Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 7:40:13 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 19, 2023 7:40:13 GMT 1
Harrier i Krokiet dwie mafie na ten moment u mnie i losy całej gry zakręcą się wokół tego kto z trójki Centrysta/Doda/Tytus jest niewinny.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 19, 2023 7:46:07 GMT 1
Lincz 6: Papież - [*] - niewinny Papież - 7 - Dawid Ozdoba, Doda, Grubol, Maximus, Oświecony Centrysta, Stary Niedźwiedź, Tytus Bańka Grubol - 5 - ANDRZEJ LEPPER, Harrier Du Bois, luci, Papież, Słony KrokietNICZEGO NIE BĘDĘ MUSIAŁ KWESTIONOWAĆ BO LECISZ CZERWONY I TRZECIA DROGA BIERZE GRE ZA MORDE Ok Lepper, miłego dnia życzę w takim razie. Ozdoba jak będziesz analizował grę dzisiaj zerknij jeszcze na Leppera. Czy jest jakakolwiek realistyczna szansa, że on tak gra w mafii w debiucie? Dla mnie nie, ale dla świętego spokoju. Harrier i Krokiet dwie mafie na ten moment u mnie i losy całej gry zakręcą się wokół tego kto z trójki Centrysta/Doda/Tytus jest niewinny. Przypominam, jutro Grubol, pojutrze Ozdoba, w sobotę Maximus!
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 19, 2023 8:09:45 GMT 1
Na moment obecny widzę chyba czwórkę z piątki Grubol - Ozdoba - Maximus - Doda - Tytus
Nie wiem, czy dodaje mi się to w jakimkolwiek innym składzie, zmiana zdania do Harriera albo Leppera to jest zadanie na grube godziny teraz, mogę ich poczytać, ale to nie są goście, którzy mają u mnie jakiekolwiek szanse zlecenia przed ewentualną meczówką
Krokiet siedzi na ogrodzeniu, no ale wczoraj miał rację, więc nie wiem, czy ufam sobie w tej kwestii, jeśli napisałem na niego kolejnego niecelnego wallposta z analizą, to pierdolę takie zadania w następnej edycji
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 19, 2023 8:13:13 GMT 1
A no i jeszcze o luci zapomniałem - z gry niewinny, ale rzeczywiście coś chętnie bym usłyszał dlaczego ten głos na Grubola poszedł, bo zdaje mi się to niekonsekwentne z tym, do czego nawoływał przed linczem
jeszcze dopytywał wcześniej czy ja mam głos na grubolu, jakby sobie liczył, na kim ile siedzi
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 8:17:47 GMT 1
A no i jeszcze o luci zapomniałem - z gry niewinny, ale rzeczywiście coś chętnie bym usłyszał dlaczego ten głos na Grubola poszedł, bo zdaje mi się to niekonsekwentne z tym, do czego nawoływał przed linczem jeszcze dopytywał wcześniej czy ja mam głos na grubolu, jakby sobie liczył, na kim ile siedzi Napisałem stronę wcześniej, bodajże. Oczywiście, że liczyłem.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 19, 2023 8:21:15 GMT 1
