|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 8:59:51 GMT 1
CZAS REAKCJI (Trywialny: Sukces): Lepper zrobił ponad 1/4 limitu postów i póki co wszystkie jego ataki może wytłumaczyć kreacją. Panie Du Bois - swoją drogą, czy to jest polskie nazwisko? Ale muszę przyznać tu Panu rację, właśnie staram się od Pana Andrzeja wyciągnąć choć namiastkę programu.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 9:16:33 GMT 1
Wymiana zdań pomiędzy Maximusem i Tygrysem wydaje mi się nieco przerysowana. Zastanawiam się, gdzie w tym wszystkim ukryty jest smok, ale wydaje mi się, że z akumulatorem na przyrodzeniu to siedzi akurat ten z podkowami.
Kardynał Wojtyła z kolei dołącza do tych igraszek z przytupem i toną agresji. Zadziwiające, że w czasach posługi w Niegowici dał się poznać jako osoba wrażliwa i taktowna. Skupia się na nieścisłościach Tygrysa. O ile emocje Papieża wydają się uczciwe i szczere, o tyle treść jest dla mnie nieco naciągana i dostrzegłem w pewnej chwili błędny tok myślenia, taki jakby to rzec… niemiastowy. Ale chyba nie zamierzam go zdradzać w tym momencie, mimo iż nikt mu do tej pory tego nie wytknął.
Pani Melania to z kolei kobieta bardzo zabawna. Wiele razy uśmiechnąłem się, gdy operowała swoją słowiańską angielszczyzną. Żałuję, że obecnie korzysta z usług tłumacza symultanicznego.
Thane Krios, Thane Krios. Chyba zwęszył krew, nie wygląda na rekina tygrysiego, choć te lubią zabijać się we własnym gronie. Ta deklaracja o głosie na Papieża, kiedy to wielebny zastosował nad wyraz miejską retorykę, wygląda na taką… można powiedzieć… samoobronę. Biorąc natomiast pod uwagę sam konflikt Kriosa z Papieżem, to jako polityk o silnym kręgosłupie moralnym i ogromnej dozie obiektywizmu, muszę przyznać rację zasiadającemu na tronie piotrowym.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 9:17:56 GMT 1
Pan Borys Jelcyn to jednak fachowiec i mąż stanu. Nie ma dla mnie znaczenia, że przy nieoficjalnych uroczystościach przebywa pod wpływem alkoholu. W kluczowych momentach podejmuje trzeźwe i męskie kroki. Sprawia wrażenie, że kieruje się dobrem ogółu, jest bystry i sprytny. Czy to szczerość czy może wyrachowanie? To pytanie pozostawię na razie bez odpowiedzi.
Zastanawiający dla mnie jest sposób prowadzenia polityki wewnętrznej przez towarzysza Grubola, który wyszedł z kreacji pytaniem o miastowość postu Jelcyna. Czy Panu Grubemu w dotychczasowej rozgrywce tylko to wydało się wówczas niezrozumiałe? Ciężko to jednoznacznie stwierdzić. Niemniej, zaczął przykuwać moją uwagę. Szczególnie tymi dywagacjami o kondominium mafijnym Papieża i Pana Borysa. A fakt, że chce stworzyć na tym etapie core miasta pozostawię na razie bez indywidualnego komentarza.
Dawidozdoba stworzył swoją listę. Listę, która w tym punkcie budowania rządu nie jest listą konieczną do upublicznienia. Może być posłem, który działa z dobrymi zamiarami i chęcią odbudowy Państwa po niesłusznie minionej epoce. Może też być tym, który będzie chciał w przyszłości obsadzać stołki i dyktować warunki. Dane o gitach nie zostały wpisane w Małą Konstytucję, która w swoim założeniu miała na celu umocnić pozycję samiwieciekogo w państwie polskim.
W dalszym ciągu czekam na rozwinięcie skrzydeł przez Pana Leppera Andrzeja. Na papierosku powiedziałem mu na ucho, że liczę na jego bardziej merytoryczne zaangażowanie. Czuł się nieco zestresowany, jakby bał się o swoje życie. Odszepnął jedynie „Panie Olinie, wszystko w swoim czasie”.
