|
Ogólny
Oct 19, 2023 20:34:46 GMT 1
via mobile
Post by Melania Trump on Oct 19, 2023 20:34:46 GMT 1
Zacząłem ufać coraz mocniej we własne osądy i były 3 kluczowe edycje, które mi dały do myślenia (jubileuszowa, kreskówkowa i ślepo kulawa). Gdybyś dawał trochę bardziej jako oaza a nie jako dyktator to inaczej też by było. Bo to co jednak robiłeś to była po części dyktatura i chciałem mocno unikać twojego jedynowładztwa. Przemotywowany zdecydowanie. Chciałem za bardzo, czekałem na tego miastowego randa długo i chciałem dać z siebie wszystko. Zagrane na 200%.
I przez to kilkukrotnie bardziej zjebałem, bo się zbyt emocjonalnie zaangażowałem. Nie wiem czemu tak fatalnie mi się wajbowało z Krokietem w tej gierce. I tak dobrze z Ozdobą i Maximusem, jeśli są w mafii. Pierwszy raz taka sytuacja. Ale ufam twoim typom, pewnie wypierdoliłem się na ryj totalnie.
Jedyne co mnie pociesza to fakt, że ekipa Ozdoba/Maximus też szła na zwycięstwo i przynajmniej czułem, że coś jest kurwa nie tak i trzeba skierować miasto na Laurę/Sleuthounda.
Nie próbuj mi więcej zaglądać w karty Volv. To ja decyduję kiedy się ujawnię z nimi, a nie na siłę będę coś porządkował w momencie kiedy mam znaki zapytania i wyszłoby niedbale zbyt mocno.
|
|
Grubol
Administrator
|
Ogólny
Oct 19, 2023 20:39:00 GMT 1
Post by Grubol on Oct 19, 2023 20:39:00 GMT 1
Ty decydujesz kiedy się ujawnisz, a inni mają prawo cię o to prosić. Pewnie jakbym czytał tę grę na cmentarzu, to bym zatypował znacznie lepiej. KURWA NAWET TO NAPISAŁEM O KROKIECIE W CZASIE GRY że jakbym czytał tę rozgrywkę z cmentarza, to miałbym go za dość mocno niewinnego. No debil. W edycji, w której miałem walczyć z biasami wyjdzie na to, że poddałem się im najbardziej chyba w historii swojego grania. No niezła gierka Volv, niezła gierka. Emocje złym doradcą są.
|
|
Red
Gracz
|
Ogólny
Oct 19, 2023 20:42:06 GMT 1
Post by Red on Oct 19, 2023 20:42:06 GMT 1
Przemotywowany zdecydowanie. Chciałem za bardzo, czekałem na tego miastowego randa długo i chciałem dać z siebie wszystko. Zagrane na 200%.
I przez to kilkukrotnie bardziej zjebałem, bo się zbyt emocjonalnie zaangażowałem. Nie wiem czemu tak fatalnie mi się wajbowało z Krokietem w tej gierce. I tak dobrze z Ozdobą i Maximusem, jeśli są w mafii. Pierwszy raz taka sytuacja. Ale ufam twoim typom, pewnie wypierdoliłem się na ryj totalnie.
Jedyne co mnie pociesza to fakt, że ekipa Ozdoba/Maximus też szła na zwycięstwo i przynajmniej czułem, że coś jest kurwa nie tak i trzeba skierować miasto na Laurę/Sleuthounda.
