to jest spójne z tym co pisaliśmy, ale tylko z mojej perspektywy, bo wy przecież nie wiecie, że jestem niewinny.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 17, 2023 20:21:03 GMT 1
Szybka matematyka, powiedzcie mi czy się gdzieś nie jebnąłem.
Ja to sobie szereguję obecnie tak: Niewinni - Karaś, raczej Mozilla, Silverhand Mniej niewinni ale z kredytem zaufania - Iau, chyba Sowa, Gump (mało go było dziś, no ale te posty ostatnie były dobre)
Pozostaje nam grono Tasiemiec, Felietonistka, Kichot, Cenarius
Jeżeli uznamy że Pshemo miał dobrą czutkę do Kichota, no to zostaje trójka.
Jeżeli jebniemy w trójkę Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius i spudłujemy, no to wiadomo, że ktoś nas robi w chuja i trzeba wywrócić stół, ale przy stanie 7-3 mamy jeszcze zapas żeby to sprawdzić.
No chyba że ktoś ma lepszą propozycję jak do tego podejść.
No i mamy jeszcze deta.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 20:21:06 GMT 1
Tasiemiec, Gump, Smasher i koniec.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:21:12 GMT 1
No cóż, mówiłem, że Azjata miasto, łyso wam tera? Czujesz większą satysfakcję jako miastowy, który traci miastowego, ale ma rację? Czy może jednak czułbyś większą satysfakcję, jeśli okazałoby się, że był w mafii, a Ty jako miastowy się co do niego myliłeś?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 20:21:20 GMT 1
Kurwa, nie tego się spodziewałem. No i nie spodziewałem się, że wjedzie taka masówka. Muszę przemyśleć, co to oznacza. Ale na tę chwilę trzymam się swoich uniewinnień. Albo Wy się zastanowicie po mordzie na mnie. z szacunku do Chińczyka trzeba zajrzeć do Forresta ale nie wiem, czy to na moje siły (w sensie: wyłapanie jego mafijności) jak teraz wszedł przed linczem i zaczął napierdalać, to widziałem samo miasto i pomyślałem "kurwa, dobrze żeśmy nie dali im go wepchnąć" Zajrzeć, czyli zlinczować, czy zajrzeć, czyli poczytać, przygrillować, przesłuchać?
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 20:21:58 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 20:21:58 GMT 1
z szacunku do Chińczyka trzeba zajrzeć do Forresta ale nie wiem, czy to na moje siły (w sensie: wyłapanie jego mafijności) jak teraz wszedł przed linczem i zaczął napierdalać, to widziałem samo miasto i pomyślałem "kurwa, dobrze żeśmy nie dali im go wepchnąć" Zajrzeć, czyli zlinczować, czy zajrzeć, czyli poczytać, przygrillować, przesłuchać? to drugie, podejść na nowo
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 20:22:36 GMT 1
Szkoda, że nie wiemy z której godziny ten testament? Ja mój pisałem przed pierwszym mordem, jak coś.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 20:22:38 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 20:22:38 GMT 1
Kurwa, nie tego się spodziewałem. No i nie spodziewałem się, że wjedzie taka masówka. Muszę przemyśleć, co to oznacza. Ale na tę chwilę trzymam się swoich uniewinnień. Albo Wy się zastanowicie po mordzie na mnie. z szacunku do Chińczyka trzeba zajrzeć do Forresta ale nie wiem, czy to na moje siły (w sensie: wyłapanie jego mafijności) jak teraz wszedł przed linczem i zaczął napierdalać, to widziałem samo miasto i pomyślałem "kurwa, dobrze żeśmy nie dali im go wepchnąć" kurde Zmarz ale Ty się znowu usprawiedliwiasz ja jestem transparentny, mogę rozmawiać, mogę odpowiadać, na pewno nie dam się znowu wepchnąć pod stos natomiast jak Generał, bo to by praktycznie skasowało grę przez to jaka drogę wybrał Pshemo nie rozumiem motywacji, nie będę komentował więcej, natomiast siła rzeczy rozumiem że mi to robi pod górkę, ale nie dam się pod pociąg wepchnąć niezależnie od tego sam przeanalizuje też Tasiemca
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 17, 2023 20:22:47 GMT 1
Z jakiego, kurwa, szacunku? Co ty bredzisz Mozilla. Nie szanuję jego gry, nie szanuję jego postaci. On chce, żeby nami dyrygował Kichot i Silverhand. Tak, ten Kichot, który tu pierdolił kocopoły. Nie no, jestem wkurwiony bo wszystko chuj strzelił i kilka godzin życia poszło w pizdu Czemu poszło w pizdu? Nie da się wyciągnąć żadnych wniosków z dzisiejszego dnia? Opowiedz o tym.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:23:08 GMT 1
Jestem w stanie uniewinnić Smashera, bo jego punkt widzenia odnośnie sensowności wyskoku Koreańca był najbardziej rigczowy i miastowy.
