Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 9:46:23 GMT 1
4. Mam duży problem z tym, że wskazana przez Grubola trójka to jest Krokiet, Papież i Doda, a nie ma tam ani Maximusa, ani Ozdoby. Tzn. no ja nie wymagam teraz, żeby ktoś podawał takich podejrzanych, żeby mi to było łatwiej łyknąć, no ale to dalej jest dwóch gości, którzy całą grę mi wajbują po właściwej stronie i ta Doda na doczepkę jako wolny elektron. NO I PIĘKNIE MAXIMUSA I OZDOBY NIE MA W TEJ TRÓJCE BO ONI PO PLECACH SIE KLEPIĄ. JA NP NIE MAM PROBLEMU NAPISAĆ TEGO ŻE NIEWINNY GRUBOL = KRUCJATA NA PAPIEŻU I KROKIECIE POMIMO TEGO ŻE SĄ W MOJEJ DRUŻYNIE OBECNIE Jak tak to się skończy, że dzisiaj ja to musisz BEZWZGLĘDNIE posłuchać tego co napisze przed linczem i w testamencie.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 9:46:50 GMT 1
centrysta powiedz mi teraz prosto w oczy, że nie widzisz jak gram topową gierkę w mieście i robie co mogę żeby wyrwać skurwysynom to zwycięstwo. Że stworzyłem niezaprzeczalny core miasta, bronie niewinnych. Bo, że atakuje winnych widzę że nie widzisz. Ale zaprzecz pierwszym dwóm kwestiom.
Powiedz, że ten który wykonuje takie ruchy jest mafiozą, a Grubol który cynicznie wpierdala nas w przepaść na kreditach zdobytych wywaleniem Laury jawi Ci sie jako niewinny.
Bo to jest zerojedynkowe. Serio, jest jakiś procent szans na to, że dałeś się zmanipulować mafii do tego stopnia, że stworzyłeś z nimi lity front. Ale taki gracz jak Ty? No ja pierdole
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 18, 2023 9:51:40 GMT 1
Tytus/Luci/Doda ta trójka zdecyduje o wygranej lub przegranej miasta. Gratuluje, jesteście wybrańcami. Ty i @papiez Wytłumaczcie mi jaki widzicie sens w zagraniu Grubola z wystawieniem LP zakładając, że obaj byli w mafii. Wytłumaczcie mi po co to zrobił, jakie chciał wyciągnąć z tego profity. Chcę podjąć jak najlepszą decyzję a to mi nie daje spokoju.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 9:51:45 GMT 1
Proponuję księdzu żeby się ujawnił i rozkazał miastu kogo z dwójki Grubol - Papież zlinczować.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 9:53:18 GMT 1
Jakby co to mam plan co dalej gdybym poleciał dzisiaj.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 9:54:19 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 9:54:19 GMT 1
centrysta powiedz mi teraz prosto w oczy, że nie widzisz jak gram topową gierkę w mieście i robie co mogę żeby wyrwać skurwysynom to zwycięstwo. Że stworzyłem niezaprzeczalny core miasta, bronie niewinnych. Bo, że atakuje winnych widzę że nie widzisz. Ale zaprzecz pierwszym dwóm kwestiom. Powiedz, że ten który wykonuje takie ruchy jest mafiozą, a Grubol który cynicznie wpierdala nas w przepaść na kreditach zdobytych wywaleniem Laury jawi Ci sie jako niewinny. Bo to jest zerojedynkowe. Serio, jest jakiś procent szans na to, że dałeś się zmanipulować mafii do tego stopnia, że stworzyłeś z nimi lity front. Ale taki gracz jak Ty? No ja pierdole No wystarczy cofnąć się jedną edycję żeby zobaczyć, że jest to możliwe w moim przypadku xd odpowiadając natomiast na argumenty wyżej 1) tak, widzę że wkładasz dużo więcej postaranka niż zwykle no ale już pisałem, że to może być plus, ale nie musi. Leppera z Harrierem do core zdążył wrzucić już chyba każdy łącznie z mafią. 2) akurat wywalenie LP, chociaż polepszyło nastroje w mieście, nie było dla mnie decydujące jeżeli chodzi o ocenę gry, bardziej stosunek podejmowanego ryzyka do korzyści, jakie z tego płyną. No i nie wygląda to korzystnie dla Grubola = mam problem ze stanowczym stwierdzeniem że może być w mafii Ale nie wykluczam, że może się mylę. Muszę to przemyśleć i poszukać kto mnie pod chuj bierze jak Karaś poprzednio.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 9:55:56 GMT 1
