Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:32:44 GMT 1
nie rozumiem o jakim trejdzie mówisz tak naprawdę, Grubol wywalił jednego glonującego mafiozę i dwóch niewinnych, w czym jednego, który był bardzo pewny jego winy czy to mało na tym etapie rozgrywki? abstrahując od treści jego gry, zobacz w jakim stanie jesteśmy nie było warto robić przewózki na sleuthoundzie z perspektywy mafii i deklarować lincz na sobie jeśli się nie trafi, no nie uwierzę w to więc efektywnie mamy 1:1 - padł Papież pierwszy, następny może paść Grubol - po chuj on to robi? jeśli mafia jest tak oczywista, jak wskazał Krokiet i Papież, to przecież droga na zatracenie nie mów, że nie szukasz tutaj wolty, bo to powinno być oczywiste myślenie według mnie, Papież mógł zlecieć w mordzie, nie byłoby tego całego antagonizmu, była całkiem szeroka grupa która Grubola broniła gdzie tu profit? Nie no, czuję z tobą takie zrozumienie, musisz być niewinny.
Czyli stałe jakie mamy: Lepper, Luci, Niedźwiedź, Ozdoba
Kluczem do uratowania tej edycji po linczu na mnie (raczej już nie do odkręcenia) będzie ustalenie czwórki mafiozów w gronie:
Maximus/Harrier/Krokiet/Doda/Centrysta/Tytus
Musimy to Ozdoba rozkminić, damy radę, to byłby najbardziej pojebany turnaround w historii mafii. Uniewinnijmy dwóch graczy stąd i wygramy gierkę.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:33:18 GMT 1
szanse są, bo ile Lepper to robi na maksymalnych emocjach, to u Maximusa jest duża rezerwa do tego wszystkiego ja się zastanawiałem jak rozegrałbym to jako mafia no i chyba najlepszą opcją jest siedzenie okrakiem, ale podbijanie się pod drugą grupę kiedy jest dogodny moment, tak robił w okolicach południa dzisiaj no archetyp silnego mafiozy, który tutaj gra na dystans i ustawianie klocków w odpowiedni sposób, ten lincz wygląda teraz na tyle plastycznie - zaskoczył mnie wyłącznie głos Tytusa na Papieżu - że można było tylko odpowiednio go komentować tylko z kim Maximus w takiej konfiguracji miałby być w mafii? Maximus, Doda, Centrysta, Tytus? nie klei mi się to do końca aczkolwiek wtedy głos na Centryście mógł być głosem na kredyty dla Maximusa No Maximus metowo trochę na minus tak jak pisałem kilka dni temu. Może to jest dobry kierunek.
Co z Krokietem? Myślisz, że jego całkowita pewność do mojej winy, a wcześniej do niewinności Papieża jest miastowa? Jego ready w tej edycji czasem są dla mnie zaskakująco "pewne" na podstawie słabych-średnich przesłanek. Wiedział, że Trump niewinny zanim Trump to tak naprawdę pokazał. Jeśli w mieście, arogancja i zlekceważenie Trumpa. Jeśli w mafii, nadwiedza i wyprzedzanie wydarzeń. Z kolegi chciał uniewinniać Laurę, mimo że przesłanek do uniewinniania Laury nie było. Papież super niewinny dla niego i nie widział w nim problemów. Znowu, skąd ta pewność będąc w mieście?
