Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 20:24:48 GMT 1
Najśmieszniej będzie jak w/w grupa jest 0/4 i mafia jest w ogóle gdzieś indziej a ja tutaj popadam ze skrajności w skrajność i pudłuję.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 20:29:04 GMT 1
Podsumowując: Dlaczego Krokiet jest w mafii: Konsekwentnie w tej edycji kwestionował wiele moich ruchów. Był wobec mnie w dużej mierze cyniczny. Niczym surowy ojciec - strofował, krytykował, co bym nie zrobił, uważał, że tej mojej grze no JEDNAK KURCZĘ czegoś brakuje. COŚ CHOLIBCIA NIE MOGĘ ZAUFAĆ TEMU GRUBOLOWI DO KONCA to już nawet serdeczny kolega Harrier, który nienawidzi uprzejmych ludzi, zaczął się przełamywać i widzieć, że ten Grubol w mafii się przestaje dodawać. Dlaczego Papież jest w mafii: Za mało jest w nim również chęci zauważenia, że jestem niewinny. To samo co Krokiet -> no KURKA WODNA TEN GRUBOL, NO JA NIE WIEM CZY TEN ANANAS JEST W MIEŚCIE CZY W MAFII Mam ogromne przekonanie o tym, że Papież wykazałby o wiele więcej chęci żeby zauważyć we mnie niewinność. Dlaczego Harrier jest w mafii: Jasny chuj. No to rozgrywka przegrana. Przekleję mój testament: Ale chuja warte teraz, porobili nas. Ja nie wiem Grubol, jaką teraz przyjmiesz narrację, czy będziesz szedł w to samo, czy mega zdziwienie wynikiem linczu i winnym kierunku pójdziesz, ale ja tu kurwa widzę pewną prawidłowość. Twoimi podejrzanymi są ci, którzy nie potrafili cię uniewinnić. Jeśli jesteś w mieście, to faktycznie dałeś W CHUJ effortu, natomiast to jak ty na siebie patrzysz, a jak cię widzą inni, to dwie różne rzeczy. I wiem, że teraz upraszczam, że na wszystkich były też inne argumenty, ale na koniec dnia to mi się sprowadza wszystko do jednego, do stosunku do Grubola. w sumie ten testament z perspektywy niewinnego wolwa Grubola ma sens
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 20:41:43 GMT 1
Wszyscy czekają na to co Grubol napisze po tym swoim testamencie czy o co chodzi?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 20:43:30 GMT 1
ja jutro ląduje na l4 i będę coś myślał, teraz nie bardzo mam siły już
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 20:47:00 GMT 1
Ja dzisiaj też chyba nic nie wymyślę ciekawego. W tym momencie nie do końca wiem kogo wybrać jako kandydata do linczu, a czy powinniśmy od razu się rzucać na Grubola dzisiaj i fajrant to nie jestem do końca przekonany, na pewno warto omówić też innych, potencjalnych kandydatów.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:00:02 GMT 1
No jest chujnia maks teraz. Jaka ta gra jest popierdolenie trudna czasem, kocham ją i jej nienawidzę jednocześnie. Jeśli Papież zagrał wobec mnie tak cynicznie w tej edycji i był niewinny, to jak mam nie stracić teraz pewności do winy Krokieta, który mógł kurwa robić dokładnie to samo i też może być niewinny. W takiej sytuacji wszystko możliwe: - i Papież mógł być narzędziem w rękach mafii (wtedy mafia Krokiet, Harrier, Doda(??), ktoś) - i ja mogłem być narzędziem w rękach mafii (wtedy mafia Ozdoba, Maximus, ktoś, ktoś) A pewnie prawda jest gdzieś pośrodku. Skoro Papież jest niewinny, to przecież mafia się mogła spozycjonować JAKKOLWIEK w naszym