|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:12:27 GMT 1
Wam jednemu i drugiemu coś się odkleiło, że udajecie że nie widzicie najbardziej właściwego głosu na kshaqa
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:13:01 GMT 1
tu jest mnóstwo możliwego outocome, ale najmniej wartościowym jest cisza i brak reakcji Twój i kshaqa
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:13:41 GMT 1
Wam jednemu i drugiemu coś się odkleiło, że udajecie że nie widzicie najbardziej właściwego głosu na kshaqa kacper ale głos na kshaqa to de facto głos na osobę, którą kshaq chciałby odjebać i prawdopodobnie to jesteś ty
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 16:13:46 GMT 1
Monti jak to jest nie móc się mnie pozbyć z gry tak jak ostatnio?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:13:54 GMT 1
Na co miałem reagować i kiedy?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:14:21 GMT 1
Wam jednemu i drugiemu coś się odkleiło, że udajecie że nie widzicie najbardziej właściwego głosu na kshaqa kacper ale głos na kshaqa to de facto głos na osobę, którą kshaq chciałby odjebać i prawdopodobnie to jesteś ty kurwa, fakt, że tego nie widzisz i proponujesz kshaqa jest trochę miejski, chyba, ze wierzycie, że razem z Pshemem - jeśli jesteś z nim w mafii moglibyście go zmanipulować na końcu do wajchy na mnie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 16:15:14 GMT 1
kacper ale głos na kshaqa to de facto głos na osobę, którą kshaq chciałby odjebać i prawdopodobnie to jesteś ty kurwa, fakt, że tego nie widzisz i proponujesz kshaqa jest trochę miejski, chyba, ze wierzycie, że razem z Pshemem - jeśli jesteś z nim w mafii moglibyście go zmanipulować na końcu do wajchy na mnie Boże ale ty pięknie udajesz jakieś stany myślowe. Wow
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:17:02 GMT 1
Dobra chyba zrozumiałem
Jednemu z was odjebalo i ma klapki na oczach a drugi z kshaqiem z tego korzysta
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 16:17:50 GMT 1
To sie teraz zorientuj który to który.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:18:08 GMT 1
I wtedy całokształt tematu ma sens
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:18:25 GMT 1
No właśnie ktory kurwa jest synem którego
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 16:18:48 GMT 1
I nie odjebało, tylko jeden z nas widzi twoją niewinność, a drugi nie ma wyboru i został wciągnięty we walkę, w której nie chciał uczestniczyć.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 16:19:43 GMT 1
Mogę się założyć, że o godzinie 21:00 Monti nie będzie miał głosu na sobie.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:19:52 GMT 1
dobra, nie da się tego inaczej zrobić
ja mówię otwarcie, kshaq gra jak murlok w tym momencie, jeśli jest w mafii, to zrobił jakiś niemożenby progres
ja jestem elementem dyskusyjnym, ale jestem też ostry jak brzytwa, nie da się przejść obojętnie, robię rzeczy obiektywnie trudne, ryzykowne, dające dużo albo sprowadzające na mnie śmierć
tylko, że ta śmierć jest zajebista
jak jestem winny, to daję najwięcej danych i jednego pewniaka, powiedzmy Pshema, najbardziej optymalnie byłoby jego zaznaczyć jako niewinnego gdybym był w mafii, bo i tak najbardziej odpierdala
jak jestem niewinny i wierzę w niewinność kshaqa w tym momencie to strzelam w Pshema, który pasuje do Kacperka, ale do kshaqa też trochę (trochę bo w tym momencie niewinność kshaqa jest wyżej niż niewinność kacperka) po tych pierwszych stronach wczoraj i mamy rozgrywkę kshaq vs Kacperek ze mną jako sędzią
odrzucam możliwość, żeby w mafii byli razem kacperek i kshaq ze względui na to co odpierdalam ja i odpierdala Mr Eguś -> nie ma chuja, że dwóch miastowych równolegle uznało bez porozumienia, że będą robić takie jasełka
więc skoro ja deklaruję strzał w Pshema, to de facto głos na mnie całkowicie eliminuje dylemat Monti/Pshemo i sprowadza rozgrywkę na bardziej stateczne tory kshaq/Kacperek
jak jesteście razem w mafii to winszuję, ale przez tego ohdaesuowatego szkodnika i tak już nie do wygrania to było
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:20:37 GMT 1
no a jak Pshemo jest w mieście, to nie zapisuj się prosze do rozgrywki więcej dopóki nie ustawisz sobie z MG, że będziesz w mafii, bo to nie ma sensu
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 16:20:40 GMT 1
Mi pasuje śmierć Montiego.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 16:22:00 GMT 1
kurwa dajcie skończyć robotę człowiekowi
ja pierdole miałem wizję mafii Monti - kacperek najświeższą, bo ten Pshemo w mafii nie miałby powodu żeby tak wjeżdzać w temat i jeszcze wszystkich obrażać, bo akurat ich nie było jak jego też nie było xD no nieopłacalne jest to zachowanie w mafii
ale kurwa z drugiej strony ta chęć odjebania się samego to jest bold move
tylko no kurwa zawsze jest ten WIFOM, bo taki kshaq se pomyśli że Monti chce dać się zlinczować to niewinny i nie zagłosuję na niego, tak że muszę przemyśleć, jak bardzo mnie robisz w chuja
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:23:19 GMT 1
nie no ja staram sie juz nie czytac, co rozdwojak mówi, ale tez przebija mi sie mysl, ze ta pewnoscia chce mnie zmanipulowac, bo generalnie manipulacje widze u niego ostra w tej rozgrywce od samego poczatku, dlatego tak dopytywalem o te godziny postow w sprawie wyjasnienia tego kto co o kshaqu myslal
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:24:04 GMT 1
swoja droga XD
zrobilem kurwa caly kontent w tej grze
cały
a ty kshaq mowisz, ze nieoplacalne jest akurat to, zeby chory psychicznie suchotnik wjezdzal w temat z absolutnym brakiem contentu w sytuacji bez zadnego zagrozenia XD
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 16:28:57 GMT 1
no znaczy ja wychodzę z założenia że to by była jakaś definicja przedobrzenia, nic się przecież nie działo w temacie
nie żebym zakładał że to niemożliwe, w końcu o Pshemysławie rozprawiamy
|
|