Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:17:42 GMT 1
Ale chyba jednak szczery.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 21:17:45 GMT 1
Nie masz monopolu na prawdę, Grubol. Moim zdaniem Krokiet może być niewinny. Gra na maksymalnym postaranku i czuję wajby Pshemo - ja z niektórych momentów. Jak się zastanowisz mocniej, to zobaczysz, że to jest odpowiednio nakręcane. No nie mam. Ale na tę chwilę zamierzam wskazać tych dwóch graczy po swojej śmierci, jeśli do niej dojdzie. I miasto chcąc, nie chcąc, będzie musiało mnie posłuchać, bo rozbicie głosów = porażka. TAK GRUBOL JAK SPADASZ NIEWINNY TO MIASTO IDZIE TWOIMI WSKAZÓWKAMI GWARANTUJE CI TO
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:18:25 GMT 1
Papież dokładnie taki jak go opisałem w dłuższym wpisie. Uspokoiło się wokół niego, to i on się uspokoił. Zaznaczyłem go na czerwono, znowu jestem mafią. Zero-jedynkowość, brak głębokiego myślenia o mojej winie/niewinności. Ze mną robi to samo, a mnie kurwica strzela, bo jednocześnie jest manipulantem. To samo odczuł na skórze Thane. No sorry, ale dla mnie jesteście winni. Grubol na pewno, co do Ozdoby się jeszcze waham, ale też się skłaniam ku winie. Dobrze, że jest 8-4, więc jeszcze 3 lincze mafia potrzebuje. Nawet jak wepchniecie mnie czy Krokieta, to i tak zostaniecie odjebani po nas.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:18:27 GMT 1
ILE MAM SZABELEK NA GRUBOLA? BO TUTAJ JUŻ MAFIA KOMBINUJE JAK WEPCHNĄC KOGOŚ PRZED NIM Zamknij czerwonego ryjca. Ciśniesz tego Niedźwiedzia pół gry i na tym całą agendę zrobiłeś, a to tak chujowy typ w tym momencie, ze gorzej się nie da, ale wniosków nie wyciągasz. Posłuchaj ludzi i zaufaj Grubolowi. Trzeba rozwiązać jego sprawę z Krokietem, bo inaczej się to wymknie spod kontroli, a pójście Grubol -> Krokiet to jest proszenie się o wpierdol od Papieża później. Papież -> Doda.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:18:58 GMT 1
ILE MAM SZABELEK NA GRUBOLA? BO TUTAJ JUŻ MAFIA KOMBINUJE JAK WEPCHNĄC KOGOŚ PRZED NIM Posty tego typu wzbudzają we mnie zastanowienie, czy to może nie Lepper. To gracz, który jeszcze w mafii nie był (no raz chyba w jednej dziwnej edycji), gra od niedawna, to jego 4-5 edycja? Po prostu jeszcze się uczy. Jak jest w mafii, to genialny jest patrząc na kontekst. Daj mu spokój.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:20:01 GMT 1
CZEMU MAM SIĘ ZGADZAĆ NA LINCZ NA GRUBOLU SKORO KURWA NIE DA SIĘ NIEWINNIEJ ZAGRAĆ A LUDZIE TU WYPISUJĄ SWOJE ZASŁUGI I NIE WIDZĄ TAKIEJ RZECZY
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:20:04 GMT 1
ILE MAM SZABELEK NA GRUBOLA? BO TUTAJ JUŻ MAFIA KOMBINUJE JAK WEPCHNĄC KOGOŚ PRZED NIM Zamknij czerwonego ryjca. Ciśniesz tego Niedźwiedzia pół gry i na tym całą agendę zrobiłeś, a to tak chujowy typ w tym momencie, ze gorzej się nie da, ale wniosków nie wyciągasz. Posłuchaj ludzi i zaufaj Grubolowi. Trzeba rozwiązać jego sprawę z Krokietem, bo inaczej się to wymknie spod kontroli, a pójście Grubol -> Krokiet to jest proszenie się o wpierdol od Papieża później. Papież -> Doda. Może to pójść Grubol -> Papież, zgadzam się. Reakcje fatalne.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:20:53 GMT 1
Monti (Ozdoba) też trzeci raz w mafii. Lewkoń (Laura) tak samo. Może Szarlej (Niedźwiedź) też, Nie dostaniesz tej mafii chyba nigdy. Ja byłbym czwarty raz. Trzeci byłem w poprzedniej. Literalnie Ci to mówiłem na dyskordzie i powtarzałem wielokrotnie. Chuja a nie dobra pamięć, mafia jesteś. Glorfindel, Gump, Ozdoba, gdzie czwarty? Ja liczę tylko gry tutaj, nie wnikam w żadne MU czy inne fora Pani Domu. Nie miałeś się już do czego przyjebać?
