|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 13:04:48 GMT 1
ale widzę że sam do tego doszedłeś
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 13:05:37 GMT 1
No robi tragiczny fikołek w moim kierunku, więc bardzo możliwe. Najzieleńszy w edycji byłem, a teraz nagle był "brany pod chuja"
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 13:07:20 GMT 1
Ktoś kumaty mi wytłumaczy, czemu w lordzie padł Egze (jelcyn) i Tomuś (tygrys) przed Garym (Papiezem) i Volvem (Grubolem)? Hehe. Zwłaszcza ze Ci pierwsi mają swoj unikalny styl grania, ale jak wiemy, są 100x łatwiej linczowalni niz druga dwojka. I prosze cos ciekawszego niz "SZUKALI PRIESTA" lub "dluga obecnosc miastowego Garego/Volva sprawia, ze sa atakowani", bo samo jestestwo Egze i Tomusia zazwyczaj sprawia jeszcze wiecej problemów im samym.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 13:07:55 GMT 1
kurwa grubol po raz kolejny zmieniasz odczyty jak ci wiatr zawieje, bo akurat ktoś napisał coś niekorzystnego w twoim kierunku
ja za to wczoraj byłem 100% niewinny dla ciebie, a teraz "robisz tragiczny fikołek w moim kierunku"
możemy się tak bawić
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 13:07:58 GMT 1
Jedno jest pewne, mafia żeby myśleć o zwycięstwie musi dziś odpalić niewinnego. Niewinny jestem ja. Więc jeśli ktoś o mnie zmienia zdanie z "najzieleńszy/raczej niewinny" na "no kurcze może jednak go sprawdźmy" to wygląda to bardzo podejrzanie.
Centrysta jak jesteś niewinny to po prostu wyciągnij głowę z dupy, bo jak mnie miałeś za najzieleńszego to byłeś w super punkcie wyjściowym, a teraz ci odpierdala. Myśl.
E: Ja wciąż chce mieć cię za niewinnego w razie mojej śmierci i mi w chuj utrudniasz tym
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 13:11:36 GMT 1
zostałem wyjebany w dupę przez najbardziej niewinnych w edycji już ładnych parę razy, łącznie z ostatnią
chciałbym przerwać ten ciąg beznadziei, dlatego patrzę w nieoczywistych kierunkach
a ty zamiast ze mną o tym dyskutować, skomentować chociaż jakoś to co napisałem w tym długim poście i dać mi jakieś fuel for thought, wolisz napisać "centrysta mafia" i pora na csa
postaw się w mojej pozycji
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 13:20:42 GMT 1
Grubol robi to z każdym w tej edycji
od bodaj 2 dnia zagrało mi, że jest w mafii i w moich postach przestał wyczuwać zaufanie [nawet go wtedy nie kolorowałem na czerwono] do siebie zaczął wygrażać, że chyba jestem w mafii. Żadnych podchodów, żadnej dyskusji, żadnego sprawdzania mojej osoby pytaniami, czymkolwiek
nie było to tylko w moim przypadku. Nie wiem dlaczego piszecie, że zagrał tak doskonale niewinną edycje skoro jest swoim totalnym zaprzeczeniem.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 13:21:53 GMT 1
zostałem wyjebany w dupę przez najbardziej niewinnych w edycji już ładnych parę razy, łącznie z ostatnią chciałbym przerwać ten ciąg beznadziei, dlatego patrzę w nieoczywistych kierunkach a ty zamiast ze mną o tym dyskutować, skomentować chociaż jakoś to co napisałem w tym długim poście i dać mi jakieś fuel for thought, wolisz napisać "centrysta mafia" i pora na csa postaw się w mojej pozycji Nie napisałem, że mafia tylko że bardzo możliwe gdy tak robisz, moje rozumowanie w poście poprzednim. Postaw się również w mojej pozycji. Moja gra naprawdę wychodzi poza ramy rozsądku, przecież ja w tej edycji napierdalam od początku, żarłem się z wieloma graczami, zaglądałem WSZĘDZIE. Grałem w chuj aktywnie, z serduchem. To mnie chuj strzela gdy czytam konkluzję twojej analizy, że byłeś bardziej brany pod chuja przeze mnie. No kurwa może dlatego, że charakterologicznie jestem graczem bardziej dyplomatycznym niż taki Papież, może dlatego że się po prostu różnimy jako osoby. Masz zajebisty read na mnie na początku, a potem się z tego wycofujesz na podstawie takiego czegoś, to mi ręce opadają. Do tego mord na Thane, gość który miał mnie za czyściutkiego, Papieża chciał napierdalać. Powodów mojej niewinności jest kurwa w chuj. A od Ciebie oczekuję już czegoś więcej niż od takiego Leppera. Jak jesteś niewinny to pięć wdechów i przemysl jeszcze raz moja grę w skali makro, spójrz na mord, spójrz na całkowity brak hamulców w mojej grze, gram kurwa antymafię. Słyszymy się później, zostało mi bardzo mało postów. Wciąż wierzę że ogarniesz.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 13:26:21 GMT 1
GDYBY TO BYŁ PIĄTEK TO BYM SIĘ POMODLIŁ DO MATKI BOSKIEJ ZIELNEJ I OTWORZYŁ TRZECIE OKO ALE NIESTETY....