po chuj ta sinusoida? to musiałaby być mafia Krokiet, Centrysta, Harrier, Maximus, żeby w ogóle iść w taki wariant. albo jeszcze jakiś glon tam za jednego, a przecież Centrysta tego Krokieta wepchnął pod Twój pociąg Kacper po prostu się zacietrzewił, nie widzi drugiej strony momenty i kurwa naprawdę powinien się po edycji zastanowić nad tym, że ślepo idzie za kimś na podstawie koloru jeśli ktoś powinien decydować teraz, to moim zdaniem Niedźwiedź, bo jest pozbawiony biasu, obiecał Papieżowi przeczytanie wszystkiego, linczował Papieża, nie jest w konflikcie PRZYPOMINAM: Doszło wręcz do niebezpiecznego precedensu kiedy konflikt na linii Generał+MVP vs Green+MVP był konfliktem niewinnych i tylko ktoś z boku mógł go rozwalić. i trochę mnie niepokoi Harrier tu, nie wierzę, że jego jedyne ready na mnie to: coś mi tu nie gra, ale nie wiem + opinia Papieża jestem pewien, że w normalnych warunkach byśmy mieli dobrą gadkę i walczyli teraz razem, a omija mnie całkowicie ostatnim razem jak był w mafii, to mnie zajebał w pierwszym mordzie przed detektywem, może tutaj się po prostu boi
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:33:34 GMT 1
to co gra teraz mafia to jest największa chamówa wszechczasów. Kshaq, jeżeli chociaż Ty wylosowałeś się niewinny, to ja Cię po prostu, z serca, proszę. Ale jaka chamówa, na razie są do przodu i na tym etapie wygrywają gierkę, a o to chodzi chyba. Ja to co w rozgrywce, zostawiam w rozgrywce, jak mnie tutaj zwyzywacie od najgorszych to po grze będę normalnie z Wami gadał jakby nigdy nic. o takim kebabie z budy też się często mówi chamówa. Chodzi o produkt niskiej jakości. Zdecydowanie bardziej wolałbym żebyś odniósł się posta którego pisałem do Ciebie, a nie do kshaqa A konfliktów z gier staramy się nie przenosić poza nie
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:35:28 GMT 1
Stary Niedźwiedź musisz wziąć odpowiedzialność za co najmniej następny lincz. Jak wybierzesz mnie, git, zero problemu. Ja postaram się dać maks wniosków do tego czasu.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:37:57 GMT 1
nie było warto robić przewózki na sleuthoundzie z perspektywy mafii i deklarować lincz na sobie jeśli się nie trafi, no nie uwierzę w to więc efektywnie mamy 1:1 - padł Papież pierwszy, następny może paść Grubol - po chuj on to robi? jeśli mafia jest tak oczywista, jak wskazał Krokiet i Papież, to przecież droga na zatracenie nie mów, że nie szukasz tutaj wolty, bo to powinno być oczywiste myślenie według mnie, Papież mógł zlecieć w mordzie, nie byłoby tego całego antagonizmu, była całkiem szeroka grupa która Grubola broniła gdzie tu profit? Nie no, czuję z tobą takie zrozumienie, musisz być niewinny.
Kluczem do uratowania tej edycji po linczu na mnie (raczej już nie do odkręcenia) będzie ustalenie czwórki mafiozów w gronie:
Musimy to Ozdoba rozkminić, damy radę, to byłby najbardziej pojebany turnaround w historii mafii. Uniewinnijmy dwóch graczy stąd i wygramy gierkę.
jutro będę kminił, zakladam, ze w ukladzie w ktorym ewentualnie jestes w mafii od razu lece po Tobie, wiec i tak powinienem zostawic jak najwiecej rzeczy ale mam nadzieje, ze nie robisz mnie w chuja, bo tak to jeszcze nikt nigdy by nie zrobil
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 21:38:51 GMT 1
nie było warto robić przewózki na sleuthoundzie z perspektywy mafii i deklarować lincz na sobie jeśli się nie trafi, no nie uwierzę w to więc efektywnie mamy 1:1 - padł Papież pierwszy, następny może paść Grubol - po chuj on to robi? jeśli mafia jest tak oczywista, jak wskazał Krokiet i Papież, to przecież droga na zatracenie nie mów, że nie szukasz tutaj wolty, bo to powinno być oczywiste myślenie według mnie, Papież mógł zlecieć w mordzie, nie byłoby tego całego antagonizmu, była całkiem szeroka grupa która Grubola broniła gdzie tu profit? Nie no, czuję z tobą takie zrozumienie, musisz być niewinny.
co to jest za projekcja, że ozdoba za sam fakt bronienia cię jest uznawany za niewinnego jednocześnie wczoraj mnie dwa razy oznaczaj NO HARRIER NIEWINNY HARRIER MUSISZ DECYZJE PODEJMOWAĆ TERAZ USTOSUNKUJ SIĘ, ja się ustosunkowuję w taki sposób, że wskazuję typa, którego podejrzewam przez pół gry, potem te podejrzenia odrzucam bo DOBRZE DAJE nad gościa, którego stabilnie od początku gry townleanuję wybrałem swojego mocniejszego zielonego, okazuje się że słusznie i w nagrodę ląduję z chujem w dupie z niewinnej grupy i brakiem dania mi townlocka wyłącznie w ramach jakiegośtam uznania dla moich umiejętności xD do grupy "no tu może być mafia" przecież to jest jakiś absurd kurwa
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:39:46 GMT 1
No Maximus metowo trochę na minus tak jak pisałem kilka dni temu. Może to jest dobry kierunek.
