|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 10:28:58 GMT 1
THANE KRIOS ALE JA NAPISAŁEM JUŻ WCZORAJ O 9:17PM mafiacorner.boards.net/post/74597/threadTO JA ZASUGEROWAŁEM NURT NIE PODŁĄCZAŁEM SIĘ POD NIKOGO BO MYŚLE SAMODZIELNIE I W INTERESIE POLSKI I ZOSTAŁEŚ W TYM MOMENCIE PRZYŁAPANY NA KŁAMSTWIE Z RESZTY RZECZY NIE BĘDĘ SIĘ TŁUMACZYŁ BEZ KONSULTACJI Z MOIM PRAWNIKIEM Panie Andrzeju dlaczego Pan tutaj odwraca kota ogonem i zarzuca Pan pozostałym podpinkę pod ataki w Kriosa? Wygląda to na przerzucanie odpowiedzialności na innych graczy.
Twój atak w Kriosa nie będący kreacją wygląda dziwnie i potencjalnie Pan próbuje wykorzystać, że chwilowo Krios musiał przejść do defensywy po atakach ze strony innych graczy.
A S***********E Papież jak na razie wykazuje nadmierną agresję, co nie przystoi wysłannikowi Bożemu. No i jaki ma powód do aż takiego wzburzenia tak wcześnie w grze? Jeszcze żeby go ktoś na świecznik wrzucał. Ma w miarę komfortową pozycję a widzę, jak mu żyłka pulsuje. No i to przypieprzanie się do nieistotnych szczegółów, jak to TWTBAW. Można spytać, dostać odpowiedź. Ojcze święty, skąd te nerwy w tak błahej sprawie? Przypomina mi się trochę sytuacja z poprzedniej edycji i wzburzenie pewnego gagatka na OMGUSa. CZASEM NAWET CI KTÓRZY MAJĄ WYJĄTKOWE POZYCJE MOGĄ SIĘ WKURZYĆ PRAWDA? WYOBRAŹCIE SOBIE ŻE JESTEŚCIE ROLNIKAMI PRACUJECIE NA ROLI PODCZAS UPALNEGO DNIA I NAGLE POJAWIA SIĘ ULEWA KTÓRA NISZCZY WASZE PLONY. ROZUMIECIE TO UCZUCIE FRUSTRACJI? TERAZ JEŻELI PAPIEŻ REAGUJE TAK EMOCJONALNIE TO MOŻE TO OZNACZAĆ ŻE MAFIA DOTKNĘŁA CZEGOŚ CO JEST DLA NIEGO NAPRAWDĘ WAŻNE. PODOBNIE JAK ROLNICY KTÓRZY TRACĄ SWOJE PLONY MOŻE CZUJE ŻE COŚ WAŻNEGO JEST ZAGROŻONE NP JEGO POZYCJA W MIEŚCIE. MAFIA MUSI BYĆ OPANOWANA I CHŁODNA A WYTYKANIE KOMUŚ ZDENERWOWANIA JAKO OZNAKA MAFIJNOŚCI? NO JA TEGO NIE KUPUJE TO DLA MNIE ZBYT PROSTE I BANALNE. CZYM RÓŻNI SIĘ ZŁOŚĆ MAFIJNA I ZŁOŚĆ MIASTOWA?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 10:29:16 GMT 1
CZAS REAKCJI (Trywialny: Sukces): Lepper zrobił ponad 1/4 limitu postów i póki co wszystkie jego ataki może wytłumaczyć kreacją. وإلقاء ٱتهام بأن ٱستخدام 20٪ من المشاركات للحملة الانتخابية المبكرة هو استهزاء بالديمقراطية، والسيد فرانسوزيك هارير دو بوا يتحمل المسؤولية عن ذلك. إن شاء الله. 20% TO MY ZROBIMY ALE NA WYBORACH I TO MINIMUM Panie, ale odnosisz się Pan nie do tej części wypowiedzi, w której było jej sedno.
