monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 10:20:20 GMT 1
podobało mi się jak jemu się nie podobało, jak jemu się spodobało to mi się nie podoba już
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 1, 2023 10:20:51 GMT 1
Myślałem że pójdzie mu lepiej.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 1, 2023 10:41:23 GMT 1
masz wyjebane bo tę grę możesz tylko wygrać? a jak sędzia się pomyli to tylko lepiej? mam wyjebane bo trzeba by mieć o wiele gorzej ze wzrokiem niż tylko skośne oczy, żeby nie zobaczyć mojej niewinności ergo gra się skończyła w momencie losowania, jakbym był mafią, to pewnie byłoby o wiele ciekawiej no bo powtarzam, nasze relacje ja miasto - ty mafia jednak na moją korzyść zdecydowanie a relacje ja mafia - ty miasto jakieś takie niekonkretne, jak byłeś Trollem to nawet nie było jak pogadać, bo Z MAFIOZAMI NIE GADAM I ELO swoją drogą szanuję naprawdę za jak najmniej kłamania nie dość, że nie użyłeś 'z mafiozami nie gadam' bo kłamstwo to jeszcze nie użyłeś 'z montim się nie da gadać bo zaraz ci zajedzie setką postów z analizą każdej linijki' Skąd przekonanie, że tak łatwo jest mi zobaczyć twoją niewinność? Lub że tak łatwe powinno być to do zauważenia.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 10:46:04 GMT 1
jest ogólnie łatwo zobaczyć moja niewinność, na Ciebie mam wywalone bo nic mnie już nie zaskoczy, ale też spodziewałbym się że nawet Ty jesteś w stanie to zrobić
aczkolwiek po końcówce wczorajszego dnia uważam że jeszcze łatwiej dojrzeć winę egzego
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 1, 2023 10:47:48 GMT 1
Przecież ja dotychczas poprawnie rozczytuję twoją winę i jej brak.
Co w tej końcówce dnia Egzego było takigo uwinniającego?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 10:52:28 GMT 1
rozczytałeś raz moja winę poprawnie (bo więcej okazji nie było), natomiast na absolutnie złych przesłankach nie będę bil brawo za trafienie na oślep natomiast w rozczytywaniu winy egzego jesteś beznadziejny więc nie będę Ci pomagał, sam mi powiedz co było u niego uwinniające
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 1, 2023 11:07:45 GMT 1
uhuhu mafia się podenerwowała i chce wziąć sędziego pod włos jechaniem w niego
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 11:18:49 GMT 1
to chyba jakoś od mojej trzeciej wypowiedzi w takim razie
ale ja nie jestem w mafii, a Ty tak, więc jak to się ma do Ciebie? znowu małe kłamstewko na karb dużo w jak najmniej
egze, a odpowiesz na moje pytanie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 11:29:39 GMT 1
17 idę na koncert Einaudi przy świecach więc jak ktoś ma jakieś wąty to proszę do tej pory
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 11:43:59 GMT 1
biedny egze xd
na śniadanie tatar po częstochowsku
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 11:59:59 GMT 1
egze, ile dałbyś sobie za te rozgrywkę, a ile za;
Aldonę dyskordową Freakową Ostatnią
tak czysto subiektywnie
i powiedz proszę ile razy skłamałeś w poście o poranku
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 1, 2023 12:09:03 GMT 1
Znowu powtórzę pytanie po Redzie, ale myślę, że jest dobre.
