|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:51:28 GMT 1
za te tortury w wolnej Polsce dostaniecie 3 lata grania kurwa w mieście
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:51:32 GMT 1
Ja z Ozdobą zamierzam wygrać miastu gierkę, rozkminimy to, mafia wydziera się naokoło nas, a my sobie gadamy jak dwóch ziomeczków jak gdyby nigdy nic. ja literalnie mam wizytę u lekarza 11:15, dostaję l4 bo chyba mam covida i jedziemy postronny obserwatorze, jak stoisz z boku to zastanów się nad racjonalnością tego wszystkiego, naprawdę nie musiałeś nawet grać w tej edycji 'spontanicznej', pattern jest bardzo łatwo zauważalny Mi pewnie nie przystoi tego mówić, ale widzę jedną nadzieję. Stary Niedźwiedź zna mnie bardzo dobrze i chyba mocno powątpiewa w moją winę. (BIORĘ GO TERAZ POD CHUJA UWAGA) Więc MOŻE jest jakaś szansa, że on mnie uniewinni/uwierzy mi i będziemy mieli margines błędu. Niedźwiedź, powiedz mi jak to widzisz.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:53:02 GMT 1
Ty chyba Harrier grasz pod jutrzejszy lincz. I chyba zaczyna to być widać.
Ja gram pod long-term wygranie gierki miastu. Ty rób swoje, a ja będę robił swoje.
dawidozdoba Chyba Harrier rzeczywiście mafia. A to oznaczałoby mafię ze znacznie większym potencjałem na ciekawe akcje w temacie. Więc moje uniewinnienie Centrysty na podstawie analizy na Krokieta mogło być słabe. Ty, ale pytanie jedno zadał słuszne - najpierw mnie miałeś pół gry za turbo-gita, żeby potem, jak zacząłem przepychać się z Papieżem, pisać, że Ci osłabłem. Co to znaczy? Na jakich przesłankach? A to chyba ci wyjaśniałem już w kilku postach, wynikało to głównie z tego, że Ciebie w pewnym okresie gierki było dość mało i trochę o Tobie "zapomniałem", więc to takie "osłabł" na zasadzie, że nie czułem takiego wsparcia jak wcześniej. Ale dalej niewinny tylko do "upewnienia się", że wszystko git.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 21:55:40 GMT 1
no ok, kumam tylko z lotu ptaka "czujesz" tych, co cię bronią i nie "czujesz" tych, którzy cię atakują, ja, krokiet, papież. chyba przewczoraj mi pisałeś, że ozdoba u ciebie osłabł ostatnio, teraz z nim wajbujesz wczoraj kolorowałeś centrystę na zielono, capslockiem i dużą czcionką, dzisiaj jak się zaczął zastanawiać, to już może być mafiakiem na najprostszym możliwym poziomie wszystko to można sprowadzić do jednej osi Ty chyba Harrier grasz pod jutrzejszy lincz. I chyba zaczyna to być widać.
Ja gram pod long-term wygranie gierki miastu. Ty rób swoje, a ja będę robił swoje.
dawidozdoba Chyba Harrier rzeczywiście mafia. A to oznaczałoby mafię ze znacznie większym potencjałem na ciekawe akcje w temacie. Więc moje uniewinnienie Centrysty na podstawie analizy na Krokieta mogło być słabe. xddd każde zdanie, które napisałem powyżej, jest prawdą a jako mafia miałbym dokładnie zero profitu w "graniu na jutrzejszy lincz" i nawet teraz siedzieć i z tobą gadać i móc na tym tylko stracić
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 21:56:38 GMT 1
Harrier próbujesz któregoś z nich przekonać?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:57:26 GMT 1
No mam cię za mafię, bo mnie atakujesz, czego nie rozumiesz.
Harrier, po prostu za dużo czasu spędzasz na mówieniu dlaczego Grubol jest podejrzany, a za mało czasu na tym, żeby rozkminić co dalej. Twój horyzont zdarzeń bardzo kiepski, załóż okulary.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 21:57:35 GMT 1
nie wiem w sumie co ja robię
zlinczujemy mafiozę - no w zasadzie cały ten mój dzisiejszy posting jest do wyjebania zlinczujemy niewinnego - właśnie się z nim antagonizuję i chuj mi w dupę, wskaże mnie w testamencie
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 21:58:50 GMT 1
Stary Niedźwiedź musisz wziąć odpowiedzialność za co najmniej następny lincz. Jak wybierzesz mnie, git, zero problemu. Ja postaram się dać maks wniosków do tego czasu. Czemu chcesz dać odpowiedzialność gościowi, który wbija na 5 min i nie wiadomo czy jest na bieżąco w ogóle z tematem?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 21:59:15 GMT 1
No mam cię za mafię, bo mnie atakujesz, czego nie rozumiesz. Harrier, po prostu za dużo czasu spędzasz na mówieniu dlaczego Grubol jest podejrzany, a za mało czasu na tym, żeby rozkminić co dalej. Twój horyzont zdarzeń bardzo kiepski, załóż okulary. No a ty mi właśnie przyznałeś rację xdddd
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 21:59:30 GMT 1
dawidozdoba Fajnie, że jutro będziesz kminił, ale się pewnie wyminiemy, ja "mogę" teraz siedzieć do nocy (po prostu niewyspany będę cały czwartek), ale jutro będzie mi ciężko analizować z komórki. Jest szansa, że teraz posiedzimy dłużej?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 22:00:45 GMT 1
Stary Niedźwiedź musisz wziąć odpowiedzialność za co najmniej następny lincz. Jak wybierzesz mnie, git, zero problemu. Ja postaram się dać maks wniosków do tego czasu. Czemu chcesz dać odpowiedzialność gościowi, który wbija na 5 min i nie wiadomo czy jest na bieżąco w ogóle z tematem? Ponieważ jest jedynym pewnym niewinnym. Jak chcesz zlinczować mafiozę w sytuacji 7-4, przecież tu 6 głosów miejskich musi pójść w jeden cel. Jak chcesz tego dokonać inaczej?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 22:01:49 GMT 1
No mam cię za mafię, bo mnie atakujesz, czego nie rozumiesz. Harrier, po prostu za dużo czasu spędzasz na mówieniu dlaczego Grubol jest podejrzany, a za mało czasu na tym, żeby rozkminić co dalej. Twój horyzont zdarzeń bardzo kiepski, załóż okulary. No a ty mi właśnie przyznałeś rację xdddd Uuu, ktoś tu nie łapie żartów!
