|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:16:32 GMT 1
a jakie to są fronty, bo ja nie widzę? widzę że siedli na mnie od początku wszyscy i wszystkim z tym wygodnie front kumpelski kontra front wjebanego winnego z kolegą który próbuje jeszcze coś na tym ugrać
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:16:56 GMT 1
jedynym problemem który czuję jest to w jak bardzo oczywisty sposób ułożyły nam się dwa fronty w których się napierdalamy no rozjebałem to bo mówię, trzeba było kogoś zdyskwalifikować z mafiowania, żeby to miało sens mafia powinna dążyć do dwóch frontów, tj. 1 winny, 1 niewinny vs 1 winny, 1 niewinny dzięki ślicznej reakcji Twojej i Pshema można wyjebać Wasze wspólne mafiowanie, bo zagranie było nieoptymalne skoro wywalamy Wasze wspólne mafiowanie, a mamy tego kshaqa, na którego składa się w tym momencie już: a) fatalne wejście; b) podwójna rozpiska; c) zła reakcja; d) nerwowa reakcja Pshema; no to kshaq jest punktem z największą wiadomą a potem to już bicie na sztachety ergo, powstały dwa fronty, ale w sposób organiczny a nie wymuszony, chyba, że uznasz, że odjebałem taką manianę będąc mafią
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:17:03 GMT 1
Ja nawet nie czytałem tej propozycji przyśpieszania, tylko odpowiadałem na post Kshaqa. czemu dalej czujesz potrzebę się tłumaczyć XD Po co zadajesz pytania, jak nie oczekujesz odpowiedzi?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:17:14 GMT 1
Naprawdę uważasz, że złapeisz w takiej grze mafię po tym, że dwie osoby mówią to samo? tak
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:17:34 GMT 1
a Ty sobie kshaq przed kolejną edycją zawieś na komputerze karteczke żeby się nie tłumaczyć w poście otwierającym
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:17:56 GMT 1
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:18:11 GMT 1
nie no bobek naturalny w chuj
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:18:14 GMT 1
a jakie to są fronty, bo ja nie widzę? widzę że siedli na mnie od początku wszyscy i wszystkim z tym wygodnie front kumpelski kontra front wjebanego winnego z kolegą który próbuje jeszcze coś na tym ugrać nickami mi rozpisz, a nie szaradami
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:20:15 GMT 1
Naprawdę uważasz, że złapeisz w takiej grze mafię po tym, że dwie osoby mówią to samo? tak To słabo. Dla mnie Kacperek i Monti mafia ze względu na naiwność, która nie może być prawdziwa.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:21:05 GMT 1
jedynym problemem który czuję jest to w jak bardzo oczywisty sposób ułożyły nam się dwa fronty w których się napierdalamy no rozjebałem to bo mówię, trzeba było kogoś zdyskwalifikować z mafiowania, żeby to miało sens mafia powinna dążyć do dwóch frontów, tj. 1 winny, 1 niewinny vs 1 winny, 1 niewinny dzięki ślicznej reakcji Twojej i Pshema można wyjebać Wasze wspólne mafiowanie, bo zagranie było nieoptymalne skoro wywalamy Wasze wspólne mafiowanie, a mamy tego kshaqa, na którego składa się w tym momencie już: a) fatalne wejście; b) podwójna rozpiska; c) zła reakcja; d) nerwowa reakcja Pshema; no to kshaq jest punktem z największą wiadomą a potem to już bicie na sztachety ergo, powstały dwa fronty, ale w sposób organiczny a nie wymuszony, chyba, że uznasz, że odjebałem taką manianę będąc mafią no i spoko, ja mówię, róbcie se co chcecie, bo i tak nie zginę, ale chciałbym zobaczyć tu niewinnego, a jak na razie to wszyscy jak muchy do gówna i jeszcze pokazujesz turbo prymitywne myślenie jak na siebie, co chyba ci już Pshemo pokazał
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:21:25 GMT 1
ewentualnie front sprytnych kontra front udający niesprytnych
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:22:31 GMT 1
btw to już chyba 17 edycja jak dobrze licze, za to powinna być oddzielna kategoria na forum
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:22:45 GMT 1
Gdzie są te posty, w których udaje niesprytnego Kacper.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:23:13 GMT 1
a Ty sobie kshaq przed kolejną edycją zawieś na komputerze karteczke żeby się nie tłumaczyć w poście otwierającym gdzie się tłumaczyłem? wszedłem do gry z kutasiarzami regularnie oszukującymi mnie w mafii i o tym napisałem - gdzie tam widzisz tłumaczenie się z czegokolwiek? ja twoją niewinność zwykle widziałem jak sporo ludzi też ją podważało, ale granie po linii najmniejszego oporu w 2v2 nie przejdzie
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:28:33 GMT 1
Gdzie są te posty, w których udaje niesprytnego Kacper. próbując wywrócić teraz stół i uniewinnić kshaqa na przykład
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:28:52 GMT 1
Skończył się mecz, wizytacja w sklepie a potem argumentacja i podsumowanie waszych działań.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:29:13 GMT 1
To słabo. Dla mnie Kacperek i Monti mafia ze względu na naiwność, która nie może być prawdziwa. a kshaq już super? XD
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:29:34 GMT 1
czwarta strona a ten zapomniał co na pierwszej wypisywał bo pojawiła się teoria z kshaqiem i nim w mafii XD
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:29:53 GMT 1
PARK THE BUS PSHEMO PARK THE BUS
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:30:13 GMT 1
Gdzie są te posty, w których udaje niesprytnego Kacper. próbując wywrócić teraz stół i uniewinnić kshaqa na przykład Czyli tyle tej gadki naprodukowałeś o moim udawaniu niesprytnego tylko dlatego, że uznałem za właściwe stwierdzić, że Kshaq nie jest taki winny jednak. Łuhuhu. To bardzo niesprytne było faktycznie. Bardziej niesprytne jest jednak to, że tobie się na serio zaczęło wydawać, że jest jakiś stół do wywrócenia po 2 stronach.
|
|