|
Post by Harrier Du Bois on Oct 19, 2023 11:31:13 GMT 1
Nie liczę na nic. Mój lincz jest przesądzony. Wykorzystuję ostatnie godziny by dojść do prawdy.
Oczywiście lincz na mnie już wydarzyć się musi, niech każdy miastowy, nieważne co będę pisał i analizował, zagłosuje dziś na mnie. Ja piszę posty głównie dla Ozdoby. No i jak Luci mi mówisz o ego to trochę mi przykro, bo serio w ogóle o ego tu nie chodzi. Daleko mi do stwierdzenia, że ja jestem jakiś zajebisty i TRZEBA mnie posłuchać jutro, bo jestem mną. Po prostu tak wynika z ułożenia rozgrywki, że musi zadecydować jedna osoba. Ja wrzucę testament, dam swoją kolejkę, a Niedźwiedź może podjąć decyzję czy tak robicie czy nie. Ale ktoś musi, nie może być dyskusji w temacie gdy prawie połowa graczy to mafiozi. Tyle i tylko tyle. Nie wiem, wczoraj jeszcze dość otwarcie kwestionowałeś, że jest to przesądzone: Stary Niedźwiedź musisz wziąć odpowiedzialność za co najmniej następny lincz. Jak wybierzesz mnie, git, zero problemu. Ja postaram się dać maks wniosków do tego czasu. ja literalnie mam wizytę u lekarza 11:15, dostaję l4 bo chyba mam covida i jedziemy postronny obserwatorze, jak stoisz z boku to zastanów się nad racjonalnością tego wszystkiego, naprawdę nie musiałeś nawet grać w tej edycji 'spontanicznej', pattern jest bardzo łatwo zauważalny Mi pewnie nie przystoi tego mówić, ale widzę jedną nadzieję. Stary Niedźwiedź zna mnie bardzo dobrze i chyba mocno powątpiewa w moją winę. (BIORĘ GO TERAZ POD CHUJA UWAGA) Więc MOŻE jest jakaś szansa, że on mnie uniewinni/uwierzy mi i będziemy mieli margines błędu. Niedźwiedź, powiedz mi jak to widzisz. Przecież tutaj dosłownie zwracasz się do księdza i wiercisz konkretnie jemu dziurę w głowie, że może ten Grubol to jednak jest niewinny, może jednak ksiądz pewny niewinny zarządzi, że pójdziemy dzień w bok i ugrasz kolejny dzień. No tak na to patrzę, za dużo podobieństw z Krówką tu jest. W ogóle ja nie mogę zrozumieć jednej rzeczy, już zostawiam temat podejrzewania mnie, omgusa, o edycji o tym porozmawiamy. Ale ja mówię otwartym tekstem, że robię teraz zakład pascala i rozmawiam cały dzień z Grubolem na wypadek, gdyby ten był niewinny, chcę móc się potem w ewentualnych czterech meczówkach chwycić CZEGOKOLWIEK, a z każdym kolejnym postem się coraz bardziej utwierdzam w przekonaniu, że to właściwie niepotrzebne. No nie tak sobie to wyobrażałem szczerze mówiąc i teraz nie wiem co to znaczy xDDD
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 11:33:05 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 19, 2023 11:33:05 GMT 1
No dlatego mówię, że jest przesadzony, bo Niedźwiedź zadecydował. Więc skoro już zadecydował to musi się wydarzyć i nie ma sensu żebym w ogóle ten temat poruszał. Pozdrawiam.
Jak chcesz ze mną porozmawiać to zadaj mi jakieś pytania może. Kto jest w mafii? Kto nie jest?
Ja ci zadałem pytania, odpowiedziałeś na nie? Pytałem dlaczego Krokiet niewinny na przykład.
