|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 12:10:49 GMT 1
Tytus może być asem w rękawie mafii, niezależnie od jego koloru. Jak niewinny to będzie pchany na nietrafienie linczu, a jak winny to go złożą na ołtarzu dla alibi. Oczywiscie ze jestem asem w rekawie, dopuscic totalnego nowicjusza do meczowki to perfekcyjne zagranie ze strony mafii. ciekawe spostrzeżenie, trzeźwe ale zakładając, że jesteś niewinny, to mamy jedno zajebiste głosowanie do dyskusji: Przyczajony Tygrys 7 Doda, Laura Pergolizzi, Maximus, Papież, Stary Niedźwiedź, Tytus Bańka, luci Tytus Bańka 5 Dawid Ozdoba, Grubol, Oświecony Centrysta, Przyczajony Tygrys, Thane Oświecony Centrysta 4 ANDRZEJ LEPPER, Harrier Du Bois, Melania Trump, Słony Krokiet na Tobie jest dwóch potwierdzonych niewinnych, ja + Grubol którego mam za niewinnego Ciebie koloruję na zielono przy tej teorii zszedł Tygrys, jest tam jedna mafia już potwierdzona jeśli założymy, że celem ubocznym miało być pchanie assetu-Tytusa-niewinnego do meczówki, to roboczo zakładam, że Centrysta w tym kontekście jest niewinny Leppera jeszcze będę czytał, ale roboczo dostaje też greena czyli co, dwie pieczenie na jednym ogniu? Tygrys, który dostawał dobre ready od Grubola zszedł, Tytus jedzie dalej, atak na Tytusa jeśli Grubol niewinny może się powoli zaczynać teraz trzeba by uniewinnić dwóch z trójki Maximus, Doda, Luci, przynajmniej roboczo no nie świadczy to na pewno o niewinności Tytusa, ale widzę scenariusz, w której faktycznie ktoś mógłby uznać, że pchanie go do linczu w decydujących momentach to jest Dobra Droga, szczególnie, że dużo graczy skrzywdzonych ślepo-kulawą jest na polu bitwy Luci, kiedy deklarowałeś (o ile w ogóle) głos na Tygrysa? Będę to czytał jeszcze, ale możesz mi wskazać swoje posty o nim, że tak to ujmę, wyprzedzająco?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 19, 2023 12:14:52 GMT 1
Problem jaki mam z namaszczeniem Ozdoby przy Twojej niewinnosci jest taki, ze pozostale grono (odrzucilem siebie i Niedzwiedzia) to: ANDRZEJ LEPPER luci Maximus Słony Krokiet Dawid Ozdoba Doda Oświecony Centrysta Harrier Du Bois Jezeli zalozyc niewinnosc Ozdoby, to jak wyglada wtedy mafia? Maximus, Krokiet, Doda, Centrysta? Niezbyt mi sie to klei w calosc. Przeczytaj moje poprzednie posty, wszystko tam jest. Mafia jest w tej grupie: Krokiet/Harrier/Doda/Centrysta/Tytus/mooooze Maximus, raczej nie. Więc jak jesteś niewinny, to teoretycznie mógłbyś mi potwierdzić, że pozostała czwórka jest w mafii W każdym razie będziesz musiał po prostu zaufać Ozdobie, bo albo jednomyślność, albo porażka miasta pewna.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 12:16:38 GMT 1
Będę odnosił się do wszystkiego wieczorem bo teraz jestem w pracy, a za dużo do pisania na tyle czasu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 12:19:05 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 12:19:05 GMT 1
prawdopodobnie będziemy musieli odbyć męska rozmowę o 21;01 bo co najmniej jeden z powyższych panów robi mnie w chuja Harriet zajebał omgusa paradoksalnie i widzę dużo złych chęci w nim teraz, bo za takie same teksty jakie wspominał to w Wisniakowej był zesrany i zabił mnie przed detem - a tutaj to umniejsza a Kacper jest ślepy na to co ja gram i co Grubol gra w tej edycji, a po kim jak po kim, ale od niego oczekuje obiektywizmu Jak Grubol winny wysyłasz do Golubia Dobrzynia dobre piwko Jak Grubol niewinny wysyłam do Ciebie dobrą łychę Stoi?
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 19, 2023 12:19:47 GMT 1
No te lincze to jest dobra rozkmina. Ciezko mi isc w uniewinnienie Maximusa, ktory po linczu Olinka byl przekonany, ze tam siedzialo wiecej niz jedna mafia i chcial to leciec po kolei. Z tamtego grona Laura to mafia, ja niewinny, Niedzwiedz ksiadz, Tygrys niewinny i zostaje Centrysta.
