|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:02:15 GMT 1
Grubol będzie niewinny, wczoraj myślałem, że jest księdzem, ale księdzem chyba jest kto inny.
Tyle, że Krokiet też chyba jest niewinny i robią właśnie generalskie jasełka.
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 17, 2023 21:02:17 GMT 1
GRUBOL MAXIMUS TYTUS OZDOBA
Grubol wyciąga tożsamość Maximusa gdy są razem w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 21:02:54 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:02:54 GMT 1
GRUBOL MAXIMUS TYTUS OZDOBA
U mnie Niedźwiedź za Tytusa ale oboje w grupie
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:03:24 GMT 1
Cyniczny byłem może przez moment, była może nieoptymalna komunikacja z mojej strony, gdy ustawiłem się w pierwszym rzędzie, żeby wziąć odpowiedzialność.
To, że nie zauważasz żadnych problemów ze swoim zachowaniem w tej edycji wobec mnie komunikuje mi, że na szczęście w mafii jesteś. To mnie cieszy.
Dla mnie jesteś pierwszy do wyjebania i jeśli jesteś niewinny, to wiedz, że przegrałeś miastu grę, bo do mnie nie masz racji, więc w najlepszym przypadku mamy meczówkę, a jeśli mylisz się do Krokieta, to w ogóle przegraliśmy. Tylko ja Ci nie wierzę. Po prostu Ci nie wierzę. Specjalnie więc dałem Krokieta pierwszego, bo mam największą pewność. Jeśli on winny, fajnie jakby poszło w Ciebie. Jeśli jednak mafiozą nie jesteś, masz szansę to jeszcze przekminić.
Przemyśl kwestię Dody i tego co dalej.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 17, 2023 21:03:37 GMT 1
Osób, które właśnie oskarżył. Nagle wszyscy zaczęli się maksymalnie bulwersować na Grubola. no ale właśnie ja poddałem w wątpliwość rzucenie się na Grubola za tego posta, wręcz wszedłem z nim w dialog dlaczego w odpowiedzi na mojego posta wypisujesz takie generalizacje? przecież ja nawet nie byłem jednym z oskarżonych, przeczytałeś chociaż to od początku do końca?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:04:12 GMT 1
Krokiet, masz mnie w mafii?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:04:23 GMT 1
No wygląda fajnie oczywiście, ale o wiele fajniej to wyglądało przed linczem na Sleuthoundzie, gdzie liczyłem, że gierkę rozpracowałem dokładniej. Ale no to nigdy tak się idealnie nie kończy. Więc spokojnie może tu być jakiś twistowy mafioza przyglądający się z boku. Na przykład Ty niestety, wykluczyć nie mogę. W długim poście po prostu wypisałem moje najbardziej prawdopodobne opcje.
Rozważyłeś Leppera? Niewinny, nie ma sensu rozkminiać. Jeśli jest w mafii, wow, tyle mogę powiedzieć. Luz, wyjebanko, bezczelność top.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:04:39 GMT 1
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:04:56 GMT 1
Osób, które właśnie oskarżył. Nagle wszyscy zaczęli się maksymalnie bulwersować na Grubola. no ale właśnie ja poddałem w wątpliwość rzucenie się na Grubola za tego posta, wręcz wszedłem z nim w dialog dlaczego w odpowiedzi na mojego posta wypisujesz takie generalizacje? przecież ja nawet nie byłem jednym z oskarżonych, przeczytałeś chociaż to od początku do końca? W ogóle nie miałem ciebie na myśli, przecież jest napisane zielono na białym, że Grubol cię uniewinnia. Nie chodziło mi o ciebie. Chodziło o Dodę/Krokieta/Papieża. I niestety trudno będzie ich przepchnąć, bo nasze głosy częściowo leżą w rękach Tytusa/Niedźwiedzia. Ale może da radę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 21:05:28 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:05:28 GMT 1
totalnie niewinni, wasz trzon
lepper melania luci dubois
NIE ROBIE TU MISSCLEARA MOŻECIE TE KSYWY SOBIE WYDZIARAĆ
dalej papież ozdoba* sleythound
dalej doda grubol* maximus*
troche za nimi centrysta*
niedźwiedź* tytus*, których nie potrafie ocenić
gwiazdkami zaznaczam 6 celów które uważam za słuszne na różnych kolejnych etapach gierki w celu ostatecznego rozwiązania zagadki. Spoza gwiazdek może być jeszcze Doda, ale nie miałem ochoty dawać jej gwiazdki. Reszta ma współpracować, starać się jeszcze kogoś uniewinnić a przede wszystkim nie skakać sobie wzajemnie do gardeł