Jak chcesz rozmawiać to rozmawiaj, a nie wytykasz mi posty, bo to rozmawianie nie jest.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 19, 2023 11:38:32 GMT 1
No ok, fair. To teraz załóżmy wersję Grubol niewinny, Harrier niewinny, pozostali:
Lepper Luci Krokiet Ozdoba Centrysta Maximus Doda Tytus
Nie dopuszczam chyba już totalnie Leppera i Luci w mafii, jak tak jest, to gierka chyba przegrana, tylko że później. Krokiet byłby mnie w stanie ograć, stary wyga, ale ja kurwa w to nie wierzę, nie w tej edycji, w której w trójkę z Papieżem mieliśmy tyle samo pokrywających się wniosków.
Ozdoba Centrysta Maximus Doda Tytus
W tym układzie mamy 4 mafie w 5 nickach, przy czym Tytus jest największą niewiadomą, bo zagrał tak, że równie dobrze może być winny i niewinny. Jeżeli z pozostałych będziemy w stanie wyłuskać jednego prawdopodobnego niewinnego, to można go zostawić ewentualnie na koniec na ostatnią meczówkę z Tytusem, a wcześniej zlinczować pozostałych.
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 11:40:55 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 19, 2023 11:40:55 GMT 1
Dlaczego nie potrafisz w tej edycji uniewinnić Ozdoby? Co powoduje, że jest w mafii/może być w mafii (prawie wszyscy wskazują na Ozdobę po mnie)? Zrobiłeś na niego w trakcie tej edycji jakąś konkretniejszą analizę, rozkmine?
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 11:42:02 GMT 1
Tytus może być asem w rękawie mafii, niezależnie od jego koloru. Jak niewinny to będzie pchany na nietrafienie linczu, a jak winny to go złożą na ołtarzu dla alibi.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 19, 2023 11:43:11 GMT 1
No dlatego mówię, że jest przesadzony, bo Niedźwiedź zadecydował. Więc skoro już zadecydował to musi się wydarzyć i nie ma sensu żebym w ogóle ten temat poruszał. Pozdrawiam. Jak chcesz ze mną porozmawiać to zadaj mi jakieś pytania może. Kto jest w mafii? Kto nie jest? Ja ci zadałem pytania, odpowiedziałeś na nie? Pytałem dlaczego Krokiet niewinny na przykład. Jak chcesz rozmawiać to rozmawiaj, a nie wytykasz mi posty, bo to rozmawianie nie jest. No zadaję pytanie: jak widzisz mafię w przypadku, w którym obaj jesteśmy niewinni, tylko tyle albo aż tyle. Ja nie wiem, co więcej mogę napisać o krokiecie w tym wszystkim, po ślepokulawej doszedłem do wniosku, że jak co edycję mamy mieć się na townleanie całą edycję, a potem w meczówce skakać sobie do gardła (w jeszcze poprzedniej edycji, tj. kreskówkowej, było prawie to samo), to takie coś nie ma sensu, jak mnie ograł to mnie ograł. Jak jesteś niewinny, to to jest etap, w którym będę musiał przyjąć jakieś założenia, żeby całkowicie nie zwariować - więc to ty ewentualnie powinieneś mnie przekonać, żeby tego Krokieta w ogóle rozważać. I nie powiem, gdybyś zleciał wczoraj jako niewinny, to moje wątpliwości co do Krokieta byłyby teraz dużo większe, ale przez to, że mam potwierdzenie koloru Papieża, no to jestem na prawie że "ni chuja". Idę pracować.
