|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 10:26:25 GMT 1
NO I GIT JEŚLI KROKIET I PAPIEŻ NIEWINNY TO SZANSE NA ZWYCIĘSTWO MIASTA ROSNĄ DO 50%
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 10:27:24 GMT 1
Papież został wrzucony przed krokieta bo a)ma większe poparcie wśród postronnych niewinnych b)ma większe zdolności wzięcia miasta za morde od krokieta jeżeli będę widział na krótki czas przed linczem, że leci papież zamiast grubola to ja zgłaszam się na chętnego za wyjebanie przed papieża. Piszę swój testament i miasto musi lecieć wspólnie w oparciu o uczestników trzeciej drogi + testament niewinnego. Więc pytam Czy znajdę poparcie dla tej opcji wśród graczy uznających mnie za winnego, a niektórzy nawet 95% winnego? Grubol Maximus @ozdoba @niedźwiedź @oświecony Centrysta Pytanie po co? Skoro jesteś niewinny i Papież też jest niewinny to jakie to ma znaczenie kto z was poleci? To nie ma żadnego sensu, uważasz, że Papież napisze gorszy testament od Ciebie czy o co chodzi. Mieszanie dla mieszania Krokiecior.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 10:32:50 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 10:32:50 GMT 1
Papież został wrzucony przed krokieta bo a)ma większe poparcie wśród postronnych niewinnych b)ma większe zdolności wzięcia miasta za morde od krokieta jeżeli będę widział na krótki czas przed linczem, że leci papież zamiast grubola to ja zgłaszam się na chętnego za wyjebanie przed papieża. Piszę swój testament i miasto musi lecieć wspólnie w oparciu o uczestników trzeciej drogi + testament niewinnego. Więc pytam Czy znajdę poparcie dla tej opcji wśród graczy uznających mnie za winnego, a niektórzy nawet 95% winnego? Grubol Maximus @ozdoba @niedźwiedź @oświecony Centrysta No ja przecież już od wczoraj mówię, że wolę ciebie, niż Papieża Ale jeszcze chcę jedna rzecz przeanalizować dzisiaj, tak że spokojnie
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 18, 2023 10:43:13 GMT 1
Ty i @papiez Wytłumaczcie mi jaki widzicie sens w zagraniu Grubola z wystawieniem LP zakładając, że obaj byli w mafii. Wytłumaczcie mi po co to zrobił, jakie chciał wyciągnąć z tego profity. Chcę podjąć jak najlepszą decyzję a to mi nie daje spokoju. widać jak na dłoni po co to zrobił. Po tym zagraniu wbrew temu co mowił o wywaleniu siebie zdobył pozycje, która oprócz wywalenia sleutha pozwala mu na wywalenie kogoś z trzeciej drogi. Gra pokazała po co Grubol to zrobił i że to zajebiście ryzykowne zagranie zadziałało. Cała mafia w tej chwili wjechała na wybitnym poziomie ryzyka. Poszła na otwarty konflikt z grupą oficjalnie uznaną za niewinnych. Nie wiem, jak na moje to nie zdobył żadnej dobrej pozycji, nie przepchnął żadnego kontrowersyjnego linczu, a teraz ta deklaracja, że miał kłaść głowę pod topór jest mu wyciągana jako argument. Czy nie opłacało mu się bardziej napisać analizy na kogoś niewinnego lub nawet na winnego ale bez tej deklaracji? Nie wydaje mi się żeby był w tak złej pozycji żeby musiał taką ryzykowną zagrywkę przeprowadzać. Chyba, że pozostała mafia to on, Tytus, Niedźwiedź i jeszcze ktoś z w miarę świecznika.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 10:43:21 GMT 1
Proponuję księdzu żeby się ujawnił i rozkazał miastu kogo z dwójki Grubol - Papież zlinczować. Pocieszę cię, że w sumie to NIE POWINNO mieć AŻ takiego znaczenia, jakbyś się jebnął jutro. Byle cały czas była jednomyślność. Ale i tak chyba zostaje ci Papież, bo Luci i Niedźwiedź (o ile jest księdzem rzeczywiście) już zadeklarowali, że we mnie nie pójdą. ehhhh
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 10:45:00 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 10:45:00 GMT 1