Co z Krokietem? Myślisz, że jego całkowita pewność do mojej winy, a wcześniej do niewinności Papieża jest miastowa? Jego ready w tej edycji czasem są dla mnie zaskakująco "pewne" na podstawie słabych-średnich przesłanek. Wiedział, że Trump niewinny zanim Trump to tak naprawdę pokazał. Jeśli w mieście, arogancja i zlekceważenie Trumpa. Jeśli w mafii, nadwiedza i wyprzedzanie wydarzeń. Z kolegi chciał uniewinniać Laurę, mimo że przesłanek do uniewinniania Laury nie było. Papież super niewinny dla niego i nie widział w nim problemów. Znowu, skąd ta pewność będąc w mieście?
po chuj ta sinusoida? to musiałaby być mafia Krokiet, Centrysta, Harrier, Maximus, żeby w ogóle iść w taki wariant. albo jeszcze jakiś glon tam za jednego, a przecież Centrysta tego Krokieta wepchnął pod Twój pociąg Kacper po prostu się zacietrzewił, nie widzi drugiej strony momenty i kurwa naprawdę powinien się po edycji zastanowić nad tym, że ślepo idzie za kimś na podstawie koloru jeśli ktoś powinien decydować teraz, to moim zdaniem Niedźwiedź, bo jest pozbawiony biasu, obiecał Papieżowi przeczytanie wszystkiego, linczował Papieża, nie jest w konflikcie PRZYPOMINAM: Doszło wręcz do niebezpiecznego precedensu kiedy konflikt na linii Generał+MVP vs Green+MVP był konfliktem niewinnych i tylko ktoś z boku mógł go rozwalić. i trochę mnie niepokoi Harrier tu, nie wierzę, że jego jedyne ready na mnie to: coś mi tu nie gra, ale nie wiem + opinia Papieża jestem pewien, że w normalnych warunkach byśmy mieli dobrą gadkę i walczyli teraz razem, a omija mnie całkowicie ostatnim razem jak był w mafii, to mnie zajebał w pierwszym mordzie przed detektywem, może tutaj się po prostu boi Jaka jest szansa, że Centrysta napisał tak solidną analizę na Krokieta będąc z nim w mafii. BO JEŚLI byłaby taka mafia:
Harrier, Krokiet, Centrysta, Doda na przykład
to przecież Harrier strategicznie wiedziałby, żeby grać na wykluczenia. Moje pójście w Krokieta dało się wyczuć w powietrzu. Czy możliwe, że Centrysta specjalnie tę analizę na Krokieta skrobnął?
Nie akceptuję twojego argumentu "Krokiet po prostu się zacietrzewił". To za mało. Papież się zacietrzewił, okej. Nie znaczy, że Krokieta należy tam wrzucać. Jest moim zdaniem dużo niepokojących rzeczy w jego grze. Proszę cię abyś to przemyślał na świeżo.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 21:40:12 GMT 1
nie rozumiem o jakim trejdzie mówisz tak naprawdę, Grubol wywalił jednego glonującego mafiozę i dwóch niewinnych, w czym jednego, który był bardzo pewny jego winy czy to mało na tym etapie rozgrywki? abstrahując od treści jego gry, zobacz w jakim stanie jesteśmy nie było warto robić przewózki na sleuthoundzie z perspektywy mafii i deklarować lincz na sobie jeśli się nie trafi, no nie uwierzę w to więc efektywnie mamy 1:1 - padł Papież pierwszy, następny może paść Grubol - po chuj on to robi? jeśli mafia jest tak oczywista, jak wskazał Krokiet i Papież, to przecież droga na zatracenie nie mów, że nie szukasz tutaj wolty, bo to powinno być oczywiste myślenie według mnie, Papież mógł zlecieć w mordzie, nie byłoby tego całego antagonizmu, była całkiem szeroka grupa która Grubola broniła gdzie tu profit? ale no, tak jeszcze brnąc w to popatrz na efekt - hound zleciał, a Grubol nie naprawdę twoim zdaniem było prawdopodobne strejdowanie pudłą na Anturze, którego pół miasta miało za mafię, za Volva? Efektywnie to mamy 2:1, a stawianie takich dopisków, że nie bo coś tam, nie ma żadnego sensu po owocach ich poznacie jestem dzisiaj zbyt sfrustrowany na szukanie wolty, może przez noc mi się zmieni
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:41:15 GMT 1
Nie no, czuję z tobą takie zrozumienie, musisz być niewinny.