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 11:43:35 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 19, 2023 11:43:35 GMT 1
No tak, w przypadku niewinnego Tytusa boję się, że jutro nie zagłosuje jednomyślnie z miastem. Ale po tym co Ty Luci pisałeś na poprzedniej stronie, to też się zaczynam obawiać. Przyjąłeś moje argumenty o jednomyślności jutro czy nie?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 19, 2023 11:43:58 GMT 1
No ok, fair. To teraz załóżmy wersję Grubol niewinny, Harrier niewinny, pozostali: Lepper Luci Krokiet Ozdoba Centrysta Maximus Doda Tytus Nie dopuszczam chyba już totalnie Leppera i Luci w mafii, jak tak jest, to gierka chyba przegrana, tylko że później. Krokiet byłby mnie w stanie ograć, stary wyga, ale ja kurwa w to nie wierzę, nie w tej edycji, w której w trójkę z Papieżem mieliśmy tyle samo pokrywających się wniosków. Ozdoba Centrysta Maximus Doda Tytus W tym układzie mamy 4 mafie w 5 nickach, przy czym Tytus jest największą niewiadomą, bo zagrał tak, że równie dobrze może być winny i niewinny. Jeżeli z pozostałych będziemy w stanie wyłuskać jednego prawdopodobnego niewinnego, to można go zostawić ewentualnie na koniec na ostatnią meczówkę z Tytusem, a wcześniej zlinczować pozostałych. UP JAKBYM MIAŁ TERAZ OBSTAWIAĆ TO TYTUS MAFIA A MAXIMUS SZYKOWAŁ SOBIE W NOCY GRUNT NA SPRAWDZENIE TYTUSA JAKO PIERWSZEGO -> ALIBI GOŚĆ I TAK JEST DO ODJEBANIA WIĘC MAFIA MOŻE SOBIE NA NIM POPARCIE NIEZDECYDOWANYCH DODA NAJCZYSTSZA Z TEJ CAŁEJ GRUPY WIELE MIĘSNYCH POSTÓW KTÓRE PEWNIE BĘDĘ CYTOWAŁ JESZCZE PRZED MORDEM
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 11:44:02 GMT 1
Dlaczego nie potrafisz w tej edycji uniewinnić Ozdoby? Co powoduje, że jest w mafii/może być w mafii (prawie wszyscy wskazują na Ozdobę po mnie)? Zrobiłeś na niego w trakcie tej edycji jakąś konkretniejszą analizę, rozkmine? może dlatego, że popierdoliłeś coś z taktyką na mafijnym i oprócz tego, że sam się wygłupiłeś to Twoi koledzy też zostali do tego zmuszeni próbując Cię kryć
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 19, 2023 11:45:02 GMT 1
Dlaczego nie potrafisz w tej edycji uniewinnić Ozdoby? Co powoduje, że jest w mafii/może być w mafii (prawie wszyscy wskazują na Ozdobę po mnie)? Zrobiłeś na niego w trakcie tej edycji jakąś konkretniejszą analizę, rozkmine? Nie wiem, uważam, że do tego momentu po prostu bym to zrobił, trochę jak z Krokietem. Wyciągał na mnie na początku edycji dwa-trzy razy takie out of emocje teksty, przysrania się o byle gówno, że do teraz nie wiem po co. serio idę pracować
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 11:47:30 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 19, 2023 11:47:30 GMT 1
No dlatego mówię, że jest przesadzony, bo Niedźwiedź zadecydował. Więc skoro już zadecydował to musi się wydarzyć i nie ma sensu żebym w ogóle ten temat poruszał. Pozdrawiam. Jak chcesz ze mną porozmawiać to zadaj mi jakieś pytania może. Kto jest w mafii? Kto nie jest? Ja ci zadałem pytania, odpowiedziałeś na nie? Pytałem dlaczego Krokiet niewinny na przykład. Jak chcesz rozmawiać to rozmawiaj, a nie wytykasz mi posty, bo to rozmawianie nie jest. No zadaję pytanie: jak widzisz mafię w przypadku, w którym obaj jesteśmy niewinni, tylko tyle albo aż tyle. Ja nie wiem, co więcej mogę napisać o krokiecie w tym wszystkim, po ślepokulawej doszedłem do wniosku, że jak co edycję mamy mieć się na townleanie całą edycję, a potem w meczówce skakać sobie do gardła (w jeszcze poprzedniej edycji, tj. kreskówkowej, było prawie to samo), to takie coś nie ma sensu, jak mnie ograł to mnie ograł. Jak jesteś