A no i jeszcze o luci zapomniałem - z gry niewinny, ale rzeczywiście coś chętnie bym usłyszał dlaczego ten głos na Grubola poszedł, bo zdaje mi się to niekonsekwentne z tym, do czego nawoływał przed linczem jeszcze dopytywał wcześniej czy ja mam głos na grubolu, jakby sobie liczył, na kim ile siedzi Napisałem stronę wcześniej, bodajże. Oczywiście, że liczyłem. a, jest, rzeczywiście no ale to mi się nasuwa inne pytanie - bo ja potem napisałem wprost w temacie, że idę w papieża nie wyszło ci z rachunków, że papaj i tak poleci, nawet jeśli ty zmienisz na Grubola?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 19, 2023 8:22:32 GMT 1
JEST DOBRZE MAMY TRZECH MUSZKIETERÓW TRZECIEJ DROGI: LEPPER, KROKIET, HARRIER I BEZ WZGLĘDU KTÓRY Z NAS ZLECI DO MECZÓWKI TO ZOSTAWI TESTAMENT W KTÓRYM JESZCZE BARDZIEJ NAS UWIARYGODNI DOKŁADAJĄĆ DO TEGO ODCZYT PAPIEŻA NO JAK KTÓRYŚ MIASTOWY DA SIĘ ZROBIĆ W CHUJA EKIPIE GRUBOLA TO NIE POWINIEN GRAĆ W TE GIERKE BO JEST SABOTAŻYSTĄ TO TRZECIA DROGA LUB JEJ TESTAMENT BĘDĄ DECYDOWAĆ W MECZÓWCE JEŚLI DO NIEJ DOJDZIE ALE NIE MUSI! WYSTARCZY ZLINCZOWAĆ GRUBOLA -> MAXIMUSA -> OZDOBE -> I MAMY JEDEN LINCZ NAD KTÓRYM BĘDZIEMY MUSIELI SIĘ ZASTANOWIĆ ALE ZOSTAJE NAM MOŻLIWOŚĆ POMYŁKI!(CHYBA NIE LICZYŁEM WARIANTÓW Harrier Du Bois?) ALE W SPOSÓB JAKI MAXIMUS PRÓBUJE PRZEPCHNĄC TYTUSA WSKAZUJE NA TO ŻE TO MAFIOZO-ALIBI WIĘC GRUBOL-OZDOBA-MAXIMUS-TYTUS TAK TO WYGLĄDA Z EWENTUALNIE JEDNYM TWISTEM NIE WIDZE INNEJ MOŻLIWOŚCI PO TYM JAK TA GIERKA SIĘ ROZWIJA
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 19, 2023 8:31:32 GMT 1
Stary Niedźwiedź musisz wziąć odpowiedzialność za co najmniej następny lincz. Jak wybierzesz mnie, git, zero problemu. Ja postaram się dać maks wniosków do tego czasu. ALE TY PRÓBUJESZ BRAĆ POD CHUJA JESTEŚ JAK KOBITKA KTÓRA MÓWI: NIE NO SPOKO IDŹ NA PIWKO Z KOLEGAMI, NIE MA SPRAWY, JA SOBIE SAMA COŚ POROBIE LUZ NIE JESTEM ZŁA IDŹ IDŹ NAJWYŻEJ SIĘ PONUDZE TRUDNO NO ALE IDŹ PRZECIEŻ NIE JESTEM ZŁA O CO CI CHODZI?
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 8:37:19 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 19, 2023 8:37:19 GMT 1
Stary Niedźwiedź musisz wziąć odpowiedzialność za co najmniej następny lincz. Jak wybierzesz mnie, git, zero problemu. Ja postaram się dać maks wniosków do tego czasu. ALE TY PRÓBUJESZ BRAĆ POD CHUJA JESTEŚ JAK KOBITKA KTÓRA MÓWI: NIE NO SPOKO IDŹ NA PIWKO Z KOLEGAMI, NIE MA SPRAWY, JA SOBIE SAMA COŚ POROBIE LUZ NIE JESTEM ZŁA IDŹ IDŹ NAJWYŻEJ SIĘ PONUDZE TRUDNO NO ALE IDŹ PRZECIEŻ NIE JESTEM ZŁA O CO CI CHODZI? XDD Ale ty się będziesz czuł jak kretyn dzisiaj wieczorem xD To był mój ostatni post w twoim kierunku. Jutro liczę na pokorę.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 19, 2023 8:40:06 GMT 1
