|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 22:10:37 GMT 1
that escalated quickly i czynisz mi teraz zarzut z tego, że za mało czasu spędzam na tym, żeby rozkminić co dalej, kiedy w mojej wizji gierki jutro leci winny grubol i potem lecimy po kolei A NA WYPADEK JAKBY NIE LECIAŁ, TO WŁAŚNIE PRÓBUJĘ Z TOBĄ GADAĆ I DOSTAJĘ OMGUSEM W MORDĘ jak ja mam traktować to poważnie? Uuu, ktoś jeszcze bardziej nie rozumie żartów Rzeczywiście escalated quickly E: Nie gadaj ze mną, tylko gadaj o tym co dalej jak ja winny i jak ja niewinny chłopie. Chuj nie gadasz ze mną, gada to ze mną Ozdoba, przypatrz się.
Jak lecisz winny, to jutro wybieramy Ozdobę/Maximusa. Jak nie lecisz winny, to mnie czeka smutny piątek z patrzeniem kto się jak spozycjonował w tym konflikcie, albo ewentualnie robimy rosyjską ruletkę z niedźwiedziem tematu omgusa chyba nie ma sensu ciągnąć, Papież też po prostu zagrał źle, że cię podejrzewał, Krokiet to samo
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 22:12:14 GMT 1
a, czyli grupa postronna duda/tytus/luci/niedzwiedz cała zagłosowała razem z mafią? ja pierdole to jest niewiarygodne jestem załamany koniec kariery panowie, coś pękło Krokiet, idź się przespaceruj albo idź spać. stary, wiem że ciężko mnie lubić. Ale dalej wierzę w Twój intelekt
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 18, 2023 22:12:19 GMT 1
jejku grubol i ozdoba absolutna żenada jeszcze brakuje żeby któryś z was mnie zaatakował ja nawet nie będę z wami dyskutował za mną stoją lincze, mięso i testamenty ANDRZEJ, CAPSLOCK
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 18, 2023 22:13:24 GMT 1
może wycofam się jak korwin i dam prowadzić kampanie duboisowi i lepperowi
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 22:13:41 GMT 1
via mobile
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 22:13:41 GMT 1
du bois spokojnie grubol jest 100% winny zobacz jak on każdego pod chuja bierze, jaki uśmiechnięty i pełen wigoru emotikony wiesz o co chodzi ja bym się zakopał pod ziemie na jego miejscu jest winny brak wątpliwości
|
|
|
Rozgrywka
Oct 18, 2023 22:19:41 GMT 1
via mobile
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 18, 2023 22:19:41 GMT 1
Papież - [*] - niewinny
Testament: BEDE TO PRZYPOMINAŁ CO JAKIŚ CZAS
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 22:42:38 GMT 1
Uuu, ktoś jeszcze bardziej nie rozumie żartów Rzeczywiście escalated quickly E: Nie gadaj ze mną, tylko gadaj o tym co dalej jak ja winny i jak ja niewinny chłopie. Chuj nie gadasz ze mną, gada to ze mną Ozdoba, przypatrz się.
Jak lecisz winny, to jutro wybieramy Ozdobę/Maximusa. Jak nie lecisz winny, to mnie czeka smutny piątek z patrzeniem kto się jak spozycjonował w tym konflikcie, albo ewentualnie robimy rosyjską ruletkę z niedźwiedziem tematu omgusa chyba nie ma sensu ciągnąć, Papież też po prostu zagrał źle, że cię podejrzewał, Krokiet to samo Jest 7-4, a jedyne co masz do powiedzenia o rozgrywce to, że po winnym Grubolu wybieramy Ozdobę/Maximusa? Dlaczego akurat ich? Czemu Ozdoba jest w mafii? Czemu Maximus jest w mafii? Gdzie jest pozostałych dwóch mafiozów? Dlaczego Krokiet jest niewinny?
Jakbyś był niewinny, w twojej głowie roiło by się TAK WIELE pytań, tym czasem ty patrzysz na to co się wydarzy w najbliższych 24h przy stanie 7-4 i meczówce na horyzoncie.
Nie wiem w sumie po co ja to piszę do Ciebie, chyba to do Ozdoby tak naprawdę żebyśmy zbudowali najrzetelniejszy obrazek mafii.
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 22:48:23 GMT 1
Ale to jest wszystko zjebane, jebnimy w Grubola a potem w Tytusa i jak to dwaj miastowi to możecie na mnie zwalić naszą porażkę bo każdego dnia głosowałem na miastowego (chyba, że Centrysta to mafiozo).
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 22:48:52 GMT 1
Grubol, nie ma bata, że pozwolę ci teraz żyć.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 22:50:45 GMT 1
dziękuję, potrzebne to teraz
No jesteś tak w chuj niewinny Ozdoba, nie wierzę, tak mi się zajebiście z tobą wajbowało wczoraj.