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 10:29:36 GMT 1
To może podejdźmy do tego od innej strony. Oprócz trójkąta, który wymieniłeś w interakcje z Tygrysem dość mocno był zaangażowany też Maximus. I teraz pytanie: czy uważasz, że w może tu nie być mafii? Czy jest możliwe, że jednocześnie niewinny jest Tygrys i do niewinnego przyjebało się 2 niewinnych, a 1 niewinny go niby bronił, ale jednak zaczepiał (i cały czas zaprzecza, że zaczepiał)? Nie wiem, póki co siedzę na płocie i se patrzę co się dzieje i być może będę musiał w godzinach wczesnego popołudnia podjąć decyzję czy dorzucić tam do pieca, czy nie, póki co ten trójkąt/kwadrat niech się rozgrywa bez mojego udziału, bo i tak za bardzo dominuje obecny tok narracji w mieście. I w sumie to ostatnie wtrącenie najbardziej oddaje moją pierwotną obserwację: jakoś tak pusto mi w tym mieście, coś se piszemy, ale ten beef w trójkącie/kwadracie jest w zasadzie jedynym tematem, w którym się wykształciły jakieś interesujące interakcje. I jak to kurwa świadczy o pozostałych ja się pytam. Masz opinię o tych pozostałych, czy raczej nie bardzo? Koń też chciałby o nich porozmawiać.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 10:30:24 GMT 1
To może podejdźmy do tego od innej strony. Oprócz trójkąta, który wymieniłeś w interakcje z Tygrysem dość mocno był zaangażowany też Maximus. I teraz pytanie: czy uważasz, że w może tu nie być mafii? Czy jest możliwe, że jednocześnie niewinny jest Tygrys i do niewinnego przyjebało się 2 niewinnych, a 1 niewinny go niby bronił, ale jednak zaczepiał (i cały czas zaprzecza, że zaczepiał)? Nie wiem, póki co siedzę na płocie i se patrzę co się dzieje i być może będę musiał w godzinach wczesnego popołudnia podjąć decyzję czy dorzucić tam do pieca, czy nie, póki co ten trójkąt/kwadrat niech się rozgrywa bez mojego udziału, bo i tak za bardzo dominuje obecny tok narracji w mieście. I w sumie to ostatnie wtrącenie najbardziej oddaje moją pierwotną obserwację: jakoś tak pusto mi w tym mieście, coś se piszemy, ale ten beef w trójkącie/kwadracie jest w zasadzie jedynym tematem, w którym się wykształciły jakieś interesujące interakcje. I jak to kurwa świadczy o pozostałych ja się pytam. No właśnie ja się czułem też jakoś tak samotnie trochę jak Koń sobie poszedł. Zwłaszcza, że Ozdoba z sensownym postem przyszedł jak ja poszedłem spać. No i Jelcyn się wtedy uaktywnił. Generalnie mam wrażenie podobne do tego, które Red rzucił na cmentarzu edycję temu, że edycja jest stypiarska. A to oznaczać może, że wylosowała się mocna mafia i potencjalni przywódcy przewodzić nie będą chcieli. Albo będą wiedli na manowce. Natomiast próba wejścia dwoma głosami w Thane'a przed południem wydaje mi się niezgodna ze sztuką. Mnie też, typ mnie wkurwia, nie wszystko mi w nim gra, ale szczerze mówiąc to prędzej (choć też chyba nie do końca zgodnie ze sztuką) bym jebnął Tygrysa a nie Thane. Papież jak na razie wykazuje nadmierną agresję, co nie przystoi wysłannikowi Bożemu. No i jaki ma powód do aż takiego wzburzenia tak wcześnie w grze? Jeszcze żeby go ktoś na świecznik wrzucał. Ma w miarę komfortową pozycję a widzę, jak mu żyłka pulsuje. No i to przypieprzanie się do nieistotnych szczegółów, jak to TWTBAW. Można spytać, dostać odpowiedź. Ojcze święty, skąd te nerwy w tak błahej sprawie? Przypomina mi się trochę sytuacja z poprzedniej edycji i wzburzenie pewnego gagatka na OMGUSa. Ty no, bez jaj. Ja się nie czepiałem jakoś mocno tego skrótu. O niejasną komunikację dowalił się Thane. Ja tylko przyznałem mu rację, akurat i tak cytowałem posta Tygrysa z tym fragmentem, gdzie udawał, że nie wie, o co chodzi, bo chciałem się odnieść do drugiego akapitu. Nie widziałeś tego czy nie chciałeś widzieć?
