monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:21:06 GMT 1
MONTO MUSI UMRZEĆ
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:21:09 GMT 1
Jeszcze nie wiem po chuj mu ten głos od ciebie, ale jak jest niewinny to twój głos na nim jest zły bo prowadzi do porażki miasta a jak jest winny to ten twój głos na nim też jest mu do czewgoś potrzebny tylko jeszcze nie wiem do czego. Ty naprawdę tę edycję przerzucasz raz wszechwiedzę, a raz niepełnosprytność. Na które wypadło w tym przypadku?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 19:21:13 GMT 1
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 19:21:38 GMT 1
Jeszcze nie wiem po chuj mu ten głos od ciebie, ale jak jest niewinny to twój głos na nim jest zły bo prowadzi do porażki miasta a jak jest winny to ten twój głos na nim też jest mu do czewgoś potrzebny tylko jeszcze nie wiem do czego. To szybko kmiń
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:21:57 GMT 1
Kshaqu powtarzam pytanie. Masz spore szanse zaraz wykurwic ryjem o beton. Nie czujesz sie w obowiązku jakoś mnie docisnąc czy coś? Efekty dociskania Pshema, posty na które miał wyjebane i niczego się w sumie nie dowiedziałem: zero, ostatnio za gruby się zrobiłem no ale serio, jeśli chcesz mi teraz zarzut robić z tego, że na nikogo wczoraj nie głosowałem, to w ogóle ignorujesz jak wyglądał wczorajszy dzień od początku siedliście na mnie wszyscy we trójkę (co, jeśli jesteś niewinny, od razu powinno dać ci do myślenia) co ja miałem w takiej sytuacji zrobić? bardzo jasno wyraziłem się od początku, że skoro tak to wygląda, to ja poczekam i poobserwuję jak będziecie się do mnie odnosić btw dopiero zaczynam czytać co żeście tu naprodukowali od wczoraj tak że nadrabiam i odpowiadam być może, nie wiem lepiej byś się czuł, jakbym w ogóle nie odpowiedział na to pytanie? czy może gdzieś skłamałem na temat tego jak to wyglądało? Monti zadał mi pytanie i szczerze na nie odpowiedziałem. Za to w sumie spoko, że mi o tym przypominasz, bo znowu tutaj odstawił coś co robił jako Gump - zaczął jakiś wątek, ja czekam na rozwinięcie, po czym ono nie następuje. Serio myślałem, że jeśli mu odpowiem, nastąpi jakiś follow up z jego strony, a tu cisza przecież dokładnie to samo można napisać o mnie, jak ty uważasz, że moja rozmowa z Montim to jest lizanie się po fiutach, to chyba wybiórczo czytałeś naszą dyskusję już z Tobą bardziej łagodnie rozmawiałem i teraz pytanie skąd wynika ta rozbieżność w tym, jak widzimy rzeczywistość no weszliście se z bobkiem od rana i konwersujecie jak starzy kumple, gdzie wczoraj zgadzałeś się z moimi argumentami co do jego gry skąd ta zmiana? bo jeśli bazuje tylko na tym, że znalazłeś niepodobające ci się interakcje między Montim a mną, to słabe ma fundamenty alternatywą jest że se na mafijnym pogadaliście, więc chętnie poznałbym twoją wersję wydarzeń sedno mojego pytania jest jedno - skąd ta zmiana w odniesieniu do kacperka, którą dzisiaj od rana prezentujesz nie mówię o jakichś wydumanych niciach porozumienia, tylko o faktach rozmawialiśmy wczoraj o dziwnym