|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 22:02:25 GMT 1
mam tu w chuj flashbacki z wietnamu z jakiegoś wydania pshema ale nie wiem jakiego kshaq, gdzie on tak te zasady czytał przez pół rozgrywki? Próbujesz zwrócić Kshaqa przeciwko mnie? człowieku ja na razie nie mam tu przyjaciół
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:02:48 GMT 1
Tylko jeden z was nie wie, że jestem niewinny. I ja się dowiem, który to. Dowiem się. totalna różnica, mhm Kacper jakbyś porównał to wydanie mnie, do tego, z którym się mierzyłeś w 1vs1? memlowridera.jpg
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:02:58 GMT 1
Ale chyba jeszcze nie masz też wrogów.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:04:17 GMT 1
Gdybym miał to byłbym niewinny, czyż nie? zależy gdzie na skali obsranka teoretycznie byś był tylko pamiętaj, że ja byłem z tobą w mafii i dużo gadaliśmy i ja wiem, że ty nie masz obsranka tylko rozdwojenie jaźni czasami raz jesteś szef i wrzucasz rapsy raz wiesz że przegrywasz ale coś jeszcze dołożysz i chyba w tej skali Cię będę mierzył ekstraordynaryjnych i bezsensownych ruchów no to ten jest durny imo
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 22:04:42 GMT 1
Pshemo z kshaqiem w mafii w ogóle Monti - wyjaśnisz? bo chyba nie uznałeś tego składu tylko ze względu na naturalność bobka, którą zauważasz post wyżej? jak sobie spojrzymy na to jak to wyglądało, napisałem moje posty, ty wysłałeś na mnie głos - nawet nie komunikując tego w temacie - a potem komunikującego w temacie Pshema wrzucasz ze mną do mafii jaki tok myślenia za tym stoi?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:05:48 GMT 1
Pshemo z kshaqiem w mafii w ogóle Monti - wyjaśnisz? bo chyba nie uznałeś tego składu tylko ze względu na naturalność bobka, którą zauważasz post wyżej? jak sobie spojrzymy na to jak to wyglądało, napisałem moje posty, ty wysłałeś na mnie głos - nawet nie komunikując tego w temacie - a potem komunikującego w temacie Pshema wrzucasz ze mną do mafii jaki tok myślenia za tym stoi? wtedy jeszcze chciałem zrobić raban
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:05:59 GMT 1
Jakieś fejkowy raczej.
Ale Monti jest od Kacpra o tyle sprytniejszy, że się tłumaczy prowem, a Kacper serio stwierdził, że tak myśli jak twierdzi, że myśli.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:06:13 GMT 1
no i wyszło doskonale, to, że jesteśmy tu gdzie jesteśmy to wyłącznie moja zasługa, bo powiedzmy bez tego byłoby statecznie w chuj
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:07:51 GMT 1
Gdybym miał to byłbym niewinny, czyż nie? zależy gdzie na skali obsranka teoretycznie byś był tylko pamiętaj, że ja byłem z tobą w mafii i dużo gadaliśmy i ja wiem, że ty nie masz obsranka tylko rozdwojenie jaźni czasami raz jesteś szef i wrzucasz rapsy raz wiesz że przegrywasz ale coś jeszcze dołożysz i chyba w tej skali Cię będę mierzył ekstraordynaryjnych i bezsensownych ruchów no to ten jest durny imo Który mój ruch jest durny i co jest w nim durnego?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:07:56 GMT 1
w ogóle Monti - wyjaśnisz? bo chyba nie uznałeś tego składu tylko ze względu na naturalność bobka, którą zauważasz post wyżej? jak sobie spojrzymy na to jak to wyglądało, napisałem moje posty, ty wysłałeś na mnie głos - nawet nie komunikując tego w temacie - a potem komunikującego w temacie Pshema wrzucasz ze mną do mafii jaki tok myślenia za tym stoi? wtedy jeszcze chciałem zrobić raban oczywiście pierwszy post miałeś chujowy, ale to są pierwsze strony, nie wypierdala się zawodnika z rozgrywki 24 godziny przed momentem linczu, tylko bada się jego reakcje zastanawia mnie więc dobór słów - zagłosowałeś na mnie nie wyjaśniając a jakiego wyjaśnienia oczekiwałeś po 10 minutach? to, że teraz do tego wracasz też jest ultrapomocne długofalowo
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:08:42 GMT 1
zależy gdzie na skali obsranka teoretycznie byś był tylko pamiętaj, że ja byłem z tobą w mafii i dużo gadaliśmy i ja wiem, że ty nie masz obsranka tylko rozdwojenie jaźni czasami raz jesteś szef i wrzucasz rapsy raz wiesz że przegrywasz ale coś jeszcze dołożysz i chyba w tej skali Cię będę mierzył ekstraordynaryjnych i bezsensownych ruchów no to ten jest durny imo Który mój ruch jest durny i co jest w nim durnego? ja się chyba zgadzam z Kacprem, że Ty udajesz niepełnosprytnego w tej rozgrywce a o czym rozmawialiśmy w tej piramidce postów? od czego się zaczęła?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 22:09:37 GMT 1