niewinny, to to jest etap, w którym będę musiał przyjąć jakieś założenia, żeby całkowicie nie zwariować - więc to ty ewentualnie powinieneś mnie przekonać, żeby tego Krokieta w ogóle rozważać. I nie powiem, gdybyś zleciał wczoraj jako niewinny, to moje wątpliwości co do Krokieta byłyby teraz dużo większe, ale przez to, że mam potwierdzenie koloru Papieża, no to jestem na prawie że "ni chuja". Idę pracować. No tylko to takie pytanie, po którym do niczego nie dojdziemy. Już powiedziałem jak widzę mafię, jakie nicki tam są, jak ty niewinny to pozostali z tej szóstki. No i co, agree to disagree i sobie pogadaliśmy. No nie czuję z twojej strony miastowej chęci do rozwiązania tej zagadki, chillujesz sobie w foteliku jakbyś miał pewność, że nic się tu nie odjebuje i na pewno Grubol winny, potem Ozdoba winny i izi gierka. Zupełnie nie jak ty. Coś tu kurwa za spokojnie jak mawia klasyk. Powyższe to nie wpychanie Harriera na dzisiejszy lincz Lepper, nie zesraj się. Dzisiaj ja.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 11:48:48 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 11:48:48 GMT 1
prawdopodobnie będziemy musieli odbyć męska rozmowę o 21;01 bo co najmniej jeden z powyższych panów robi mnie w chuja
Harriet zajebał omgusa paradoksalnie i widzę dużo złych chęci w nim teraz, bo za takie same teksty jakie wspominał to w Wisniakowej był zesrany i zabił mnie przed detem - a tutaj to umniejsza
a Kacper jest ślepy na to co ja gram i co Grubol gra w tej edycji, a po kim jak po kim, ale od niego oczekuje obiektywizmu
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 19, 2023 11:48:56 GMT 1
test SPOKO GRUBOL
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 11:51:50 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 19, 2023 11:51:50 GMT 1
Dlaczego nie potrafisz w tej edycji uniewinnić Ozdoby? Co powoduje, że jest w mafii/może być w mafii (prawie wszyscy wskazują na Ozdobę po mnie)? Zrobiłeś na niego w trakcie tej edycji jakąś konkretniejszą analizę, rozkmine? może dlatego, że popierdoliłeś coś z taktyką na mafijnym i oprócz tego, że sam się wygłupiłeś to Twoi koledzy też zostali do tego zmuszeni próbując Cię kryć dawidozdobaCzytam takie posty Krokieta i dla mnie to niezrozumiala ślepa nienawiść dlaczego? skąd? Przecież jak ma mnie za mafię to powinien pisać jak zajebiście manipulowalem miastem i namieszałem, a on że się WYGŁUPILEM BĘDĄC MAFIOZA Z JEGO PERSPEKTYWY Xd przecież zagrałem zajebiście jak jestem Mafioza. I jeszcze ty poszedłeś mnie kryć all-in jako mafia. Dla mnie to nie jest miastowy gracz Kacper. Ponownie, powyższe to nie jest wpychanie Krokieta na lincz dzisiaj, nie zesraj się Lepper.
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 11:55:01 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 19, 2023 11:55:01 GMT 1
prawdopodobnie będziemy musieli odbyć męska rozmowę o 21;01 bo co najmniej jeden z powyższych panów robi mnie w chuja Harriet zajebał omgusa paradoksalnie i widzę dużo złych chęci w nim teraz, bo za takie same teksty jakie wspominał to w Wisniakowej był zesrany i zabił mnie przed detem - a tutaj to umniejsza a Kacper jest ślepy na to co ja gram i co Grubol gra w tej edycji, a po kim jak po kim, ale od niego oczekuje obiektywizmu Obaj robią według mnie. Dam ci uniewinnienie po śmierci, bo innego wyboru i tak nie ma, wskażę jak ja bym linczował i wierzę że z Stary Niedźwiedź to wtedy ogarniecie i będzie jednomyślność. Niedźwiedź, czy mogę liczyć na twoją aktywność i liderowanie po moim linczu? Czy mogę liczyć na to, że mianujesz Ozdobę deciderem miasta jak wyskocze na zielono? To naprawdę ważne.