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 10:30:41 GMT 1
Papież jak na razie wykazuje nadmierną agresję, co nie przystoi wysłannikowi Bożemu. No i jaki ma powód do aż takiego wzburzenia tak wcześnie w grze? Jeszcze żeby go ktoś na świecznik wrzucał. Ma w miarę komfortową pozycję a widzę, jak mu żyłka pulsuje. No i to przypieprzanie się do nieistotnych szczegółów, jak to TWTBAW. Można spytać, dostać odpowiedź. Ojcze święty, skąd te nerwy w tak błahej sprawie? Przypomina mi się trochę sytuacja z poprzedniej edycji i wzburzenie pewnego gagatka na OMGUSa. a to co napisałeś to nie są czasem objawy miastowości? wygląda jakbyś post pod tezę walnął. Ale że co jest objawem miastowości? Nadmierna agresja? Z emocjonalnością ci się pomyliło chyba. Po drugiej stronie barykady ciężej to zbalansować i odegrać tak, żeby wyglądało wiarygodnie. Ale jakim cudem wyciągnąłeś jako argument za miastowością coś, do czego dosłownie dałem analogię do mafiozy, to już nie jestem w stanie zrozumieć.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 10:31:17 GMT 1
Lepper ja jak jestem atakowany, to odpowiadam, o czym przekonał się każdy, kto mnie dotychczas atakował. Na twoją zarzutkę o organizacji terrorystycznej nawet nie odpowiedziałem, bo nie uznałem jej za atak. To było jakieś rzucenie hasełkiem bez podparcia czymkolwiek. Mafiozo może coś takiego zrobić łatwo i nie musi się nawet potem z tego tłumaczyć, a zawsze ma podpórkę, że on to w sumie atakował, tak jak ty teraz z tej podpórki korzystasz.
Więc stwierdzenie z twojej strony, że ty byłeś pierwszym, który mnie atakował lub, że w ogóle zapoczątkowałeś ofensywę przeciwko mnie, jest śmieszne.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 10:32:07 GMT 1
Nie wiem, póki co siedzę na płocie i se patrzę co się dzieje i być może będę musiał w godzinach wczesnego popołudnia podjąć decyzję czy dorzucić tam do pieca, czy nie, póki co ten trójkąt/kwadrat niech się rozgrywa bez mojego udziału, bo i tak za bardzo dominuje obecny tok narracji w mieście. I w sumie to ostatnie wtrącenie najbardziej oddaje moją pierwotną obserwację: jakoś tak pusto mi w tym mieście, coś se piszemy, ale ten beef w trójkącie/kwadracie jest w zasadzie jedynym tematem, w którym się wykształciły jakieś interesujące interakcje. I jak to kurwa świadczy o pozostałych ja się pytam. No właśnie ja się czułem też jakoś tak samotnie trochę jak Koń sobie poszedł. Zwłaszcza, że Ozdoba z sensownym postem przyszedł jak ja poszedłem spać. No i Jelcyn się wtedy uaktywnił. Generalnie mam wrażenie podobne do tego, które Red rzucił na cmentarzu edycję temu, że edycja jest stypiarska. A to oznaczać może, że wylosowała się mocna mafia i potencjalni przywódcy przewodzić nie będą chcieli. Albo będą wiedli na manowce. Natomiast próba wejścia dwoma głosami w Thane'a przed południem wydaje mi się niezgodna ze sztuką. Mnie też, typ mnie wkurwia, nie wszystko mi w nim gra, ale szczerze mówiąc to prędzej (choć też chyba nie do końca zgodnie ze sztuką) bym jebnął Tygrysa a nie Thane. Papież jak na razie wykazuje nadmierną agresję, co nie przystoi wysłannikowi Bożemu. No i jaki ma powód do aż takiego wzburzenia tak wcześnie w grze? Jeszcze żeby go ktoś na świecznik wrzucał. Ma w miarę komfortową pozycję a widzę, jak mu żyłka pulsuje. No i to przypieprzanie się do nieistotnych szczegółów, jak to TWTBAW. Można spytać, dostać odpowiedź. Ojcze święty, skąd te nerwy w tak błahej sprawie? Przypomina mi się trochę sytuacja z poprzedniej edycji i wzburzenie pewnego gagatka na OMGUSa. Ty no, bez jaj. Ja się nie czepiałem jakoś mocno tego skrótu. O niejasną komunikację dowalił się Thane. Ja tylko przyznałem mu rację, akurat i tak cytowałem posta Tygrysa z tym fragmentem, gdzie udawał, że nie wie, o co chodzi, bo chciałem się odnieść do drugiego akapitu. Nie widziałeś tego czy nie chciałeś widzieć? Ojcze Święty, ja za papieżem bym w ogień skoczył przecież. Musiałem nie widzieć.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 10:32:47 GMT 1
Koń obecnie głosuje nadal na Tygrysa i nie zmienił zdania na jego temat; może i jest miastowym, ale koń aktualnie tego nie widzi.
