|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 21:17:00 GMT 1
krokiet dobra, ale robimy tak schodzisz z polaryzacji i gadamy otwarcie i merytorycznie jest w mafii bo x jest w mafii bo y może być niewinny bo cośtam a nie szukanie wyborców normalna, uczciwa gadka dziękuję, potrzebne to teraz
No jesteś tak w chuj niewinny Ozdoba, nie wierzę, tak mi się zajebiście z tobą wajbowało wczoraj.
Jaką dajesz szansę na to, że Maximus "przyłączył się" do tego wajbowania dwóch frontów? E: w sensie podpiął jako mafia ofc
Grubol powiedz mi jak ja mam ci zaufać teraz w tej edycji nie poszedłem za moją czutką z wcześniejszej części dnia i jesteśmy w piździe jeszcze ten ozdoba nagle cię broniący z taką pewnością
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:17:02 GMT 1
Wiem, w tym sensie, że nie możemy zaufać jednemu graczowi bezgranicznie i zostawić mu decyzyjność. Nie no, jak to nie możemy. Właśnie chyba musimy. Jak nie ma counter-claima Niedźwiedzia, to chyba Niedźwiedź będzie musiał. Jak polecę w linczu, to ja prowadzę testamentem. Nie ma opcji żeby przy sytuacji meczówki nie było jednomyślności.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:18:06 GMT 1
dziękuję, potrzebne to teraz
No jesteś tak w chuj niewinny Ozdoba, nie wierzę, tak mi się zajebiście z tobą wajbowało wczoraj.
Jaką dajesz szansę na to, że Maximus "przyłączył się" do tego wajbowania dwóch frontów? E: w sensie podpiął jako mafia ofc
Grubol powiedz mi jak ja mam ci zaufać teraz w tej edycji nie poszedłem za moją czutką z wcześniejszej części dnia i jesteśmy w piździe jeszcze ten ozdoba nagle cię broniący z taką pewnością Ozdoba mnie broni od dawna, a nie nagle.
No ja nie wiem jak, sam sobie odpowiedz, a nie na mnie zrzucasz. Ja robię co mogę.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:18:51 GMT 1
krokiet dobra, ale robimy tak schodzisz z polaryzacji i gadamy otwarcie i merytorycznie jest w mafii bo x jest w mafii bo y może być niewinny bo cośtam a nie szukanie wyborców normalna, uczciwa gadka dziękuję, potrzebne to teraz
szanse są, bo ile Lepper to robi na maksymalnych emocjach, to u Maximusa jest duża rezerwa do tego wszystkiego ja się zastanawiałem jak rozegrałbym to jako mafia no i chyba najlepszą opcją jest siedzenie okrakiem, ale podbijanie się pod drugą grupę kiedy jest dogodny moment, tak robił w okolicach południa dzisiaj no archetyp silnego mafiozy, który tutaj gra na dystans i ustawianie klocków w odpowiedni sposób, ten lincz wygląda teraz na tyle plastycznie - zaskoczył mnie wyłącznie głos Tytusa na Papieżu - że można było tylko odpowiednio go komentować tylko z kim Maximus w takiej konfiguracji miałby być w mafii? Maximus, Doda, Centrysta, Tytus? nie klei mi się to do końca aczkolwiek wtedy głos na Centryście mógł być głosem na kredyty dla Maximusa
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 21:21:43 GMT 1
ja na razie mam w głowie pójście za testamentem Papieża i elo
muszę się z tym przespać
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:22:04 GMT 1
Grubol powiedz mi jak ja mam ci zaufać teraz w tej edycji nie poszedłem za moją czutką z wcześniejszej części dnia i jesteśmy w piździe jeszcze ten ozdoba nagle cię broniący z taką pewnością no umówmy się, są o wiele większe szanse na pomyłkę z winą Papieża niż pomyłkę z niewinnością Grubola nie wiem czy ja jestem w jakimś innym świecie teraz pytanie-klucz brzmi - po chuj on miałby tak deklarować lincz na sobie przez dwa-trzy dni po tym jak będzie miał pierwszy niecelny typ? przecież to bezsensowne będąc w mafii, Papieża można było odstrzelić w mordzie i elo jak mi podasz powód trejdu 1:1, to ja jestem w stanie o tym rozmawiać, ale ja takiego nie widzę i nie stosuj takich brzydkich skrótów kurwa, bo trzeba dużo nie widzieć, żeby stwierdzić, że nagle go bronię mam powiedzmy 65% pewności co do niego teraz i to uważam jest dużo na ten stan rozgrywki, więc czymś sobie na to zapracował
