Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 20:44:13 GMT 1
Ale mnie moim zdaniem najbardziej mnir uniewinnia to że nawet nie próbuje byc znośny.
|
|
|
Post by Squbaniec on Oct 4, 2023 20:47:30 GMT 1
No Maruda padł bo Eneldo był afk, Daessu padł, bo się bałeś odzywac ze wzgledu na role. Troche tak to było. To znaczy to jest uproszczenie, ale i tu i tu najbardziej pewna mojej niewinnosci osoba sie nie odzywala. Coś w tym jest. Gdy padał maruda, nie żyłem. Gdy padał Daessu to pisałem testament w tamtym momencie i przemówić do rozsądku nie zamierzałem skoro wcześniej nie dało się namawiać na Gumpa, to wieczorem uznałem że tym bardziej się nie uda. Ciekawe jest to że inni mogli odbierać twoją grę za nieprzyjemną dla reszty i paradoksalnie to był dowód na twoją niewinność. Raz trzeba to wychwycić i drugi to trzeba przekonać motłoch że to ciebie uniewinnia, a z tym już gorzej. Motłoch wyczarowuje dodatkowe argumenty przemawiające za winą ;p
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 20:49:10 GMT 1
No tak jak na banie wtedy czytałem, że jestem winny bo po prostu jako mafiozo przegrałem zakład z resztą mafii i teraz musze coś odpierdalac to miałem takie wtf, kto w ogóle w coś takiego wierzy kurwa.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 20:49:29 GMT 1
I to mnie uświadomiło że jak ludzie chca to sobie wszystko wymyślą żeby cie tylko zlinczowac.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 4, 2023 20:50:53 GMT 1
No tak jak na banie wtedy czytałem, że jestem winny bo po prostu jako mafiozo przegrałem zakład z resztą mafii i teraz musze coś odpierdalac to miałem takie wtf, kto w ogóle w coś takiego wierzy kurwa. Ale to mafijny Karaś zaczął akurat tę argumentację chyba Że wyzwania sobie robisz w mafii i chcesz niewinnego Montiego dojechać jako achievement. To była jego kontrsugestia na moją sugestię, że sentyment zlinczowania Gumpa może być miastowy, bo kto by się pchał linczować niewinnego Montiego, co Generała może odwalić?
|
|
|
Post by Squbaniec on Oct 4, 2023 21:00:49 GMT 1
No tak jak na banie wtedy czytałem, że jestem winny bo po prostu jako mafiozo przegrałem zakład z resztą mafii i teraz musze coś odpierdalac to miałem takie wtf, kto w ogóle w coś takiego wierzy kurwa. Ale to mafijny Karaś zaczął akurat tę argumentację chyba Że wyzwania sobie robisz w mafii i chcesz niewinnego Montiego dojechać jako achievement. To była jego kontrsugestia na moją sugestię, że sentyment zlinczowania Gumpa może być miastowy, bo kto by się pchał linczować niewinnego Montiego, co Generała może odwalić? Karaś zrobił to co zrobił Denholm. Nakręcił lincz na Pshemie w momencie kiedy można było go jeszcze przepchnąć, aby tylko nie marnować na nim mordu ;p
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 4, 2023 23:08:25 GMT 1
Ale to mafijny Karaś zaczął akurat tę argumentację chyba Że wyzwania sobie robisz w mafii i chcesz niewinnego Montiego dojechać jako achievement. To była jego kontrsugestia na moją sugestię, że sentyment zlinczowania Gumpa może być miastowy, bo kto by się pchał linczować niewinnego Montiego, co Generała może odwalić? Karaś zrobił to co zrobił Denholm. Nakręcił lincz na Pshemie w momencie kiedy można było go jeszcze przepchnąć, aby tylko nie marnować na nim mordu ;p Tylko ja to zrobiłem tak, że mnie miasto dzień później nie odjebało. 😜
|
|
|
Post by Volverin on Oct 4, 2023 23:22:58 GMT 1
Karaś zrobił to co zrobił Denholm. Nakręcił lincz na Pshemie w momencie kiedy można było go jeszcze przepchnąć, aby tylko nie marnować na nim mordu ;p Tylko ja to zrobiłem tak, że mnie miasto dzień później nie odjebało. 😜 W twoim mieście nie było niewinnego Montiego, Eneldo, lowridera i tomusia :>
Przepiękna akcja Denholma, jaja jak arbuzy!
|
|
Gary
Gracz
|
Post by Gary on Oct 5, 2023 14:50:54 GMT 1
Tylko ja to zrobiłem tak, że mnie miasto dzień później nie odjebało. 😜 W twoim mieście nie było niewinnego Montiego, Eneldo, lowridera i tomusia :>
Przepiękna akcja Denholma, jaja jak arbuzy!
Niewinny lowrider w tamtej edycji służył do robienia wajch z winnych na niewinnych.😜 Aż dziw, że nie uratował Denholma.🤣 Gdybyśmy my mieli w mieście niewinnego lowridera, to zamiast Felietonistki padłby jakiś Firefox i dogralibyśmy w komplecie. 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Volverin on Oct 5, 2023 16:09:45 GMT 1
Punkt dla ciebie.
|
|