Jeżeli wybiorę twojego rywala na mafiozę to jak myślisz za co?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 12:50:45 GMT 1
nie wiem za co ty go wybierzesz
ja bym go wybrał za egzaltację, nadmierną agresję, pozę w grze i doszukiwanie się do czego można zrobić przytyk plus socjotechniczne umniejszanie rywalowi
raczej standardowy repertuar
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 1, 2023 12:57:01 GMT 1
No dobra to jeszcze czekamy na odpowiedź Egzego na poprzednie pytanie i robię reveal tego co myślę o rozgrywce i waszej grze do tej pory. Zastanowiłem się i stwierdziłem, że w przeciwieństwie do Reda chcę przed wami odsłonić co myślę i pozwolić wam na zmianę mojego zdania i dyskusję z nim zanim wydam ostateczny werdykt.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 1, 2023 13:07:10 GMT 1
Chwilkę bo spałem
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 1, 2023 13:12:24 GMT 1
Znowu powtórzę pytanie po Redzie, ale myślę, że jest dobre. Jeżeli wybiorę twojego rywala na mafiozę to jak myślisz za co? za to, że na wielu etapach gry on myśli jak mafiozo, nie ma klasycznych dla miastowego postaw, widać, że udaje. O ile na poziomie wyciągania mi pewnych rzeczy jest dość zgrabny, o tyle w momentach, kiedy pytany jest o własne odczucia stara się odpowiadać w taki sposób by nic z tego nie wynikało. Stara się za wszelką cenę pokazać jak bardzo ma wszystko w nosie. Uruchamia się tylko wtedy, kiedy ma coś ciekawego do powiedzenia na temat mojej gry albo wtedy kiedy potrzebuje w jakiś sposób zmanipulowac sędziego.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 1, 2023 13:15:33 GMT 1
egze, ile dałbyś sobie za te rozgrywkę, a ile za; Aldonę dyskordową Freakową Ostatnią tak czysto subiektywnie i powiedz proszę ile razy skłamałeś w poście o poranku nie skłamałem o poranku, średnio się wyspałem, bierze mnie jakieś choróbsko i nie jestem w mafii, tę edycję ocenię po niej, z oddali. za Aldonę solidne 8/10 biorąc pod uwagę początek i to ile miałem czasu na rozgrywkę (przypadała na moje drugie zmiany) dyskordowa to takie góra 5/10, straszny start, potem jednak nadrabiałem technikaliami, ostatecznie ani przez moment nie było szansy na zwycięstwo freakowa trudno ocenić, bo wszedłem w temat znakomicie, ale potem pokonał mnie układ ról i to, że musiałem zmienić szybko zdanie ostatnia to takie 7/10, zabrakło pracowitości i pewności siebie w niektórych momentach, ale taktycznie i strategicznie bardzo ok
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 1, 2023 13:17:21 GMT 1
Monti dlaczego spytałeś Egzego o jego opinie na temat poprzednich mafijnych edycji?
Już piszę co myślę i na kogo bym w tej chwili zagłosował.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 13:25:12 GMT 1
bo to fajna okazja żeby o tym pogadać no i mam super obraz porównawczy tamte vs ta, lepszego nie będzie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 13:26:10 GMT 1
egze, ile dałbyś sobie za te rozgrywkę, a ile za; Aldonę dyskordową Freakową Ostatnią tak czysto subiektywnie i powiedz proszę ile razy skłamałeś w poście o poranku nie skłamałem o poranku, średnio się wyspałem, bierze mnie jakieś choróbsko i nie jestem w mafii, tę edycję ocenię po niej, z oddali. za Aldonę solidne 8/10 biorąc pod uwagę początek i to ile miałem czasu na rozgrywkę (przypadała na moje drugie zmiany) dyskordowa to takie góra 5/10, straszny start, potem jednak nadrabiałem technikaliami, ostatecznie ani przez moment nie było szansy na zwycięstwo freakowa trudno ocenić, bo wszedłem w temat znakomicie, ale potem pokonał mnie układ ról i to, że musiałem zmienić szybko zdanie ostatnia to takie 7/10, zabrakło pracowitości i pewności siebie w niektórych momentach, ale taktycznie i strategicznie bardzo ok czyli nie skłamałeś w tamtym poście? czy deklarujesz że jeśli skłamałeś to w najbliższych wyborach parlamentarnych oddasz swój głos do dyspozycji użytkownikowi stork?
|
|