|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 9:31:16 GMT 1
no dobra jeśli są jakieś twoje pytania, o których zapomniałem to przepraszam, jeśli zadasz mi je w jednym poście, to chęnie odpowiem. Bez żadnej obawy. sedno mojego pytania jest jedno - skąd ta zmiana w odniesieniu do kacperka, którą dzisiaj od rana prezentujesz nie mówię o jakichś wydumanych niciach porozumienia, tylko o faktach rozmawialiśmy wczoraj o dziwnym wywracaniu stolika itp - ty dzisiaj zdajesz się to ignorować i zastanawiam się, jaki masz w tym interes, co ci we łbie przeskoczyło, więc jak chcesz przedstawić swój tok myślenia, to chętnie przeczytam
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:35:27 GMT 1
no dobra jeśli są jakieś twoje pytania, o których zapomniałem to przepraszam, jeśli zadasz mi je w jednym poście, to chęnie odpowiem. Bez żadnej obawy. sedno mojego pytania jest jedno - skąd ta zmiana w odniesieniu do kacperka, którą dzisiaj od rana prezentujesz nie mówię o jakichś wydumanych niciach porozumienia, tylko o faktach rozmawialiśmy wczoraj o dziwnym wywracaniu stolika itp - ty dzisiaj zdajesz się to ignorować i zastanawiam się, jaki masz w tym interes, co ci we łbie przeskoczyło, więc jak chcesz przedstawić swój tok myślenia, to chętnie przeczytam Odkryłem jak mocno się liżecie po fiutach z Montim. I z tego mi wynika wasza mafijność i jego niewinność.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:36:00 GMT 1
Bo stary ile ciasteczek trzeba, żebyś na niego zagłosował?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:37:12 GMT 1
Kacper jak myślisz skąd moja zmiana co do ciebie?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 9:40:09 GMT 1
Bo stary ile ciasteczek trzeba, żebyś na niego zagłosował? już pisałem wcześniej o moim braku głosu - w ogóle przeczytałeś tego posta, czy wyjebane? bo na pewno się do niego nie odniosłeś w żaden sposób rozumiesz, z czym mam problem? staram się z tobą rozmawiać, ale mam wrażenie że połowę tej dyskusji prowadzisz w swojej głowie albo gdzieś kurwa indziej a co do lizania po fiutach, dosłownie dwa czy trzy posty między nami wymieniłeś, jestem w stanie założyć się o browara że taką składankę można na każdą parę w tej grze złożyć ignorujesz zupełnie całą resztę interakcji
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:45:27 GMT 1
Dobra no to to tak. Na pewno tobie ufam bardziej niż Montiemu.
To nie jest tak, że Kacperka ignoruje, tylko już wczoraj doszedłem do wniosku, że ma spore szanse na niewinnosć, ale tak tbh, ty mi z gry bardziej pasujesz na niewinnego.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 9:47:18 GMT 1
Kshaq czemu uwagi na mój temat kierujesz do Pshema zamiast do mnie?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:48:58 GMT 1
Kshaq czemu uwagi na mój temat kierujesz do Pshema zamiast do mnie? A nie masz wrażenia że Kshaq sie robi niebezpieczny tylko jak tata Monti jest gdzieś w pobliżu?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:49:34 GMT 1
Bo tak jak wczoraj gadajac z KShaqie i Montim to sie czułem w beznadzieji
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:49:45 GMT 1
Tak teraz solo czuje sie spoko.
Tzn inaczej przede wszystkim gada mi sie łatwiej z kacprem i Kshaqiem niż z kshaqiem i z montim.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 9:52:13 GMT 1
Kshaq czemu uwagi na mój temat kierujesz do Pshema zamiast do mnie? przecież to była uwaga do zmiany zachowania Pshema, o czym ty do mnie rozmawiasz a uwagi do ciebie kierowałem wczoraj i nie za bardzo się nimi przejmowałeś z tego co pamiętam
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:55:14 GMT 1
Kshaq czemu uwagi na mój temat kierujesz do Pshema zamiast do mnie? przecież to była uwaga do zmiany zachowania Pshema, o czym ty do mnie rozmawiasz a uwagi do ciebie kierowałem wczoraj i nie za bardzo się nimi przejmowałeś z tego co pamiętam Ale ty masz Kshaq zęby naostrzone.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 9:56:04 GMT 1
Dobra no to to tak. Na pewno tobie ufam bardziej niż Montiemu. To nie jest tak, że Kacperka ignoruje, tylko już wczoraj doszedłem do wniosku, że ma spore szanse na niewinnosć, ale tak tbh, ty mi z gry bardziej pasujesz na niewinnego. xD no ale nic mi po twoim zaufaniu, jak nie jestem w stanie zrozumieć twojego toku myślenia teraz, wczoraj pisałem że wykazujesz najwięcej dobrej woli a dzisiaj od rana widzę jakiś rozpierdol dalej w sumie nie odpowiedziałeś na pytanie, które zadałem, tylko se rozpisałeś komu ufasz, a komu mniej na podstawie interakcji moich z Montim, gdzie clou tego co piszę leżało w tym, że to są wątłe podstawy nie wiem, jak jaśniej mam to napisać xD
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:58:15 GMT 1
Dobrze no więc tak. Monti 100% mafia dla mnie. Zastanawiam się czy drugim jesteś ty czy Kacper.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 10:09:15 GMT 1
ja nie wiem chłopie, miałem głosować na Montiego dzisiaj, ale strasznie mi się nie podoba jak naokoło tematu krążysz przy każdym moim pytaniu od rana
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 10:15:55 GMT 1
ja nie wiem chłopie, miałem głosować na Montiego dzisiaj, ale strasznie mi się nie podoba jak naokoło tematu krążysz przy każdym moim pytaniu od rana Chłopie czemu ty mi się tłumaczysz ze swojego głosu? Bo widzisz, ja nie miałem głosować na nikogo. Zagłosowałem na ciebie i fajnie.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 10:16:40 GMT 1
Townscore od kiedy mnie wczoraj nie było to Pshemo>Kshaq>Monti
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 10:18:29 GMT 1
Problem jest taki, że perspektywa kto mnie najprędzej oszuka układa sie tak samo
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 10:20:11 GMT 1
Problem jest taki, że perspektywa kto mnie najprędzej oszuka układa sie tak samo To mało w montasa wierzysz
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 10:20:46 GMT 1
Generalnie jestem pod sporym wrażeniem jak Kshaq się wylizał ale nie wiem czy jestem w stanie przyjąć jego niewinność. Dla mnie już nie tylko jego opener ale pare kolejnych postów to jest wielka katastrofa
|
|