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 13:29:10 GMT 1
GDYBY TO BYŁ PIĄTEK TO BYM SIĘ POMODLIŁ DO MATKI BOSKIEJ ZIELNEJ I OTWORZYŁ TRZECIE OKO ALE NIESTETY.... masz moją dyspense
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 18, 2023 13:38:59 GMT 1
no to jest dobre pytanie np. w takim, w którym wie, że miasto jest tak głęboko wjebane w konflikt Grubol - Papież, że szanse na pójście w to są bliskie zeru, a może nabić sobie town pointsów ale tak jak mówię, nie jestem tego teraz tak pewny, jak byłem wcześniej No ja to widzę inaczej. Jeszcze niedawno chcieli wywalić Krokieta lub mnie, teraz już nie chcą Krokieta. Niewinny Grubol uważałby, że w mafii jesteśmy obaj i jest mu wszystko jedno, więc przy niewinności Grubola inaczej by to wyglądało. A Krokiet po prostu nie jest w mafii, za dobrze, zbyt naturalnie teraz gra, abstrahując od tego jednego posta.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 13:43:09 GMT 1
w dodatku krokiet doskonale przejrzał mafie, że będą woleli zlinczować najpierw papieża. Nikt nie poszedł w gambit krokieta, dla każdego wydaje się to nagle niekorzystne
a z tego co pamiętam wczoraj wieczorem to ja byłem wymieniany przez niejednego jako pierwszy, papież jako drugi.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 13:46:23 GMT 1
GDYBY TO BYŁ PIĄTEK TO BYM SIĘ POMODLIŁ DO MATKI BOSKIEJ ZIELNEJ I OTWORZYŁ TRZECIE OKO ALE NIESTETY.... Powiedz mi jeszcze Lepper jak racjonalizujesz sobie w głowie mord na Thane, który: 1. Miał mnie za całkowicie czystego. 2. Nakurwiał w Papieża. Jak to możliwe, że ja, będąc w mafii zabijam Thane'a, swojego największego sprzymierzeńca w temacie, który dodatkowo chce bić w rzekomo niewinnego Papieża. To jest niewytłumaczalne od strony strategicznej. To się jedynie trzyma kupy przy dwóch scenariuszach: 1. Papież mafia 2. EWENTUALNIE, MOŻE my obaj niewinni i mafia jebła bo jebła. Ale no musisz tu założyć moje bycie debilem i pozbywanie się najlepszego ziomka z tematu. Czy uważasz mnie za debila? Myśl Lepper. I przez to że jestem niewinny nawet mi do głowy ten argument nie wpadł wcześniej. Myśl.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 18, 2023 13:51:48 GMT 1
zostałem wyjebany w dupę przez najbardziej niewinnych w edycji już ładnych parę razy, łącznie z ostatnią chciałbym przerwać ten ciąg beznadziei, dlatego patrzę w nieoczywistych kierunkach a ty zamiast ze mną o tym dyskutować, skomentować chociaż jakoś to co napisałem w tym długim poście i dać mi jakieś fuel for thought, wolisz napisać "centrysta mafia" i pora na csa postaw się w mojej pozycji Nie napisałem, że mafia tylko że bardzo możliwe gdy tak robisz, moje rozumowanie w poście poprzednim. Postaw się również w mojej pozycji. Moja gra naprawdę wychodzi poza ramy rozsądku, przecież ja w tej edycji napierdalam od początku, żarłem się z wieloma graczami, zaglądałem WSZĘDZIE. Grałem w chuj aktywnie, z serduchem. To mnie chuj strzela gdy czytam konkluzję twojej analizy, że byłeś bardziej brany pod chuja przeze mnie. No kurwa może dlatego, że charakterologicznie jestem