No jest chujnia maks teraz. Jaka ta gra jest popierdolenie trudna czasem, kocham ją i jej nienawidzę jednocześnie. Jeśli Papież zagrał wobec mnie tak cynicznie w tej edycji i był niewinny, to jak mam nie stracić teraz pewności do winy Krokieta, który mógł kurwa robić dokładnie to samo i też może być niewinny. W takiej sytuacji wszystko możliwe: - i Papież mógł być narzędziem w rękach mafii (wtedy mafia Krokiet, Harrier, Doda(??), ktoś) - i ja mogłem być narzędziem w rękach mafii (wtedy mafia Ozdoba, Maximus, ktoś, ktoś) A pewnie prawda jest gdzieś pośrodku. Skoro Papież jest niewinny, to przecież mafia się mogła spozycjonować JAKKOLWIEK w naszym konflikcie. Jeden po jednej stronie, drugi po drugiej. Znowu muszę wszystko "przemyśliwać". A myślałem, że jak tą Laurę trafiłem to serio jestem na dobrym tropie. Naprawdę czułem, że tak blisko jestem znalezienia prawdy tej edycji. Papież traktował mnie zbyt zero-jedynkowo i płytko, ja go zacząłem za to atakować, to najwyraźniej on czuł coraz większą pewność, że coś mieszam, więc wjeżdżało jeszcze mocniejsze ciśnięcie z jego strony, więc i ja czułem taki brak dobrej woli. Nie wiem czy dało się wyczytać z jego gry niewinność. Może się dało jako postronny obserwator. Właśnie jak to piszę to zdaję sobie sprawę, że się kurwa chyba dało, bo jak mu odpuściłem to on zaczął grać zdecydowanie lepiej Ale tak mi pasował do mafii z Krokietem. Sam nie wiem jak oceniać swoją grę w tej chwili, bo wewnętrznie czuję, że daję od siebie kurwa WSZYSTKO, flaki wypruwam dla tej gry. Nie mogę się skupić na pracy, bo w czasie śpiewania piosenek dzieciom myślę o tym co dalej, co kto napisał, co to oznacza. No broniłem niewinnych Olinka i Tygrysa, ale w chuj za słabo, zabrakło pewności. Zlinczowałem Laurę i na pewno pomogłem i ruszyłem wózek z miejsca. Linczu na Sleuthoundzie na minus sobie nie liczę. Z Papieżem sam nie wiem, moim zdaniem były mocne przesłanki do tego, żeby mieć go za mafię, mega ciekawi mnie co było na cmentarzu pisane w tej kwestii. Ciekawi mnie chyba najbardziej co Squbaniec sądzi, bo czuł, że walka dwóch niewinnych ma miejsce. Ciekawe jakie ma teraz wnioski. Wątpię, że ma mnie za mafię. Ale ciekawe kogo w tej mafii widzi. W kwestii wyglądania niewinnie - wydaje mi się, że gracze doświadczeni powinni tę niewinność widzieć na wylot. Zależy kto jest w mafii. Jeśli w mafii osoby, które nijak nie brały udziału w podburzaniu mojej niewinności, no to trzeba policzyć sobie ewidentnie na minus. Jeśli na przykład w mafii Krokiet to zajebiście wykorzystywał swoją pozycję by psuć moją. No ale tak jak napisałem, nie mogę go teraz z czystym sumieniem pchać, muszę zrobić reset wniosków. To taka moja spowiedź trochę dla samego siebie panowie, żeby oczyścić głowę z wszystkiego. Czy da się tę edycję odwrócić? Będzie to bardzo trudne, można powalczyć. Jeśli jutro zostanę zlinczowany, to dam z siebie jak zwykle wszystko by dobrze wam wskazać meczówkę, ale w tej chwili fundamenty się trochę posypały. Mózg oczywiście pierwsze co robi, to próbuje mnie przekonywać, że " nie