Jakieś fejkowy raczej. Ale Monti jest od Kacpra o tyle sprytniejszy, że się tłumaczy prowem, a Kacper serio stwierdził, że tak myśli jak twierdzi, że myśli. znaczy no, to też może być pułapka, bo mnie piernikowy w ostatniej edycji też jebał za to, że rzeczywiście miałem uzasadnienie swojego typu z początku gry xD natomiast to rozpisanie na czynniki pierwsze jebanego trzeciego posta w rozgrywce to jest też zagadka
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:10:06 GMT 1
mam problem z oceną drażliwości
kshaq - no drażliwy, ale kurwa to taka trochę miejska drażliwość, typowy kshaq jak się go ciśnie w mieście i tu jest trochę houston mamy problem
Pshemo - nie da się ocenić przez fakt posiadania kilku osobowości
Kacper - czilera i utopia
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:10:22 GMT 1
Który mój ruch jest durny i co jest w nim durnego? ja się chyba zgadzam z Kacprem, że Ty udajesz niepełnosprytnego w tej rozgrywce a o czym rozmawialiśmy w tej piramidce postów? od czego się zaczęła? Durne było zapytanie, czy zwracasz Kshaqa przeciwko mnie?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 22:11:52 GMT 1
wtedy jeszcze chciałem zrobić raban oczywiście pierwszy post miałeś chujowy, ale to są pierwsze strony, nie wypierdala się zawodnika z rozgrywki 24 godziny przed momentem linczu, tylko bada się jego reakcje zastanawia mnie więc dobór słów - zagłosowałeś na mnie nie wyjaśniając a jakiego wyjaśnienia oczekiwałeś po 10 minutach? to, że teraz do tego wracasz też jest ultrapomocne długofalowo nie no gościu, głos na mnie jest tu tym mniej interesującym zjawiskiem bardziej mnie interesowało, dlaczego wrzucasz w tamtym momencie Pshema do mafii ze mną, skoro on w zasadzie zrobił to samo, co ty, tylko w innych miejscach + ty zrobiłeś to po cichu a Pshemo na pewniaka w temacie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:11:54 GMT 1
Jakieś fejkowy raczej. Ale Monti jest od Kacpra o tyle sprytniejszy, że się tłumaczy prowem, a Kacper serio stwierdził, że tak myśli jak twierdzi, że myśli. znaczy no, to też może być pułapka, bo mnie piernikowy w ostatniej edycji też jebał za to, że rzeczywiście miałem uzasadnienie swojego typu z początku gry xD natomiast to rozpisanie na czynniki pierwsze jebanego trzeciego posta w rozgrywce to jest też zagadka fajnie sobie gadacie, ale pierwszy zakłada fejkowość - czyli znowu wejście w umysł, nie obserwacja, tylko wniosek a drugi tak delikatnie wchodzi w temat, ale jednocześnie zaznacza, że ma inne zdanie swoją drogą: Ale Monti jest od Kacpra o tyle sprytniejszy, że się tłumaczy prowemto jest ciekawa transpozycja, bo sam Pshemo się tłumaczy z ataku na kshaqa prowem = Pshemo też jest sprytniejszy, Kacper gapa
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:13:41 GMT 1
oczywiście pierwszy post miałeś chujowy, ale to są pierwsze strony, nie wypierdala się zawodnika z rozgrywki 24 godziny przed momentem linczu, tylko bada się jego reakcje zastanawia mnie więc dobór słów - zagłosowałeś na mnie nie wyjaśniając a jakiego wyjaśnienia oczekiwałeś po 10 minutach? to, że teraz do tego wracasz też jest ultrapomocne długofalowo nie no gościu, głos na mnie jest tu tym mniej interesującym zjawiskiem bardziej mnie interesowało, dlaczego wrzucasz w tamtym momencie Pshema do mafii ze mną, skoro on w zasadzie zrobił to samo, co ty, tylko w innych miejscach + ty zrobiłeś to po cichu a Pshemo na pewniaka w temacie literalnie Ci na to odpowiedziałem, mam na czynniki pierwsze rozpisać? przecież dokładnie tego dotyczy też teoria doklejki którą opisałem. Ty zajebałeś śmierdziucha, Pshemo się dojebał otwarcie, żeby można było zrobić front
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:14:18 GMT 1
ja się chyba zgadzam z Kacprem, że Ty udajesz niepełnosprytnego w tej rozgrywce a o czym rozmawialiśmy w tej piramidce postów? od czego się zaczęła? Durne było zapytanie, czy zwracasz Kshaqa przeciwko mnie? Zapytanie czy zwracam Kshaqa przeciwko Ciebie durne było.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:14:51 GMT 1
coś za mało Kapiego się zrobiło
|
|
monciarz
Gracz