Olinek Okrąglinek - 5 - Laura Pergolizzi, Oświecony Centrysta, Przyczajony Tygrys, Stary Niedźwiedź, Tytus Bańka Oświecony Centrysta - 3 - ANDRZEJ LEPPER, Maximus, Olinek Okrąglinek Przyczajony Tygrys - 2 - Doda, Papież Doda - 2 - Dawid Ozdoba, Melania Trump Papież - 2 - Grubol, Thane Słony Krokiet 2 - luci, sleuthhound Stary Niedźwiedź - 1 - Harrier Du Bois
Czy mozliwe jest tu rozlozenie glosow 1-1-1-1-1? Wtedy mamy: Lepper/Maximus Doda Ozdoba Grubol Luci Harrier
edit: oczywiscie dwie "grupy" sa tu czyste
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 12:24:14 GMT 1
prawdopodobnie będziemy musieli odbyć męska rozmowę o 21;01 bo co najmniej jeden z powyższych panów robi mnie w chuja Harriet zajebał omgusa paradoksalnie i widzę dużo złych chęci w nim teraz, bo za takie same teksty jakie wspominał to w Wisniakowej był zesrany i zabił mnie przed detem - a tutaj to umniejsza a Kacper jest ślepy na to co ja gram i co Grubol gra w tej edycji, a po kim jak po kim, ale od niego oczekuje obiektywizmu Jak Grubol winny wysyłasz do Golubia Dobrzynia dobre piwko Jak Grubol niewinny wysyłam do Ciebie dobrą łychę Stoi? stoi to może jeszcze chcesz porozmawiać o Jahwe Grubolu? nie widzę szansy, żeby go uratować dzisiaj skoro Niedźwiedź idzie tropem Papieża, ale w takim razie chociaż pogadaj z nami o alternatywach jeśli masz dobrą wolę, bo zakładam, że jest 80% niewinny, więc od 21 do 22 może być sajgon nie z tej ziemi w ogóle proponuję zróbmy tak wypierdolmy Grubola, nie ma Grubola, nie istnieje w tej rozgrywce nie myślimy o powiązaniach, zemście, biasie kto ma potencjał na mafię z pozostałego grona biorąc pod uwagę grę, a nie strategię? do każdego kurwa wyciągam rękę w tej rozgrywce nawet jak mnie opluwa, więc to chociaż po to żeby się piwko/whisky dobrze piło z poczuciem spełnionego obowiążku
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 12:26:41 GMT 1
oczywiście jak grubol jest w mafii i pociągnął mnie na dno, to ja robię generała rajmunda po linczu i może mnie red wyjebać za zmianę avatara, ale wtedy to już tylko brawa dla gorzowa i nie wiem czy jest co rozkminiać dalej
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 19, 2023 12:31:05 GMT 1
oczywiście jak grubol jest w mafii i pociągnął mnie na dno, to ja robię generała rajmunda po linczu i może mnie red wyjebać za zmianę avatara, ale wtedy to już tylko brawa dla gorzowa i nie wiem czy jest co rozkminiać dalej Obiecuję, że będziesz po linczu odczuwał ulgę. A co do sajgonu po linczu, pamiętaj żeby zadbać o jednomyślność, będę to powtarzał do usrania dzisiaj do końca dnia. Twoja w tym głowa żeby zebrać miastowych z Niedźwiedziem.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 12:44:27 GMT 1
Jak Grubol winny wysyłasz do Golubia Dobrzynia dobre piwko Jak Grubol niewinny wysyłam do Ciebie dobrą łychę Stoi? stoi to może jeszcze chcesz porozmawiać o Jahwe Grubolu? nie widzę szansy, żeby go uratować dzisiaj skoro Niedźwiedź idzie tropem Papieża, ale w takim razie chociaż pogadaj z nami o alternatywach jeśli masz dobrą wolę, bo zakładam, że jest 80% niewinny, więc od 21 do 22 może być sajgon nie z tej ziemi w ogóle proponuję zróbmy tak wypierdolmy Grubola, nie ma Grubola, nie istnieje w tej rozgrywce nie myślimy o powiązaniach, zemście, biasie kto ma potencjał na mafię z pozostałego grona biorąc pod uwagę grę, a nie strategię? do każdego kurwa wyciągam rękę w tej rozgrywce nawet jak mnie opluwa, więc to chociaż po to żeby się piwko/whisky dobrze piło z poczuciem spełnionego obowiążku wiesz co problem jest taki, że odpowiadając na Twoje pytania dokładam zamieszania, którego jest wystarczająco. Pomagam mafii, która i tak już ma za łatwo. Obiecuję, że po godzinie 21 i Twoim meltdownie będę gotów z Tobą porozmawiać
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 16:23:19 GMT 1
Grubol, czytałeś Leppera już? Bo nie wiem, czy się za to zabierać.