Lucyfer z kolei został zmuszony do wyjścia ze swojej jednolinijkowej retoryki. Tak właśnie to czuję. Że został zmuszony. Odbieram go jako posła, któremu za bardzo się nie chce brać udziału w posiedzeniach, woli przesiadywać z dziennikarzami w barze sejmowym, który prowadzi sympatyczna Pani Zosia. Ta dłuższa wypowiedź sprawia wrażenie wypowiedzi na alibi. Czy tak było naprawdę? Zobaczymy.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 9:18:53 GMT 1
Harrier Du Bois, Pan z Porozumienia Centrum oraz sleuthond to na razie dla mnie politycy-zagadki.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 9:19:39 GMT 1
PANIE (TFU) CENTRYSTO. ETO JEST PYTANIE NA KTÓRE CHCEMY ZNALEŹĆ ODPOWIEDŹ MOŻEMY TYLKO SPEKULOWAĆ KTO STOI ZA TĄ HUCPĄ W PRZESZŁOŚCI MIELIŚMY WIELE PRZYPADKÓW GDZIE POLITYCY TAK JAK JÓZEF OLEKSY CZY BORYS JELCYN BYLI ZAMIESZANI W RÓŻNE INTRYGI I ZWYKŁE I ALKOHOLOWE ALE NIE MOŻEMY WYKLUCZYĆ ŻE TO KTOŚ ZUPEŁNIE INNY KTO DZIAŁA ZA KULIS I KNUE COŚ CZEGO JESZCZE NIE WIEMY COŚ WIELKIEGO DLATEGO WAŻNE JEST ŻEBYŚMY WSPÓLNIE DĄŻYLI DO ROZWIĄZANIA TEJ ZAGADKI I UJAWNILI PRAWDĘ NASZĄ ROLĄ JAKO SAMOOBRONY JEST CHRONIĆ INTERESY LUDZI PRACY I DBAĆ O SPRAWIEDLIWOŚĆ Z CAŁĄ SWOJĄ MOCĄ MÓWIE: KTO STOI ZA TYM STOI? TEN BĘDZIE SIEDZIAŁ! I JA TEGO DOPILNUJE BO DLA MNIE INTERES ROLNIKA KTÓRY CZERPIE PLONY Z ZIEMI DLA NAS OBYWATELI JEST NAJWAŻNIEJSZY Panie Andrzeju ja się z tym zgadzam, natomiast ten pijak Jelcyn zdaje się mówić w tej grze całkiem do rzeczy. Ten lewak Oleksy natomiast, ja bym już szykował linę bo widać że coś kombinuje - jest częścią układu. Trzeba rozgonić bandę czworga! A panie Andrzeju, jeszcze jedno pytanie, bo pan tylko krzyczy i krzyczy - zero merytorycznej dyskusji. Jaki jest Pana program na te rychło nadchodzące wybory? PANIE (TFU!) CENTRYSTU, MASZ PAN CAŁKOWITĄ RACJĘ ŻE TERAZ NADSZEDŁ CZAS ABY SIĘ SKONCENTROWAĆ NA PROGRAMIE WYBORCZYM NASZA PARTIA SAMOOBRONA MA ZAWSZE NA CELU POPRAWĘ WARUNKÓW ŻYCIA ZWYKŁYCH LUDZI ZWŁASZCZA TYCH KTÓRZY PRACUJĄ NA ROLI I W SEKTORZE PRACY NASZ PROGRAM OPIERA SIĘ NA KILKU GŁÓWNYCH ZASADACH 1. OCHRONA PRACOWNIKÓW ROLNYCH BĘDZIEMY DĄŻYĆ DO ZAPENIENIA UCZCIWYCH WARUNKÓW PRACY I WYNAGRODZENIA DLA ROLNIKÓW TO ONI DOSTARCZAJĄ NAM ŻYWNOŚĆ I TO NA NICH POWINNIŚMY SKUPIĆ NASZĄ UWAGĘ 2. WALKA Z KORUPCJĄ ZGADZA SIĘ ŻE NIEKTÓRE OSOBY W POLITYCE MOGĄ BYĆ CZĘŚCIĄ PROBLEMU ALE NIECH BĄDĄ PEWNI ŻE PRZYJDZIE CZAS NA ROZLICZENIA TERAZ SKUPMY SIĘ NA PROGRAMIE 3. POPRAWA WARUNKÓW ŻYCIA NASZ PROGRAM OBEJMUJE INWESTYCJE W INFRASTRUKTURĘ OCHRONĘ ZDROWIA EDUKACJĘ I BEZPIECZEŃSTWO PUBLICZNE CHCEMY ABY KAŻDY OBYWATEL POLSKI MIAŁ DOSTĘP DO GODNYCH WARUNKÓW ŻYCIA 4. PRZYWRACANIE SPRAWIEDLIWOŚCI NA PEWNE KWESTIE I ROZLICZENIA PRZYJDZIE CZAS ALE NA RAZIE SKUPMY SIĘ NA BUDOWIE LEPSZEJ PRZYSZŁOŚCI TAK WIĘC DRODZY PRZYJACIELE NIECH NASZ PROGRAM WYBORCZY PRZEMÓWI ZA NAMI TO POCZĄTEK KAMPANII NIE BĘDĘ OTWARCIE CISNĄŁ WINNYM PO RAJTACH ALE PAMIĘTAJMY ŻE PRZYJDZIE CZAS NA POWAŻNE ROZLICZENIA I JA WSZYSTKO OBSERWUJE I NIECH ONI UWAŻAJĄ I PAMIĘTAJĄ ŻE PRZYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 9:21:01 GMT 1
