egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:31:18 GMT 1
powolujesz sie na edycje gdzie musialem kombinowac by wygrac, tu nie musze kombinowac, bo nie moge wygrac
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:32:03 GMT 1
a jeśli byłbyś w mafii to musiałbyś kombinować żeby wygrać?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:33:26 GMT 1
oczywiscie, w mafii bylbym na pozycji 25-75 moze 20-80, moze 30-70, zalezy jak rozpatrywac preferencje Pshema co do naszej gry w mafii.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:34:17 GMT 1
Ty w miescie bylbys zdecydowanie bardziej pewny swoich typow, pewny swojego zdania, a nie wyjebane na wszystko, byle nie podpasc sedziemu
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:34:35 GMT 1
rozumiem
to ostatnie pytanie
jakbyś miał subiektywnie ocenić mając na uwadze swoje wcześniejsze również słowa
to kto z nas więcej kombinuje w tej rozgrywce?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:35:05 GMT 1
ooo, dodatkowe pytanie
czy da się być bardziej pewnym typu na drugą stronę niż mając totalnie wyjebane?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:35:28 GMT 1
samo to, że mogę Cie czasem punktować a Ty mnie rzadko i to w oparciu o jakieś kurwa szóste strony świadczy o tym, że to Ty jesteś w mafii, mnie naprawdę ciezko punktowac twoja slaba gre, bo masz jezyk jaki masz
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:36:24 GMT 1
kurwa Monti my obaj jestesmy pewni swoich typow, kurwa dostales wiadomosc, wiesz ze jestes w mafii, ja wiem ze jestem w miescie, nie da sie inaczej typowac niz zgodnie ze swoja frakcja
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:36:53 GMT 1
ja pierdole przepraszam ale musze zrobic przerywnik bo sie wydarzyla historia i nie moge w to uwierzyc
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:38:03 GMT 1
rozumiem to ostatnie pytanie jakbyś miał subiektywnie ocenić mając na uwadze swoje wcześniejsze również słowa to kto z nas więcej kombinuje w tej rozgrywce? Ty kombinujesz, nie grasz szczerze, udajesz znudzonego i niezainteresowanego
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:44:51 GMT 1
Pshemo on sobie zrobił przerywnik, a Ty pewnie jesteś, możemy sobie podyskutować w sumie
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:45:10 GMT 1
bo czemu nie, nigdzie nie jest napisane, że sędzia nie może sobie grać normalnie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:48:41 GMT 1
zajarałem sobie medycznej marihuany przepisanej przez prawdziwego lekarza na prawdziwej recepcie panie władzo i wszystko fajnie, jestem rozluźniony totalnie po raz pierwszy od trzech miesięcy ale niestety po 15 minutach naszła mnie DZIKA DZIKA CHĘĆ na zapalenie papierosa (ograniczam, więc tydzień nie paliłem) no i godzina późna, sklepy zamknięte, umysł wie, że nic nie ma, ale jednocześnie bardzo chce więc patrzę na balkonie - niestety, wyrzuciłem wszystkie paczki patrzę po szufladach - no, niestety, właśnie z okazji takiego momentu nie chowam po szufladach (tzn. pewnie jak już będę przekonany do rzucenia, to se zostawię paczkę w szufladzie, żeby żelazna wola zrobiła z niej sitko) i wpadam na genialną myśl - A MOŻE W JAKIEJŚ STAREJ KURTCE ZOSTAŁA JAKAŚ PACZKA no ale zaczynam przeglądać od dwóch co mi na krześle roboczym wisiały kamizelka typu 'bombel', nieodzowna na wszelkie zawody rybackie, czarna, marki Burbery - no niestety, byłem w niej wczoraj, nic tu nie ma kurtka dżinsowa typu 'za dużo Hłaski i Leo di Caprio' oraz 'śmierdzę szlugami i imprezami sprzed 15 lat jak jeszcze życie było prostsze, wtedy nikt z nas jeszcze nie żył jak robot', jedna strona nic, w głowie - heheh, na co ja liczę, miałem ją na sobie przedwczoraj i nic nie było', DRUGA STRONA A TAM KURWA NOWA NIEOTWARTA PACZKA KTÓREJ NIE POWINNO TAM BYĆ poczułem się jakbym grał w tej scenie, jak gówniarz sięga do kieszeni przy zwierciadle ain eingarp a tam kurwa kamień filozoficzny no ja się klnę, że nie kupowałem tej paczki, a na pewno bym nie zostawił jej nieotwartej w kieszeni
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:49:58 GMT 1
No i to lubię
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:54:04 GMT 1
dawaj Monti
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Sept 30, 2023 23:58:29 GMT 1
mam drugą taką historię, czasem se przelewam z tego co wygrałem na bukmacherce na lotto stówę no i raz tak zrobiłem, postawiłem, wyników mi się nie chciało jeszcze sprawdzać ale patrzę na pocztę a tam (nawet zrobiłem potem minirelację live z unboxingu): no kurwa mać, literalnie przez chwilę 160 milionów schroedingera no ale otworzylem mejla, a tam trzydzieści złotych sadge.jpg ostatnio też postawiłem i pomyslałem o tej właśnie historii w momencie jak stawiałem oczywiście kurwa w momencie jak otworzyłem pocztę po losowaniu co się pokazało GRATULUJEMY WYGRANEJ LOTTO oczywiście znowu trzydzieści złotych skurwysyny ale uważam, że może jeszcze będę kiedyś blisko takich pieniędzy, ale z czysto fizycznego punktu widzenia, tak blisko to już nigdy
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Sept 30, 2023 23:59:26 GMT 1
kurwa włączył mi się tryb nie dać mu wygrać
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 1, 2023 0:09:36 GMT 1
Pshemo on sobie zrobił przerywnik, a Ty pewnie jesteś, możemy sobie podyskutować w sumie Za chwilę poświęcam wam 100% czasu bo wracam do chaty
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 1, 2023 0:12:40 GMT 1
Monti czy zgadzasz się że stwierdzeniem że próbujesz mną manipulować?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 1, 2023 0:17:29 GMT 1
Pshemo on sobie zrobił przerywnik, a Ty pewnie jesteś, możemy sobie podyskutować w sumie Za chwilę poświęcam wam 100% czasu bo wracam do chaty Co czułeś kiedy zgasiłeś ognisko? Dumę bohatera? Ulgę ze względu na opróżnienie pęcherza? Smród własnych szczyn? Ciepło na skarpetkach?
|
|