Najniżej spada Sowa, która zrzuciła to na karb alko a teraz ostro ciśnie we mnie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 20:23:27 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 20:23:27 GMT 1
Szkoda, że nie wiemy z której godziny ten testament? Ja mój pisałem przed pierwszym mordem, jak coś. wrzucales go? pokaz
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 20:23:55 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 20:23:55 GMT 1
Z jakiego, kurwa, szacunku? Co ty bredzisz Mozilla. Nie szanuję jego gry, nie szanuję jego postaci. On chce, żeby nami dyrygował Kichot i Silverhand. Tak, ten Kichot, który tu pierdolił kocopoły. Nie no, jestem wkurwiony bo wszystko chuj strzelił i kilka godzin życia poszło w pizdu no Chińczyk to nie jest jakiś ogór przecież w mieście, chociaż jest podatny na manipulacje nawet najebany odjebał raz mafiozę, świadomie podchodzi do swojej gry, chce progresować nie mówię, żeby traktować jego przemyślenia jak graala, ale nie że do kosza wypierdalać, bo "gość chujowy najebaniec"
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 20:24:39 GMT 1
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:24:42 GMT 1
Z jakiego, kurwa, szacunku? Co ty bredzisz Mozilla. Nie szanuję jego gry, nie szanuję jego postaci. On chce, żeby nami dyrygował Kichot i Silverhand. Tak, ten Kichot, który tu pierdolił kocopoły. Nie no, jestem wkurwiony bo wszystko chuj strzelił i kilka godzin życia poszło w pizdu Czemu poszło w pizdu? Nie da się wyciągnąć żadnych wniosków z dzisiejszego dnia? Opowiedz o tym. Moje wszystkie wnioski i teorie poszły się jebać. A to teraz mam najwięcej czasu, żeby siąść do gry.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 20:26:22 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 17, 2023 20:26:22 GMT 1
Czemu poszło w pizdu? Nie da się wyciągnąć żadnych wniosków z dzisiejszego dnia? Opowiedz o tym. Moje wszystkie wnioski i teorie poszły się jebać. A to teraz mam najwięcej czasu, żeby siąść do gry. no to chyba dobrze, że możesz teraz mieć szansę ułożyć na nowo?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 20:26:27 GMT 1
Kogo najlepiej ostatnio poznał Odessu? Gumpa. Więcej od niego nie uradzimy.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:27:24 GMT 1
Moje wszystkie wnioski i teorie poszły się jebać. A to teraz mam najwięcej czasu, żeby siąść do gry. no to chyba dobrze, że możesz teraz mieć szansę ułożyć na nowo? Obawiam się, że nie będę mieć na to zbytnio czasu XD
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 20:27:26 GMT 1
Tasiemiec był faworytem do linczu, zanim zaczął nam mydlić oczy.
|
|