Koń chciałby uzyskać opinię, czy nie potrafi zauważyć jego miastowości, czy Tygrys jest po prostu w mafii i nie ma sensu od niego się odwracać.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 10:33:05 GMT 1
a to co napisałeś to nie są czasem objawy miastowości? wygląda jakbyś post pod tezę walnął. Ale że co jest objawem miastowości? Nadmierna agresja? Z emocjonalnością ci się pomyliło chyba. Po drugiej stronie barykady ciężej to zbalansować i odegrać tak, żeby wyglądało wiarygodnie. Ale jakim cudem wyciągnąłeś jako argument za miastowością coś, do czego dosłownie dałem analogię do mafiozy, to już nie jestem w stanie zrozumieć. Gdzie Ty kurwa widzisz analogię w moim zachowaniu do zachowania jakiegoś mafiozy. I gdzie widzisz u mnie agresję, zwłaszcza nadmierną? Edit: Koń obecnie głosuje nadal na Tygrysa i nie zmienił zdania na jego temat; może i jest miastowym, ale koń aktualnie tego nie widzi. Koń chciałby uzyskać opinię, czy nie potrafi zauważyć jego miastowości, czy Tygrys jest po prostu w mafii i nie ma sensu od niego się odwracać. Też mam nadal głos na Tygrysie (kłamałem, że zmieniam na Thane, bo chciałem go wkurwić) i nie zamierzam zmienić, bo chuj nie zapłacił dziesięciny. A tak serio, to zastanawiam się, co zrobić z tym Tygrysem. Dla mnie dalej jest mafijny. Nie podoba mi się choćby to kolejkowanie, że jak Thane winny, to by wrócił do Konia. Jestem bardzo ciekaw argumentów Thane za niewinnością Tygrysa.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 10:34:58 GMT 1
Panie Andrzeju dlaczego Pan tutaj odwraca kota ogonem i zarzuca Pan pozostałym podpinkę pod ataki w Kriosa? Wygląda to na przerzucanie odpowiedzialności na innych graczy.
Twój atak w Kriosa nie będący kreacją wygląda dziwnie i potencjalnie Pan próbuje wykorzystać, że chwilowo Krios musiał przejść do defensywy po atakach ze strony innych graczy.