Tytus/Luci/Doda ta trójka zdecyduje o wygranej lub przegranej miasta. Gratuluje, jesteście wybrańcami. Ty i @papiez Wytłumaczcie mi jaki widzicie sens w zagraniu Grubola z wystawieniem LP zakładając, że obaj byli w mafii. Wytłumaczcie mi po co to zrobił, jakie chciał wyciągnąć z tego profity. Chcę podjąć jak najlepszą decyzję a to mi nie daje spokoju. widać jak na dłoni po co to zrobił. Po tym zagraniu wbrew temu co mowił o wywaleniu siebie zdobył pozycje, która oprócz wywalenia sleutha pozwala mu na wywalenie kogoś z trzeciej drogi. Gra pokazała po co Grubol to zrobił i że to zajebiście ryzykowne zagranie zadziałało. Cała mafia w tej chwili wjechała na wybitnym poziomie ryzyka. Poszła na otwarty konflikt z grupą oficjalnie uznaną za niewinnych.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 9:56:32 GMT 1
No, Grubol mastermind mafioza, hall of fame:D
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 9:56:57 GMT 1
centrysta powiedz mi teraz prosto w oczy, że nie widzisz jak gram topową gierkę w mieście i robie co mogę żeby wyrwać skurwysynom to zwycięstwo. Że stworzyłem niezaprzeczalny core miasta, bronie niewinnych. Bo, że atakuje winnych widzę że nie widzisz. Ale zaprzecz pierwszym dwóm kwestiom. Powiedz, że ten który wykonuje takie ruchy jest mafiozą, a Grubol który cynicznie wpierdala nas w przepaść na kreditach zdobytych wywaleniem Laury jawi Ci sie jako niewinny. Bo to jest zerojedynkowe. Serio, jest jakiś procent szans na to, że dałeś się zmanipulować mafii do tego stopnia, że stworzyłeś z nimi lity front. Ale taki gracz jak Ty? No ja pierdole No wystarczy cofnąć się jedną edycję żeby zobaczyć, że jest to możliwe w moim przypadku xd odpowiadając natomiast na argumenty wyżej 1) tak, widzę że wkładasz dużo więcej postaranka niż zwykle no ale już pisałem, że to może być plus, ale nie musi. Leppera z Harrierem do core zdążył wrzucić już chyba każdy łącznie z mafią. 2) akurat wywalenie LP, chociaż polepszyło nastroje w mieście, nie było dla mnie decydujące jeżeli chodzi o ocenę gry, bardziej stosunek podejmowanego ryzyka do korzyści, jakie z tego płyną. No i nie wygląda to korzystnie dla Grubola = mam problem ze stanowczym stwierdzeniem że może być w mafii Ale nie wykluczam, że może się mylę. Muszę to przemyśleć i poszukać kto mnie pod chuj bierze jak Karaś poprzednio. ale to ja klarowałem niewinnych i wrzucałem ich do tej grupy. Wszyscy mogli jedynie po mnie powtarzać.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 10:00:49 GMT 1
Dobra, zostało mi dość mało postów, teraz bardziej już obserwuję wydarzenia.
Wiadomość do każdego niewinnego: jeśli nie masz mnie za mafię, to dzisiaj zagłosuj w Papieża. Bardzo możliwe, że cała mafia zagłosuje na mnie. Luci jest konsensuwowo niewinny i mówi że nie odda na mnie głosu dziś, słowo Harriera to żadna świętość.