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 19, 2023 11:58:42 GMT 1
Tytus może być asem w rękawie mafii, niezależnie od jego koloru. Jak niewinny to będzie pchany na nietrafienie linczu, a jak winny to go złożą na ołtarzu dla alibi. Oczywiscie ze jestem asem w rekawie, dopuscic totalnego nowicjusza do meczowki to perfekcyjne zagranie ze strony mafii.
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 19, 2023 12:03:55 GMT 1
No tak, w przypadku niewinnego Tytusa boję się, że jutro nie zagłosuje jednomyślnie z miastem. Ale po tym co Ty Luci pisałeś na poprzedniej stronie, to też się zaczynam obawiać. Przyjąłeś moje argumenty o jednomyślności jutro czy nie? Raczej nie musisz sie o to obawiac, wczoraj chcialem glosowac na Ciebie, ale zmienilem glos idac za wola Niedzwiedzia. Oczywiscie moglem sie nabrac na to ze jest ksiedzem, ale skoro do tej pory nie bylo counter claima to po prostu w to wierze.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 19, 2023 12:04:26 GMT 1
Tytus może być asem w rękawie mafii, niezależnie od jego koloru. Jak niewinny to będzie pchany na nietrafienie linczu, a jak winny to go złożą na ołtarzu dla alibi. Oczywiscie ze jestem asem w rekawie, dopuscic totalnego nowicjusza do meczowki to perfekcyjne zagranie ze strony mafii. Jak jesteś niewinny to pamiętaj, strategicznie masz TYLKO jedno wyjście: 1. Zaufać temu co zdecyduje potwierdzony niewinny. Czyli w tej chwili Niedźwiedź, a po linczu również ja, gdy mój kolorek wyskoczy. Nie podejmuj już decyzji samodzielnie, bo musi być jednomyślność. Posłuchaj się tego co będzie mówił Niedźwiedź i co ja napiszę w testamencie -> namaszczę Ozdobę na decidera w parze z Niedźwiedziem i już zostaje głosować z nimi. Żaden miastowy nie może się wyłamywać. Edit: up, super dobrze to słyszeć.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 19, 2023 12:06:44 GMT 1
No tak, w przypadku niewinnego Tytusa boję się, że jutro nie zagłosuje jednomyślnie z miastem. Ale po tym co Ty Luci pisałeś na poprzedniej stronie, to też się zaczynam obawiać. Przyjąłeś moje argumenty o jednomyślności jutro czy nie? Raczej nie musisz sie o to obawiac, wczoraj chcialem glosowac na Ciebie, ale zmienilem glos idac za wola Niedzwiedzia. Oczywiscie moglem sie nabrac na to ze jest ksiedzem, ale skoro do tej pory nie bylo counter claima to po prostu w to wierze. Nawet jeśli counter claim się pojawi, nie wierz już w niego. Za późno. Drugi ksiądz już by się pojawił Ufaj wtedy osądowi Ozdoby na pewno i mojemu testamentowi.
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 19, 2023 12:09:56 GMT 1
Problem jaki mam z namaszczeniem Ozdoby przy Twojej niewinnosci jest taki, ze pozostale grono (odrzucilem siebie i Niedzwiedzia) to:
ANDRZEJ LEPPER luci Maximus Słony Krokiet Dawid Ozdoba Doda Oświecony Centrysta Harrier Du Bois
Jezeli zalozyc niewinnosc Ozdoby, to jak wyglada wtedy mafia? Maximus, Krokiet, Doda, Centrysta? Niezbyt mi sie to klei w calosc.
|
|