graczem bardziej dyplomatycznym niż taki Papież, może dlatego że się po prostu różnimy jako osoby. Masz zajebisty read na mnie na początku, a potem się z tego wycofujesz na podstawie takiego czegoś, to mi ręce opadają. Do tego mord na Thane, gość który miał mnie za czyściutkiego, Papieża chciał napierdalać. Powodów mojej niewinności jest kurwa w chuj. A od Ciebie oczekuję już czegoś więcej niż od takiego Leppera. Jak jesteś niewinny to pięć wdechów i przemysl jeszcze raz moja grę w skali makro, spójrz na mord, spójrz na całkowity brak hamulców w mojej grze, gram kurwa antymafię. Słyszymy się później, zostało mi bardzo mało postów. Wciąż wierzę że ogarniesz. Fajnie, że Ty teraz już robisz tylko teatrzyk dla niezdecydowanych i nawet nie udajesz, że się zastanawiasz nad losem miasta. Nawet nie myślisz o tym, co się stanie, gdy niewinny jestem ja. Chcesz tylko przepchnąć mnie przed sobą. Niewinny Volv by miał ten promyk niepewności, czy jestem winny, nawet jeśli by chciał mnie odjebać, to by ze mną rozmawiał i kreślił plan na za 2 dni na wypadek, gdybym jednak był niewinny i doszło do katastrofy.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 14:04:35 GMT 1
Jak dobrze liczę głosy, to mamy wg deklaracji 6-4 na Papieża
Papież 6 (Grubol, Maximus, Ozdoba, Niedźwiedź, Luci, Doda) Grubol 4 (Lepper, Harrier, Krokiet, Papież) Swingujący Centrysta i Tytus.
Centrysta centrystą, jak da na Grubola, to życie Papieża zależy od Tytusa, który dla Papieża jest pewną mafią i potem od RNG.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 14:09:59 GMT 1
Jak dobrze liczę głosy, to mamy wg deklaracji 6-4 na Papieża Papież 6 (Grubol, Maximus, Ozdoba, Niedźwiedź, Luci, Doda) Grubol 4 (Lepper, Harrier, Krokiet, Papież) Swingujący Centrysta i Tytus. Centrysta centrystą, jak da na Grubola, to życie Papieża zależy od Tytusa, który dla Papieża jest pewną mafią i potem od RNG. Jeżeli Papież spadnie i będzie niewinny, to ja mam to chyba w piździe i townlockuje Krokieta na zielono. Wtedy mamy blok niewinnych: Lepper, Harrier, Krokiet, Niedźwiedź, Luci. Zostają 4 mafie w gronie: Grubol, Maximus, Ozdoba, Doda, Centrysta, Tytus. Linczujemy tego Grubola, wychodzi wersja atomowa, jest niewinny. Zostają 4 mafie w gronie Maximus, Ozdoba, Doda, Centrysta, Tytus, tj. 4/5. Nie będę przypominać, jak skończył się ostatni raz, jak matematycznie gierka była praktycznie wygrana, no ale ja jestem niewinny, bardzo trudno mi będzie uwierzyć w miscleara Krokieta w wykonaniu mnie i papieża, zostaje grupa Lepper-Niedźwiedź-Luci. W miscleara Lepper/Luci też mi jest trudno uwierzyć. Zostaje Niedźwiedź i wersja sci-fi, że jakiś sonny crockett był księdzem, więc też odpada.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 14:12:15 GMT 1
Dobra, lepiej byłoby wiedzieć czy Papież jest niewinny czy Grubol?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 14:13:39 GMT 1