Kontynuując jeszcze rozmontowywanie obecnego układu w strukturach władzy naszego zrujnowanego kraju, prześwietliłbym Pana Olechowskiego. Najpierw prewencyjnie wypierdolił od koryta, a potem prześwietlił. Bóg rozpozna swoich. A nie da się ukryć, że to, co robi Pan Olechowski, jest co najmniej podejrzane. Dobry wieczór Państwu. Przemilczę sugerowanie, że moje przyjacielskie spotkania z Wową Ałganowem podszyte były agenturalnymi grami. My tylko spotykaliśmy się jak sąsiad z sąsiadem. Czuliśmy się jakby to były nieustające wakacje. Pan Milczanowski, który jest człowiekiem Wałęsy padł ofiarą prowokacji rosyjskich służb, które coraz bardziej niechętnie spoglądają na nasze członkostwo w NATO. Kosmiczne wizje Pana Andrzeja mnie nie irytuję. Życzę mu, żeby najbliższą noc spędził na ziemi. Temat uważam za zamknięty. Chciałbym przy okazji nominować na stanowisko ministra do spraw przemysłu spirytusowego Borysa Nikołajewicza Jelcyna. Cieszy mnie wizja współpracy z Prezydentem Wszystkich Tatarów. Mam nadzieję, że nasze harcerki nie przyniosą mu złamanych goździków. Nie rozumiem natomiast obecności Pana Leppera Andrzeja, którego miejsce na wojewódzkiej 313-tce. Kto wpuścił tu tego chama i krzykacza? Czyżby był ona poza prawem? Z kolei Pan Papież wiedział, patrzył i nic nie zrobił. Ogromna kompromitacja głowy Kościoła Katolickiego. Poza tym z niego to i tak będzie za niedługo tylko truposz. Z Panią Melanią Trump chętnie umówię się na kawę i papierosy. Z Centrystami nie rozmawiam, gdyż w kalendarzu chińskim mamy aktualnie rok konia. Bardzo opasłe przywitanie, które brzmi, jakby przy każdym wymienionym członku gry stawiał ptaszka, że odhaczone. A na karcie wyborczej stawia się krzyżyki! Może gdzieś tu starał się ukryć swoich kolegów, będących częścią układu? Thank you Olinek for offer. When you want meeting me? ^^ But you need remember i have husband. Pani Melanio, nie będę ukrywać, że jestem osobą aseksualną. Nic i nikt nie jest w stanie mnie podniecić. Spotkanie na kanwie stricte służbowej, nie mówmy tu o kwestiach towarzyskich i wzajemnym spoufalaniu. A proszę mi jeszcze powiedzieć taką jedną rzecz. Czy Pan Ozdoba Dawid jest dla Pani osobą atrakcyjną? Podchody pod Pana Ozdobę, z których nic nie wynikło, ale w jakim celu zwracał na niego uwagę akurat szanownej małżonki j.e. Trumpa? Nie wiem. Podoba mi się, że olinek zwraca uwagę na wejście ozdoby, które też mi się nie spodobało Czy jest Tygrysem tamilskim? Bo jeżeli tak, to pomimo szacunku i nieodpartej sympatii, nie mogę sobie pozwolić na publiczne spotkania z Panem. W takiej sytuacji zalecałbym konspirację. Komentarz, ale jak to się ma do przynależności Pana Tygrysa? MAFIA JEST JAK PASOŻYT KTÓRY