|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 20:28:10 GMT 1
Koniec tej wolnej amerykanki.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:28:31 GMT 1
Tasiemiec był faworytem do linczu, zanim zaczął nam mydlić oczy. Rozumiem, że jestem pewnym co do mojej winy?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 20:28:34 GMT 1
Szybka matematyka, powiedzcie mi czy się gdzieś nie jebnąłem. Ja to sobie szereguję obecnie tak: Niewinni - Karaś, raczej Mozilla, Silverhand Mniej niewinni ale z kredytem zaufania - Iau, chyba Sowa, Gump (mało go było dziś, no ale te posty ostatnie były dobre) Pozostaje nam grono Tasiemiec, Felietonistka, Kichot, Cenarius Jeżeli uznamy że Pshemo miał dobrą czutkę do Kichota, no to zostaje trójka. Jeżeli jebniemy w trójkę Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius i spudłujemy, no to wiadomo, że ktoś nas robi w chuja i trzeba wywrócić stół, ale przy stanie 7-3 mamy jeszcze zapas żeby to sprawdzić. No chyba że ktoś ma lepszą propozycję jak do tego podejść. No i mamy jeszcze deta. Na razie jest 8-3, po mordzie 7-3. Czyli mamy 3 lincze na trafienie, rozpatrując najgorsze scenariusze będzie tak: Po wtorku 6-3. Po czwartku 4-3. W sobotę meczówka. Czyli jeśli w gronie Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius nie ma mafii, to przegraliśmy. Jeśli są 2 mafie, to w sobotę przed linczem mamy 6-1 i po potencjalnym pudle 4-1. Potem w poniedziałek może się zrobić 2-1 i wtedy w środę meczówka. Jeśli w gronie Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius jest jedna mafia, to możliwe, że w sobotę mamy meczówkę, którą bronimy, ale w poniedziałek jest meczówka przy 3-2.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 17, 2023 20:29:07 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 17, 2023 20:29:07 GMT 1
Tasiemiec był faworytem do linczu, zanim zaczął nam mydlić oczy. nie zgadzam się, nie był, przynajmniej u mnie, u mnie był poza czwórką
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:29:51 GMT 1
Kto mnie tu w chuja robi? Karaś, Sowa?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 20:29:59 GMT 1
Poleciałby dziś Kichot, to chociaż miałbym spokój ducha, a tak są pilniejsze tematy. Czyja to jest wina? NIE MOJA. Mieliście lincz między Kichotem, a Cenurionem, którzy mało dawali. I za to musicie zostać zlinczowani.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 20:30:59 GMT 1
Tasiemiec był faworytem do linczu, zanim zaczął nam mydlić oczy. nie zgadzam się, nie był, przynajmniej u mnie, u mnie był poza czwórką U mnie też nie, u mnie był szósty w kolejce. Ostatni nieuniewinniony.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 20:31:04 GMT 1
Tasiemiec był faworytem do linczu, zanim zaczął nam mydlić oczy. Rozumiem, że jestem pewnym co do mojej winy? Byłeś u mnie na pierwszym miejscu i zostałeś wskazany w testamencie. Adieu!
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 20:31:47 GMT 1
Szybka matematyka, powiedzcie mi czy się gdzieś nie jebnąłem. Ja to sobie szereguję obecnie tak: Niewinni - Karaś, raczej Mozilla, Silverhand Mniej niewinni ale z kredytem zaufania - Iau, chyba Sowa, Gump (mało go było dziś, no ale te posty ostatnie były dobre) Pozostaje nam grono Tasiemiec, Felietonistka, Kichot, Cenarius Jeżeli uznamy że Pshemo miał dobrą czutkę do Kichota, no to zostaje trójka. Jeżeli jebniemy w trójkę Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius i spudłujemy, no to wiadomo, że ktoś nas robi w chuja i trzeba wywrócić stół, ale przy stanie 7-3 mamy jeszcze zapas żeby to sprawdzić. No chyba że ktoś ma lepszą propozycję jak do tego podejść. No i mamy jeszcze deta. Na razie jest 8-3, po mordzie 7-3. Czyli mamy 3 lincze na trafienie, rozpatrując najgorsze scenariusze będzie tak: Po wtorku 6-3. Po czwartku 4-3. W sobotę meczówka. Czyli jeśli w gronie Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius nie ma mafii, to przegraliśmy. Jeśli są 2 mafie, to w sobotę przed linczem mamy 6-1 i po potencjalnym pudle 4-1. Potem w poniedziałek może się zrobić 2-1 i wtedy w środę meczówka. Jeśli w gronie Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius jest jedna mafia, to możliwe, że w sobotę mamy meczówkę, którą bronimy, ale w poniedziałek jest meczówka przy 3-2. Co ty masz do tej Felietonistki?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:32:05 GMT 1
