Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:16:19 GMT 1
znaczy no, to też może być pułapka, bo mnie piernikowy w ostatniej edycji też jebał za to, że rzeczywiście miałem uzasadnienie swojego typu z początku gry xD natomiast to rozpisanie na czynniki pierwsze jebanego trzeciego posta w rozgrywce to jest też zagadka fajnie sobie gadacie, ale pierwszy zakłada fejkowość - czyli znowu wejście w umysł, nie obserwacja, tylko wniosek a drugi tak delikatnie wchodzi w temat, ale jednocześnie zaznacza, że ma inne zdanie swoją drogą: Ale Monti jest od Kacpra o tyle sprytniejszy, że się tłumaczy prowemto jest ciekawa transpozycja, bo sam Pshemo się tłumaczy z ataku na kshaqa prowem = Pshemo też jest sprytniejszy, Kacper gapa Ale ja się tłumaczę prowem niepytany, a ty i Kacper pytani.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 22:16:55 GMT 1
znaczy no, to też może być pułapka, bo mnie piernikowy w ostatniej edycji też jebał za to, że rzeczywiście miałem uzasadnienie swojego typu z początku gry xD natomiast to rozpisanie na czynniki pierwsze jebanego trzeciego posta w rozgrywce to jest też zagadka fajnie sobie gadacie, ale pierwszy zakłada fejkowość - czyli znowu wejście w umysł, nie obserwacja, tylko wniosek a drugi tak delikatnie wchodzi w temat, ale jednocześnie zaznacza, że ma inne zdanie swoją drogą: Ale Monti jest od Kacpra o tyle sprytniejszy, że się tłumaczy prowemto jest ciekawa transpozycja, bo sam Pshemo się tłumaczy z ataku na kshaqa prowem = Pshemo też jest sprytniejszy, Kacper gapa wróć sobie parę stron wcześniej, ja już bobka jebałem za tę rozbiórkę mojego posta na atomy, to po co miałem robić to drugi raz? ja mogę gadać z każdym tylko chciałbym mieć partnerów do dyskusji, przecież z Tobą też chwilę pokojowo wymieniałem zdania w kwestii edycji Pshema i czytania regulaminu nie rozumiem dlaczego na tej podstawie znowu nas zestawiasz w dwójkę, znowu
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:18:35 GMT 1
Durne było zapytanie, czy zwracasz Kshaqa przeciwko mnie? Zapytanie czy zwracam Kshaqa przeciwko Ciebie durne było. Dlaczego było durne?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:18:45 GMT 1
fajnie sobie gadacie, ale pierwszy zakłada fejkowość - czyli znowu wejście w umysł, nie obserwacja, tylko wniosek a drugi tak delikatnie wchodzi w temat, ale jednocześnie zaznacza, że ma inne zdanie swoją drogą: Ale Monti jest od Kacpra o tyle sprytniejszy, że się tłumaczy prowemto jest ciekawa transpozycja, bo sam Pshemo się tłumaczy z ataku na kshaqa prowem = Pshemo też jest sprytniejszy, Kacper gapa wróć sobie parę stron wcześniej, ja już bobka jebałem za tę rozbiórkę mojego posta na atomy, to po co miałem robić to drugi raz? ja mogę gadać z każdym tylko chciałbym mieć partnerów do dyskusji, przecież z Tobą też chwilę pokojowo wymieniałem zdania w kwestii edycji Pshema i czytania regulaminu nie rozumiem dlaczego na tej podstawie znowu nas zestawiasz w dwójkę, znowu kurwa, przepraszam, chciałem poobserwować jest czterech graczy ja wiem że jestem niewinny 2 z 3 jest winnych a Ty się oburzasz, że zestawiam Cię z typem i to komentuję będę mówił co chcę, mi to pomaga w ocenie, może komuś też coś pomoże jak Tobie pomagają inne rzeczy to służę
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 22:19:28 GMT 1