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:20:54 GMT 1
Aż się teraz zastanawiam, co robią pozostali mafiozi.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:21:05 GMT 1
Raz widziałem całą mafie tak odklejoną od feelingu miasta. Była to bodaj 13, nieskończona edycja w której mafia się poddała. Nie wiem kto wam tam doradza, ale wpierdolił was w coś z czego nie ma już wyjścia.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 21:21:18 GMT 1
PRZEPRASZAM OZDOBA MASZ RACJE GRUBOL NIE DO ZLINCZOWANIA NOWY CZŁONEK TRZECIEJ DROGI KROKIET OUT
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:22:10 GMT 1
CZEMU MAM SIĘ ZGADZAĆ NA LINCZ NA GRUBOLU SKORO KURWA NIE DA SIĘ NIEWINNIEJ ZAGRAĆ A LUDZIE TU WYPISUJĄ SWOJE ZASŁUGI I NIE WIDZĄ TAKIEJ RZECZY No oczywiście, że ja gram w chuj niewinnie, ale cóż, to może być temat do obgadania po edycji.
Harrier Du Bois Ty jesteś chyba jedyną nadzieją, żeby mnie uniewinnić i wskazać na Papieża przede mną, ewentualnie Krokieta i mieć posłuch.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 17, 2023 21:22:14 GMT 1
Zamknij czerwonego ryjca. Ciśniesz tego Niedźwiedzia pół gry i na tym całą agendę zrobiłeś, a to tak chujowy typ w tym momencie, ze gorzej się nie da, ale wniosków nie wyciągasz. Posłuchaj ludzi i zaufaj Grubolowi. Trzeba rozwiązać jego sprawę z Krokietem, bo inaczej się to wymknie spod kontroli, a pójście Grubol -> Krokiet to jest proszenie się o wpierdol od Papieża później. Papież -> Doda. Może to pójść Grubol -> Papież, zgadzam się. Reakcje fatalne. Mnie łeb już napierdala od tej mafii, wziąłem tabletkę i idę spać. Też może być dla mnie Grubol --> Papież, jeśli jesteś niewinny, to nie chcę uczestniczyć w tej porażce.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:22:30 GMT 1
Ja byłbym czwarty raz. Trzeci byłem w poprzedniej. Literalnie Ci to mówiłem na dyskordzie i powtarzałem wielokrotnie. Chuja a nie dobra pamięć, mafia jesteś. Glorfindel, Gump, Ozdoba, gdzie czwarty? Ja liczę tylko gry tutaj, nie wnikam w żadne MU czy inne fora Pani Domu. Nie miałeś się już do czego przyjebać? Przyjebie się do wszystkiego co piszesz, bo jesteś cuchnącą mafią pozbawioną odrobiny dobrej woli i tylko temu, że zamordowałeś Thane zawdzięczasz, że jeszcze żyjesz.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:22:31 GMT 1
CZEMU MAM SIĘ ZGADZAĆ NA LINCZ NA GRUBOLU SKORO KURWA NIE DA SIĘ NIEWINNIEJ ZAGRAĆ A LUDZIE TU WYPISUJĄ SWOJE ZASŁUGI I NIE WIDZĄ TAKIEJ RZECZY Nie no, właśnie to mnie wkurza.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 17, 2023 21:22:46 GMT 1