no, Volv, jesteś na pewno blisko prawdy, tylko klocki trochę źle poukładałeś" i mi do łba pcha dalej Krokieta, Harriera, Dodę i na przykład Tytusa. No i co, w sumie może być taki skład mafii? No pewnie może. Ale dlaczego nie może być tam jednak Ozdoby i/lub Maximusa? Nie wiem na ten moment, których estymatorów się złapać w tym momencie. Po prostu nie wiem.Jutro wracam do domu dopiero o 18:45. Prawdopodobnie więc kurwa będę siedział teraz do trzeciej w nocy, bo jestem pojebany i będę analizował rozgrywkę pod każdym kątem i każdym możliwym estymatorem jaki znam. JAKI MIASTOWY MYŚLI W TAKI SPOSÓB PO TYM JAK WJEBAŁ W LINCZ DWÓCH NIEWINNYCH KTÓRZY BYLI DLA NIEGO 95% WINNI
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 8:40:52 GMT 1
ALE TY PRÓBUJESZ BRAĆ POD CHUJA JESTEŚ JAK KOBITKA KTÓRA MÓWI: NIE NO SPOKO IDŹ NA PIWKO Z KOLEGAMI, NIE MA SPRAWY, JA SOBIE SAMA COŚ POROBIE LUZ NIE JESTEM ZŁA IDŹ IDŹ NAJWYŻEJ SIĘ PONUDZE TRUDNO NO ALE IDŹ PRZECIEŻ NIE JESTEM ZŁA O CO CI CHODZI? XDD Ale ty się będziesz czuł jak kretyn dzisiaj wieczorem xD To był mój ostatni post w twoim kierunku. Jutro liczę na pokorę. a wiesz dlaczego Ty się nie czujesz jak kretyn? odpowiedź jest jedna
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 19, 2023 8:50:55 GMT 1
Słony Krokiet JA WCZORAJ DAWAŁEM JESZCZE TE 20% SZANSY NA TO ŻE GRUBOL NIEWINNY ALE CO SIĘ OD MOMENTU LINCZU DZIEJE TO JAKAŚ PARANOJA JA JESTEM JUŻ PRZEKONANY NA 100%
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 8:54:04 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 19, 2023 8:54:04 GMT 1
Nie no to jest dla mnie jakieś horrdendum co się tu dzieje, czuję się, jakbyśmy mieli znowu odroczyć Kres Krówki.
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 19, 2023 8:55:30 GMT 1
Mam takie pytanie.
Jak najbardziej jestem skłonny pójść w Grubola. Zdaję sobie sprawę, że może mnie manipulować.
Pytanie, co dalej, jeśli spadnie zielony. Kogo posłuchacie przy następnym linczu? Mnie? Niedźwiedzia? Bo jak by nie patrzeć, będzie wtedy meczówka i trzeba będzie zgromadzić głosy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 8:56:24 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 19, 2023 8:56:24 GMT 1
Grubol, patrzę tak teraz trochę obiektywniej na twoje odczyty i w dość dużej mierze zaczyna się z tego robić OMGUS. Poleciał na tej podstawie już Papież, a teraz podejrzewasz Harriera. Najśmieszniej by było, gdyby mafia to była jakaś zglonowaciała drużyna typu Niedźwiedź/Tytus/Doda/Centrysta i oni naprawdę masowo wjechali na Olinka, i naprawdę powinienem był stratować głosujących, i niemal każda osoba jęcząca z tego powodu była miastowym niewiedzącym o mojej racji. No a tu jest OBIEKTYWNY dowód na to, że to co mówię, to jest prawda. Maximus, który po winnym Grubolu jest dla mnie w kolejce, zauważa to co ja.