A S***********E Papież jak na razie wykazuje nadmierną agresję, co nie przystoi wysłannikowi Bożemu. No i jaki ma powód do aż takiego wzburzenia tak wcześnie w grze? Jeszcze żeby go ktoś na świecznik wrzucał. Ma w miarę komfortową pozycję a widzę, jak mu żyłka pulsuje. No i to przypieprzanie się do nieistotnych szczegółów, jak to TWTBAW. Można spytać, dostać odpowiedź. Ojcze święty, skąd te nerwy w tak błahej sprawie? Przypomina mi się trochę sytuacja z poprzedniej edycji i wzburzenie pewnego gagatka na OMGUSa. CZASEM NAWET CI KTÓRZY MAJĄ WYJĄTKOWE POZYCJE MOGĄ SIĘ WKURZYĆ PRAWDA? WYOBRAŹCIE SOBIE ŻE JESTEŚCIE ROLNIKAMI PRACUJECIE NA ROLI PODCZAS UPALNEGO DNIA I NAGLE POJAWIA SIĘ ULEWA KTÓRA NISZCZY WASZE PLONY. ROZUMIECIE TO UCZUCIE FRUSTRACJI? TERAZ JEŻELI PAPIEŻ REAGUJE TAK EMOCJONALNIE TO MOŻE TO OZNACZAĆ ŻE MAFIA DOTKNĘŁA CZEGOŚ CO JEST DLA NIEGO NAPRAWDĘ WAŻNE. PODOBNIE JAK ROLNICY KTÓRZY TRACĄ SWOJE PLONY MOŻE CZUJE ŻE COŚ WAŻNEGO JEST ZAGROŻONE NP JEGO POZYCJA W MIEŚCIE. MAFIA MUSI BYĆ OPANOWANA I CHŁODNA A WYTYKANIE KOMUŚ ZDENERWOWANIA JAKO OZNAKA MAFIJNOŚCI? NO JA TEGO NIE KUPUJE TO DLA MNIE ZBYT PROSTE I BANALNE. CZYM RÓŻNI SIĘ ZŁOŚĆ MAFIJNA I ZŁOŚĆ MIASTOWA? Złość mafijna jest wyrachowana albo karykaturalna, zależy od kontekstu. Dla mnie reakcje papieża były nieco na wyrost, tyle powiedziałem. Poza tym ostatnio typowe wkurwienie ostatnio połączone z dociskaniem ludzi kojarzy mi się właśnie z mafiozami, miastowi raczej wchodzą w tryb wkurw jak są sfrustrowani tym co się dzieje, czy to w mieście, czy wokół nich. Moim zdaniem nie było tam powodów do frustracji. Ale to w końcu Papież jest nieomylny.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 10:35:14 GMT 1
ZATRZYMAJMY SIĘ NA CHWILE I ZAŚPIEWAJMY RAZEM
♪♫Już mówili że to będzie w końcu raj Mlekiem miodem będzie płynąć kraj Bo czerwone wybielało europejskie nadciągało Ale skutków nie przewidział chyba nikt Nagle w kraju za dużo ludzkich rąk A w rolnictwie na alarm dzwon Tylko jeden nam pomaga kiedy kłody rzuca władza I nie milknie nie milknie jego głos
Ten kraj jest nasz i wasz Nie damy bić się w twarz Będziemy walczyć jak lwy I nie przeszkodzi nikt♪♫
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 10:35:35 GMT 1
To w ramach ambitnej hipotezy, z bardziej przyziemnych rozważań Pablo Picasso z podejrzaną prezencją w rozgrywce dotychczas: 1. Pierwszy post - zagaduje Tygrysa. 2. Drugi post - plusuje Tygrysa (zapaliło mi lampkę, że po pytaniu od razu wycofanie, "uniewinniam cię na ten dzień" i koniec interakcji z jego strony). 3. Trzeci post - wyskoczenie z postem na Thane Kroisa, że bardzo słabo i zapadnięcie się pod ziemie. Koń chciałby również porozmawiać o tym poście, bo jemu też niezbyt się podoba dotychczasowy wkład Pablo.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 10:36:18 GMT 1