Poleciałby dziś Kichot, to chociaż miałbym spokój ducha, a tak są pilniejsze tematy. Czyja to jest wina? NIE MOJA. Mieliście lincz między Kichotem, a Cenurionem, którzy mało dawali. I za to musicie zostać zlinczowani. No sorry typie, ale ja nie gram po to, żeby zrobić dobrze puchaczowi i dbać o jego spokój ducha. Nawet poruszyłem temat sensowności zagrania Koreańca bo miałem wątpliwości. Smsher mi je rozwiał. Gonbao dostał to na co zasłużył swoją kretyńską akcją i wypostowaniem.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 17, 2023 20:32:16 GMT 1
Pytanie, czy mafia nie mogła przewidzieć, że po śmierci Koreańca następny pod topór pójdzie tasiemiec? Bo jeśli to przeanalizowali i doszli do takich wniosków, to teoretycznie powinni próbować przepchać inną ofiarę. Chyba, że założyli, że Koreaniec z głosem nie padnie w linczu. Ta opcja jest chyba najbardziej prawdopodobna, ale jeśli nie, to by oznaczało, że Tasiemiec=Don Kichot=mafia
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 20:32:50 GMT 1
Jestem w stanie uniewinnić Smashera, bo jego punkt widzenia odnośnie sensowności wyskoku Koreańca był najbardziej rigczowy i miastowy. Najniżej spada Sowa, która zrzuciła to na karb alko a teraz ostro ciśnie we mnie. Ale ja też składałem to na karb alko i wyzwania. Tymczasem Smasher tłumaczył to sensownie przy założeniu winy Koreańca. Tylko że Koreaniec nie był winny. Nie mówię, że to ma obniżać pozycję Smashera, bo on gra zajebiście i dla mnie jest bankowym niewinnym, natomiast jebanie teraz za to Sowy jest słabe. A jeśli chcesz jebać jego, to powinieneś też mnie.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 20:34:21 GMT 1
Pytanie, czy mafia nie mogła przewidzieć, że po śmierci Koreańca następny pod topór pójdzie tasiemiec? Bo jeśli to przeanalizowali i doszli do takich wniosków, to teoretycznie powinni próbować przepchać inną ofiarę. Chyba, że założyli, że Koreaniec z głosem nie padnie w linczu. Ta opcja jest chyba najbardziej prawdopodobna, ale jeśli nie, to by oznaczało, że Tasiemiec=Don Kichot=mafia Ja myślę, że założyli, że po Koreańcu padnie Gump. Przecież to na Gumpa napierdalał wczoraj Koreaniec i to jego był tak pewny, że kładł głowę pod topór.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 17, 2023 20:35:34 GMT 1
Szybka matematyka, powiedzcie mi czy się gdzieś nie jebnąłem. Ja to sobie szereguję obecnie tak: Niewinni - Karaś, raczej Mozilla, Silverhand Mniej niewinni ale z kredytem zaufania - Iau, chyba Sowa, Gump (mało go było dziś, no ale te posty ostatnie były dobre) Pozostaje nam grono Tasiemiec, Felietonistka, Kichot, Cenarius Jeżeli uznamy że Pshemo miał dobrą czutkę do Kichota, no to zostaje trójka. Jeżeli jebniemy w trójkę Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius i spudłujemy, no to wiadomo, że ktoś nas robi w chuja i trzeba wywrócić stół, ale przy stanie 7-3 mamy jeszcze zapas żeby to sprawdzić. No chyba że ktoś ma lepszą propozycję jak do tego podejść. No i mamy jeszcze deta. Na razie jest 8-3, po mordzie 7-3. Czyli mamy 3 lincze na trafienie, rozpatrując najgorsze scenariusze będzie tak: Po wtorku 6-3. Po czwartku 4-3. W sobotę meczówka. Czyli jeśli w gronie Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius nie ma mafii, to przegraliśmy. Jeśli są 2 mafie, to w sobotę przed linczem mamy 6-1 i po potencjalnym pudle 4-1. Potem w poniedziałek może się zrobić 2-1 i wtedy w środę meczówka. Jeśli w gronie Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius jest jedna mafia, to możliwe, że w sobotę mamy meczówkę, którą bronimy, ale w poniedziałek jest meczówka przy 3-2. To znaczy inaczej. Ja na potrzeby tych obliczeń zakładam, że mafia to DOKŁADNIE TA TRÓJKA - Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius. Jeżeli spudłujemy jednym linczem, trzeba układać klocki inaczej, nie wiem, zerknąć na tego Gumpa skoro Hińczyk był tak przekonany, zerknąć na Iaua który jest na dwoje babka wróżyła. Ogólnie można zacząć to robić już teraz, bo jak to się spierdoli to już nie będzie czasu. Jutro mamy dzień bez mordu więc można do tego podejść na spokojnie. Masa czasu do analizy.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:35:49 GMT 1