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 8:56:40 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 19, 2023 8:56:40 GMT 1
dawidozdobaMam nadzieję, że z tym siedzeniem dzisiaj na l4 to na serio było. Tak jak mówię, imo losy rozgrywki będą kręcić się wokół uniewinnienia w grupie Centrysta/Doda/Tytus. Jeśli nie masz naprawdę mocnych argumentów na uniewinnienie Krokieta to po prostu tu będziesz musiał wykonać skok wiary i pójść za mną. Harrier najbardziej omijany gracz edycji. Tu sprawdź czy to się trzyma jako mafia, ale wydaje mi się, że jak najbardziej. Dla mnie miastowy "lowrider" w tym momencie robi analizy na kilka stron a4, szuka powiązań, ma błyskotliwe uwagi. Raczej trzeba uznać za mafię. Lepper i Luci raczej dwóch niewinnych, ale rozważ na wszelki wypadek. Maximus - w chuj ciężko mi go podejrzewać, to jest takie szukanie mafiozy na zasadzie "bo mógłby tak Mafioza zagrać", ale na dobrą sprawę nie wiem jak jego winę miałbym wydedukować. Ani wajbowo nie mogę, ani z logiki gry. Zostaje więc Krokiet, Harrier + 2 osoby z Centrysta/Doda/Tytus. Doda raczej też mafia, bo totalna bezjajeczność gracza, który jeszcze w tym roku grał i pokazywał naprawdę fajny pazur w grze. Czyli z mojej perspektywy na ten moment zostaje ocena czy Centrysta jest w mafii czy nie, bo Tytusa bardzo ciężko mi ocenić.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 8:58:38 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 19, 2023 8:58:38 GMT 1
Mam takie pytanie. Jak najbardziej jestem skłonny pójść w Grubola. Zdaję sobie sprawę, że może mnie manipulować. Pytanie, co dalej, jeśli spadnie zielony. Kogo posłuchacie przy następnym linczu? Mnie? Niedźwiedzia? Bo jak by nie patrzeć, będzie wtedy meczówka i trzeba będzie zgromadzić głosy. Grupa zaufania ograniczona do minimum i jedziemy, ale wtedy trzeba mając tę pewność spróbować przeczytać potencjalna strategie mafii na dwa ostatnie dni. No ale jaki jest w tym momencie % szans na taki układ?
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 9:00:39 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 19, 2023 9:00:39 GMT 1
Mam takie pytanie. Jak najbardziej jestem skłonny pójść w Grubola. Zdaję sobie sprawę, że może mnie manipulować. Pytanie, co dalej, jeśli spadnie zielony. Kogo posłuchacie przy następnym linczu? Mnie? Niedźwiedzia? Bo jak by nie patrzeć, będzie wtedy meczówka i trzeba będzie zgromadzić głosy. Grupa zaufania ograniczona do minimum i jedziemy, ale wtedy trzeba mając tę pewność spróbować przeczytać potencjalna strategie mafii na dwa ostatnie dni. No ale jaki jest w tym momencie % szans na taki układ? [nr] Nie będzie żadnej grupy zaufania. Każdy miastowy zagłosuje tak jak wskażę ja i jak Niedźwiedź przyklepie. To jedyna grupa zaufania o jakiej mógłbyś mówić.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 9:01:55 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 19, 2023 9:01:55 GMT 1
Gracz lowrider będąc w mafii napierdolil pastę na 15 stron a4, w następnej edycji będąc w mieście dał z siebie tyle myśli, co normalnie przez dwie albo i trzy edycje, a zazwyczaj i tak daje dużo i mu psycha siadła w okolicy 5 dnia z przegrzania zwojów mózgowych i w endgame musiał zdać się na innych.
Teraz mamy bingo w stosunku do mnie, ze GRA CHUJNIE, gdzie dla mnie woda na młyn jest czytanie gry całej mafii jako drużyny, a tu se mogłem poczytać lewkonia. Argumentowanie w ten sposób jest po prostu niesprawiedliwe.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 9:02:56 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 19, 2023 9:02:56 GMT 1
Grupa zaufania ograniczona do minimum i jedziemy, ale wtedy trzeba mając tę pewność spróbować przeczytać potencjalna strategie mafii na dwa ostatnie dni. No ale jaki jest w tym momencie % szans na taki układ? [nr] Nie będzie żadnej grupy zaufania. Każdy miastowy zagłosuje tak jak wskażę ja i jak Niedźwiedź przyklepie. To jedyna grupa zaufania o jakiej mógłbyś mówić. Gościu, 95% niewinny Antura, 95% niewinny papież, teraz nie wiem ile % dla mnie i na krokieta. Weź miej trochę pokory.
|
|