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 22:02:20 GMT 1
Jedyne co możemy zrobić żeby to wygrać to prosić na wszystkie możliwe sposoby tą grupkę postronną żeby zagłosowała tak jak słynna trzecia droga. Gadanie z nimi to strata czasu postu i nerwów.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 22:03:25 GMT 1
Jakie są STAŁE tej edycji. Coś co możemy powiedzieć i mieć PEWNOŚĆ, że to prawda. Lepper niewinny? No chyba tak. Luci niewinny? No chyba tak. Co dalej. Czy Harrier może być w mafii? To jest kluczowe chyba do ogarnięcia. no imo nie może, ale ja chuj się znam ty już znasz swój kolor, jak jesteś niewinny to masz największą wiedzę z nas wszystkich i 23 godziny, ja z tobą mogę gadać, bo tu i tak jutro stypa będzieNo mam cię za mafię, bo mnie atakujesz, czego nie rozumiesz.Harrier, po prostu za dużo czasu spędzasz na mówieniu dlaczego Grubol jest podejrzany, a za mało czasu na tym, żeby rozkminić co dalej. Twój horyzont zdarzeń bardzo kiepski, załóż okulary. that escalated quickly i czynisz mi teraz zarzut z tego, że za mało czasu spędzam na tym, żeby rozkminić co dalej, kiedy w mojej wizji gierki jutro leci winny grubol i potem lecimy po kolei A NA WYPADEK JAKBY NIE LECIAŁ, TO WŁAŚNIE PRÓBUJĘ Z TOBĄ GADAĆ I DOSTAJĘ OMGUSEM W MORDĘ jak ja mam traktować to poważnie?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 22:04:01 GMT 1
Maximus/Harrier/Krokiet/Doda/Centrysta/Tytus Dobra, wracam do tego, bo to jest clou wszystkiego - tu znaleźć dwóch miastowych i gierka wygrana. tytusbankaRozpisz swoje wnioski, dlaczego zagłosowałeś dzisiaj na Papieża, a nie na mnie. DodaDlaczego zagłosowałeś dzisiaj na Papieża, a nie na mnie.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 22:04:55 GMT 1
no imo nie może, ale ja chuj się znam ty już znasz swój kolor, jak jesteś niewinny to masz największą wiedzę z nas wszystkich i 23 godziny, ja z tobą mogę gadać, bo tu i tak jutro stypa będzieNo mam cię za mafię, bo mnie atakujesz, czego nie rozumiesz.Harrier, po prostu za dużo czasu spędzasz na mówieniu dlaczego Grubol jest podejrzany, a za mało czasu na tym, żeby rozkminić co dalej. Twój horyzont zdarzeń bardzo kiepski, załóż okulary. that escalated quickly i czynisz mi teraz zarzut z tego, że za mało czasu spędzam na tym, żeby rozkminić co dalej, kiedy w mojej wizji gierki jutro leci winny grubol i potem lecimy po kolei A NA WYPADEK JAKBY NIE LECIAŁ, TO WŁAŚNIE PRÓBUJĘ Z TOBĄ GADAĆ I DOSTAJĘ OMGUSEM W MORDĘ jak ja mam traktować to poważnie? Uuu, ktoś jeszcze bardziej nie rozumie żartów
Rzeczywiście escalated quickly
E: Nie gadaj ze mną, tylko gadaj o tym co dalej jak ja winny i jak ja niewinny chłopie. Chuj nie gadasz ze mną, gada to ze mną Ozdoba, przypatrz się.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 22:05:51 GMT 1
a, czyli grupa postronna duda/tytus/luci/niedzwiedz cała zagłosowała razem z mafią?
ja pierdole to jest niewiarygodne jestem załamany
koniec kariery panowie, coś pękło
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 22:07:16 GMT 1
MaximusMusisz dowalić naprawdę czymś porządnym teraz. Rozpisz swoją niewinność, zrób coś ekstra, pokaż miastowość. To ważne.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 18, 2023 22:08:57 GMT 1
a, czyli grupa postronna duda/tytus/luci/niedzwiedz cała zagłosowała razem z mafią? ja pierdole to jest niewiarygodne jestem załamany koniec kariery panowie, coś pękło Krokiet, idź się przespaceruj albo idź spać.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 22:08:58 GMT 1
via mobile
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 22:08:58 GMT 1
jejku grubol i ozdoba absolutna żenada jeszcze brakuje żeby któryś z was mnie zaatakował ja nawet nie będę z wami dyskutował za mną stoją lincze, mięso i testamenty
|
|