Jestem w stanie uniewinnić Smashera, bo jego punkt widzenia odnośnie sensowności wyskoku Koreańca był najbardziej rigczowy i miastowy. Najniżej spada Sowa, która zrzuciła to na karb alko a teraz ostro ciśnie we mnie. Ale ja też składałem to na karb alko i wyzwania. Tymczasem Smasher tłumaczył to sensownie przy założeniu winy Koreańca. Tylko że Koreaniec nie był winny. Nie mówię, że to ma obniżać pozycję Smashera, bo on gra zajebiście i dla mnie jest bankowym niewinnym, natomiast jebanie teraz za to Sowy jest słabe. A jeśli chcesz jebać jego, to powinieneś też mnie. Ty spadłeś z wyższego poziomu niż ten z którego spadła Sowa. I Ty nie ciśniesz we mnie automatycznie po werdykcie na Koreańcu. Wiem, że w świetle tych okoliczności jestem już praktycznie martwy i kopanie mnie jest czymś banalnym, dlatego nie rozumiem aż takiego podbijania tematu przez Sowę.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 17, 2023 20:35:54 GMT 1
Na razie jest 8-3, po mordzie 7-3. Czyli mamy 3 lincze na trafienie, rozpatrując najgorsze scenariusze będzie tak: Po wtorku 6-3. Po czwartku 4-3. W sobotę meczówka. Czyli jeśli w gronie Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius nie ma mafii, to przegraliśmy. Jeśli są 2 mafie, to w sobotę przed linczem mamy 6-1 i po potencjalnym pudle 4-1. Potem w poniedziałek może się zrobić 2-1 i wtedy w środę meczówka. Jeśli w gronie Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius jest jedna mafia, to możliwe, że w sobotę mamy meczówkę, którą bronimy, ale w poniedziałek jest meczówka przy 3-2. Co ty masz do tej Felietonistki? Uważam, że jest w mafii. Uważam, że uniewinniła Cię bez argumentów, uważam, że jej dojebanie się do Gumpa było na miałkich podstawach, do tego nie próbuje mieć wpływu na grę, chowa się i jest pizdowata a nie wyrazista. No i to on zawsze twierdzi, że w mafii najchętniej morduje Kacperka, bo się go boi.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:36:45 GMT 1
Na razie jest 8-3, po mordzie 7-3. Czyli mamy 3 lincze na trafienie, rozpatrując najgorsze scenariusze będzie tak: Po wtorku 6-3. Po czwartku 4-3. W sobotę meczówka. Czyli jeśli w gronie Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius nie ma mafii, to przegraliśmy. Jeśli są 2 mafie, to w sobotę przed linczem mamy 6-1 i po potencjalnym pudle 4-1. Potem w poniedziałek może się zrobić 2-1 i wtedy w środę meczówka. Jeśli w gronie Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius jest jedna mafia, to możliwe, że w sobotę mamy meczówkę, którą bronimy, ale w poniedziałek jest meczówka przy 3-2. To znaczy inaczej. Ja na potrzeby tych obliczeń zakładam, że mafia to DOKŁADNIE TA TRÓJKA - Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius. Jeżeli spudłujemy jednym linczem, trzeba układać klocki inaczej, nie wiem, zerknąć na tego Gumpa skoro Hińczyk był tak przekonany, zerknąć na Iaua który jest na dwoje babka wróżyła. Ogólnie można zacząć to robić już teraz, bo jak to się spierdoli to już nie będzie czasu. Jutro mamy dzień bez mordu więc można do tego podejść na spokojnie. Masa czasu do analizy. Dlaczego ja a nie Gump? Biorąc pod uwagę same okoliczności i odrzucając testament Azjaty.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 17, 2023 20:39:14 GMT 1
To znaczy inaczej. Ja na potrzeby tych obliczeń zakładam, że mafia to DOKŁADNIE TA TRÓJKA - Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius. Jeżeli spudłujemy jednym linczem, trzeba układać klocki inaczej, nie wiem, zerknąć na tego Gumpa skoro Hińczyk był tak przekonany, zerknąć na Iaua który jest na dwoje babka wróżyła. Ogólnie można zacząć to robić już teraz, bo jak to się spierdoli to już nie będzie czasu. Jutro mamy dzień bez mordu więc można do tego podejść na spokojnie. Masa czasu do analizy. Dlaczego ja a nie Gump? Biorąc pod uwagę same okoliczności i odrzucając testament Azjaty. Ze względu na to, że analizowałem was obu wczoraj no i z Gumpem miałem spontaniczną zgodność myśli w kilku momentach. To zawsze jest dla mnie mocny argument. A na ciebie miałem tam kilka nieładnych rzeczy. No ale to na razie tylko se hipotetyzuję, do zweryfikowania przez następne 48h
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 17, 2023 20:39:50 GMT 1
Moja kolejka: Tasiemiec, Gump, Smasher, Cenarius, Don Kichot.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 20:40:56 GMT 1
Moja kolejka: Tasiemiec, Gump, Smasher, Cenarius, Don Kichot. Dlaczego ja pierwszy? Ale konkrety, proszę.
|
|