Dostałem dziś L4, zaakceptowałem nową ofertę pracy, a i tak siedziałem nad jednym projektem do teraz xd
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 19, 2023 16:35:51 GMT 1
Grubol, czytałeś Leppera już? Bo nie wiem, czy się za to zabierać. Dostałem dziś L4, zaakceptowałem nową ofertę pracy, a i tak siedziałem nad jednym projektem do teraz xd W przerwach w pracy czytam Centrystę, uważam go za klucz. Na Leppera już mi czasu nie starczy. Wątpię, że doszedłbym tu do innego wniosku niż niewinny. Mi już mózg paruje od tej edycji, przez ostatnią godzinę w głowie rozkminy o strategii mafii, o pozycjonowaniu się mafiozów na gierkę i co jeśli jakimś cudem Ozdoba w mafii. Ale na takie fikołki już za późno. Jeśli mój obecny obraz rozgrywki okaże się błędny to już chuj. Potem napisze posta o strategii mafii Harrierowej i co myślę o Centryście.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 19, 2023 16:40:09 GMT 1
CENTRYSTA LEPIEJ SIĘ OKREŚL PRZED TYM POSTEM CZY GRUBOL WINNY CZY NIEWINNY BO OD TEGO BĘDZIE ZALEŻAŁA JEGO OCENA....
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 16:40:21 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 16:40:21 GMT 1
Grubol kto gra lepszą rozgrywkę? Ja czy Harrier?
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 16:42:37 GMT 1
Napisałem stronę wcześniej, bodajże. Oczywiście, że liczyłem. a, jest, rzeczywiście no ale to mi się nasuwa inne pytanie - bo ja potem napisałem wprost w temacie, że idę w papieża nie wyszło ci z rachunków, że papaj i tak poleci, nawet jeśli ty zmienisz na Grubola? Nawet jeśli z rachunków nie wychodziło to miałem nadzieję, że moja zmiana głosu może coś pokazać, a w sumie nic za bardzo z tego nie wyszło. Poza tym nie byłem pewien wszystkich głosów. Po mojemu w tych nazwiskach: ANDRZEJ LEPPER, Harrier Du Bois, luci, Papież, Słony Krokiet może być jedna mafia maksymalnie, w dwie nie uwierzę. Wykreślam siebie, co jest logiczne i Papieża, który okazał się zielony. Zostaje Lepper, Du Bois i Krokiet. Może być tutaj jakiś twist, ale nie musi, po mojemu to raczej ma zostać na meczówkę, ewentualnie po tym linczu, gdyby Grubol okazał się mafią. Mówię o ego bo twierdzisz, że jak spadniesz niewinny to Twoje trzeba zamknąć oczy i głosować tak, jak zostawisz listę, ale co jeśli będzie tam błąd? Zgadzam się, że teraz już w każdym głosowaniu musi być jednomyślność, ale typy raczej trzeba omawiać na bieżąco, które będą najbardziej prawdopodobne. Po prostu widzę, że nie dopuszczasz myśli do siebie, że możesz się mylić i chodzi tylko o to. Nie liczę na nic. Mój lincz jest przesądzony. Wykorzystuję ostatnie godziny by dojść do prawdy. Oczywiście lincz na mnie już wydarzyć się musi, niech każdy miastowy, nieważne co będę pisał i analizował, zagłosuje dziś na mnie. Ja piszę posty głównie dla Ozdoby. No i jak Luci mi mówisz o ego to trochę mi przykro, bo serio w ogóle o ego tu nie chodzi. Daleko mi do stwierdzenia, że ja jestem jakiś zajebisty i TRZEBA mnie posłuchać jutro, bo jestem mną. Po prostu tak wynika z ułożenia rozgrywki, że musi zadecydować jedna osoba. Ja wrzucę testament, dam swoją kolejkę, a Niedźwiedź może podjąć decyzję czy tak robicie czy nie. Ale ktoś musi, nie może być dyskusji w temacie gdy prawie połowa graczy to mafiozi. Tyle i tylko tyle.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 16:42:58 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 19, 2023 16:42:58 GMT 1
Ja ogólnie dopiero co robotę skończyłem, muszę ogarnąć życie a potem kurs włoskiego, tak że przed linczem powinienem być ale dopiero koło 20:15
Wcześniej w chuj z doskoku
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2023 16:43:38 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 19, 2023 16:43:38 GMT 1
CENTRYSTA LEPIEJ SIĘ OKREŚL PRZED TYM POSTEM CZY GRUBOL WINNY CZY NIEWINNY BO OD TEGO BĘDZIE ZALEŻAŁA JEGO OCENA.... A to nie mówię, co mu będę podpowiadał 😎
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 16:49:11 GMT 1
dawidozdoba To jest chyba mój ostatni post dotyczący Tygrysa przed linczem: Ostatecznie jednak wpadł i stwierdził, że nic nie da więcej, a jak spadnie do trudno. Imo, straszną zagwozdkę to dało bo spodziewałem się, że jednak Tygrys będzie dzisiaj. Chyba że stwierdził, że się nie obroni, a może przypadkiem kogoś wsypać, więc wolał zrezygnować, a nuż się prześlizgnie jeszcze do następnego dnia.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 17:01:25 GMT 1
Pokoloruję sobie głosowania teraz. Na potrzeby moich rozważań założę, że wszyscy głosujący wczoraj na Grubola są czyści. Zakładam również, że Niedźwiedź jest czysty. Nie koloruję głosowania na LP i pierwszego linczu. W sumie coś się tam wyłania może z tego, co nie?