WDZIERA SIĘ DO ZDROWEGO ORGANIZMU SPOŁECZEŃSTWA SĄ TO GRUPY KTÓRE DZIAŁAJĄ W UKRYCIU WPŁYWAJĄC NA ŻYCIE KAŻDEGO Z NAS ZATRUDNIAJĄ SIĘ W NIELEGALNYCH DZIAŁANIACH KTÓRE WPROWADZAJĄ ZAMĘT I NIEPEWNOŚĆ SĄ JAK CIENIE KTÓRE KIERUJĄ SIĘ JEDYNIE WŁASNYM INTERESEM ALE MY JAKO OBYWATELE NIE MOŻEMY POZWOLIĆ NA TO ABY MAFIA RZĄDZIŁA NASZYMI ULICAMI I ŻYCIEM CODZIENNYM MUSIMY STANĄĆ RAZEM I PODJĄĆ DZIAŁANIA KTÓRE DOPROWADZĄ DO ICH POKONANIA! Panie Andrzeju, radziłbym tak głośno nie krzyczeć, gdyż pętla na Pana szyi coraz bardziej zaczyna się zaciskać. Bardzo interesująca wędka zarzucona przez Pana Ozdobę. I nawet udało mu się złapać rekina tygrysiego. Chociaż, to chyba nie rekin. Szprota to. Jaka pętla niby to, według Pana, Panie Olechowski, zaciskała się wtedy na szyi Pana Leppera? Czy nie za wcześnie na rzucanie takich konkluzji? A może starał się pan zrobić takie wrażenie i wrzucić pod pociąg swojego przeciwnika politycznego? Muszę przyznać, że przyjemnie słucha się Pana Leppera. Nie żebym traktował jego słowa na poważnie. Traktowałbym to raczej w kategoriach wesołego folkloru. A taki koloryt jest nam bardzo potrzebny, w tych naszych czasach postbalcerowiczowskich. Pan Tygrys ma wzmożoną potrzebę składania wyjaśnień. Spokojnie, może się Pan trochę przyczaić. Nie stoimy przecież, tutaj, przed Komisją Śledczą. Możemy wspólnie przejść się do sejmowego bufetu. Opowiem Panu o moich pomysłach przy gorzkiej herbacie. Kolejne komentarze, nie ujawniające nic w sprawie zdania Pana Olechowskiego w sprawie przynależności Pana Leppera i Pana Tygrysa do układu. Niepokojące zachowanie, powtarza się. Oba te komentarze jednak są niczym w porównaniu do ostatniego, który nie dość, że również niewiele wnosi - może poza próbą jeszcze mocniejszego rozsierdzenia targetu komentarza Pan papież nad wyraz agresywny. to jeszcze SZKALUJE PAPIEŻA. A na drzewach, zamiast liści, będą wisieć komuniści.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 9:21:03 GMT 1
Przy tak dużej edycji za słuszne uważam przedłużenie prac nad tworzeniem Komisji Core'owej, a ich upublicznienie pozostawić sobie na dalszy etap prac sejmowych.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 9:25:38 GMT 1
Panie Centrysto. W tym momencie nie zamierzam udzielać szczegółowych odpowiedzi ani szczegółowych komentarzy. Jeżeli Pan wymaga tego ode mnie, to niestety ale będzie musiał się Pan obejść smakiem.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 9:27:42 GMT 1
Panie Olechowski, ja wiem, że pan mi nie odpowiesz, bo żeś jest lewak i kanalia.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 9:28:30 GMT 1
Panie Centrysto, jeśli ktoś się dobrze wczyta w moją pierwszą wypowiedź z dzisiejszego posiedzenia, to dostrzeże bardzo przyjemne nawiązania do osoby cenionego przeze mnie reżysera. Żałuję, że tak rozrywkowa wypowiedź została przez Pana zaszufladkowana jako "opasłe przywitanie".