co to jest za projekcja, że ozdoba za sam fakt bronienia cię jest uznawany za niewinnegojednocześnie wczoraj mnie dwa razy oznaczaj NO HARRIER NIEWINNY HARRIER MUSISZ DECYZJE PODEJMOWAĆ TERAZ USTOSUNKUJ SIĘ, ja się ustosunkowuję w taki sposób, że wskazuję typa, którego podejrzewam przez pół gry, potem te podejrzenia odrzucam bo DOBRZE DAJE nad gościa, którego stabilnie od początku gry townleanuję wybrałem swojego mocniejszego zielonego, okazuje się że słusznie i w nagrodę ląduję z chujem w dupie z niewinnej grupy i brakiem dania mi townlocka wyłącznie w ramach jakiegośtam uznania dla moich umiejętności xD do grupy "no tu może być mafia" przecież to jest jakiś absurd kurwa Skąd taki wniosek? Mówiłem, że świetnie go "czuję" w tej edycji po prostu, pisze tak do rzeczy z mojej perspektywy, że nie mogę go mieć za mafię. Wajbuję z tym co pisze. Nic na to nie poradzę.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:42:12 GMT 1
nie było warto robić przewózki na sleuthoundzie z perspektywy mafii i deklarować lincz na sobie jeśli się nie trafi, no nie uwierzę w to więc efektywnie mamy 1:1 - padł Papież pierwszy, następny może paść Grubol - po chuj on to robi? jeśli mafia jest tak oczywista, jak wskazał Krokiet i Papież, to przecież droga na zatracenie nie mów, że nie szukasz tutaj wolty, bo to powinno być oczywiste myślenie według mnie, Papież mógł zlecieć w mordzie, nie byłoby tego całego antagonizmu, była całkiem szeroka grupa która Grubola broniła gdzie tu profit? ale no, tak jeszcze brnąc w to popatrz na efekt - hound zleciał, a Grubol nie naprawdę twoim zdaniem było prawdopodobne strejdowanie pudłą na Anturze, którego pół miasta miało za mafię, za Volva? Efektywnie to mamy 2:1, a stawianie takich dopisków, że nie bo coś tam, nie ma żadnego sensupo owocach ich poznacie jestem dzisiaj zbyt sfrustrowany na szukanie wolty, może przez noc mi się zmieni nie rozumiem pogrubionego przecież napisałem, że taki trejd jest nieprawdopodobny wg mnie
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 21:42:40 GMT 1
Nie no, czuję z tobą takie zrozumienie, musisz być niewinny.
co to jest za projekcja, że ozdoba za sam fakt bronienia cię jest uznawany za niewinnego jednocześnie wczoraj mnie dwa razy oznaczaj NO HARRIER NIEWINNY HARRIER MUSISZ DECYZJE PODEJMOWAĆ TERAZ USTOSUNKUJ SIĘ, ja się ustosunkowuję w taki sposób, że wskazuję typa, którego podejrzewam przez pół gry, potem te podejrzenia odrzucam bo DOBRZE DAJE nad gościa, którego stabilnie od początku gry townleanuję wybrałem swojego mocniejszego zielonego, okazuje się że słusznie i w nagrodę ląduję z chujem w dupie z niewinnej grupy i brakiem dania mi townlocka wyłącznie w ramach jakiegośtam uznania dla moich umiejętności xD do grupy "no tu może być mafia" przecież to jest jakiś absurd kurwa ja dorzucę do tego to omgusowanie mnie, które punktowałem no i w ogóle nie wiem, co sądzić o tym testamencie, w którym jestem na żółto-zielono, zakładając śmierć Grubola, a byłbym (chyba) na zielono głosując na Papieża, jeżeli poleciałby Grubol xD no i co, papież poleciał zielony i co teraz?
