Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:51:51 GMT 1
A on wyjebal z przygotowanym postem na pół strony doskonale świadomy tego co się wydarzy Otóż nie, to miał być mój testament/ewentualnie wpis po mordzie. Robiłem to z wiarą, że padnie winny Sleuthound. Ale sytuacja jest trudniejsza.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:52:40 GMT 1
Ale czego ode mnie oczekujesz Grubol? Jasnej deklaracji że pójdę za twoimi typami na ślepo? Że nagle pójdę w takim momencie przeciwko Papieżowi i Krokietowi bez zastanowienia się? W sumie niczego "nie oczekuję", możesz zrobić co zechcesz. Przeanalizuj sobie wszystko na spokojnie i zdecydujcie co dalej. Jak masz do mnie pytania, jestem.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:53:24 GMT 1
Modlitwę na Trump/Harrier polecam księdzu.
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 20:54:03 GMT 1
Volverin jesteś obrzydliwy, a ten kto Ci uwierzy będzie jebanym idiotą No chce zlinczować te same osoby, co ja, więc mi to pasuje.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 20:56:14 GMT 1
Koniu straszny oportunista z ciebie
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 20:57:28 GMT 1
To jesteś w mafii albo do niczego. Nigdy Volverin nie był tak cyniczny. To słowo go w tej edycji definiuje. Czy ja Cię przekonuje Czy yo było zachowanie ładne czy brzydkie? Było przede wszystkim ANTYNATURALNE dla tego gracza. Z reszta nie tylko to. Cyniczny byłem może przez moment, była może nieoptymalna komunikacja z mojej strony, gdy ustawiłem się w pierwszym rzędzie, żeby wziąć odpowiedzialność.
To, że nie zauważasz żadnych problemów ze swoim zachowaniem w tej edycji wobec mnie komunikuje mi, że na szczęście w mafii jesteś. To mnie cieszy.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 20:58:28 GMT 1
To jesteś w mafii albo do niczego. Nigdy Volverin nie był tak cyniczny. To słowo go w tej edycji definiuje. Czy ja Cię przekonuje Czy yo było zachowanie ładne czy brzydkie? Było przede wszystkim ANTYNATURALNE dla tego gracza. Z reszta nie tylko to. Cyniczny byłem może przez moment, była może nieoptymalna komunikacja z mojej strony, gdy ustawiłem się w pierwszym rzędzie, żeby wziąć odpowiedzialność.
To, że nie zauważasz żadnych problemów ze swoim zachowaniem w tej edycji wobec mnie komunikuje mi, że na szczęście w mafii jesteś. To mnie cieszy.
Nie chcę nic mówić, ale nagle wszyscy twoi oskarżeni zaczęli się głośno odzywać.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 20:59:27 GMT 1
Koniu straszny oportunista z ciebie Po prostu zgadzam się z Grubolem. Nic na to nie poradzę. Nie linczuję go. A wasze reakcje na jego post sprzed chwili były kiepskie.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 20:59:51 GMT 1
Dla mnie jesteś pierwszy do wyjebania i jeśli jesteś niewinny, to wiedz, że przegrałeś miastu grę, bo do mnie nie masz racji, więc w najlepszym przypadku mamy meczówkę, a jeśli mylisz się do Krokieta, to w ogóle przegraliśmy. Tylko ja Ci nie wierzę. Po prostu Ci nie wierzę.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 20:59:55 GMT 1
GRUBOL JEŚLI WINNY -> PAPIEŻ-> NIEDŹWIEDŹ-> CENTRYSTA GRUBOL JEŚLI NIEWINNY -> KROKIET -> NIEDŹWIEDŹ - CENTRYSTA MA CLEARA JEŚLI KROKIET WINNY
CLEAR NA CENTRYŚCIE TROCHĘ NAMIESZAŁ BO NIE WIEM JAK GO INTERPRETOWAĆ
A ZAPOMNIAŁEM O TYTUSIE MAXIMUSIE I OZDOBIE TO TRZEBA BĘDZIE ROZKMINIĆ PO TRZECH LINCZACH
MAXIMUS FAKTYCZNIE OPORTUNISTA CIEKAWE....
JEŚLI PAPIEŻ WINNY = OZDOBA NIEWINNY
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 20:59:57 GMT 1
Będzie pewnie bardzo głośno i będziecie na niego krzyczeć przez cały dzień, ale cóż.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 21:00:17 GMT 1
Koniu straszny oportunista z ciebie Po prostu zgadzam się z Grubolem. Nic na to nie poradzę. Nie linczuję go. A wasze reakcje na jego post sprzed chwili były kiepskie. co to znaczy "wasze"?
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 17, 2023 21:00:18 GMT 1
Mord mafii 3: Melania Trump - [*]
Testament:
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:00:38 GMT 1
Cyniczny byłem może przez moment, była może nieoptymalna komunikacja z mojej strony, gdy ustawiłem się w pierwszym rzędzie, żeby wziąć odpowiedzialność.
Nie chcę nic mówić, ale nagle wszyscy twoi oskarżeni zaczęli się głośno odzywać. No wygląda fajnie oczywiście, ale o wiele fajniej to wyglądało przed linczem na Sleuthoundzie, gdzie liczyłem, że gierkę rozpracowałem dokładniej. Ale no to nigdy tak się idealnie nie kończy. Więc spokojnie może tu być jakiś twistowy mafioza przyglądający się z boku. Na przykład Ty niestety, wykluczyć nie mogę. W długim poście po prostu wypisałem moje najbardziej prawdopodobne opcje.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 21:00:41 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:00:41 GMT 1
Koniu straszny oportunista z ciebie Po prostu zgadzam się z Grubolem. Nic na to nie poradzę. Nie linczuję go. A wasze reakcje na jego post sprzed chwili były kiepskie. Obiecuje Ci ze poznasz jeszcze w tej edycji jego kolor i wrócimy do tego jak tu zareagowałeś
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 21:01:01 GMT 1
Będzie pewnie bardzo głośno i będziecie na niego krzyczeć przez cały dzień, ale cóż. JA NIE ZAMIERZAM KRZYCZEĆ JA JUŻ PODJĄŁEM DECYZJE HARRIER DU BOIS PÓJDZIE ZA MNĄ MAM NADZIEJĘ KROKIET TEŻ. LINCZ NA GRUBOLU JEST PRZYKLEPANY KTO MIECZEM WOJUJE OD MIECZA GINIE
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:01:10 GMT 1
Po prostu zgadzam się z Grubolem. Nic na to nie poradzę. Nie linczuję go. A wasze reakcje na jego post sprzed chwili były kiepskie. co to znaczy "wasze"? Osób, które właśnie oskarżył. Nagle wszyscy zaczęli się maksymalnie bulwersować na Grubola.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:01:15 GMT 1
GRUBOL MAXIMUS TYTUS OZDOBA
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 17, 2023 21:01:20 GMT 1
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:01:49 GMT 1
Nie chcę nic mówić, ale nagle wszyscy twoi oskarżeni zaczęli się głośno odzywać. No wygląda fajnie oczywiście, ale o wiele fajniej to wyglądało przed linczem na Sleuthoundzie, gdzie liczyłem, że gierkę rozpracowałem dokładniej. Ale no to nigdy tak się idealnie nie kończy. Więc spokojnie może tu być jakiś twistowy mafioza przyglądający się z boku. Na przykład Ty niestety, wykluczyć nie mogę. W długim poście po prostu wypisałem moje najbardziej prawdopodobne opcje.
Rozważyłeś Leppera?
|
|