CZEMU MAM SIĘ ZGADZAĆ NA LINCZ NA GRUBOLU SKORO KURWA NIE DA SIĘ NIEWINNIEJ ZAGRAĆ A LUDZIE TU WYPISUJĄ SWOJE ZASŁUGI I NIE WIDZĄ TAKIEJ RZECZY jesteś bratem? wymieniłem przed chwilą w jak wielu rzeczach się nie myliłem, jak bardzo ułożyłem miastu tą grę. zaufasz mi? Jemu wczoraj zaufałeś. A jego bratem nie jesteś.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 17, 2023 21:22:59 GMT 1
PRZEPRASZAM OZDOBA MASZ RACJE GRUBOL NIE DO ZLINCZOWANIA NOWY CZŁONEK TRZECIEJ DROGI KROKIET OUT To jest żart, czy serio?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 17, 2023 21:23:12 GMT 1
ILE MAM SZABELEK NA GRUBOLA? BO TUTAJ JUŻ MAFIA KOMBINUJE JAK WEPCHNĄC KOGOŚ PRZED NIM Zamknij czerwonego ryjca. Ciśniesz tego Niedźwiedzia pół gry i na tym całą agendę zrobiłeś, a to tak chujowy typ w tym momencie, ze gorzej się nie da, ale wniosków nie wyciągasz. Posłuchaj ludzi i zaufaj Grubolowi. Trzeba rozwiązać jego sprawę z Krokietem, bo inaczej się to wymknie spod kontroli, a pójście Grubol -> Krokiet to jest proszenie się o wpierdol od Papieża później. Papież -> Doda. TY CHYBA NIE JESTEŚ W MIEŚCIE SKORO NIE ROZUMIESZ ŻE LINCZ NA GRUBOLU JEST NIEZBĘDNY I DA NAM NAJWIĘCEJ INFORMACJI RZUCIŁEŚ KSYWY PAPIEŻ -> DODA KIEDY DODA GRA DZISIAJ BDB GIERKĘ PAPIEŻ NIEWINNY DODA NIEWINNA CO WTEDY? KROKIET?XD JA WOLE ZLINCZOWAĆ GRUBOLA I MIEĆ KWESTIA KROKIETA ROZWIĄZANĄ
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 17, 2023 21:24:00 GMT 1
PRZEPRASZAM OZDOBA MASZ RACJE GRUBOL NIE DO ZLINCZOWANIA NOWY CZŁONEK TRZECIEJ DROGI KROKIET OUT KROKIET ZOSTAJE, KROKIET WYDAJE SIE BYC PO PROSTU NA ZLEJ DRODZE ODPOWIEDNIO POPCHNIETY PRZEZ ROZDAWACZY KART ZOBACZ INTERAKCJE PAPIEZ DODA ZOBACZ JAK NA WINIE BANKI CHCIAL PAPIEZ ZBUDOWAC MOJA WINE ZOBACZ JAK BARDZO JEST POZBAWIONY DOBREJ WOLI A TY SIE TUNELUJESZ I TO MOZE JEST MIASTOWE ALE POTRZEBUJE TERAZ TEZ TWOJEGO MOZGU NIE TYLKO SERCA MIALEM RACJE CO DO NIEDZWIEDZIA WIEC ZAUFAJ MI
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 17, 2023 21:25:01 GMT 1
PRZEPRASZAM OZDOBA MASZ RACJE GRUBOL NIE DO ZLINCZOWANIA NOWY CZŁONEK TRZECIEJ DROGI KROKIET OUT KROKIET ZOSTAJE, KROKIET WYDAJE SIE BYC PO PROSTU NA ZLEJ DRODZE ODPOWIEDNIO POPCHNIETY PRZEZ ROZDAWACZY KART ZOBACZ INTERAKCJE PAPIEZ DODA
ZOBACZ JAK NA WINIE BANKI CHCIAL PAPIEZ ZBUDOWAC MOJA WINE
ZOBACZ JAK BARDZO JEST POZBAWIONY DOBREJ WOLIA TY SIE TUNELUJESZ I TO MOZE JEST MIASTOWE ALE POTRZEBUJE TERAZ TEZ TWOJEGO MOZGU NIE TYLKO SERCA MIALEM RACJE CO DO NIEDZWIEDZIA WIEC ZAUFAJ MI Myślę o tych zdaniach wyrwanych z kontekstu rozgrywki i się śmieję.
|
|