Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:09:26 GMT 1
ALE TY PIERDOLISZ KURWA GŁUPOTY DZISIAJ I WCZORAJ GO PROPSOWAŁEŚ KURWA A TERAZ WBIJASZ NÓŻ BO DOSTAŁEŚ RAKIETY TO SAMO ROBIŁEŚ Z THANE I ZE MNĄ CHUJOWY MAFIOZA Owszem. Ale serio, o Krokiecie nie zapominaj.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:09:26 GMT 1
Lepper skończ nagonkę na Niedźwiedzia albo dostaniesz lepę ode mnie. To, że nie potrafisz mnie uniewinnić na tym etapie, to też jest kpina.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 17, 2023 21:10:05 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:10:05 GMT 1
totalnie niewinni, wasz trzon lepper melania luci dubois NIE ROBIE TU MISSCLEARA MOŻECIE TE KSYWY SOBIE WYDZIARAĆ dalej papież ozdoba* sleythound dalej doda grubol* maximus* troche za nimi centrysta* niedźwiedź* tytus*, których nie potrafie ocenić gwiazdkami zaznaczam 6 celów które uważam za słuszne na różnych kolejnych etapach gierki w celu ostatecznego rozwiązania zagadki. Spoza gwiazdek może być jeszcze Doda, ale nie miałem ochoty dawać jej gwiazdki. Reszta ma współpracować, starać się jeszcze kogoś uniewinnić a przede wszystkim nie skakać sobie wzajemnie do gardeł Kolejka ; Niedźwiedź->Grubol-> dalej trzeba pogrzebać w centrysta Maximus tytus-> Ozdoba wasz jak zwykle niewinny bezrolny bob
Czemu ustawiłeś Niedźwiedzia na pierwszym miejscu? XD To jest testament
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:10:15 GMT 1
Ale ten temat zszedł na psy.
Grubol ma doprawdy anielską cierpliwość.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:10:59 GMT 1
Papież dokładnie taki jak go opisałem w dłuższym wpisie. Uspokoiło się wokół niego, to i on się uspokoił. Zaznaczyłem go na czerwono, znowu jestem mafią. Zero-jedynkowość, brak głębokiego myślenia o mojej winie/niewinności.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 17, 2023 21:11:08 GMT 1
Mamy jeszcze dwa błędy, tak?
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:11:28 GMT 1
Lepper, Grubol, Krokiet, Niedźwiedź niewinni Luci chyba też Tytus Bańka Maximus Doda Papież Oświecony Centrysta Harrier Du Bois Papież -> Doda -> Banka -> Centrysta/Maximus/Du Bois to jest wygrywająca kolejka Krokiet w mafii. 95% pewności. Tak jak ze Sluethem? No kurwa, nie pogrywaj sobie. Miałeś położyć łeb pod topór i kminić w celu napisania testamentu, a Ty odpierdalasz manianę. Właśnie dlatego chciałem iść w Tytusa, bo trochę się tego spodziewałem, że Antura (Sleuth) to może być po prostu sabotażysta, ale jednak mafijności nie wykluczałem.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:11:51 GMT 1
Krokiet w mafii. 95% pewności. Tak jak ze Sluethem? No kurwa, nie pogrywaj sobie. Miałeś położyć łeb pod topór i kminić w celu napisania testamentu, a Ty odpierdalasz manianę. Właśnie dlatego chciałem iść w Tytusa, bo trochę się tego spodziewałem, że Antura (Sleuth) to może być po prostu sabotażysta, ale jednak mafijności nie wykluczałem. Nic nie odpierdalam. Jestem nad wyraz spokojny
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:11:56 GMT 1
Papież dokładnie taki jak go opisałem w dłuższym wpisie. Uspokoiło się wokół niego, to i on się uspokoił. Zaznaczyłem go na czerwono, znowu jestem mafią. Zero-jedynkowość, brak głębokiego myślenia o mojej winie/niewinności. Ze mną robi to samo, a mnie kurwica strzela, bo jednocześnie jest manipulantem. To samo odczuł na skórze Thane.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:12:16 GMT 1
przepraszam za uniesienie. Serce mi się łamie jak widzę, że on kolejny raz jest winny. Uważam, że to nieuczciwe. Uważam, że bot powinien mieć opcje rerolla.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:12:38 GMT 1
Teraz mafia ma taki cel, żeby wyrzucić Grubola, bo potem jest meczówka i będzie już łatwiej pozbyć się jakiegoś losowego miastowego. Bez Grubola miasto bardzo traci na pędzie.