Kolejka ; Niedźwiedź->Grubol-> dalej trzeba pogrzebać w centrysta Maximus tytus-> Ozdoba
wasz jak zwykle niewinny bezrolny bob
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:06:19 GMT 1
Lepper, Grubol, Krokiet, Niedźwiedź niewinni
Luci chyba też
Tytus Bańka Maximus Doda Papież Oświecony Centrysta Harrier Du Bois
Papież -> Doda -> Banka -> Centrysta/Maximus/Du Bois
to jest wygrywająca kolejka
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:06:21 GMT 1
totalnie niewinni, wasz trzon lepper melania luci dubois NIE ROBIE TU MISSCLEARA MOŻECIE TE KSYWY SOBIE WYDZIARAĆ dalej papież ozdoba* sleythound dalej doda grubol* maximus* troche za nimi centrysta* niedźwiedź* tytus*, których nie potrafie ocenić gwiazdkami zaznaczam 6 celów które uważam za słuszne na różnych kolejnych etapach gierki w celu ostatecznego rozwiązania zagadki. Spoza gwiazdek może być jeszcze Doda, ale nie miałem ochoty dawać jej gwiazdki. Reszta ma współpracować, starać się jeszcze kogoś uniewinnić a przede wszystkim nie skakać sobie wzajemnie do gardeł Kolejka ; Niedźwiedź->Grubol-> dalej trzeba pogrzebać w centrysta Maximus tytus-> Ozdoba wasz jak zwykle niewinny bezrolny bob
Czemu ustawiłeś Niedźwiedzia na pierwszym miejscu? XD
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:06:36 GMT 1
Luci, pytanie było o testament, widziałem, ale nie mam co odpisywać, bo nadal nie mam testamentu. Po prostu nie widzę potrzeby. Nie ma żadnych przemyśleń, których nie umieściłem w temacie.
W ogóle koncept testamentów wydaje mi się dziwny, skoro można pisać w nocy. Chyba jest tutaj kultura krycia swoich odczytów i ujawniania ich dopiero w testamencie, bo inaczej nie ma to sensu... zawsze można napisać o swoich odczytach tuż przed końcem nocy i mafia nie zdąży zmienić celu mordu, nawet jeśli zauważy, że może jednak trzeba.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:07:00 GMT 1
Osób, które właśnie oskarżył. Nagle wszyscy zaczęli się maksymalnie bulwersować na Grubola. Jakie nagle? Przecież ja Grubola mam za mafię odkąd posłał na mnie głos w d2. Odsyłam choćby tu: mafiacorner.boards.net/post/76327
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:07:02 GMT 1
Lepper, Grubol, Krokiet, Niedźwiedź niewinni Luci chyba też Tytus Bańka Maximus Doda Papież Oświecony Centrysta Harrier Du Bois Papież -> Doda -> Banka -> Centrysta/Maximus/Du Bois to jest wygrywająca kolejka Krokiet w mafii. 95% pewności.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:07:24 GMT 1
Osób, które właśnie oskarżył. Nagle wszyscy zaczęli się maksymalnie bulwersować na Grubola. Jakie nagle? Przecież ja Grubola mam za mafię odkąd posłał na mnie głos w d2. Odsyłam choćby tu: mafiacorner.boards.net/post/76327Ale teraz bulwers jest większy.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:07:45 GMT 1
jak Banka niewinny, a Papiez z Doda winni, to jeszcze sa szanse i wtedy Centrysta jednak zyskuje, bo nie ma więcej mafii na Olinku
więc Maximus/Du Bois
Maximus - dobre wajby, ale może mnie oszukać na tym, że go nie znam Du Bois - dobra gierka, ale złe wajby
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:08:29 GMT 1
Osób, które właśnie oskarżył. Nagle wszyscy zaczęli się maksymalnie bulwersować na Grubola. Jakie nagle? Przecież ja Grubola mam za mafię odkąd posłał na mnie głos w d2. Odsyłam choćby tu: mafiacorner.boards.net/post/76327ALE TY PIERDOLISZ KURWA GŁUPOTY DZISIAJ I WCZORAJ GO PROPSOWAŁEŚ KURWA A TERAZ WBIJASZ NÓŻ BO DOSTAŁEŚ RAKIETY TO SAMO ROBIŁEŚ Z THANE I ZE MNĄ CHUJOWY MAFIOZA
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 17, 2023 21:08:47 GMT 1
Osób, które właśnie oskarżył. Nagle wszyscy zaczęli się maksymalnie bulwersować na Grubola. Przecież ja mu przyznałem rację, że dobrze opisał moją grę w tej edycji xd Myli się tylko co do koloru, ale no to trudno.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:09:20 GMT 1
Osób, które właśnie oskarżył. Nagle wszyscy zaczęli się maksymalnie bulwersować na Grubola. Przecież ja mu przyznałem rację, że dobrze opisał moją grę w tej edycji xd Myli się tylko co do koloru, ale no to trudno. Ty to akurat masz nagle skok aktywności akurat w tym momencie.
|
|