|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:03:29 GMT 1
nie zauważyłeś, że wy próbujecie rozłożyć ten układ na czynniki piewrsze a ja mam ochotę na zlinczowanie winnego? Czyli nie linczujesz mnie bo nie doliczyłeś, że ci się to opłaca? no ale przecież ty robisz to samo
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:04:21 GMT 1
Ja nie mam takiej gwarancji, że Kacper mnie nie zlinczuje jaką on ma, że ja jego nie zlinczuje.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:05:13 GMT 1
Kshaqu masz spore szanse zaraz umrzec, nie czujesz sie w obowiązku poświęcic ostatnich chwil życia na rozkminienie na kogo przypierdolic jako snajper?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 19:05:35 GMT 1
Ale czemu ja w zasadzie miałbym chcieć w Ciebie strzelać?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:06:36 GMT 1
Ale czemu ja w zasadzie miałbym chcieć w Ciebie strzelać? Bo masz gwarancje że albo jak padne po twoim strzale to jestem winny, a jak nie padne to jestem niewinny, ale masz gwarancje ze jako niewinny ci nie oddam czyli uderze w Kshaqa lub Montiego, którzy jeśli ty jeseś niewinny i ja jestem niewinny są winni. Czyli po pierwsze poznajesz mój kolor bo w tym setupie zlinczowany nie umiera, po drugie masz gwarancje że padnie winny, tym winnym bede ja z twoich rąk albo Kshaq lub Monti z moich.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:06:43 GMT 1
Bobek, jesteś niewinny? Jeśli tak, to daj na mnie. Remis jest najgorszy. Jeśli jesteś niewinny, to jutro gra od nowa, bo strzał w Pshema będzie celny.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:07:18 GMT 1
Ja nie mam takiej gwarancji, że Kacper mnie nie zlinczuje jaką on ma, że ja jego nie zlinczuje. ale co ma jedno do drugiego? ja mówię o tym, że pozycjonujesz się pod wygodniejszą dla siebie meczówkę, co mają do tego jakieś gwarancje? W ogóle na jakiej podstawie ty dajesz bobkowi taką gwarancję?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:08:25 GMT 1
Kshaqu masz spore szanse zaraz umrzec, nie czujesz sie w obowiązku poświęcic ostatnich chwil życia na rozkminienie na kogo przypierdolic jako snajper? ale przecież ja to ciągle rozkminiam gościu
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 19:08:36 GMT 1
Ale czemu ja w zasadzie miałbym chcieć w Ciebie strzelać? Bo masz gwarancje że albo jak padne po twoim strzale to jestem winny, a jak nie padne to jestem niewinny, ale masz gwarancje ze jako niewinny ci nie oddam czyli uderze w Kshaqa lub Montiego, którzy jeśli ty jeseś niewinny i ja jestem niewinny są winni. Czyli po pierwsze poznajesz mój kolor bo w tym setupie zlinczowany nie umiera, po drugie masz gwarancje że padnie winny, tym winnym bede ja z twoich rąk albo Kshaq lub Monti z moich. Nie mam żadnej gwarancji ze mi nie oddasz
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:11:04 GMT 1
Kshaqu to ciągle rozkminia gościu.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:12:39 GMT 1
Kshaqu powtarzam pytanie. Masz spore szanse zaraz wykurwic ryjem o beton. Nie czujesz sie w obowiązku jakoś mnie docisnąc czy coś?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:14:41 GMT 1
Bobek, jeśli będzie remis, to Pshemo jeśli jest w mafii będzie miał autostradę do wygranej, jeśli jesteś niewinny to kurwa zaklinam Ciebie, oddaj głos na mnie i nie zastanawiaj się. Obowiązkiem miastowego jest nie dopuścić do remisu.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:14:52 GMT 1
Zaufaj mi, kurwa, raz.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:17:37 GMT 1
Kacper cokolwiek się stanie nie głosuj na Montiego, zagłosuj na mnie lub na Kshaqa.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:18:20 GMT 1
Jeszcze nie wiem po chuj mu ten głos od ciebie, ale jak jest niewinny to twój głos na nim jest zły bo prowadzi do porażki miasta a jak jest winny to ten twój głos na nim też jest mu do czewgoś potrzebny tylko jeszcze nie wiem do czego.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:19:03 GMT 1
Kshaqu powtarzam pytanie. Masz spore szanse zaraz wykurwic ryjem o beton. Nie czujesz sie w obowiązku jakoś mnie docisnąc czy coś? Efekty dociskania Pshema, posty na które miał wyjebane i niczego się w sumie nie dowiedziałem: Ile batoników musisz dostać żeby zagłosować na Montiego? zero, ostatnio za gruby się zrobiłem no ale serio, jeśli chcesz mi teraz zarzut robić z tego, że na nikogo wczoraj nie głosowałem, to w ogóle ignorujesz jak wyglądał wczorajszy dzień od początku siedliście na mnie wszyscy we trójkę (co, jeśli jesteś niewinny, od razu powinno dać ci do myślenia) co ja miałem w takiej sytuacji zrobić? bardzo jasno wyraziłem się od początku, że skoro tak to wygląda, to ja poczekam i poobserwuję jak będziecie się do mnie odnosić btw dopiero zaczynam czytać co żeście tu naprodukowali od wczoraj tak że nadrabiam i odpowiadam Czyżby została ci podana ręka a ty ją uścisnąłeś? być