monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:08:30 GMT 1
Czemu ja powinienem pójśc w Monti, Kacper? krzyżowo, jakbyś był w mafii z Kacprem, więc w mafii z Kacprem nie jesteś, twoja dwójka była nieoptymalna
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:08:43 GMT 1
Oczywiście, że żadnego przyśpieszania. Teraz myślę, że mafia to Monti, Kacper.
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:10:09 GMT 1
I jesteś tak naiwny, żeby uznać, że Monti jest niewinny tylko dlatego, że sobie zagłosował na być może swojego w pierwszych minutach gry? strasznie tą sytuacje spłaszczasz musiałeś lekko zdziczeć jak zobaczyłeś klocucha, którego kshaq postawił, więc poczekałeś na reakcje Montiego i zagrałeś dokładnie to co powinieneś
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:10:24 GMT 1
Oczywiście, że żadnego przyśpieszania. Teraz myślę, że mafia to Monti, Kacper. teraz już za późno, nie wstawię Cię do mafii z Kacprem
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:10:50 GMT 1
no kurwa dla montiego już gra jest rozjebana i pora na csa
zakolejkowane, wpisane do excela
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:11:23 GMT 1
no kurwa dla montiego już gra jest rozjebana i pora na csa zakolejkowane, wpisane do excela Tak, Monti się mega dziwnie zachowuje.
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:11:32 GMT 1
ja natomiast wracałem samochodem z badmintona i się lekko uśmiechnąłem no ale co, przynajmniej wszystko wiadomo na starcie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:11:42 GMT 1
co mieliście we łbach jak zareagowaliście na propozycje przyspieszenia po kurwa 38 czy ilu tam minutach rozgrywki, która ma być w domyśle zabawą?
bo mi się wydaje, że jedyna możliwość potraktowania tego poważnie to kupa w majtach
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:12:02 GMT 1
I jesteś tak naiwny, żeby uznać, że Monti jest niewinny tylko dlatego, że sobie zagłosował na być może swojego w pierwszych minutach gry? strasznie tą sytuacje spłaszczasz musiałeś lekko zdziczeć jak zobaczyłeś klocucha, którego kshaq postawił, więc poczekałeś na reakcje Montiego i zagrałeś dokładnie to co powinieneś ty bobek a daj no jakiś autorski wniosek bo mam wrażenie że surfujesz na razie na poście Montiego i tyle
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:12:12 GMT 1
Kacper, gdzie są te fragmenty gdzie gram mniej sprytnego niż jestem?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:12:33 GMT 1
no kurwa dla montiego już gra jest rozjebana i pora na csa zakolejkowane, wpisane do excela no kurwa dla montiego już gra jest rozjebana i pora na csa zakolejkowane, wpisane do excela Tak, Monti się mega dziwnie zachowuje. jak jeden mąż znowu XD
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:12:47 GMT 1
co mieliście we łbach jak zareagowaliście na propozycje przyspieszenia po kurwa 38 czy ilu tam minutach rozgrywki, która ma być w domyśle zabawą? bo mi się wydaje, że jedyna możliwość potraktowania tego poważnie to kupa w majtach Ja nawet nie czytałem tej propozycji przyśpieszania, tylko odpowiadałem na post Kshaqa.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:13:17 GMT 1
co mieliście we łbach jak zareagowaliście na propozycje przyspieszenia po kurwa 38 czy ilu tam minutach rozgrywki, która ma być w domyśle zabawą? bo mi się wydaje, że jedyna możliwość potraktowania tego poważnie to kupa w majtach ty a jak reagować na to, że po 38 czy ilu tam minutach rozgrywki masz już to wszystko matematycznie rozklepane na podstawie jednego mojego posta?
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:13:19 GMT 1
Kacper, gdzie są te fragmenty gdzie gram mniej sprytnego niż jestem? tam gdzie nazywasz mnie naiwnym, a znowu sprawa jest oczywista. Los znowu postawił nas po przeciwnych stronach barykady
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:13:55 GMT 1
jedynym problemem który czuję jest to w jak bardzo oczywisty sposób ułożyły nam się dwa fronty w których się napierdalamy
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:14:11 GMT 1
tu jest mechanicznie dobrze wszystko obmyślone?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:14:30 GMT 1
co mieliście we łbach jak zareagowaliście na propozycje przyspieszenia po kurwa 38 czy ilu tam minutach rozgrywki, która ma być w domyśle zabawą? bo mi się wydaje, że jedyna możliwość potraktowania tego poważnie to kupa w majtach Ja nawet nie czytałem tej propozycji przyśpieszania, tylko odpowiadałem na post Kshaqa. czemu dalej czujesz potrzebę się tłumaczyć XD
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:14:31 GMT 1
a jakie to są fronty, bo ja nie widzę? widzę że siedli na mnie od początku wszyscy i wszystkim z tym wygodnie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:14:53 GMT 1
no kurwa dla montiego już gra jest rozjebana i pora na csa zakolejkowane, wpisane do excela Tak, Monti się mega dziwnie zachowuje. jak jeden mąż znowu XD Naprawdę uważasz, że złapeisz w takiej grze mafię po tym, że dwie osoby mówią to samo?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:15:36 GMT 1
Ja nawet nie czytałem tej propozycji przyśpieszania, tylko odpowiadałem na post Kshaqa. czemu dalej czujesz potrzebę się tłumaczyć XD Bo kurwa odpowiadam na pytania. Proste. Jedna osoba tutaj jest w mieście i zależy mi żeby zobaczyła moją niewinność jak najszybciej.
|
|