nie no gościu, głos na mnie jest tu tym mniej interesującym zjawiskiem bardziej mnie interesowało, dlaczego wrzucasz w tamtym momencie Pshema do mafii ze mną, skoro on w zasadzie zrobił to samo, co ty, tylko w innych miejscach + ty zrobiłeś to po cichu a Pshemo na pewniaka w temacie literalnie Ci na to odpowiedziałem, mam na czynniki pierwsze rozpisać? przecież dokładnie tego dotyczy też teoria doklejki którą opisałem. Ty zajebałeś śmierdziucha, Pshemo się dojebał otwarcie, żeby można było zrobić front xD gościu, napisałeś tylko w odpowiedzi na mojego posta że chciałeś zrobić raban dlaczego mijasz się z prawdą? szczególnie że nawet nie wracałem do tej odpowiedzi tylko chciałem lepiej wyjaśnić co miało na celu moje pytanie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:20:09 GMT 1
fajnie sobie gadacie, ale pierwszy zakłada fejkowość - czyli znowu wejście w umysł, nie obserwacja, tylko wniosek a drugi tak delikatnie wchodzi w temat, ale jednocześnie zaznacza, że ma inne zdanie swoją drogą: Ale Monti jest od Kacpra o tyle sprytniejszy, że się tłumaczy prowemto jest ciekawa transpozycja, bo sam Pshemo się tłumaczy z ataku na kshaqa prowem = Pshemo też jest sprytniejszy, Kacper gapa Ale ja się tłumaczę prowem niepytany, a ty i Kacper pytani. gratuluję, odkryłeś tłumaczenie prowem schroedingera i przecież de facto obaliłeś wartość takiego tłumaczenia zarówno wstępnego jak i postfactum do zera no i skąd zestawienie mnie z Kacprem w tym kontekście? jest nielogiczne
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:21:44 GMT 1
Zestawiłem was razem bo obaj się tłumaczycie pytani, a ja niepytany.
Nie wiem czy coś obaliłem.
Nie wiem czym jest prowo shrodingera.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:23:08 GMT 1
literalnie Ci na to odpowiedziałem, mam na czynniki pierwsze rozpisać? przecież dokładnie tego dotyczy też teoria doklejki którą opisałem. Ty zajebałeś śmierdziucha, Pshemo się dojebał otwarcie, żeby można było zrobić front xD gościu, napisałeś tylko w odpowiedzi na mojego posta że chciałeś zrobić raban dlaczego mijasz się z prawdą? szczególnie że nawet nie wracałem do tej odpowiedzi tylko chciałem lepiej wyjaśnić co miało na celu moje pytanie chyba się nie rozumiemy to, że chciałem zrobić raban nie znaczy, że z dalszej pozycji nie mogło się okazać, że miało to więcej sensu, szczególnie przy sklejce Kacper - Pshemo, która mi zrobiła teorię wykluczenia oczywiście duży minus do tej teorii postfactum robi fakt, że Pshemo napisał, że to był z jego strony fejkowy atak, ale znowu -> można to uznać za działanie wyprzedzające
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:23:46 GMT 1
fajnie sobie gadacie, ale pierwszy zakłada fejkowość - czyli znowu wejście w umysł, nie obserwacja, tylko wniosek a drugi tak delikatnie wchodzi w temat, ale jednocześnie zaznacza, że ma inne zdanie swoją drogą: Ale Monti jest od Kacpra o tyle sprytniejszy, że się tłumaczy prowemto jest ciekawa transpozycja, bo sam Pshemo się tłumaczy z ataku na kshaqa prowem = Pshemo też jest sprytniejszy, Kacper gapa ja mogę gadać z każdym tylko chciałbym mieć partnerów do dyskusji, przecież z Tobą też chwilę pokojowo wymieniałem zdania w kwestii edycji Pshema i czytania regulaminu no to co sądzisz o reakcji Pshema
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:24:27 GMT 1
Zestawiłem was razem bo obaj się tłumaczycie pytani, a ja niepytany. Nie wiem czy coś obaliłem. Nie wiem czym jest prowo shrodingera. a kto wezwał do tłumaczenia?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:26:57 GMT 1
Zestawiłem was razem bo obaj się tłumaczycie pytani, a ja niepytany. Nie wiem czy coś obaliłem. Nie wiem czym jest prowo shrodingera. a kto wezwał do tłumaczenia? to jest bardzo ważne
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 22:28:49 GMT 1