Papież - 7 - Dawid Ozdoba, Doda, Grubol, Maximus, Oświecony Centrysta, Stary Niedźwiedź, Tytus Bańka Grubol - 5 - ANDRZEJ LEPPER, Harrier Du Bois, luci, Papież, Słony Krokiet
sleuthhound - 9 - Dawid Ozdoba, Doda, Grubol, luci, Maximus, Melania Trump, Papież, Stary Niedźwiedź, Tytus Bańka Stary Niedźwiedź - 5 - ANDRZEJ LEPPER, Harrier Du Bois, Oświecony Centrysta, sleuthhound, Słony Krokiet
Przyczajony Tygrys - 7 - Doda, Laura Pergolizzi, luci, Maximus, Papież, Stary Niedźwiedź, Tytus Bańka, Tytus Bańka - 5 - Dawid Ozdoba, Grubol, Oświecony Centrysta, Przyczajony Tygrys, Thane Oświecony Centrysta - 4 - ANDRZEJ LEPPER, Harrier Du Bois, Melania Trump, Słony Krokiet Papież - 1 -sleuthhound
Olinek Okrąglinek - 5 - Laura Pergolizzi, Oświecony Centrysta, Przyczajony Tygrys, Stary Niedźwiedź, Tytus Bańka Oświecony Centrysta - 3 - ANDRZEJ LEPPER, Maximus, Olinek Okrąglinek Przyczajony Tygrys - 2 - Doda, Papież Doda - 2 - Dawid Ozdoba, Melania Trump Papież - 2 - Grubol, Thane Słony Krokiet 2 - luci, sleuthhound Stary Niedźwiedź - 1 - Harrier Du Bois
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 17:03:59 GMT 1
Nie wiem czy nie widać tego najbardziej przy głosowaniu na Olinku. Zakładając, że mafia rozrzucała głosy we wcześniejszych linczach, możemy wskazać coś takiego: Centrysta/Tytus + Maximus + Doda + Ozdoba + Grubol
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 17:11:53 GMT 1
Staram się rozważyć wszystkie warianty, więc sobie przyjmę na chwilę, że Grubol niewinny - Harrier winny i wychodzi coś takiego.
Papież - 7 - Dawid Ozdoba, Doda, Grubol, Maximus, Oświecony Centrysta, Stary Niedźwiedź, Tytus Bańka Grubol - 5 - ANDRZEJ LEPPER, Harrier Du Bois, luci, Papież, Słony Krokiet
sleuthhound - 9 - Dawid Ozdoba, Doda, Grubol, luci, Maximus, Melania Trump, Papież, Stary Niedźwiedź, Tytus Bańka Stary Niedźwiedź - 5 - ANDRZEJ LEPPER, Harrier Du Bois, Oświecony Centrysta, sleuthhound, Słony Krokiet
Przyczajony Tygrys - 7 - Doda, Laura Pergolizzi, luci, Maximus, Papież, Stary Niedźwiedź, Tytus Bańka, Tytus Bańka - 5 - Dawid Ozdoba, Grubol, Oświecony Centrysta, Przyczajony Tygrys, Thane Oświecony Centrysta - 4 - ANDRZEJ LEPPER, Harrier Du Bois, Melania Trump, Słony Krokiet Papież - 1 -sleuthhound
|
|