Wydaje mi się, że miasto będzie w stanie to wyciągnąć nawet jak zostanę zlinczowany, ale utrudnimy sobie na pewno.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 10:03:51 GMT 1
No, Grubol mastermind mafioza, hall of fame:D jakbym ja miał tyle edycji w mafii po sobie to bym przebił każdą ściane, nie ma sie co podniecać. Dobry występ, ale pokierowałeś mafie ku jawnej degrengoladzie. Nie uwierzę, że sami by wpadli na to żeby tak zagrać
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 10:05:06 GMT 1
Dobra, zostało mi dość mało postów, teraz bardziej już obserwuję wydarzenia. Wiadomość do każdego niewinnego: jeśli nie masz mnie za mafię, to dzisiaj zagłosuj w Papieża. Bardzo możliwe, że cała mafia zagłosuje na mnie. Luci jest konsensuwowo niewinny i mówi że nie odda na mnie głosu dziś, słowo Harriera to żadna świętość. kurde grubol no ale trochę słabo tak zbijać z pantałyku każdego, kto jest przeciwko tobie też, Harrier przecież też raczej konsensusowo jest niewinny. To dlaczego akurat wybrałeś zdanie luci jako to ważniejsze?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 10:09:57 GMT 1
Dobra, zostało mi dość mało postów, teraz bardziej już obserwuję wydarzenia. Wiadomość do każdego niewinnego: jeśli nie masz mnie za mafię, to dzisiaj zagłosuj w Papieża. Bardzo możliwe, że cała mafia zagłosuje na mnie. Luci jest konsensuwowo niewinny i mówi że nie odda na mnie głosu dziś, słowo Harriera to żadna świętość. kurde grubol no ale trochę słabo tak zbijać z pantałyku każdego, kto jest przeciwko tobie też, Harrier przecież też raczej konsensusowo jest niewinny. To dlaczego akurat wybrałeś zdanie luci jako to ważniejsze? Ponieważ Luci ma rację, a Harrier się myli. Mam nawoływać do linczu na sobie wiedząc o swojej niewinności? No pomyśl. Jeśli jest szansa przegłosować dzisiaj Papieża zamiast mnie to próbuję.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 10:12:52 GMT 1
NO I PIĘKNIE MAXIMUSA I OZDOBY NIE MA W TEJ TRÓJCE BO ONI PO PLECACH SIE KLEPIĄ. JA NP NIE MAM PROBLEMU NAPISAĆ TEGO ŻE NIEWINNY GRUBOL = KRUCJATA NA PAPIEŻU I KROKIECIE POMIMO TEGO ŻE SĄ W MOJEJ DRUŻYNIE OBECNIE Jak tak to się skończy, że dzisiaj ja to musisz BEZWZGLĘDNIE posłuchać tego co napisze przed linczem i w testamencie. NIE MA SPRAWY LEPPER TO CZŁOWIEK SŁOWA
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 10:17:16 GMT 1
Papież został wrzucony przed krokieta bo a)ma większe poparcie wśród postronnych niewinnych b)ma większe zdolności wzięcia miasta za morde od krokieta jeżeli będę widział na krótki czas przed linczem, że leci papież zamiast grubola to ja zgłaszam się na chętnego za wyjebanie przed papieża. Piszę swój testament i miasto musi lecieć wspólnie w oparciu o uczestników trzeciej drogi + testament niewinnego. Więc pytam Czy znajdę poparcie dla tej opcji wśród graczy uznających mnie za winnego, a niektórzy nawet 95% winnego? Grubol Maximus @ozdoba @niedźwiedź @oświecony Centrysta
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 10:18:46 GMT 1
GAMBIT KROKIETA
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 10:19:06 GMT 1
CZEKAMY NA ODPOWIEDŹ PRZEDSTAWICIELA MAFII
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 10:19:18 GMT 1
I DALEJ UWAŻACIE ŻE KROKIET WINNY?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 10:20:39 GMT 1
Słony Krokiet CZY NIEWINNY GRUBOL ZMIENIA TWÓJ ODCZYT NA TEMAT PAPIEŻA? CO Z MAXIMUSEM WTEDY?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 10:25:14 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 10:25:14 GMT 1
Słony Krokiet CZY NIEWINNY GRUBOL ZMIENIA TWÓJ ODCZYT NA TEMAT PAPIEŻA? CO Z MAXIMUSEM WTEDY? Papież nie może być winny bo nie jest możliwe żeby miastowy z mafiozą miał tak bardzo w 100% pokrywające się wnioski jak ja z nim wczoraj. My nawet z bezradności w tej samej chwili zaczęliśmy wypisywać ostateczne kolejkowanie. Maximus w każdym układzie wyglada źle. A na niewinność Grubola zostawiam 1% prawdopodobieństwa
|
|