monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:29:53 GMT 1
to rozwiązanie ma tez te zalete, ze ze wszystkich konfiguracji
mafia monti + pshemo uwazam bylaby obiektywnie najsilniejsza moze ex aqueo z kacperek + pshemo
ale miasto monti + pshemo jest zdecydowanie najslabsze
wiec jak przegralismy na etapie losowania to czort, przeciez tu kurwa duzo egzorcyzmow by trzeba odprawic zebysmy razem we dwojke wygrali jako miasto
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:30:22 GMT 1
stary wy obydwoje gracie teraz jak rozdwojaki, tyle że on wziął tabletke a Ty zapomniałeś
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:31:25 GMT 1
a ty kontestujesz kacper
jesli ja jestem lodolamaczem tej gry
a pshemo jest buldozerem
to ty jestes kurwa dziadem bolonskim
i mnie zaczyna to bolec
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:31:33 GMT 1
czuje od Ciebie wajby edycji w której szkarłaciłeś każdego kto się z Tobą nie zgadzał
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:32:19 GMT 1
znakomite porównanie, biorąc pod uwagę, że dwóch z trzech graczy tutaj może się nie zgadzać ze mną celowo XD
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 16:32:35 GMT 1
tzn tak w teorii - jeżeli jesteś w mafii to odjebanie ciebie nie ma żadnych wad
jeżeli jesteś w mieście to też nic się nie dzieje
natomiast ja z czystej nieufności jeszcze się zastanawiam, gdzie tu jest haczyk
po co to umniejszanie sobie? przecież jesteś jednym z najmocniejszych miastowych, jakich mamy, a tu się wpisujesz w skład pt. najsłabsze miasto
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:33:19 GMT 1
nie da się tej edycji zagrać na współpracę, bo mafia wie o sobie, a miasto nie
Ty sam pisałeś o wywróceniu stołu XD
a teraz piszesz, że mi się szkarłacisz, bo się nie zgadzasz
nie, w chuju mam Twoją opinię akurat na ten temat
mi chodzi o sposób w jaki grasz
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 16:33:38 GMT 1
btw za pół godziny znowu muszę na chwilę zniknąć, ale przed linczem na pewno będę i będę zaglądał w trybie mafia and drive
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:34:32 GMT 1
tzn tak w teorii - jeżeli jesteś w mafii to odjebanie ciebie nie ma żadnych wad jeżeli jesteś w mieście to też nic się nie dzieje natomiast ja z czystej nieufności jeszcze się zastanawiam, gdzie tu jest haczyk po co to umniejszanie sobie? przecież jesteś jednym z najmocniejszych miastowych, jakich mamy, a tu się wpisujesz w skład pt. najsłabsze miasto Pshemo mi wysysa 90% mocy, chodzi o zestawienie, cztery różne planety się tu spotkały i powiedzmy synergia ja + Pshemek jest najsłabsza tak, też uważam, że zajebanie mnie jest najbardziej optymalne, cieszę się, że wpadłem na ten pomysł pierwszy
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:34:59 GMT 1
uspokój sie kurwa
siądź na dupie
weź głęboki oddech
i zastanów się czy kshaq nie jest beneficjentem waszej odklejki
oczywiście że kurwa jest
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:35:47 GMT 1
JA CIE NIE SZKARŁACE BERSERKERZE KURWA STOP
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:36:09 GMT 1
uspokój sie kurwa siądź na dupie weź głęboki oddech i zastanów się czy kshaq nie jest beneficjentem waszej odklejki oczywiście że kurwa jest przecież niezależnie ile wrzut na sympatycznego Przemysława zrobię, to i tak będę się zastanawiał jeszcze nad wszystkim xd
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 16:36:12 GMT 1
no znaczy ja wychodzę z założenia że to by była jakaś definicja przedobrzenia, nic się przecież nie działo w temacie nie żebym zakładał że to niemożliwe, w końcu o Pshemysławie rozprawiamy Dawaj na mnie. Dawaj.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:36:43 GMT 1
więc spokojnie, aczkolwiek rozwiązanie dylematu ja + Pshemo - no kurde, to jest gamechanger
obiektywnie rzecz biorąc w naszej dwójce musi być mafia
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 16:37:42 GMT 1
prosząc o lincz na sobie de facto staję się panem sytuacji i mogę się zajebiście przyglądać reakcjom i je oceniać
np Ty i kshaq dwie różne planety teraz
super się ta edycja zrobiła
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 16:38:11 GMT 1
uspokój sie kurwa siądź na dupie weź głęboki oddech i zastanów się czy kshaq nie jest beneficjentem waszej odklejki oczywiście że kurwa jest xD bobek kurwa, a co ci teraz tak nagle bardzo przeszkadza że ten Monti poleci w linczu? Skoro uważasz, że ja jestem w mafii z Pshemem, to chyba wszystko się klei, nie? Pierdolnie se w Pshema, a potem mnie robisz w meczówce, czy nie? Mam wrażenie, że ci się pod dupą pali i tu jakieś zmiany strategii na szybko lecą w ogole to jest zabawne, my przerobiliśmy chyba już we trójkę wszystkie możliwe scenariusze, a bobek se siedzi na wariancie Pshemo kshaq i wyjebongo
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 16:39:43 GMT 1
prosząc o lincz na sobie de facto staję się panem sytuacji i mogę się zajebiście przyglądać reakcjom i je oceniać np Ty i kshaq dwie różne planety teraz super się ta edycja zrobiła Pięknie rozprawiasz o tym co robię od wczoraj.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 16:41:16 GMT 1
nie no ja staram sie juz nie czytac, co rozdwojak mówi, ale tez przebija mi sie mysl, ze ta pewnoscia chce mnie zmanipulowac, bo generalnie manipulacje widze u niego ostra w tej rozgrywce od samego poczatku, dlatego tak dopytywalem o te godziny postow w sprawie wyjasnienia tego kto co o kshaqu myslal Dawaj moje manipulacje. Gdzie są?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:44:13 GMT 1
pierdole ten setup i wasze sprytne plany jak wygrać gierke, jakbyście sie zachowywali jak biali ludzie to już bym miał dwóch winnych dwóch niewinnych a strzał byłby tylko zaworem bezpieczeństwa
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 16:44:52 GMT 1
pierdole ten setup i wasze sprytne plany jak wygrać gierke, jakbyście sie zachowywali jak biali ludzie to już bym miał dwóch winnych dwóch niewinnych a strzał byłby tylko zaworem bezpieczeństwa Kurwa, ja ci literalne gram najbardziej niewinną wersję siebie a ty coś pierdolisz siedząc na dupie. Sie powinieneś cieszyć że w ogóle zdołałem cię uniewinnić po wczorajszym wejściu.
|
|