wywracaniu stolika itp - ty dzisiaj zdajesz się to ignorować i zastanawiam się, jaki masz w tym interes, co ci we łbie przeskoczyło, więc jak chcesz przedstawić swój tok myślenia, to chętnie przeczytam już pisałem wcześniej o moim braku głosu - w ogóle przeczytałeś tego posta, czy wyjebane? bo na pewno się do niego nie odniosłeś w żaden sposób rozumiesz, z czym mam problem? staram się z tobą rozmawiać, ale mam wrażenie że połowę tej dyskusji prowadzisz w swojej głowie albo gdzieś kurwa indziej a co do lizania po fiutach, dosłownie dwa czy trzy posty między nami wymieniłeś, jestem w stanie założyć się o browara że taką składankę można na każdą parę w tej grze złożyć ignorujesz zupełnie całą resztę interakcji Przede wszystkim to odpowiadając na to, miastowy Pshemo ma kurwa na świeżo mój fatalny pogląd na swoją gre, więc pytanie jest, jakim cudem wpadłeś na to, że ja będę najlepszym sędzią w twojej sprawie? Bo mafijny Pshemo może po prostu liczyć na moją pomyłkę i wygraną w pierwszym dniu, a miastowy chyba postradać rozum Ja pisałem już od razu wczoraj, że możecie mnie wyjebać, ale jak mam możliwość egoistycznie sprawdzić kogoś poza mną to to robię, miastowy uniewinniony Monti to jest bezcenny asset, a jak poleci czerwony to tym lepiej Tym czasem ty się z tym miotasz, jakbyś jednak się bał, że poleci zielony, a masz mnie i jego w mafii - to w czym problem? Robicie z bobkiem to samo tylko od dwóch stron, a wszystko się sprowadza do konkluzji "zlinczować kshaqa" Cóż za przypadek Jak mam inaczej cię dociskać dzisiaj, jeżeli konsekwentnie nie udzielasz odpowiedzi albo ignorujesz wszystko, co do ciebie piszę? Swoją drogą to też niezły post, props kshaq: Ja uważam że wstawka o kacperku może być dziwna ale nie z powodu egzaltacji, tylko no skoro nie masz nic o nim do powiedzenia, to pytanie właśnie po co to dodawać No i potencjalnie odpowiedzią jest mafia Pshemo - kacperek, mogłeś np. obawiać się, że wytkniemy ci nieodniesienie się do mafijnego kompana więc wolałeś wrzucić byle co Tu też ciekawa jest kwestia, że obu nas wymieniłeś w kontekście mafijnego "robienia cię", a kacperka zestawiłeś ze słowem "niewinny" Nie wiem, jakbym manipulacji tu szukał to takiej, pewnie to zbyt grubymi nićmi szyte, ale do posiadania na uwadze w razie co Teraz już serio spierdolka do spania bo jutro pobudka o 5:50 No dobra to zadaj mi kilka pytań obiecuje że zaraz odpowiem.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:22:26 GMT 1
Jeszcze nie wiem po chuj mu ten głos od ciebie, ale jak jest niewinny to twój głos na nim jest zły bo prowadzi do porażki miasta a jak jest winny to ten twój głos na nim też jest mu do czewgoś potrzebny tylko jeszcze nie wiem do czego. To szybko kmiń Kacper nie rób tego, pamiętaj jak mafijny jest Kshaq to najważniejsze.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:23:11 GMT 1
Pshemo - bobek albo Monti - bobek, druga opcja chyba mniej mi pasuje chwilowo jakbym sam miał decydować to szedłbym w bobka
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:23:44 GMT 1
Albo w sumie chuj przypierdol mu.