może, nie wiem lepiej byś się czuł, jakbym w ogóle nie odpowiedział na to pytanie? czy może gdzieś skłamałem na temat tego jak to wyglądało? Monti zadał mi pytanie i szczerze na nie odpowiedziałem. Za to w sumie spoko, że mi o tym przypominasz, bo znowu tutaj odstawił coś co robił jako Gump - zaczął jakiś wątek, ja czekam na rozwinięcie, po czym ono nie następuje. Serio myślałem, że jeśli mu odpowiem, nastąpi jakiś follow up z jego strony, a tu cisza Najlepszy argument za moją niewinnością to i tak nie jest to tylko co innego. Patrz jak ja wczoraj walczyłem i sam oceń, coś ci się nie spodoba, zapytaj. Nie mam nic do ukrycia. Uważam, że zagrałem w sposób taki, że wogóle nie dbałem o swoje dobro. Podpadłem Montiemu, podpadłem Kshaqowi, podpadłem tobie. przecież dokładnie to samo można napisać o mnie, jak ty uważasz, że moja rozmowa z Montim to jest lizanie się po fiutach, to chyba wybiórczo czytałeś naszą dyskusję już z Tobą bardziej łagodnie rozmawiałem i teraz pytanie skąd wynika ta rozbieżność w tym, jak widzimy rzeczywistość A jak myślisz, skąd ona wynika? no weszliście se z bobkiem od rana i konwersujecie jak starzy kumple, gdzie wczoraj zgadzałeś się z moimi argumentami co do jego gry skąd ta zmiana? bo jeśli bazuje tylko na tym, że znalazłeś niepodobające ci się interakcje między Montim a mną, to słabe ma fundamenty alternatywą jest że se na mafijnym pogadaliście, więc chętnie poznałbym twoją wersję wydarzeń no dobra jeśli są jakieś twoje pytania, o których zapomniałem to przepraszam, jeśli zadasz mi je w jednym poście, to chęnie odpowiem. Bez żadnej obawy. sedno mojego pytania jest jedno - skąd ta zmiana w odniesieniu do kacperka, którą dzisiaj od rana prezentujesz nie mówię o jakichś wydumanych niciach porozumienia, tylko o faktach rozmawialiśmy wczoraj o dziwnym wywracaniu stolika itp - ty dzisiaj zdajesz się to ignorować i zastanawiam się, jaki masz w tym interes, co ci we łbie przeskoczyło, więc jak chcesz przedstawić swój tok myślenia, to chętnie przeczytam Bo stary ile ciasteczek trzeba, żebyś na niego zagłosował? już pisałem wcześniej o moim braku głosu - w ogóle przeczytałeś tego posta, czy wyjebane? bo na pewno się do niego nie odniosłeś w żaden sposób rozumiesz, z czym mam problem? staram się z tobą rozmawiać, ale mam wrażenie że połowę tej dyskusji prowadzisz w swojej głowie albo gdzieś kurwa indziej a co do lizania po fiutach, dosłownie dwa czy trzy posty między nami wymieniłeś, jestem w stanie założyć się o browara że taką składankę można na każdą parę w tej grze złożyć ignorujesz zupełnie całą resztę interakcji Kshaq jak się czujesz z tym, że wybrałem cię na sędziego w mojej sprawie? Przede wszystkim to odpowiadając na to, miastowy Pshemo ma kurwa na świeżo mój fatalny pogląd na swoją gre, więc pytanie jest, jakim cudem wpadłeś na to, że ja będę najlepszym sędzią w twojej sprawie? Bo mafijny Pshemo może po prostu liczyć na moją pomyłkę i wygraną w pierwszym dniu, a miastowy chyba postradać rozum Ja pisałem już od razu wczoraj, że możecie mnie wyjebać, ale jak mam możliwość egoistycznie sprawdzić kogoś poza mną to to robię, miastowy uniewinniony Monti to jest bezcenny asset, a jak poleci czerwony to tym lepiej Tym czasem ty się z tym miotasz, jakbyś jednak się bał, że poleci zielony, a masz mnie i jego w mafii - to w czym problem? Robicie z bobkiem to samo tylko od dwóch stron, a wszystko się sprowadza do konkluzji "zlinczować kshaqa" Cóż za przypadek Jak mam inaczej cię dociskać dzisiaj, jeżeli konsekwentnie nie udzielasz odpowiedzi albo ignorujesz wszystko, co do ciebie piszę? Swoją drogą to też niezły post, props kshaq: Ja uważam że wstawka o kacperku może być dziwna ale nie z powodu egzaltacji, tylko no skoro nie masz nic o nim do powiedzenia, to pytanie właśnie po co to dodawać No i potencjalnie odpowiedzią jest mafia Pshemo - kacperek, mogłeś np. obawiać się, że wytkniemy ci nieodniesienie się do mafijnego kompana więc wolałeś wrzucić byle co Tu też ciekawa jest kwestia, że obu nas wymieniłeś w kontekście mafijnego "robienia cię", a kacperka zestawiłeś ze słowem "niewinny" Nie wiem, jakbym manipulacji tu szukał to takiej, pewnie to zbyt grubymi nićmi szyte, ale do posiadania na uwadze w razie co Teraz już serio spierdolka do spania bo jutro pobudka o 5:50
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:19:44 GMT 1
Jeszcze nie wiem po chuj mu ten głos od ciebie, ale jak jest niewinny to twój głos na nim jest zły bo prowadzi do porażki miasta a jak jest winny to ten twój głos na nim też jest mu do czewgoś potrzebny tylko jeszcze nie wiem do czego. Ty naprawdę tę edycję przerzucasz raz wszechwiedzę, a raz niepełnosprytność.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:20:21 GMT 1
kurwa kshaq mozesz zrobic wszystko, a Ty piszesz o sobie>?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:20:45 GMT 1
KTO JEST W MAFII KSHAQ
|
|
monciarz
Gracz