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:23:27 GMT 1
Maximus daj swoje procenty na mafię teraz, dobra?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:24:23 GMT 1
Proszę was kurwa o wotum zaufania do pierwszego błędu Trochę nie ma już na błędy miejsca za bardzo. Robię dwa-trzy lincze na mafiozach minimum, dzień po dniu. Zrobię to zgodnie z Lepperem, Duboisem i wolą papieską. NAWET JAK WYŁĄCZYCIE MNIE, TO WSZYSTKO SĄ PEWNI NIEWINNI. Nowi gracze zaufali fałszywemu prorokowi który pcha miasto ku upadkowi i na prawdę najbardziej jawnie, cynicznie i bezpardonowo wyruchał nas na 2 lincze, zapewnienie o podstawianiu głowy pod topór, bez przerwy was oszukuje i z pomocą kolegów pcha nas w przepaść. Przez to, że większość składu mafii jest wśród mocnych nazwisk wykorzystują wszelkie metody manipulacji i robią z wami bez urazy co chcą. A wy, chcecie czy nie jesteście między jedną a drugą strefą wpływów. Strefy zostały określone bardzo bardzo jasno, tu nie ma cudowania ani żadnej trudnej szarady. Jedni zawiedli tyle razy, że naprawdę najwyższy czas zastanowić się nad zmianą, bo póki co jesteś narzędziem w ich rękach. Nabieraj doświadczenia stary, ale czasem w tej grze nie chodzi o Twój indywialny pogląd kto jest w mafii. Czasem szczególnie w końcówkach ważne jest komu zaufasz. Dwa razy nie poszło. Owoce są jasne. Zastanów się prosze. I mówię to też do Tytusa jako drugiego nowicjusza.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 21:24:32 GMT 1
Grubol powiedz mi jak ja mam ci zaufać teraz w tej edycji nie poszedłem za moją czutką z wcześniejszej części dnia i jesteśmy w piździe jeszcze ten ozdoba nagle cię broniący z taką pewnością no umówmy się, są o wiele większe szanse na pomyłkę z winą Papieża niż pomyłkę z niewinnością Grubola nie wiem czy ja jestem w jakimś innym świecie teraz pytanie-klucz brzmi - po chuj on miałby tak deklarować lincz na sobie przez dwa-trzy dni po tym jak będzie miał pierwszy niecelny typ? przecież to bezsensowne będąc w mafii, Papieża można było odstrzelić w mordzie i elo jak mi podasz powód trejdu 1:1, to ja jestem w stanie o tym rozmawiać, ale ja takiego nie widzę i nie stosuj takich brzydkich skrótów kurwa, bo trzeba dużo nie widzieć, żeby stwierdzić, że nagle go bronię mam powiedzmy 65% pewności co do niego teraz i to uważam jest dużo na ten stan rozgrywki, więc czymś sobie na to zapracował nie rozumiem o jakim trejdzie mówisz tak naprawdę, Grubol wywalił jednego glonującego mafiozę i dwóch niewinnych, w czym jednego, który był bardzo pewny jego winy czy to mało na tym etapie rozgrywki? abstrahując od treści jego gry, zobacz w jakim stanie jesteśmy
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:24:38 GMT 1
szanse są, bo ile Lepper to robi na maksymalnych emocjach, to u Maximusa jest duża rezerwa do tego wszystkiego ja się zastanawiałem jak rozegrałbym to jako mafia no i chyba najlepszą opcją jest siedzenie okrakiem, ale podbijanie się pod drugą grupę kiedy jest dogodny moment, tak robił w okolicach południa dzisiaj no archetyp silnego mafiozy, który tutaj gra na dystans i ustawianie klocków w odpowiedni sposób, ten lincz wygląda teraz na tyle plastycznie - zaskoczył mnie wyłącznie głos Tytusa na Papieżu - że można było tylko odpowiednio go komentować tylko z kim Maximus w takiej konfiguracji miałby być w mafii? Maximus, Doda, Centrysta, Tytus? nie klei mi się to do końca aczkolwiek wtedy głos na Centryście mógł być głosem na kredyty dla Maximusa No Maximus metowo trochę na minus tak jak pisałem kilka dni temu. Może to jest dobry kierunek.