Papież został wrzucony przed krokieta bo a)ma większe poparcie wśród postronnych niewinnych b)ma większe zdolności wzięcia miasta za morde od krokieta jeżeli będę widział na krótki czas przed linczem, że leci papież zamiast grubola to ja zgłaszam się na chętnego za wyjebanie przed papieża. Piszę swój testament i miasto musi lecieć wspólnie w oparciu o uczestników trzeciej drogi + testament niewinnego. Więc pytam Czy znajdę poparcie dla tej opcji wśród graczy uznających mnie za winnego, a niektórzy nawet 95% winnego? Grubol Maximus @ozdoba @niedźwiedź @oświecony Centrysta Pytanie po co? Skoro jesteś niewinny i Papież też jest niewinny to jakie to ma znaczenie kto z was poleci? To nie ma żadnego sensu, uważasz, że Papież napisze gorszy testament od Ciebie czy o co chodzi. Mieszanie dla mieszania Krokiecior. Ponieważ Papież jest niewinny i z racji lepszych zdolności retorycznych ma większe szanse wygrać gierkę niż ja
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 10:49:23 GMT 1
Proponuję księdzu żeby się ujawnił i rozkazał miastu kogo z dwójki Grubol - Papież zlinczować. Pocieszę cię, że w sumie to NIE POWINNO mieć AŻ takiego znaczenia, jakbyś się jebnął jutro. Byle cały czas była jednomyślność. Ale i tak chyba zostaje ci Papież, bo Luci i Niedźwiedź (o ile jest księdzem rzeczywiście) już zadeklarowali, że we mnie nie pójdą. ehhhh HARIER JA NIE WIEM JAK CIEBIE ALE MNIE GRUBOL NIE PRZEKONUJE A KROKIET Z KOLEI PRZEKONUJE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 10:52:40 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 10:52:40 GMT 1
Papież został wrzucony przed krokieta bo a)ma większe poparcie wśród postronnych niewinnych b)ma większe zdolności wzięcia miasta za morde od krokieta jeżeli będę widział na krótki czas przed linczem, że leci papież zamiast grubola to ja zgłaszam się na chętnego za wyjebanie przed papieża. Piszę swój testament i miasto musi lecieć wspólnie w oparciu o uczestników trzeciej drogi + testament niewinnego. Więc pytam Czy znajdę poparcie dla tej opcji wśród graczy uznających mnie za winnego, a niektórzy nawet 95% winnego? Grubol Maximus @ozdoba @niedźwiedź @oświecony Centrysta No ja przecież już od wczoraj mówię, że wolę ciebie, niż Papieża Ale jeszcze chcę jedna rzecz przeanalizować dzisiaj, tak że spokojnie Nie jest istotą pytania kogo wolisz pierwszego. Istotą jest to, że po tym jak dostaniesz potwierdzenie niewinności zmienisz założenia i zagłosujesz razem z Papieżem, lepperem i harrierem. Proszę o oficjalnie potwierdzenie poprzez napisane pogrubionego drukowanego TAK pod zapewnieniem Ja, niżej podpisany Centrysta w przypadku potwierdzenie niewinności Krokieta ZOBOWIĄZUJE SIĘ do oddania następnego głosu na Grubola, a w kolejnych wspólne głosowanie z Lepperem/DuBoisem/Papieżem I tutaj masz napisać TAK O to samo proszę wszystkich którzy planują dzisiaj wysłać głos na kogoś z pary Papież/krokiet
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 10:52:43 GMT 1
Papież został wrzucony przed krokieta bo a)ma większe poparcie wśród postronnych niewinnych b)ma większe zdolności wzięcia miasta za morde od krokieta jeżeli będę widział na krótki czas przed linczem, że leci papież zamiast grubola to ja zgłaszam się na chętnego za wyjebanie przed papieża. Piszę swój testament i miasto musi lecieć wspólnie w oparciu o uczestników trzeciej drogi + testament niewinnego. Więc pytam Czy znajdę poparcie dla tej opcji wśród graczy uznających mnie za winnego, a niektórzy nawet 95% winnego? Grubol Maximus @ozdoba @niedźwiedź @oświecony Centrysta Podjęliście taką decyzję na forum mafii? Anyway, jakoś nie widzi mi się po prostu zlinczowanie Grubola dzisiaj, ale zakładam taką możliwość tylko ze względu na oczyszczenie atmosfery i skończenie wojny wśród miastowych.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 10:55:56 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 10:55:56 GMT 1