Nie próbuj mi więcej zaglądać w karty Volv. To ja decyduję kiedy się ujawnię z nimi, a nie na siłę będę coś porządkował w momencie kiedy mam znaki zapytania i wyszłoby niedbale zbyt mocno. Bardzo ładnie, Squbaniec
|
|
|
Ogólny
Oct 19, 2023 20:43:07 GMT 1
Post by Borys Jelcyn on Oct 19, 2023 20:43:07 GMT 1
no Monti jednak mafia
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Ogólny
Oct 19, 2023 20:45:12 GMT 1
Post by Papież on Oct 19, 2023 20:45:12 GMT 1
No to musisz sporo nadrobić graniem. Chyba tylko ja mogłem was powstrzymać przy konflikcie. Ale naprawdę Volv się zastanów czemu Gary reakcyjnie tak reagował i dlaczego nie był w stanie ciebie uniewinnić. Bo Gary praktycznie nie uniwinnia jak już nazwał kogoś winnym, wchodzenie z nim w 1 na 1 to jest zawsze problem, a najgorzej jak jesteś w mieście. Dlatego ja np nie odpisuję na jego posty xD Boromira uniewinniłem, choć drugiego dnia mu pisałem, że będę chciał go wyjebać z gry. To samo z Ali Agcą. Tak więc nie jest tak zawsze, ale faktycznie zdarza się. A zwłaszcza się zdarza, gdy mam stresujący okres w pracy. Wtedy (np. teraz) jestem poirytowany i każdy atak biorę personalnie. Tak było teraz. A że Volva cenię i wierzę w jego umiejętności, to jak jebnął we mnie głosem w d2 uznałem, że to celowy sabotaż. I tak reagowałem też na inne ataki. Na pewno jest w tym sporo mojej winy. Nierozsądnym było się zapisywać. Aczkolwiek nie biorę też całej winy na siebie, bo uważam, że ja również byłem dość mocno niezrozumiany w tej edycji i że Julian też nie wykazał w grze tyle empatii, ile zwykle ma, co mnie się wydało celowe (no bo nie wpadłem na to, że może po prostu jest w gorszej formie jak ja, tylko uznałem z góry, że musi być zajebisty, a skoro nie jest, to mafia). I tak żeśmy się nakręcali. Żenada generalnie z obu stron. Zacząłem ufać coraz mocniej we własne osądy i były 3 kluczowe edycje, które mi dały do myślenia (jubileuszowa, kreskówkowa i ślepo kulawa). Gdybyś dawał trochę bardziej jako oaza a nie jako dyktator to inaczej też by było. Bo to co jednak robiłeś to była po części dyktatura i chciałem mocno unikać twojego jedynowładztwa. Przemotywowany zdecydowanie. Chciałem za bardzo, czekałem na tego miastowego randa długo i chciałem dać z siebie wszystko. Zagrane na 200%. I przez to kilkukrotnie bardziej zjebałem, bo się zbyt emocjonalnie zaangażowałem. Nie wiem czemu tak fatalnie mi się wajbowało z Krokietem w tej gierce. I tak dobrze z Ozdobą i Maximusem, jeśli są w mafii. Pierwszy raz taka sytuacja.
Ale ufam twoim typom, pewnie wypierdoliłem się na ryj totalnie.
No akurat tutaj się nie do końca zgodzę. Ja w momencie tego posta: mafiacorner.boards.net/post/77894 uznawałem Cię za możliwego niewinnego. Nie wiem, czy po niewinności Sleutha, ale Twojej innej postawie bym nie zmienił zdania, ale zmieniłem je przede wszystkim przez to, że zamiast posypać głowę popiołem i zrobić krok w tył, to Ty wjechałeś w Krokieta i we mnie.
|
|
|
Ogólny
Oct 19, 2023 20:48:43 GMT 1
via mobile
Post by Melania Trump on Oct 19, 2023 20:48:43 GMT 1
Nie próbuj mi więcej zaglądać w karty Volv. To ja decyduję kiedy się ujawnię z nimi, a nie na siłę będę coś porządkował w momencie kiedy mam znaki zapytania i wyszłoby niedbale zbyt mocno. Bardzo ładnie, Squbaniec No co dostał zaproszenie na dywanik u Melanii
|
|
Grubol
Administrator
|
Ogólny
Oct 19, 2023 20:51:03 GMT 1
Post by Grubol on Oct 19, 2023 20:51:03 GMT 1
Może to nieprawda rzeczywiście, że "na zwycięstwo".
Nie no, trzeba wziąć na klatę tę porażkę. To będzie moja najgorsza edycja w mieście od chyba 2015 roku i Edycji 5. Wtedy też byłem przemotywowany i też byłem maczałem palce w zjebaniu miastu gierki.
No cóż, na pewno długa przerwa na przemyślenie pewnych spraw.
|
|
Grubol
Administrator
|
Ogólny
Oct 19, 2023 20:54:15 GMT 1
Post by Grubol on Oct 19, 2023 20:54:15 GMT 1
Chociaż no wniosek mam dość trywialny - nie brać tej gry na poważnie już nigdy więcej. Grać, rywalizować, ale nie wkręcać się w to tak już nigdy, bo potem nie da się oddzielić tego co jest czytane z emocjonalnym biasem, a co nie.
Jakby co, to potrzebuję od szanownych kolegów pocieszenia, a nie krytyki w tej chwili. Porażkę biorę na siebie całkowicie.
|
|
|
Ogólny
Oct 19, 2023 20:55:18 GMT 1
Post by Pablo Picasso on Oct 19, 2023 20:55:18 GMT 1
Przynajmniej super kreację wybrałeś, a rysunki miodzio
|
|
Grubol
Administrator
|
Ogólny
Oct 19, 2023 20:57:41 GMT 1
Post by Grubol on Oct 19, 2023 20:57:41 GMT 1
To prawda. Tym bardziej szkoda, że taki zajebisty Grubol zostanie skojarzony z taką chujnią. Ale dobrze, że przypominasz, czas na więcej Gruboli, zaraz wrzucę.
|
|
Grubol
Administrator
|
Ogólny
Oct 19, 2023 20:58:57 GMT 1
Post by Grubol on Oct 19, 2023 20:58:57 GMT 1
Grubol za dużo czasu spędził z przyjacielem mafiozą i zapomniał jak grać w mieście.