Co z Krokietem? Myślisz, że jego całkowita pewność do mojej winy, a wcześniej do niewinności Papieża jest miastowa? Jego ready w tej edycji czasem są dla mnie zaskakująco "pewne" na podstawie słabych-średnich przesłanek. Wiedział, że Trump niewinny zanim Trump to tak naprawdę pokazał. Jeśli w mieście, arogancja i zlekceważenie Trumpa. Jeśli w mafii, nadwiedza i wyprzedzanie wydarzeń. Z kolegi chciał uniewinniać Laurę, mimo że przesłanek do uniewinniania Laury nie było. Papież super niewinny dla niego i nie widział w nim problemów. Znowu, skąd ta pewność będąc w mieście?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:25:47 GMT 1
Trochę nie ma już na błędy miejsca za bardzo. Robię dwa-trzy lincze na mafiozach minimum, dzień po dniu. Zrobię to zgodnie z Lepperem, Duboisem i wolą papieską. NAWET JAK WYŁĄCZYCIE MNIE, TO WSZYSTKO SĄ PEWNI NIEWINNI. Nowi gracze zaufali fałszywemu prorokowi który pcha miasto ku upadkowi i na prawdę najbardziej jawnie, cynicznie i bezpardonowo wyruchał nas na 2 lincze, zapewnienie o podstawianiu głowy pod topór, bez przerwy was oszukuje i z pomocą kolegów pcha nas w przepaść. Przez to, że większość składu mafii jest wśród mocnych nazwisk wykorzystują wszelkie metody manipulacji i robią z wami bez urazy co chcą. A wy, chcecie czy nie jesteście między jedną a drugą strefą wpływów. Strefy zostały określone bardzo bardzo jasno, tu nie ma cudowania ani żadnej trudnej szarady. Jedni zawiedli tyle razy, że naprawdę najwyższy czas zastanowić się nad zmianą, bo póki co jesteś narzędziem w ich rękach. Nabieraj doświadczenia stary, ale czasem w tej grze nie chodzi o Twój indywialny pogląd kto jest w mafii. Czasem szczególnie w końcówkach ważne jest komu zaufasz. Dwa razy nie poszło. Owoce są jasne. Zastanów się prosze. I mówię to też do Tytusa jako drugiego nowicjusza. kurwa kacper ale to ty pisales o szukaniu hakow teraz mowisz o manipulacji powiedz, prosze, gdzie widzisz te manipulacje to bedziemy mogli gadac a nie rzucasz z ambony przeklenstwa na lutra
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 21:25:59 GMT 1
no imo nie może, ale ja chuj się znam ty już znasz swój kolor, jak jesteś niewinny to masz największą wiedzę z nas wszystkich i 23 godziny, ja z tobą mogę gadać, bo tu i tak jutro stypa będzie To rozmawiajmy.
Jaka jest twoja mafia w tej chwili? Jaka sieć powiązań, jakie masz największe hot-take'i.
Grubol, Maximus, Ozdoba i potem pewnie Doda/Tytus, ale to typowanie czwartego przy granicy jednego błędu to teraz tak średnio wychodzi, mam swoją grupę niewinnych i pozostałych, tam jakbym już kogoś miał na teraz wyciągać, to pewnie tego centrystę, ale jutro rano wstanę i będzie tam np. tytus, nie wiem ja nie wiem co mam za bardzo teraz powiedzieć w zasadzie, jedyne co mi zrobił zielony papież, to jakieś minimalne podbudowanie wiary we własne ready i wracamy do ciebie nie będę teraz sprzedawać filmu, że mam chuj wie jaki przemyślany plan na to wszystko, ja nie mam za bardzo czego się chwycić nawet w tym momencie, nawet do ciebie nie czuję takiej pewności '95% potwierdzone info telefoniczne', ale jeśli jesteś niewinny to sam doskonale wiesz, że w tej sytuacji MUSISZ zostać sprawdzony przed meczówką
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:27:46 GMT 1
to co gra teraz mafia to jest największa chamówa wszechczasów.