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 9:30:49 GMT 1
Panie Olechowski, ja tu nie jestem po to, żeby rozwiązywać szarady, tylko oderwać was wszystkich od koryta. A nawiązania są bardzo wygodnym wytłumaczeniem dla kogoś, kto chce ukryć swoje niecne występki.
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 9:34:50 GMT 1
Czy to budowanie sobie podpórki pod jutrzejszy głos na mnie Doda? Nie podobają mi się zapychacze Melanii, wydaje mi się strasznie szara dotychczas. Nic wielkiego, ale co większego można mieć na tym etapie. Zostałem zapytany o opinie więc napisałem. Oznaczeniem gdzie mam głos, zasugerowałem kto jest moim największym podejrzanym i zanim się papież znowu przypierdoli - potraktowałem to jako synonim tego, że Melania jest moim głównym podejrzanym. Ile jeszcze osób oskarżysz o budowanie sobie podkładki pod jutrzejszy głos na ciebie? I dlaczego oskarżasz o coś takiego, żeby potem ładnie odpowiedzieć na pytanie? To pytanie jest dobre i warto na nie odpowiedzieć, czy jest podkładką pod głos na ciebie? Koń uważa, że to dobry post, bo też tak pomyślał. Chociaż pierwszy post na 12 stronie od Tygrysa z zasady jest trafny, w opinii Konia -- i koń widzi też, że papież się zgodził. Koń zgadza się z papieżem -- Thane wygląda dość źle, jeśli Tygrys jest miastowym. Agresja papieża raczej dobrze o nim świadczy.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 9:37:43 GMT 1
Po co był ten tekst albo mnie atakujesz porządnie, albo nie. Ty sobie rzucasz takim czymś. Jakimś porównaniem słabym. Jakbyś naprawdę uważał, że mogę być w mafii, to chyba byś przeczytał moje posty, zadał jakieś pytanie. Zachował się tak, jak zachował się Koń w stosunku do Tygrysa. A nie rzucił czymś tak słabym.Koń ma wrażenie, że ten post wychodzi z założenia, że koń jest miastowym, z uwagi na pogrubione. Wydaje mu się to dość dziwne, bo nie pamięta, żeby Thane wcześniej mówił cokolwiek o kolorze Konia ani żeby nawet próbował uzyskać jego kolor np. zadając pytanie lub wchodząc w interakcję. Thane, jaki jest twój odczyt koloru konia i dlaczego?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 9:40:01 GMT 1
GŁUPI JEST POLAK KTÓRY MYŚLI ŻE ANDRZEJ BĘDZIE WYSKAKIWAŁ JAK FILIP Z KONOPII NA SAMYM POCZĄTKU KAMPANII Z WYBORCZĄ KIEŁBASĄ I PETARDAMI. JA SWOJE JUŻ PRZEKAZAŁEM I LISTY ZROBIŁEM KTO JEST MĄDRY I UCZCIWY TO POSZUKA I ZNAJDZIE. NATOMIAST TE WSZYSTKIE ZACZEPKI W STRONE ANDRZEJA ŻEBY ODSŁONIŁ KARTY... AGENTURA! TYLE MAM NA TEN TEMAT DO POWIEDZENIA
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 9:40:35 GMT 1
Dobra wystarczy już tego angielskiego, ale dobrze się bawiłam przy tym ^^ Dla zabawy to było a co ^^
Szkoda, liczyłem, że pociągniesz to ze 2 dni, wtedy by Cię było łatwiej uniewinnić, bo uporczywe trzymanie się kreacji mimo tego, że inni cisną, żebyś z niej wyszła jest miastowe. Koń miał tę samą myśl. Na tym etapie trudno jest koniowi nie traktować papieża jako najbardziej miastowego gracza. Chociaż koń nadal będzie go studiował... ale jak na razie wypada bardzo dobrze.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 9:43:05 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 13, 2023 9:43:05 GMT 1