Tak doliczyłem, że w sumie co on zrobi jako zlinczwany mafiak. Jest tylko jeden werdykt, musi być lincz miedzy nim a Kshaqiem.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 19:24:32 GMT 1
Kacper nie rób tego, pamiętaj jak mafijny jest Kshaq to najważniejsze. Pamietam ale ciężko mi jest negować słuszność tego scenariusza ktory rozpisał Monti. Jeżeli się nie zgadzasz to weź tego posta i powiedz co faktycznie nie jest tam korzystne. Jest jeszcze trochę czasu
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:25:01 GMT 1
Efekty dociskania Pshema, posty na które miał wyjebane i niczego się w sumie nie dowiedziałem: Jak mam inaczej cię dociskać dzisiaj, jeżeli konsekwentnie nie udzielasz odpowiedzi albo ignorujesz wszystko, co do ciebie piszę? Swoją drogą to też niezły post, props kshaq: No dobra to zadaj mi kilka pytań obiecuje że zaraz odpowiem. no to kurwa proste pytanie, najświeższe - jakim chujem TY wpadłeś na pomysł, że ja będę dobrym sędzią w twojej sprawie? jakbym ja miał przed sobą w takiej sytuacji gościa, który regularnie mnie linczuje miastowego, to coś takiego wypaliłbym chyba tylko jeśli chciałbym go zrobić w chuja
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:27:22 GMT 1
No dobra to zadaj mi kilka pytań obiecuje że zaraz odpowiem. no to kurwa proste pytanie, najświeższe - jakim chujem TY wpadłeś na pomysł, że ja będę dobrym sędzią w twojej sprawie? jakbym ja miał przed sobą w takiej sytuacji gościa, który regularnie mnie linczuje miastowego, to coś takiego wypaliłbym chyba tylko jeśli chciałbym go zrobić w chuja Kshaq bo ja wierze w twoją duszę. Uważam, że Kacper jest niewinny, ale biore pod uwage że może mnie robić w chuja. Problem, że jak Kapi jest niewinny to on nie potrafi mnie. Po prostu nie potrafi. On sie może pierdolnąć, nie ufam mu w tym względzie akurat. Monti pisze wprost że mnie zapierdoli jak dostanie snajpera. Ty moim zdaniem jesteś winny i grasz chujowo jak na miejskiego siebie, ale jeżeli jesteś niewinny to od ciebie akurat licze na 100% rozwagi, że przeczytasz całą grę z dwa. razy i być może dojdziesz do tego wniosku, że jestem niewinny. Naprawde aż tak ciężko to zrozumieć?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:28:07 GMT 1
Kapi jest mniej merytoryczny od ciebie. A mnie można łatwo uniewinnic po merytoryce, tak uważam.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:29:32 GMT 1
+ ciebie podejrzewam Kshaqu bardziej od Kacpra.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:30:05 GMT 1
Kapi jest mniej merytoryczny od ciebie. A mnie można łatwo uniewinnic po merytoryce, tak uważam. wklejalem twoja merytoryke pare stron temu
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:30:54 GMT 1
nie masz winnych, nie masz niewinnych, wijesz sie jak piskorz bo wiesz ze masz wyrok smierci w imieniu polski podziemnej
zmieniasz zdanie co sekunde a twoj cel to PRZEZYC
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 19:31:13 GMT 1
dalej chcesz umrzeć jak pshemo jest zgodny że to dobry pomysł?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:31:22 GMT 1
Kapi jest mniej merytoryczny od ciebie. A mnie można łatwo uniewinnic po merytoryce, tak uważam. wklejalem twoja merytoryke pare stron temu Wklej drugi raz.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:31:37 GMT 1
mafia kshaq i monti, ale obsranie ze sie mylisz i niewinny cie zastrzeli
jednoczesnie uniewinnnienie Ciebie za merytoryke
no ja pierdole
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:32:03 GMT 1
dalej chcesz umrzeć jak pshemo jest zgodny że to dobry pomysł? tak, jak przezyje to i tak jestem do odjebania w meczowce
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:32:08 GMT 1
Kapi jest mniej merytoryczny od ciebie. A mnie można łatwo uniewinnic po merytoryce, tak uważam. Merytoryka to ostatnie, po czym bym cię chyba uniewinniał To mi teraz jeszcze wprost powiedz, z czego wynika ta nocna zmiana w stosunku do bobka Tylko tym razem nie przyjmuje tłumaczenia że ja z Montim jesteśmy bardziej mafijni, bo przez to zachowanie kacpra się nie stało magicznie kurwa mniej mafijne
|
|