Nie wiem, póki co siedzę na płocie i se patrzę co się dzieje i być może będę musiał w godzinach wczesnego popołudnia podjąć decyzję czy dorzucić tam do pieca, czy nie, póki co ten trójkąt/kwadrat niech się rozgrywa bez mojego udziału, bo i tak za bardzo dominuje obecny tok narracji w mieście. I w sumie to ostatnie wtrącenie najbardziej oddaje moją pierwotną obserwację: jakoś tak pusto mi w tym mieście, coś se piszemy, ale ten beef w trójkącie/kwadracie jest w zasadzie jedynym tematem, w którym się wykształciły jakieś interesujące interakcje. I jak to kurwa świadczy o pozostałych ja się pytam. Masz opinię o tych pozostałych, czy raczej nie bardzo? Koń też chciałby o nich porozmawiać. Mam i nie mam. Brak działania/zawiązania się dostatecznej liczby takich interakcji to też jakaś informacja i mnie się to nie podoba, ale palcem jeszcze nikogo nie wskazuję. Zwyczajową normę graczy kreujących się mamy przekroczona o jakieś 250%, może to przez to.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 10:36:21 GMT 1
Ale że co jest objawem miastowości? Nadmierna agresja? Z emocjonalnością ci się pomyliło chyba. Po drugiej stronie barykady ciężej to zbalansować i odegrać tak, żeby wyglądało wiarygodnie. Ale jakim cudem wyciągnąłeś jako argument za miastowością coś, do czego dosłownie dałem analogię do mafiozy, to już nie jestem w stanie zrozumieć. Gdzie Ty kurwa widzisz analogię w moim zachowaniu do zachowania jakiegoś mafiozy. I gdzie widzisz u mnie agresję, zwłaszcza nadmierną? No, na przykład tutaj xD Opisuję swoje wrażenia z twojej gry, a naskakujesz na mnie jakbym co najmniej cię wpierdalał dzisiaj na świecznik do linczu.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 10:37:31 GMT 1
To może podejdźmy do tego od innej strony. Oprócz trójkąta, który wymieniłeś w interakcje z Tygrysem dość mocno był zaangażowany też Maximus. I teraz pytanie: czy uważasz, że w może tu nie być mafii? Czy jest możliwe, że jednocześnie niewinny jest Tygrys i do niewinnego przyjebało się 2 niewinnych, a 1 niewinny go niby bronił, ale jednak zaczepiał (i cały czas zaprzecza, że zaczepiał)? Nie wiem, póki co siedzę na płocie i se patrzę co się dzieje i być może będę musiał w godzinach wczesnego popołudnia podjąć decyzję czy dorzucić tam do pieca, czy nie, póki co ten trójkąt/kwadrat niech się rozgrywa bez mojego udziału, bo i tak za bardzo dominuje obecny tok narracji w mieście. I w sumie to ostatnie wtrącenie najbardziej oddaje moją pierwotną obserwację: jakoś tak pusto mi w tym mieście, coś se piszemy, ale ten beef w trójkącie/kwadracie jest w zasadzie jedynym tematem, w którym się wykształciły jakieś interesujące interakcje. I jak to kurwa świadczy o pozostałych ja się pytam. Dorzuć coś do pieca spoza grona Tygrys-Krioos-Papież . Zrób to dla mnie ^^ Sama bym odłożyła rozwiązanie kwestii tego trójkąta nawet jeśli tam będzie się kryć mafioza.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 10:37:58 GMT 1
Nie wiem, póki co siedzę na płocie i se patrzę co się dzieje i być może będę musiał w godzinach wczesnego popołudnia podjąć decyzję czy dorzucić tam do pieca, czy nie, póki co ten trójkąt/kwadrat niech się rozgrywa bez mojego udziału, bo i tak za bardzo dominuje obecny tok narracji w mieście. I w sumie to ostatnie wtrącenie najbardziej oddaje moją pierwotną obserwację: jakoś tak pusto mi w tym mieście, coś se piszemy, ale ten beef w trójkącie/kwadracie jest w zasadzie jedynym tematem, w którym się wykształciły jakieś interesujące interakcje. I jak to kurwa świadczy o pozostałych ja się pytam. Dorzuć coś do pieca spoza grona Tygrys-Krioos-Papież . Zrób to dla mnie ^^ Sama bym odłożyła rozwiązanie kwestii tego trójkąta nawet jeśli tam będzie się kryć mafioza. Możesz wyjaśnić, dlaczego?