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 21:43:33 GMT 1
ale no, tak jeszcze brnąc w to popatrz na efekt - hound zleciał, a Grubol nie naprawdę twoim zdaniem było prawdopodobne strejdowanie pudłą na Anturze, którego pół miasta miało za mafię, za Volva? Efektywnie to mamy 2:1, a stawianie takich dopisków, że nie bo coś tam, nie ma żadnego sensupo owocach ich poznacie jestem dzisiaj zbyt sfrustrowany na szukanie wolty, może przez noc mi się zmieni nie rozumiem pogrubionego przecież napisałem, że taki trejd jest nieprawdopodobny wg mnie no właśnie, więc z perspektywy Grubola w mafii ten plan nie miał wad, a ty to przedstawiasz jakby ta deklaracja pójścia pod topór jakby hound okazał się zielony, była efektywnie wiążąca
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 18, 2023 21:44:20 GMT 1
pierdole to ide spać, o 5:30 dzisiaj wstałem
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 21:45:39 GMT 1
co to jest za projekcja, że ozdoba za sam fakt bronienia cię jest uznawany za niewinnegojednocześnie wczoraj mnie dwa razy oznaczaj NO HARRIER NIEWINNY HARRIER MUSISZ DECYZJE PODEJMOWAĆ TERAZ USTOSUNKUJ SIĘ, ja się ustosunkowuję w taki sposób, że wskazuję typa, którego podejrzewam przez pół gry, potem te podejrzenia odrzucam bo DOBRZE DAJE nad gościa, którego stabilnie od początku gry townleanuję wybrałem swojego mocniejszego zielonego, okazuje się że słusznie i w nagrodę ląduję z chujem w dupie z niewinnej grupy i brakiem dania mi townlocka wyłącznie w ramach jakiegośtam uznania dla moich umiejętności xD do grupy "no tu może być mafia" przecież to jest jakiś absurd kurwa Skąd taki wniosek? Mówiłem, że świetnie go "czuję" w tej edycji po prostu, pisze tak do rzeczy z mojej perspektywy, że nie mogę go mieć za mafię. Wajbuję z tym co pisze. Nic na to nie poradzę. no ok, kumam tylko z lotu ptaka "czujesz" tych, co cię bronią i nie "czujesz" tych, którzy cię atakują, ja, krokiet, papież. chyba przewczoraj mi pisałeś, że ozdoba u ciebie osłabł ostatnio, teraz z nim wajbujesz wczoraj kolorowałeś centrystę na zielono, capslockiem i dużą czcionką, dzisiaj jak się zaczął zastanawiać, to już może być mafiakiem na najprostszym możliwym poziomie wszystko to można sprowadzić do jednej osi
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:45:45 GMT 1
po chuj ta sinusoida? to musiałaby być mafia Krokiet, Centrysta, Harrier, Maximus, żeby w ogóle iść w taki wariant. albo jeszcze jakiś glon tam za jednego, a przecież Centrysta tego Krokieta wepchnął pod Twój pociąg Kacper po prostu się zacietrzewił, nie widzi drugiej strony momenty i kurwa naprawdę powinien się po edycji zastanowić nad tym, że ślepo idzie za kimś na podstawie koloru jeśli ktoś powinien decydować teraz, to moim zdaniem Niedźwiedź, bo jest pozbawiony biasu, obiecał Papieżowi przeczytanie wszystkiego, linczował Papieża, nie jest w konflikcie PRZYPOMINAM: i trochę mnie niepokoi Harrier tu, nie wierzę, że jego jedyne ready na mnie to: coś mi tu nie gra, ale nie wiem + opinia Papieża jestem pewien, że w normalnych warunkach byśmy mieli dobrą gadkę i walczyli teraz razem, a omija mnie całkowicie ostatnim razem jak był w mafii, to mnie zajebał w pierwszym mordzie przed detektywem, może tutaj się po prostu boi Jaka jest szansa, że Centrysta napisał tak solidną analizę na Krokieta będąc z nim w mafii. BO JEŚLI byłaby taka mafia:
Harrier, Krokiet, Centrysta, Doda na przykład
to przecież Harrier strategicznie wiedziałby, żeby grać na wykluczenia. Moje pójście w Krokieta dało się wyczuć w powietrzu. Czy możliwe, że Centrysta specjalnie tę analizę na Krokieta skrobnął?