Jaką dajesz szansę na to, że Maximus "przyłączył się" do tego wajbowania dwóch frontów? E: w sensie podpiął jako mafia ofc
szanse są, bo ile Lepper to robi na maksymalnych emocjach, to u Maximusa jest duża rezerwa do tego wszystkiegoja się zastanawiałem jak rozegrałbym to jako mafia no i chyba najlepszą opcją jest siedzenie okrakiem, ale podbijanie się pod drugą grupę kiedy jest dogodny moment, tak robił w okolicach południa dzisiaj no archetyp silnego mafiozy, który tutaj gra na dystans i ustawianie klocków w odpowiedni sposób, ten lincz wygląda teraz na tyle plastycznie - zaskoczył mnie wyłącznie głos Tytusa na Papieżu - że można było tylko odpowiednio go komentować tylko z kim Maximus w takiej konfiguracji miałby być w mafii? Maximus, Doda, Centrysta, Tytus? nie klei mi się to do końca aczkolwiek wtedy głos na Centryście mógł być głosem na kredyty dla Maximusa Pomijając fakt, że moim zdaniem już kilka razy postowałem emocjonalnie (trochę specjalnie, żeby być czytany jako miasto, przyznaję się), to taki jest mój styl gry... już to tłumaczyłem. Nic z tym nie zrobię. Chociaż w sumie nie wiem, skąd stwierdzenie o rezerwie. Mam wrażenie, że jakbym całą grę pisał CAPS LOCKIEM TAK JAK LEPPER, TO MIELIBYŚCIE MNIE W CORE WIOSKI OD DNIA PIERWSZEGO, NO BO PRZECIEŻ JAK PISZĘ DUŻYMI LITERAMI, TO JEST TO MIASTOWE!!!
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 22:51:29 GMT 1
Nie wiem już, co piszę, lol.
Jeb w Grubola i potem w Tytusa, chyba że Niedźwiedź chce inaczej. Chociaż jeśli mam być szczery, to gdy mówiłem, że "zauważyłem to, co Ozdoba," to nie to miałem na myśli.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 22:53:04 GMT 1
Grubol, patrzę tak teraz trochę obiektywniej na twoje odczyty i w dość dużej mierze zaczyna się z tego robić OMGUS. Poleciał na tej podstawie już Papież, a teraz podejrzewasz Harriera.
Najśmieszniej by było, gdyby mafia to była jakaś zglonowaciała drużyna typu Niedźwiedź/Tytus/Doda/Centrysta i oni naprawdę masowo wjechali na Olinka, i naprawdę powinienem był stratować głosujących, i niemal każda osoba jęcząca z tego powodu była miastowym niewiedzącym o mojej racji.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 22:53:59 GMT 1
Wkurwia mnie, że polecieli Papież i Olinek, bo w d1 miałem ich za miastowych. Mogłem słuchać siebie z d1. Ale ja z d1 linczowałem Picasso i chciałem zlinczować Tygrysa, więc cholera wie.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 22:56:08 GMT 1
Nie rozumiem tych odczytów na mnie, że niby jestem mafią. To nie jestem mafią za ciągłe linczowanie miastowych, tylko za granie z rezerwą (co, jak już opisałem, nie jest dla mnie wyznacznikiem koloru)? Nie mam pojęcia, dlaczego nikt jeszcze nie wyłożył prostolinijnego argumentu "ciągle głosuje na miastowych." Nawet bym się z nim szczególnie nie kłócił.
Ale mniejsza o to, po prostu mnie to dziwi. Nie jest to takie ważne.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 22:57:54 GMT 1
Nie wiem, ja mam takie wrażenie, że trzeba dać sobie spokój z typowaniem 4 mafiozów i trzeba walić w najbardziej prawdopodobną mafię. Grubola chcę posłać do piachu za Papieża i dlatego, że nie można go zostawić przy życiu, a Tytusa jutro, bo po prostu prawdopodobnie jest mafią i tyle. Całą grę nic go nie zainteresowało i głosuje tylko na głównego zlinczowanego. Jest głosem dla mafii i tyle. Bo jest w mafii.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 22:59:04 GMT 1
Wiesz Maximus, po prostu to jest przerąbanie trudna gierka. Tworzę sobie jakiś obraz jak ta mafia może wyglądać, okazuje się, że jest inaczej, tu ktoś zaplusuje reakcjami, tu ktoś zaminusuje. Nadstawiam w tej edycji karku i za to teraz płacę. Cóż, bywa.
Jak jutro będzie Grubol, okej. Ale nie ma mowy potem na Tytusa, nawet jak się w tej mafii okaże być ostatecznie. Na tym etapie jest już oczywiste, że w mafii jest co najmniej dwóch mocnych graczy.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 23:02:13 GMT 1
Wiesz Maximus, po prostu to jest przerąbanie trudna gierka. Tworzę sobie jakiś obraz jak ta mafia może wyglądać, okazuje się, że jest inaczej, tu ktoś zaplusuje reakcjami, tu ktoś zaminusuje. Nadstawiam w tej edycji karku i za to teraz płacę. Cóż, bywa. Jak jutro będzie Grubol, okej. Ale nie ma mowy potem na Tytusa, nawet jak się w tej mafii okaże być ostatecznie. Na tym etapie jest już oczywiste, że w mafii jest co najmniej dwóch mocnych graczy.I co z tego? Ja chcę po prostu zabić mafię. Nie muszę zaczynać od tej mocnej.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 18, 2023 23:04:13 GMT 1
No to z tego, że trzeba wybrać najbardziej podejrzanego z grających aktywnie, bo masz dużo informacji, z których możesz wydedukować czy są winni czy nie. A nie Tytusa, który może być w mafii, ale nie musi.
E: Jak ci się ze mną wajbowało wczoraj po linczu na Sleuthoundzie? Wydawało mi się, że świetnie się bawisz i "czujesz klimat".
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 23:04:59 GMT 1
Nabrałem ochoty do wyrzucenia wszystkich najmniej emocjonalnie zainwestowanych w tym wczorajszym dniu. Czyli w sumie luci, Tytus, Harrier, Doda. Coś takiego mi wychodzi.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 18, 2023 23:05:38 GMT 1
Niedźwiedzia nie liczę z uwagi na kwestię księdza.
|
|