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 10:38:14 GMT 1
To w ramach ambitnej hipotezy, z bardziej przyziemnych rozważań Pablo Picasso z podejrzaną prezencją w rozgrywce dotychczas: 1. Pierwszy post - zagaduje Tygrysa. 2. Drugi post - plusuje Tygrysa (zapaliło mi lampkę, że po pytaniu od razu wycofanie, "uniewinniam cię na ten dzień" i koniec interakcji z jego strony). 3. Trzeci post - wyskoczenie z postem na Thane Kroisa, że bardzo słabo i zapadnięcie się pod ziemie. Koń chciałby również porozmawiać o tym poście, bo jemu też niezbyt się podoba dotychczasowy wkład Pablo. A co powiesz na tezę, że Picasso w mafii z Tygrysem i chcieli wykreować podejrzanego w Thane, żeby odciągnąć od Tygrysa? Gdzie Ty kurwa widzisz analogię w moim zachowaniu do zachowania jakiegoś mafiozy. I gdzie widzisz u mnie agresję, zwłaszcza nadmierną? No, na przykład tutaj xD Opisuję swoje wrażenia z twojej gry, a naskakujesz na mnie jakbym co najmniej cię wpierdalał dzisiaj na świecznik do linczu. Przecież tu nie ma grama agresji. Ty chyba nie widziałeś mnie agresywnego.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 10:38:39 GMT 1
Koń obecnie głosuje nadal na Tygrysa i nie zmienił zdania na jego temat; może i jest miastowym, ale koń aktualnie tego nie widzi. Koń chciałby uzyskać opinię, czy nie potrafi zauważyć jego miastowości, czy Tygrys jest po prostu w mafii i nie ma sensu od niego się odwracać. Tego gracza można rozpoznać, że jest w mafii po tym, że gdyby był w mafii, to wyglądałby inteligentniej (roztropniej) niż wygląda obecnie. Takiego połączenia zacietrzewienia z byciem clueless, jakie on gra w tej edycji raczej nie byłby w stanie wykonać w mafii. Powtarzam. Jako mafiozo wyglądałby roztropniej, niż wygląda. Sam spróbuj przeczytać jego posty pod kątem tego klucza.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 10:39:31 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 10:39:31 GMT 1
a to co napisałeś to nie są czasem objawy miastowości? wygląda jakbyś post pod tezę walnął. Ale że co jest objawem miastowości? Nadmierna agresja? Z emocjonalnością ci się pomyliło chyba. Po drugiej stronie barykady ciężej to zbalansować i odegrać tak, żeby wyglądało wiarygodnie. Ale jakim cudem wyciągnąłeś jako argument za miastowością coś, do czego dosłownie dałem analogię do mafiozy, to już nie jestem w stanie zrozumieć. napisałeś że ma w miarę komfortową pozycję, a: a) nadmierna agresja b) żylka pulsuje c) przypieprza się do szczegółów (pomijam epitet 'nieistotnych', bo to subiektywne) po co miałby to robić jako mafia? może w obronie kolegi na świeczniku, ale do linczu jeszcze daleko więc o ile całokształtowo też zwróciłem uwagę na przemianę papieża to po przemyśleniu uważam że jest całkiem miastowa - za to łatwa do tego żeby go zaatakować na tej podstawie
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 10:40:18 GMT 1
a to co napisałeś to nie są czasem objawy miastowości? wygląda jakbyś post pod tezę walnął. Ale że co jest objawem miastowości? Nadmierna agresja? Z emocjonalnością ci się pomyliło chyba. Po drugiej stronie barykady ciężej to zbalansować i odegrać tak, żeby wyglądało wiarygodnie. Ale jakim cudem wyciągnąłeś jako argument za miastowością coś, do czego dosłownie dałem analogię do mafiozy, to już nie jestem w stanie zrozumieć. Coś mi się kojarzy, że w jednej z ostatnich rozgrywek pewien mafioza już wykorzystywał "emocjonalność" czy "nadmierną agresję", bo to w zasadzie semantyka, do zrobienia sobie pozycji jako tego miastowego co przecież by w te konflikty tak głęboko nie wchodził. Gra mafiozów ewoluuje szybciej niż gra miastowych i nie wiem czy estymatory sprzed 2-3-4 edycji nadal będą tak samo celne.
|
|