E: ajaj, dopiero zobaczyłem, że literówka w podpisie. No nic.
|
|
|
Ogólny
Oct 19, 2023 21:00:43 GMT 1
via mobile
Post by Melania Trump on Oct 19, 2023 21:00:43 GMT 1
Chociaż no wniosek mam dość trywialny - nie brać tej gry na poważnie już nigdy więcej. Grać, rywalizować, ale nie wkręcać się w to tak już nigdy, bo potem nie da się oddzielić tego co jest czytane z emocjonalnym biasem, a co nie. Jakby co, to potrzebuję od szanownych kolegów pocieszenia, a nie krytyki w tej chwili. Porażkę biorę na siebie całkowicie. A ja uważam że trochę krytyki też ci się należy. Jakbyś więcej woli okazał do rozmowy to na pewno bardziej by dałoby się to docenić. Z tobą zacząłem przestać czuć więź przed moim mordem i za bardzo produkowałeś się zamiast się zatrzymać na chwilę chociaż. Próbowałem ci pomóc byś ty sobie od władzy na chwilę nawet odpoczął. Z papieżem było mi się łatwiej porozumieć później.
|
|
|
Ogólny
Oct 19, 2023 21:06:03 GMT 1
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 21:06:03 GMT 1
Dobry wieczór Przepraszam, Grubol.
|
|
Grubol
Administrator
|
Ogólny
Oct 19, 2023 21:06:55 GMT 1
Post by Grubol on Oct 19, 2023 21:06:55 GMT 1
Krytyka też potrzebna. Ale tak piszę, bo zdałem sobie sprawę w 20 sekund, że chujowo pograłem i w sumie wiem dokładnie gdzie błędy popełniłem. Wszystko sprowadza się serio do tego, że postanowiłem dać tej edycji całego siebie, a to naturalną koleją rzeczy prowadziło do mocnego emocjonalnego przywiązania do tej edycji/do swoich wyborów itp. Mądry Grubol po szkodzie Serio ta władczość nie wynikała z niczego innego, tylko z przemotywowania żeby miastu pomóc. No nic, dupa. Koniec użalania się.
|
|
Grubol
Administrator
|
Ogólny
Oct 19, 2023 21:07:46 GMT 1
Post by Grubol on Oct 19, 2023 21:07:46 GMT 1
Dobry wieczór Przepraszam, Grubol. To ja przepraszam. Zaraz po wejściu na cmentarz zdałem sobie sprawę jaką chujnię zagrałem. Trafiłeś na moją najgorszą edycją od 7-8~ lat
W sensie potwierdzenia jeszcze nie ma niby, ale ja ufam Squbańcowi.
|
|
|
Ogólny
Oct 19, 2023 21:08:25 GMT 1
Post by Pablo Picasso on Oct 19, 2023 21:08:25 GMT 1
Nie mogę się zgodzić. Często jak dawałem się im ponieść to Red mnie oczyszczał
|
|
Red
Gracz
|
Ogólny
Oct 19, 2023 21:08:59 GMT 1
Post by Red on Oct 19, 2023 21:08:59 GMT 1
Ogarnijcie, jakby sonnycrocket był księdzem
|
|
Grubol
Administrator
|
Ogólny
Oct 19, 2023 21:11:39 GMT 1
Post by Grubol on Oct 19, 2023 21:11:39 GMT 1
Nie mogę się zgodzić. Często jak dawałem się im ponieść to Red mnie oczyszczał Nie no, miastowe wkurwionko zawsze na propsie. Ale emocjonalnie przywiązać się do swoich typów/wyborów, to już bardzo zły kierunek. Przecież ja przed linczem na Sleuthoundzie to miałem takiego stresa, że ja pierdolę. Za bardzo mi zależało ewidentnie.
|
|
|
Ogólny
Oct 19, 2023 21:13:04 GMT 1
Post by Pablo Picasso on Oct 19, 2023 21:13:04 GMT 1
Ogarnijcie, jakby sonnycrocket był księdzem Nie rób nam tego, to spacza grę i powinno być zabronione
|
|
|
Ogólny
Oct 19, 2023 21:14:08 GMT 1
Post by Pablo Picasso on Oct 19, 2023 21:14:08 GMT 1
Nie mogę się zgodzić. Często jak dawałem się im ponieść to Red mnie oczyszczał Nie no, miastowe wkurwionko zawsze na propsie. Ale emocjonalnie przywiązać się do swoich typów/wyborów, to już bardzo zły kierunek. Przecież ja przed linczem na Sleuthoundzie to miałem takiego stresa, że ja pierdolę. Za bardzo mi zależało ewidentnie. Akurat ten dzień przespałem i nie przeczytalem rozgrywki z tego dnia, więc nie zauważyłem
|
|