|
Post by bobek on Oct 4, 2023 10:50:42 GMT 1
monciarz on serio wygląda najbardziej nieoptymalnie jako mafioza
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 10:51:36 GMT 1
z treści gry
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 10:52:15 GMT 1
ja pierdole i dałem się przez was zwariować a miałem to tak ładnie ułożone od rana
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 10:55:44 GMT 1
i oj, nagła zmiana w bobku też bardzo dziwna z twardym łbem bardziej Ci odpowiadałem?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 11:00:17 GMT 1
nie, nie chodzi o to czego ja bym od Ciebie oczekiwał, nie można tak myśleć
tylko że najpierw widzę i myślę - o, wąż syczy
a potem patrzę i widzę - kurwa bobek z wężem gada co
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 11:01:22 GMT 1
z mafiozami gadam
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 11:03:25 GMT 1
konkretnie kurwa analitycznie merytorycznie jak na bobka przystało scenariusze są 3: Monti + Kshaq - rozpatrzenie jaki jest procent szans na bezwzględny dosiad na współmafiozie Monti + Pshemo - rozpatrzenie jaki jest procent szans na bezwzględny podwójny dosiad na miastowym Pshemo + Kshaq - w tej chwili jedyny możliwy dla mnie scenariusz, ale przelecimy przez wszystkie 3 całe pierdolenie dookoła jest szkodliwe i znalezienie źródła pierdolenia może okazać się pomocne Przede wszystkim ziomie. Opcja 1 to nie jest bezwzględny dosiad. Przecież oni się po fiutach liżą całą grę co już starałem się pokazać. Opcja 2 to nie jest bezwględny dosiad. Akuart ja się z montim po fiutach nie liżemy, ale spokojnie można nasze działania rozpatrzeć jako współprace tak wykalkulowana, żebyśmy byli nie do złapanai jako dwóch mafiozów. opcja 3 i pytanie moje. Jak się broni ta opcja w tej perspektywie, że ja zacząłem bronić ciebie a atakować ich dwóch? Ty masz Kacper to pojebane narzędzie, którego ja nie mam. Jeśli jesteś niewinny to widzisz, że wczoraj się jeden niewinny szarpał z dwoma mafiakami. skomentuj to proszę po swojemu znaczy moją część rozkminki. Czujesz to bardziej jak ja czy bardziej jak Pshemo?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 11:03:50 GMT 1
Kshaq Ty też skomentuj jak chcesz nabić ze mną jakąś interakcje bo licho nam dzisiaj idzie
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 11:42:16 GMT 1
Kshaq Ty też skomentuj jak chcesz nabić ze mną jakąś interakcje bo licho nam dzisiaj idzie bobek mordo no ale czyja to jest wina wczoraj jak zacząłem do ciebie pisać to sensownie odpowiedziałeś mi może na jedno pytanie, a cała reszta to była jakaś orka na ugorze a potem se polazłeś no ale co do tego posta wyżej, to ja ogólnie uważam za bezsensowne odnoszenie się do tego, bo to jest z twojej perspektywy, poza tym wspominałem już w dyskusji z Pshemem, że jego interpretacja dyskusji mojej z Montim jest naciągana jedyne co mnie tam interesuje, to kwestia scenariusza Pshemo + Monti, który byłby jakiś turbo ofensywny i szalony, przynajmniej na pierwszych stronach, bo bardzo szybko z jakiegoś powodu postanowili rozbić wspólny front rozpatrując to jak tam pograli na początku, to jest dużo chaosu, bo z jednej strony obaj błyskawicznie przypierdalają się do mojego wejścia, potem Monti od razu wrzuca mnie do mafii z Pshemem, a potem mówi że tylko chciał rozpierduchę robić. Nie podobały mi się tłumaczenia Montiego z wczoraj, wspominałem że imo mija się z prawdą przy odpowiedzi na moje pytania odnośnie tego całego ambarasu. Ale ja mam problem w ogóle z rozpatrywaniem tego, bo żeście usiedli na tym jednym poście WE TRÓJKĘ jak jeden mąż. I jakie ja mam wnioski z tego wyciągnąć poza tym, że jest między wami dwóch mafiozów? xD Nie wiem, zwykle mafiozi nie są tak pewni siebie żeby wysyłać głosy w ten sposób jako pierwsi, więc to na plus dla Montiego, ale potem dziwnie to rozegrał. Na chłopski rozum tam jest jedna mafia, a drugą jesteś ty, no ale to dwóch gagatków, którzy mnie w chuja robią regularnie, więc nie wykluczę tego ze 100% pewnością
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 12:36:53 GMT 1
Monti cho tu tłumacz się z ciągłości zachowania wobec kshaqa
on ma tutaj racje
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 12:38:18 GMT 1
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 12:39:52 GMT 1
kurwa ale wy sie wszyscy czuli zrobiliście widze że was tu trzeba pielęgnować
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 12:41:37 GMT 1
przepraszam że was podejrzewam
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 12:41:47 GMT 1
przyjacioły
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 14:52:10 GMT 1
Nie wiem, o której przestałem odpisywać tej, ale która godzina by to nie była odpisywać zaraz zacznę. A już zaraz gram na pełnej.
I jeżeli były jakieś wahania to one się skończą.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 14:54:56 GMT 1
Bo ja mam taką przewagę, że wiem, że tu był taki przebieg. Że we 3 rozmawialiście sobie dość długo na 2 mafie.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 14:56:37 GMT 1
Bo jak to jest że jak ja jestem. to wy robicie stron 16 w nocy. A jak mnie nie ma, to robicie 3 w dzień?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 14:58:06 GMT 1
kurwa 6 nie 3 źle policzyłem, a nie 3, japierdole
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 15:05:08 GMT 1
Się okazuje, że byłem aktywny i robiłem pressing na Kacperka na poprzedniej stronie, a myślałem, że mnie nie było. No nic.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 15:10:19 GMT 1
Sorry ja wczoraj Kacper nawalony byłem, dlatego wyszło trochę problematycznie.
|
|