Przy linczu sleuthhounda było cicho, bo mafia wiedziała, że jest miastowym i będzie można naskoczyć na Grubola. Co w zasadzie się wydarzyło.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:12:38 GMT 1
No Krokiet, Papież to dwie mafie. Dody najmniejsza pewność. Kwestia przekminienia co dalej, bo polecą dwie masówki na nich wierzę, jak nie jutro, to pojutrze.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:14:11 GMT 1
przepraszam za uniesienie. Serce mi się łamie jak widzę, że on kolejny raz jest winny. Uważam, że to nieuczciwe. Uważam, że bot powinien mieć opcje rerolla. Monti (Ozdoba) też trzeci raz w mafii. Lewkoń (Laura) tak samo. Może Szarlej (Niedźwiedź) też, Nie dostaniesz tej mafii chyba nigdy.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:14:26 GMT 1
Nie masz monopolu na prawdę, Grubol. Moim zdaniem Krokiet może być niewinny. Gra na maksymalnym postaranku i czuję wajby Pshemo - ja z niektórych momentów. Jak się zastanowisz mocniej, to zobaczysz, że to jest odpowiednio nakręcane.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:15:12 GMT 1
Krokiet :
pierwszy uniewinnił Hariett pierwszy uniewinnił sleutha pierwszy uniewinnił Melanie pierwszy totalnie wyrzucił Luci z rozważań
stworzył trzecią drogę, która jest jedyną szansą na wygraną miasta
WIEDZIAŁ o przekręcie volverina, powiadomił o tym miasto KONTROWAŁ lincz na niewinnym sleuthu
szczerze? ja uważam, że nie da się lepiej
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:16:09 GMT 1
przepraszam za uniesienie. Serce mi się łamie jak widzę, że on kolejny raz jest winny. Uważam, że to nieuczciwe. Uważam, że bot powinien mieć opcje rerolla. Monti (Ozdoba) też trzeci raz w mafii. Lewkoń (Laura) tak samo. Może Szarlej (Niedźwiedź) też, Nie dostaniesz tej mafii chyba nigdy. Ja byłbym czwarty raz. Trzeci byłem w poprzedniej. Literalnie Ci to mówiłem na dyskordzie i powtarzałem wielokrotnie. Chuja a nie dobra pamięć, mafia jesteś.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 21:16:20 GMT 1
ILE MAM SZABELEK NA GRUBOLA? BO TUTAJ JUŻ MAFIA KOMBINUJE JAK WEPCHNĄC KOGOŚ PRZED NIM
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:16:36 GMT 1
Nie masz monopolu na prawdę, Grubol. Moim zdaniem Krokiet może być niewinny. Gra na maksymalnym postaranku i czuję wajby Pshemo - ja z niektórych momentów. Jak się zastanowisz mocniej, to zobaczysz, że to jest odpowiednio nakręcane. No nie mam. Ale na tę chwilę zamierzam wskazać tych dwóch graczy po swojej śmierci, jeśli do niej dojdzie. I miasto chcąc, nie chcąc, będzie musiało mnie posłuchać, bo rozbicie głosów = porażka.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:17:02 GMT 1
ILE MAM SZABELEK NA GRUBOLA? BO TUTAJ JUŻ MAFIA KOMBINUJE JAK WEPCHNĄC KOGOŚ PRZED NIM Posty tego typu wzbudzają we mnie zastanowienie, czy to może nie Lepper.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:17:05 GMT 1
ILE MAM SZABELEK NA GRUBOLA? BO TUTAJ JUŻ MAFIA KOMBINUJE JAK WEPCHNĄC KOGOŚ PRZED NIM cała trzecia droga.
|
|