Luci jeżeli nie chcesz zaufać mi go zaufaj tej części miasta, która jest oficjalnie uniewinniona, a nie tej na którą lecą oskarżenia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 10:59:52 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 10:59:52 GMT 1
No ja przecież już od wczoraj mówię, że wolę ciebie, niż Papieża Ale jeszcze chcę jedna rzecz przeanalizować dzisiaj, tak że spokojnie Nie jest istotą pytania kogo wolisz pierwszego. Istotą jest to, że po tym jak dostaniesz potwierdzenie niewinności zmienisz założenia i zagłosujesz razem z Papieżem, lepperem i harrierem. Proszę o oficjalnie potwierdzenie poprzez napisane pogrubionego drukowanego TAK pod zapewnieniem Ja, niżej podpisany Centrysta w przypadku potwierdzenie niewinności Krokieta ZOBOWIĄZUJE SIĘ do oddania następnego głosu na Grubola, a w kolejnych wspólne głosowanie z Lepperem/DuBoisem/Papieżem I tutaj masz napisać TAK O to samo proszę wszystkich którzy planują dzisiaj wysłać głos na kogoś z pary Papież/krokiet Maximus, Ozdoba - was tez proszę o napisanie takiego posta
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 11:06:51 GMT 1
Nie jest istotą pytania kogo wolisz pierwszego. Istotą jest to, że po tym jak dostaniesz potwierdzenie niewinności zmienisz założenia i zagłosujesz razem z Papieżem, lepperem i harrierem. Proszę o oficjalnie potwierdzenie poprzez napisane pogrubionego drukowanego TAK pod zapewnieniem Ja, niżej podpisany Centrysta w przypadku potwierdzenie niewinności Krokieta ZOBOWIĄZUJE SIĘ do oddania następnego głosu na Grubola, a w kolejnych wspólne głosowanie z Lepperem/DuBoisem/Papieżem I tutaj masz napisać TAK O to samo proszę wszystkich którzy planują dzisiaj wysłać głos na kogoś z pary Papież/krokiet Maximus, Ozdoba - was tez proszę o napisanie takiego posta Absolutnie nie lecę w ciebie przed Papieżem, musimy zgromadzić głosy na jednym graczu i wolałbym wyrzucić Papieża zgodnie z planem Grubola. Jak Papież jest zielony, to mogę iść w Grubola, bo w takim wypadku zawierzyłem złej osobie. Jak jest czerwony, to absolutnie idę dalej w tym samym kierunku.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 11:07:40 GMT 1
Papież został wrzucony przed krokieta bo a)ma większe poparcie wśród postronnych niewinnych b)ma większe zdolności wzięcia miasta za morde od krokieta jeżeli będę widział na krótki czas przed linczem, że leci papież zamiast grubola to ja zgłaszam się na chętnego za wyjebanie przed papieża. Piszę swój testament i miasto musi lecieć wspólnie w oparciu o uczestników trzeciej drogi + testament niewinnego. Więc pytam Czy znajdę poparcie dla tej opcji wśród graczy uznających mnie za winnego, a niektórzy nawet 95% winnego? Grubol Maximus @ozdoba @niedźwiedź @oświecony Centrysta Podjęliście taką decyzję na forum mafii? Anyway, jakoś nie widzi mi się po prostu zlinczowanie Grubola dzisiaj, ale zakładam taką możliwość tylko ze względu na oczyszczenie atmosfery i skończenie wojny wśród miastowych. Nie wiem, ja to tak widzę, że Grubol/Papież zawsze ma jedną mafię i po prostu trzeba ją zlinczować. Jeden czerwony = drugi zielony. Moim zdaniem Papież gra mafijniej i chcę go dzisiaj wyrzucić.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 11:09:32 GMT 1
Musimy zgromadzić głosy na jednym graczu, i ja to widzę tak, że dziś się organizujemy Grubol/Papież. Nie żaden Krokiet. Jeden spada czerwony, drugi jest niewinny, i wice wersa.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 11:11:49 GMT 1
Mamy 2 pomyłki, więc jest miejsce na jedną w tej grupie. Jeśli pierwszy spadnie zielony, drugi zawsze spada czerwony. Spójrzcie na dzisiejszy dzień i powiedzcie mi w twarz, że Grubol/Papież to dwóch niewinnych. To po prostu niemożliwe.
Po zlinczowaniu czerwonego gra powinna być do rozwiązania na podstawie postaw przyjętych przez pozostałych graczy w dniu dzisiejszym. Ja mam dość klarowny obraz; Tytus/Doda/Krokiet muszą polecieć przy czerwonym Papieżu, zaś Ozdoba/Grubol/luci muszą polecieć przy zielonym Papieżu.
