Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 20:21:38 GMT 1
A ja nawet się nie zastanawiałem kto ma deta bo mnie to nie obchodzi.
|
|
|
Post by mentos on Oct 9, 2023 20:22:27 GMT 1
Swoją drogą widząc, że mogę paść sam głosuję na Mentosa, którego słownie uniewinniłem. To przecież zmniejszało moje szanse na przeżycie. Bo zmniejszałem prawdopodobieństwo, że Mentos dostanie jakieś głosy i sam głosowałem na niego. To akurat jakieś szachy 5D wymyślone teraz na szybko. A to się zgadzam z deviosem.
|
|
|
Post by Shadow on Oct 9, 2023 20:23:10 GMT 1
Wal w naszą parę wszystkim co masz. Heh, wolałbym poczekać do pierwszego mordu ale co tam. Odpuscilem podejzenia w Ciebie bo jakoś tak mentos zapachniał mi detem. Pomyślałem że Cie sprawdził, podpalił się za bardzo i poszło. Glosujesz na niego więc albo się pomyliłem co do Was albo to ty błędnie oceniłeś mentosa. Po głosowaniu zarówno Ty jak i mentos znowu wracacie na listę podejzanych.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 20:23:54 GMT 1
znaczy widzę, że Tobie chodzi o potencjalne detowanie bobka ja na detowaniu przez niego się nie skupiałem, zwłaszcza że bobek ma w zwyczaju grać pod uniknięcie mordu, bo chce się nagrać (ironic trochę wyszło, pozdro Kacperek xd), co może przypominać grę deta więc pomyślałem i dlatego przytaknąłem LewKoniowi, że jak do mafii trafił jakiś bywalec mafiacorner, to o tym może wiedzieć i może chcieć odjebać bobka profilaktycznie, przed rozkręceniem a jak nieodjebion i nierozkręcon nazajutrz, to mafijność w górę tak to widziałem Okej. Ja zrozumiałem to w taki sposób, że Lewkoń też zauważył potencjalne detowanie Bobka, tak samo ty podbijając jego post. Wychodzi na to, że źle zrozumiałelm kontekst
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 20:24:03 GMT 1
A czemu już nie uważasz, że Mentos może być detem?
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 20:25:05 GMT 1
Ja? Białko, dowody, cokolwiek
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 20:25:22 GMT 1
To było pytanie do Kolersa. Bo Kolers nie chciał głosować na mnie bo uważał, że Mentos jako det ma na sprawdzenie na mnie. Otwarcie mówi, że Mentos mógł być detem, czyli musi już widocznie nie uważać, że Mentos ma deta. W takim razie pytam dlaczego już nie uważa, że Mentos ma deta?
|
|
|
Post by Shadow on Oct 9, 2023 20:26:06 GMT 1
A czemu już nie uważasz, że Mentos może być detem? Bo nieuważam że jesteś niewinny.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 20:26:54 GMT 1
Ale to że widzisz moją niewinność wynikało z tego, że podejrzewasz Mentosa o detowanie, a nie na odwrót.
|
|
|
Post by Shadow on Oct 9, 2023 20:32:29 GMT 1
Ale to że widzisz moją niewinność wynikało z tego, że podejrzewasz Mentosa o detowanie, a nie na odwrót. Jakoś tak jedno wynika z drugiego. Niemniej nie napisałem, że mentos mafia tylko, że dla mnie nie jest już taki niewinny.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 20:33:15 GMT 1
Nie boisz się, że mafia ci teraz detektywa sprzątnie? Skoro im powiedziałeś, że być może jest detektywem. I podałeś argument dlaczego mógłby być tym detektywem.
|
|
|
Post by Shadow on Oct 9, 2023 20:35:13 GMT 1
Nie, bo mentos nim nie jest.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 20:36:23 GMT 1
No właśnie dlatego pytam co sprawiło, że już nie uważasz, że nim jest? Aż tak mocno mnie podejrzewasz, że z tego wynika, że Mentos nie może być detektywem i mieć sprawdzenia na mnie?
Bo ja jakbym miał w głowie proporcje typu 80%, że Pshemo mafia i Mentos nie może być detektywem
I 20%, że Pshemo miasto a Mentos może być detektywem.
To i tak bym siedział jednak cicho na temat potencjalnego detowania Mentosa.
|
|
|
Post by mentos on Oct 9, 2023 20:38:31 GMT 1
Dlatego Kolers raczej czysty.
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 20:40:01 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 20:40:01 GMT 1
Pshemo z Mentosem w mafii, jak trafiłem to proszę o Złotą Czutkę lub ekwiwalent.
|
|
|
Post by mentos on Oct 9, 2023 20:41:06 GMT 1
Pshemo z Mentosem w mafii, jak trafiłem to proszę o Złotą Czutkę lub ekwiwalent. I ryzykowałby odwalenie mnie w pierwszym linczu?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 20:41:10 GMT 1
Pshemo z Mentosem w mafii, jak trafiłem to proszę o Złotą Czutkę lub ekwiwalent. Nie trafiłeś. Ale teoria w sumie fajna, ciekawa.
|
|
|
Post by zajec on Oct 9, 2023 20:41:22 GMT 1
Mentosik, mordo... Może mi umknęło coś, coś przegapiłem albo nie było to napisane. Wyjaw mi proszę, skąd głos na Dewjosa? Tak, bronię swojego przybocznego.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 20:44:05 GMT 1
Dlatego Kolers raczej czysty. Dlaczego?
|
|
|
Post by Shadow on Oct 9, 2023 20:46:00 GMT 1
Bo widzisz mam typ na deta. Oddałem głos i ponownie zacząłem przeglądać forum. Wpadło mi coś w oko. Co do Ciebie I Mentosa. On bronił Ciebie a Ty jego. Potem piszesz, żeby głosować kto jak chce i nagle glosujesz na tego, który w relacji ty-on jest not guilty. Owszem, chwilą grozy po w sumie losowanie go uratowało koniec końców ale zagranie pod publikę spoko bo nikt Was teraz nie powiąże jako para mafijaków.
|
|