konflikcie. Jeden po jednej stronie, drugi po drugiej. Znowu muszę wszystko "przemyśliwać". A myślałem, że jak tą Laurę trafiłem to serio jestem na dobrym tropie. Naprawdę czułem, że tak blisko jestem znalezienia prawdy tej edycji. Papież traktował mnie zbyt zero-jedynkowo i płytko, ja go zacząłem za to atakować, to najwyraźniej on czuł coraz większą pewność, że coś mieszam, więc wjeżdżało jeszcze mocniejsze ciśnięcie z jego strony, więc i ja czułem taki brak dobrej woli. Nie wiem czy dało się wyczytać z jego gry niewinność. Może się dało jako postronny obserwator. Właśnie jak to piszę to zdaję sobie sprawę, że się kurwa chyba dało, bo jak mu odpuściłem to on zaczął grać zdecydowanie lepiej Ale tak mi pasował do mafii z Krokietem. Sam nie wiem jak oceniać swoją grę w tej chwili, bo wewnętrznie czuję, że daję od siebie kurwa WSZYSTKO, flaki wypruwam dla tej gry. Nie mogę się skupić na pracy, bo w czasie śpiewania piosenek dzieciom myślę o tym co dalej, co kto napisał, co to oznacza. No broniłem niewinnych Olinka i Tygrysa, ale w chuj za słabo, zabrakło pewności. Zlinczowałem Laurę i na pewno pomogłem i ruszyłem wózek z miejsca. Linczu na Sleuthoundzie na minus sobie nie liczę. Z Papieżem sam nie wiem, moim zdaniem były mocne przesłanki do tego, żeby mieć go za mafię, mega ciekawi mnie co było na cmentarzu pisane w tej kwestii. Ciekawi mnie chyba najbardziej co Squbaniec sądzi, bo czuł, że walka dwóch niewinnych ma miejsce. Ciekawe jakie ma teraz wnioski. Wątpię, że ma mnie za mafię. Ale ciekawe kogo w tej mafii widzi. W kwestii wyglądania niewinnie - wydaje mi się, że gracze doświadczeni powinni tę niewinność widzieć na wylot. Zależy kto jest w mafii. Jeśli w mafii osoby, które nijak nie brały udziału w podburzaniu mojej niewinności, no to trzeba policzyć sobie ewidentnie na minus. Jeśli na przykład w mafii Krokiet to zajebiście wykorzystywał swoją pozycję by psuć moją. No ale tak jak napisałem, nie mogę go teraz z czystym sumieniem pchać, muszę zrobić reset wniosków. To taka moja spowiedź trochę dla samego siebie panowie, żeby oczyścić głowę z wszystkiego. Czy da się tę edycję odwrócić? Będzie to bardzo trudne, można powalczyć. Jeśli jutro zostanę zlinczowany, to dam z siebie jak zwykle wszystko by dobrze wam wskazać meczówkę, ale w tej chwili fundamenty się trochę posypały. Mózg oczywiście pierwsze co robi, to próbuje mnie przekonywać, że "nie no, Volv, jesteś na pewno blisko prawdy, tylko klocki trochę źle poukładałeś" i mi do łba pcha dalej Krokieta, Harriera, Dodę i na przykład Tytusa. No i co, w sumie może być taki skład mafii? No pewnie może. Ale dlaczego nie może być tam jednak Ozdoby i/lub Maximusa? Nie wiem na ten moment, których estymatorów się złapać w tym momencie. Po prostu nie wiem. Jutro wracam do domu dopiero o 18:45. Prawdopodobnie więc kurwa będę siedział teraz do trzeciej w nocy, bo jestem pojebany i będę analizował rozgrywkę pod każdym kątem i każdym możliwym estymatorem jaki znam.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:03:59 GMT 1
Jakie są STAŁE tej edycji. Coś co możemy powiedzieć i mieć PEWNOŚĆ, że to prawda.
Lepper niewinny? No chyba tak. Luci niewinny? No chyba tak.