Samo pisanie o tej drugiej grupie jest dla mnie jednak bolesne, bo ja naprawdę nie widzę tam mafiozów.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 11:13:28 GMT 1
W KOŃCU RZUCIŁ KOŃ JAKIŚ KONKRET
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 11:15:46 GMT 1
W KOŃCU RZUCIŁ KOŃ JAKIŚ KONKRET Nie widzę innego zakończenia dla dzisiejszego dnia, według mnie pójście w innym kierunku niż Grubol/Papież to jakiś throw. A właśnie, Centrysta może być w mafii zamiast luci, jeśli Papież jest zielony. Ale tak jak mówiłem, według mnie Papież jest czerwony. Po prostu staram się być rzetelny.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 18, 2023 11:26:03 GMT 1
Mamy 2 pomyłki, więc jest miejsce na jedną w tej grupie. Jeśli pierwszy spadnie zielony, drugi zawsze spada czerwony. Spójrzcie na dzisiejszy dzień i powiedzcie mi w twarz, że Grubol/Papież to dwóch niewinnych. To po prostu niemożliwe. Po zlinczowaniu czerwonego gra powinna być do rozwiązania na podstawie postaw przyjętych przez pozostałych graczy w dniu dzisiejszym. Ja mam dość klarowny obraz; Tytus/Doda/Krokiet muszą polecieć przy czerwonym Papieżu, zaś Ozdoba/Grubol/luci muszą polecieć przy zielonym Papieżu.Samo pisanie o tej drugiej grupie jest dla mnie jednak bolesne, bo ja naprawdę nie widzę tam mafiozów. Luci nigdzie nie musi polecieć, jest po prostu świeżakiem, który słabo ogarnia. Po niewinnym mnie leci Grubol, Ozdoba i Maximus. Rano jeszcze wstawałem z myślą, że może mnie Krokiet robi w chuja. Dawałem na to 5% szans, ale dawałem. Teraz daję 0,1% z szacunku dla jego mafijnego skilla. Czuję z nim teraz ogromną więź i jeśli się mylę, to trudno. Prędzej uwierzę, że Grubol jest niewinny i mu się potwornie wszystko pojebało (ale też już daję małe szanse, bo on nawet nie odpowiedział na moje pytanie czy daje szanse na moją niewinność, niewinny Volv by nawet na wszelki wypadek pogadał, żeby w przypadku, gdy to wojna 2 miastowych znaleźć wspólny cel na meczówkę). Teraz to jest już czyste my vs oni. I ja się liczę z tym, że krótkoterminowo oni dziś zwyciężą. Ważne, żebyśmy finalnie zwyciężyli my. Jeśli do przkeonania Luci czy Centrysty potrzebny jest mój zielony kolor, spoko. Wolałbym nie, bo zostaje jedna pomyłka, ale jestem na to gotowy. Jeśli wyjebiecie dziś niewinnego Krokieta, to też nic się nie zmienia, dalej stanę na barykadzie przeciwko mafijnemu kurewstwu, tylko będę musiał dzień dłużej walczyć z nimi. Jak dziś zginę, to w testamencie po prostu napiszę wielką czcionką, kto jest do wyjebania.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 11:30:46 GMT 1
SPRAWA JEST BARDZO PROSTA
1. Dzisiaj wybieramy TYLKO w dwójce Grubol - Papież. 2. Każdy miastowy głosuje zgodnie ze swoim sumieniem. Nie słucha ani Harriera, ani Luci. Ale podkreślam, wybór TYLKO między Papież i Grubol.
Centrysta, według mnie Twój głos będzie decydował o tym czy pójdzie remis 6-6 i dostaniemy chociaż rand 50%, czy zlecę ja, bo oczekuję, że cała mafia ustawiona pode mnie + Lepper + Harrier. Fajnie jakbyś serio to przemyślał i wrócił do tego co myślałeś i pisałeś jakiś czas, że jestem dla ciebie najzieleńszym graczem edycji. Wiesz, że moja wina się kupy nie trzyma, ja wierzę w Ciebie.
Doda, jeśli jesteś jednak w mieście to też proszę o twój głos na Papieża. Zastanów się nad jego grą i nad moją.
Późniejszym popołudniem zacznę pisać testament, który będzie BARDZO ISTOTNY. I każdy miastowy musi się go trzymać, jeśli polecę dzisiaj.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 11:32:24 GMT 1
SPRAWA JEST BARDZO PROSTA1. Dzisiaj wybieramy TYLKO w dwójce Grubol - Papież. 2. Każdy miastowy głosuje zgodnie ze swoim sumieniem. Nie słucha ani Harriera, ani Luci. Ale podkreślam, wybór TYLKO między Papież i Grubol. Centrysta, według mnie Twój głos będzie decydował o tym czy pójdzie remis 6-6 i dostaniemy chociaż rand 50%, czy zlecę ja, bo oczekuję, że cała mafia ustawiona pode mnie + Lepper + Harrier. Fajnie jakbyś serio to przemyślał i wrócił do tego co myślałeś i pisałeś jakiś czas, że jestem dla ciebie najzieleńszym graczem edycji. Wiesz, że moja wina się kupy nie trzyma, ja wierzę w Ciebie. Doda, jeśli jesteś jednak w mieście to też proszę o twój głos na Papieża. Zastanów się nad jego grą i nad moją. Późniejszym popołudniem zacznę pisać testament, który będzie BARDZO ISTOTNY. I każdy miastowy musi się go trzymać, jeśli polecę dzisiaj. komuś tu się bardzo nie spodobał gambit krokieta
|
|