Jak dobrze liczę głosy, to mamy wg deklaracji 6-4 na Papieża Papież 6 (Grubol, Maximus, Ozdoba, Niedźwiedź, Luci, Doda) Grubol 4 (Lepper, Harrier, Krokiet, Papież) Swingujący Centrysta i Tytus. Centrysta centrystą, jak da na Grubola, to życie Papieża zależy od Tytusa, który dla Papieża jest pewną mafią i potem od RNG. Jeżeli Papież spadnie i będzie niewinny, to ja mam to chyba w piździe i townlockuje Krokieta na zielono. Wtedy mamy blok niewinnych: Lepper, Harrier, Krokiet, Niedźwiedź, Luci. Zostają 4 mafie w gronie: Grubol, Maximus, Ozdoba, Doda, Centrysta, Tytus. Linczujemy tego Grubola, wychodzi wersja atomowa, jest niewinny. Zostają 4 mafie w gronie Maximus, Ozdoba, Doda, Centrysta, Tytus, tj. 4/5. Nie będę przypominać, jak skończył się ostatni raz, jak matematycznie gierka była praktycznie wygrana, no ale ja jestem niewinny, bardzo trudno mi będzie uwierzyć w miscleara Krokieta w wykonaniu mnie i papieża, zostaje grupa Lepper-Niedźwiedź-Luci. W miscleara Lepper/Luci też mi jest trudno uwierzyć. Zostaje Niedźwiedź i wersja sci-fi, że jakiś sonny crockett był księdzem, więc też odpada. Jeżeli Grubol spadnie i będzie niewinny, to ja mam poważny problem z gierką, bo niewinny Grubol wytacza himarsy w stronę dwóch gości, których czytam/czytałem za zielonego i prawie zielonego, Wtedy mamy blok niewinnych: Lepper, Harrier, Niedźwiedź, Luci. Linczujemy tego Papieża, wychodzi wersja atomowa, jest niewinny. Zostają 4 mafie w gronie: Maximus, Ozdoba, Doda, Centrysta, Tytus, Krokiet, tj. 4/6. Przy czym niewinny Papież zasadniczo powoduje, że ja Krokieta znowu mogę wrzucić do bloku niewinnych i wychodzi na jedno.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 14:16:57 GMT 1
teatrzyk dla niezdecydowanych to idealne podsumowanie tego co od wczoraj Grubol robi w temacie
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 14:17:49 GMT 1
Jeżeli Papież spadnie i będzie niewinny, to ja mam to chyba w piździe i townlockuje Krokieta na zielono. Wtedy mamy blok niewinnych: Lepper, Harrier, Krokiet, Niedźwiedź, Luci. Zostają 4 mafie w gronie: Grubol, Maximus, Ozdoba, Doda, Centrysta, Tytus. Linczujemy tego Grubola, wychodzi wersja atomowa, jest niewinny. Zostają 4 mafie w gronie Maximus, Ozdoba, Doda, Centrysta, Tytus, tj. 4/5. Nie będę przypominać, jak skończył się ostatni raz, jak matematycznie gierka była praktycznie wygrana, no ale ja jestem niewinny, bardzo trudno mi będzie uwierzyć w miscleara Krokieta w wykonaniu mnie i papieża, zostaje grupa Lepper-Niedźwiedź-Luci. W miscleara Lepper/Luci też mi jest trudno uwierzyć. Zostaje Niedźwiedź i wersja sci-fi, że jakiś sonny crockett był księdzem, więc też odpada. Jeżeli Grubol spadnie i będzie niewinny, to ja mam poważny problem z gierką, bo niewinny Grubol wytacza himarsy w stronę dwóch gości, których czytam/czytałem za zielonego i prawie zielonego, Wtedy mamy blok niewinnych: Lepper, Harrier, Niedźwiedź, Luci. Linczujemy tego Papieża, wychodzi wersja atomowa, jest niewinny. Zostają 4 mafie w gronie: Maximus, Ozdoba, Doda, Centrysta, Tytus, Krokiet, tj. 4/6. Przy czym niewinny Papież zasadniczo powoduje, że ja Krokieta znowu mogę wrzucić do bloku niewinnych i wychodzi na jedno. czyli właśnie z dwóch scenariuszów i tak wyszedł Ci jeden. Matematycznie.
|
|