Co dalej. Czy Harrier może być w mafii? To jest kluczowe chyba do ogarnięcia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 21:04:26 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:04:26 GMT 1
Dalej nie widzicie?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:05:16 GMT 1
niedźwiedź niewinny, bo nikt nie counterclaimuje, a jestem przekonany, że sonnycrocket gdyby dostał rolę, to by nie rezygnował wprost z gry
reszta bezrolna
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 21:06:06 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:06:06 GMT 1
Panowie czy po tej całej krzywdzie którą od was dostaje od paru dni mogę w końcu kurwa raz poprosić o zaufanie?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:06:58 GMT 1
Krokiet, zrób mi przysługę. Założmy, że jesteś niewinny. Dla tego 1 promila szans, że mogę być niewinny daj mi teraz myśleć i po prostu swobodnie kombinować. Wróć do tematu mojego linczu jutro, wypostuję się prawdopodobnie w większości dzisiaj i nie będę miał jak odpowiadać. Proszę.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:07:02 GMT 1
Panowie czy po tej całej krzywdzie którą od was dostaje od paru dni mogę w końcu kurwa raz poprosić o zaufanie? krokiet dobra, ale robimy tak schodzisz z polaryzacji i gadamy otwarcie i merytorycznie jest w mafii bo x jest w mafii bo y może być niewinny bo cośtam a nie szukanie wyborców normalna, uczciwa gadka
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 21:07:14 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:07:14 GMT 1
Proszę was kurwa o wotum zaufania do pierwszego błędu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 21:07:35 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:07:35 GMT 1
Krokiet, zrób mi przysługę. Założmy, że jesteś niewinny. Dla tego 1 promila szans, że mogę być niewinny daj mi teraz myśleć i po prostu swobodnie kombinować. Wróć do tematu mojego linczu jutro, wypostuję się prawdopodobnie w większości dzisiaj i nie będę miał jak odpowiadać. Proszę. Blokuje Cię
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:08:05 GMT 1
Panowie czy po tej całej krzywdzie którą od was dostaje od paru dni mogę w końcu kurwa raz poprosić o zaufanie? krokiet dobra, ale robimy tak schodzisz z polaryzacji i gadamy otwarcie i merytorycznie jest w mafii bo x jest w mafii bo y może być niewinny bo cośtam a nie szukanie wyborców normalna, uczciwa gadka dziękuję, potrzebne to teraz
No jesteś tak w chuj niewinny Ozdoba, nie wierzę, tak mi się zajebiście z tobą wajbowało wczoraj.
Jaką dajesz szansę na to, że Maximus "przyłączył się" do tego wajbowania dwóch frontów? E: w sensie podpiął jako mafia ofc
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 21:11:14 GMT 1
Proszę was kurwa o wotum zaufania do pierwszego błędu Trochę nie ma już na błędy miejsca za bardzo.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 21:11:55 GMT 1
Jakie są STAŁE tej edycji. Coś co możemy powiedzieć i mieć PEWNOŚĆ, że to prawda. Lepper niewinny? No chyba tak. Luci niewinny? No chyba tak. Co dalej. Czy Harrier może być w mafii? To jest kluczowe chyba do ogarnięcia. no imo nie może, ale ja chuj się znam ty już znasz swój kolor, jak jesteś niewinny to masz największą wiedzę z nas wszystkich i 23 godziny, ja z tobą mogę gadać, bo tu i tak jutro stypa będzie
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 21:13:02 GMT 1
Proszę was kurwa o wotum zaufania do pierwszego błędu Trochę nie ma już na błędy miejsca za bardzo. Jest ostatnie minimum, tzn. jak jutro zlinczujemy niewinnego, to potem każdy kolejny lincz musi być trafiony, chyba że ksiądz wymodli chyba, że znowu coś pojebałem, nie chce mi się wracać do tych jpgów z wyliczeniami
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:13:36 GMT 1
Jakie są STAŁE tej edycji. Coś co możemy powiedzieć i mieć PEWNOŚĆ, że to prawda. Lepper niewinny? No chyba tak. Luci niewinny? No chyba tak. Co dalej. Czy Harrier może być w mafii? To jest kluczowe chyba do ogarnięcia. no imo nie może, ale ja chuj się znam ty już znasz swój kolor, jak jesteś niewinny to masz największą wiedzę z nas wszystkich i 23 godziny, ja z tobą mogę gadać, bo tu i tak jutro stypa będzie To rozmawiajmy.
Jaka jest twoja mafia w tej chwili? Jaka sieć powiązań, jakie masz największe hot-take'i.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 21:14:25 GMT 1
Wiem, w tym sensie, że nie możemy zaufać jednemu graczowi bezgranicznie i zostawić mu decyzyjność.
|
|