Nie akceptuję twojego argumentu "Krokiet po prostu się zacietrzewił". To za mało. Papież się zacietrzewił, okej. Nie znaczy, że Krokieta należy tam wrzucać. Jest moim zdaniem dużo niepokojących rzeczy w jego grze. Proszę cię abyś to przemyślał na świeżo.
manipulacja łechtanie ego centrysty
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:46:47 GMT 1
Ja z Ozdobą zamierzam wygrać miastu gierkę, rozkminimy to, mafia wydziera się naokoło nas, a my sobie gadamy jak dwóch ziomeczków jak gdyby nigdy nic.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:47:08 GMT 1
nie rozumiem pogrubionego przecież napisałem, że taki trejd jest nieprawdopodobny wg mnie no właśnie, więc z perspektywy Grubola w mafii ten plan nie miał wad, a ty to przedstawiasz jakby ta deklaracja pójścia pod topór jakby hound okazał się zielony, była efektywnie wiążąca nie no dalej nie rozumiem jestem chory w huj ale o co tu chodzi przecież oceniam to z obecnej perspektywy gdzie wyszło, że deklaracja grubola była wiążąca, bo jest obecnie do odjebania przez grono zapalczywców no to tak: a) odjebał Laurę b) odjebał Hounda c) odjebał Papieża d) odjebany zostanie on efektywnie wychodzi 2-2 a jeśli zakładasz, że ja jestem w mafii, to jest 2-3, bo jeśli on jest winny to ja już łabędzi śpiew XD PO CHUJ? musiałoby mu chyba na mózg paść od czwartej mafii z rzędu
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:49:12 GMT 1
Ja z Ozdobą zamierzam wygrać miastu gierkę, rozkminimy to, mafia wydziera się naokoło nas, a my sobie gadamy jak dwóch ziomeczków jak gdyby nigdy nic. ja literalnie mam wizytę u lekarza 11:15, dostaję l4 bo chyba mam covida i jedziemy postronny obserwatorze, jak stoisz z boku to zastanów się nad racjonalnością tego wszystkiego, naprawdę nie musiałeś nawet grać w tej edycji 'spontanicznej', pattern jest bardzo łatwo zauważalny
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:49:25 GMT 1
Skąd taki wniosek? Mówiłem, że świetnie go "czuję" w tej edycji po prostu, pisze tak do rzeczy z mojej perspektywy, że nie mogę go mieć za mafię. Wajbuję z tym co pisze. Nic na to nie poradzę. no ok, kumam tylko z lotu ptaka "czujesz" tych, co cię bronią i nie "czujesz" tych, którzy cię atakują, ja, krokiet, papież. chyba przewczoraj mi pisałeś, że ozdoba u ciebie osłabł ostatnio, teraz z nim wajbujesz wczoraj kolorowałeś centrystę na zielono, capslockiem i dużą czcionką, dzisiaj jak się zaczął zastanawiać, to już może być mafiakiem na najprostszym możliwym poziomie wszystko to można sprowadzić do jednej osi Ty chyba Harrier grasz pod jutrzejszy lincz. I chyba zaczyna to być widać.
Ja gram pod long-term wygranie gierki miastu. Ty rób swoje, a ja będę robił swoje.
dawidozdoba Chyba Harrier rzeczywiście mafia. A to oznaczałoby mafię ze znacznie większym potencjałem na ciekawe akcje w temacie. Więc moje uniewinnienie Centrysty na podstawie analizy na Krokieta mogło być słabe.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 18, 2023 21:51:03 GMT 1
no ok, kumam tylko z lotu ptaka "czujesz" tych, co cię bronią i nie "czujesz" tych, którzy cię atakują, ja, krokiet, papież. chyba przewczoraj mi pisałeś, że ozdoba u ciebie osłabł ostatnio, teraz z nim wajbujesz wczoraj kolorowałeś centrystę na zielono, capslockiem i dużą czcionką, dzisiaj jak się zaczął zastanawiać, to już może być mafiakiem na najprostszym możliwym poziomie wszystko to można sprowadzić do jednej osi Ty chyba Harrier grasz pod jutrzejszy lincz. I chyba zaczyna to być widać.
Ja gram pod long-term wygranie gierki miastu. Ty rób swoje, a ja będę robił swoje.
dawidozdoba Chyba Harrier rzeczywiście mafia. A to oznaczałoby mafię ze znacznie większym potencjałem na ciekawe akcje w temacie. Więc moje uniewinnienie Centrysty na podstawie analizy na Krokieta mogło być słabe. Ty, ale pytanie jedno zadał słuszne - najpierw mnie miałeś pół gry za turbo-gita, żeby potem, jak zacząłem przepychać się z Papieżem, pisać, że Ci osłabłem. Co to znaczy? Na jakich przesłankach?
|
|