ja mogę gadać z każdym tylko chciałbym mieć partnerów do dyskusji, przecież z Tobą też chwilę pokojowo wymieniałem zdania w kwestii edycji Pshema i czytania regulaminu no to co sądzisz o reakcji Pshema w sensie na to teraz? uważam, że jest dziwna, to zestawianie pytanych i niepytanych pachnie mi trochę szukaniem jakichś patternów na siłę z drugiej strony mnie trochę rozbroił tym: "Nie wiem czy coś obaliłem. Nie wiem czym jest prowo shrodingera." xD a już pisałem, że jak mnie ktoś bawi, to zwykle miastowy no i dalej utrzymuję, że long runowo utrzymuje najwięcej dobrej woli do dyskusji, natomiast to nie musi do końca świadczyć o jego przynależności, z tego co pamiętam to raczej w mafii nigdy jakiś turbo konfliktowy nie był
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:31:32 GMT 1
kurde jak ktoś mi rozpisze z minutami i godzinami no ale to ja ci rzucam uno reverse bo poza tym że "kshaq winny", to nie napisałeś nic konstruktywnego poza pięknym zakolejkowaniem w kogo lecimy tylko ja napisałem se niby słabe wejście, poszła błyskawiczna przypierdolka, a potem to już wyliczanka i fajrant w zasadzie to samo co bobek tylko więcej niepotrzebnych słów użyłeś A ja od początku tylko udawałem, że mam twoją winę za oczywistą. kiedy i od kogo było pytanie do mnie i Kacpra o którym mówił później, to będę szanował
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:32:57 GMT 1
wróć sobie parę stron wcześniej, ja już bobka jebałem za tę rozbiórkę mojego posta na atomy, to po co miałem robić to drugi raz? ja mogę gadać z każdym tylko chciałbym mieć partnerów do dyskusji, przecież z Tobą też chwilę pokojowo wymieniałem zdania w kwestii edycji Pshema i czytania regulaminu nie rozumiem dlaczego na tej podstawie znowu nas zestawiasz w dwójkę, znowu kurwa, przepraszam, chciałem poobserwować jest czterech graczy ja wiem że jestem niewinny 2 z 3 jest winnych a Ty się oburzasz, że zestawiam Cię z typem i to komentuję będę mówił co chcę, mi to pomaga w ocenie, może komuś też coś pomoże jak Tobie pomagają inne rzeczy to służę Ze mnie jako sędziego się nabijałeś licząc, że sam się poczaję kto jest w mafii. Kshaqowi chcesz służyć pomocą. Coś tu nie gra.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:34:29 GMT 1
Zestawiłem was razem bo obaj się tłumaczycie pytani, a ja niepytany. Nie wiem czy coś obaliłem. Nie wiem czym jest prowo shrodingera. a kto wezwał do tłumaczenia? Chyba ja.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:37:12 GMT 1
Policzyłem se jak działa ten setup i działa tak, że jak mafia chce to nie mamy nic do gadania i po prostu mogą przepchac pierwszy lincz na niewinnym nie ważne co zrobimy. Potem ten zlinczowany mieszkaniec musi koniecznie trafić mafiaka.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:37:54 GMT 1
A więc taktyka jest prosta. Ty zauważasz, że jestem niewinny, a potem mafia linczuje ciebie i nie strzelasz do mnie.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:38:02 GMT 1
kurwa, przepraszam, chciałem poobserwować jest czterech graczy ja wiem że jestem niewinny 2 z 3 jest winnych a Ty się oburzasz, że zestawiam Cię z typem i to komentuję będę mówił co chcę, mi to pomaga w ocenie, może komuś też coś pomoże jak Tobie pomagają inne rzeczy to służę Ze mnie jako sędziego się nabijałeś licząc, że sam się poczaję kto jest w mafii. Kshaqowi chcesz służyć pomocą. Coś tu nie gra. sędzia to nie gracz, pisałem Ci egusiu do kshaqa mogę stosować domniemanie niewinności poza tym porównywanie 1 vs 1 z sędzią do 2 vs 2 XD
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:38:46 GMT 1
Nie porównuje tych gier tylko twoje postawy.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:38:52 GMT 1
A więc taktyka jest prosta. Ty zauważasz, że jestem niewinny, a potem mafia linczuje ciebie i nie strzelasz do mnie. no jeśli jesteś w mafii, to tym sposobem zapewniasz sobie wygraną
|
|