Panie Ozdoba, swoje pytanie zadałem bo zwyczajnie chciałem poznać czym się kierował osobnik rzucający takie stwierdzenie. Na tym etapie zwyczajnie chodziło mi o rozwinięcie. Tutaj detektywie Du Bois ma pan rację, w moich postach nie ma nic konkretnego, gdyż chciałem trochę poobserwować, może rzucić jakimś komentarzem. Chciałem się odnieść do Melanii, ale nie zrozumiałem do końca o co jej chodzi w poście, więc olałem. Odwołania do poprzednich edycji wydają mi się na tym etapie rozgrywki trochę słabe. Raz, że może być to próba zgarnięcia dla siebie głosów "nowych", którzy mogą chcieć pójść za kimś kto teoretycznie posiada większą wiedzę, a jest niezorientowana w poprzednich edycjach. Po drugie to jest łatwy punkt, żeby kogoś zaczepić, jak ktoś przede mną już wspomniał. Przyczajony tygrys jednak stwierdził, że się wczoraj wysprząta, bał się coś sypnąć po pijaku? Jakbym bał się coś sypnąć po pijaku, to bym cały wieczór siedział z zamkniętą mordą a potem się usprawiedliwiał, że byłem na wakacjach. Nie jestem pewien, czy to że Luci teraz szuka haków na tygrysa jest bardziej mafijne bo chce iść w cel, gdzie potencjalnie łatwo wytłumaczyć się z głosu, czy bardziej uniewinnia bo jest niepotrzebnym odsłanianiem się jeśli się jest się mafiozą
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 9:43:39 GMT 1
Koń obecnie myśli, że Thane/Papież to prawdopodobnie nie są dwaj miastowi. Trudno jest mu opisać, dlaczego; po prostu odnosi takie wrażenie.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 9:45:24 GMT 1
THANE KRIOS TO ORGANIZACJA TERRORYSTYCZNA BYŁEM PIERWSZY BO JA WSZYSTKO WIDZE ALE NIE WSZYSTKO PISZE
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 9:49:22 GMT 1
Ten post nie wychodzi z założenia, że Koń jest miastowym. Odczytu Koloru jeszcze nie ma. Na obecny moment w grze jest tylko kilka osób, o których widzę sens myśleć. Myśleć dopiero zaczynam.
Tygrys, Ozdoba, Koń, Jelcyn, Papież, Centrysta, Czarny Kot na L.
To poniekąd dobrze świadczy o tych graczach, bo skoro widzę sens o nich myśleć, to znaczy, że sprawili, że jest myśleć o czym.
W tej rozgrywce zachodzi intrygujące nierozumienie mnie, pomimo że komunikuję się jasno. Jeden uważa, że podczepiam się do ataków na niego pomimo, że tylko zadaję mu pytanie. Drugi uważa, że atakuje Tygrysa pomimo, że Tygrysa bronię. Ty Koniu uważasz, że zakładam twoją niewinność pomimo, że niczego takiego nie komunikuję ani nie zakładam.
Ile mi jeszcze wciśniecie w usta?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 9:50:23 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 13, 2023 9:50:23 GMT 1
Koń obecnie myśli, że Thane/Papież to prawdopodobnie nie są dwaj miastowi. Trudno jest mu opisać, dlaczego; po prostu odnosi takie wrażenie. Skoro tu piszesz, że pewnie w parze jest mafia a chwilę wcześniej mocno bronisz papieża (chociaż bardzo mi się nie podoba tam dobór słów - 'trudno jest go nie traktować jako najbardziej miastowego gracza' tak jakbyś pokazywał, że to nie do końca Twoja opinia tylko po prostu tak się stało - jakbyś mógł coś o tym powiedzieć, może czegoś tu nie wyłapuję), to pewnie jesteś chętny na pójście w thane ze mną?
|
|