Kshaq, jeżeli chociaż Ty wylosowałeś się niewinny, to ja Cię po prostu, z serca, proszę.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:28:10 GMT 1
no umówmy się, są o wiele większe szanse na pomyłkę z winą Papieża niż pomyłkę z niewinnością Grubola nie wiem czy ja jestem w jakimś innym świecie teraz pytanie-klucz brzmi - po chuj on miałby tak deklarować lincz na sobie przez dwa-trzy dni po tym jak będzie miał pierwszy niecelny typ? przecież to bezsensowne będąc w mafii, Papieża można było odstrzelić w mordzie i elo jak mi podasz powód trejdu 1:1, to ja jestem w stanie o tym rozmawiać, ale ja takiego nie widzę i nie stosuj takich brzydkich skrótów kurwa, bo trzeba dużo nie widzieć, żeby stwierdzić, że nagle go bronię mam powiedzmy 65% pewności co do niego teraz i to uważam jest dużo na ten stan rozgrywki, więc czymś sobie na to zapracował nie rozumiem o jakim trejdzie mówisz tak naprawdę, Grubol wywalił jednego glonującego mafiozę i dwóch niewinnych, w czym jednego, który był bardzo pewny jego winy czy to mało na tym etapie rozgrywki? abstrahując od treści jego gry, zobacz w jakim stanie jesteśmy nie było warto robić przewózki na sleuthoundzie z perspektywy mafii i deklarować lincz na sobie jeśli się nie trafi, no nie uwierzę w to więc efektywnie mamy 1:1 - padł Papież pierwszy, następny może paść Grubol - po chuj on to robi? jeśli mafia jest tak oczywista, jak wskazał Krokiet i Papież, to przecież droga na zatracenie nie mów, że nie szukasz tutaj wolty, bo to powinno być oczywiste myślenie według mnie, Papież mógł zlecieć w mordzie, nie byłoby tego całego antagonizmu, była całkiem szeroka grupa która Grubola broniła gdzie tu profit?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:28:38 GMT 1
Dubois osiągnąłeś w końcu do mnie pełnie zaufania?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:29:31 GMT 1
kurwa, może ja wszystko wiem bo to ja jestem czynnikiem "x" i najtrudniejszą zmienną?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 21:30:39 GMT 1
Dubois osiągnąłeś w końcu do mnie pełnie zaufania? Harrier Lepper Luci Krokiet te ksywki możecie sobie wydziarać ten Niedźwiedź może henną morda nie szmata ale faktycznie nie czytasz postów
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 21:31:31 GMT 1
to co gra teraz mafia to jest największa chamówa wszechczasów. Kshaq, jeżeli chociaż Ty wylosowałeś się niewinny, to ja Cię po prostu, z serca, proszę. Ale jaka chamówa, na razie są do przodu i na tym etapie wygrywają gierkę, a o to chodzi chyba. Ja to co w rozgrywce, zostawiam w rozgrywce, jak mnie tutaj zwyzywacie od najgorszych to po grze będę normalnie z Wami gadał jakby nigdy nic.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:31:55 GMT 1
jeżeli któryś miastowy czegoś nie wie to wytłumacze i odpowiem na wszystko. Wiem, że ze mną się ciężko rozmawia, ale bardzo się postaram. AMA z Krokietem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 21:32:06 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 21:32:06 GMT 1
to co gra teraz mafia to jest największa chamówa wszechczasów. Kshaq, jeżeli chociaż Ty wylosowałeś się niewinny, to ja Cię po prostu, z serca, proszę. Ja jestem na moment obecny wypompowany z woli do życia trochę Źle mi z tym linczem szczególniej że mój głos mógł być tu decydujący, więc nie czuję się teraz na siłach do podejmowania samodzielnych decyzji Wrócimy do tematu jutro
|
|