|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:41:49 GMT 1
MIASTO ZGODNIE Z WOLĄ GRUBOLA GŁOSUJEMY NA TYTUSA
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:41:57 GMT 1
Jezus Maria, musiałeś przychodzić Koniu? Musiałem, w końcu meczówka. Mój głos jest na Tytusie. Jeśli miastowy, cóż... miałem go za drugiego, więc jeśli Doda jest w mafii, to miałem lepszy pomysł
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 19:41:59 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 19:41:59 GMT 1
Niedźwiedź teraz chce iść we mnie, dlaczego miałbym iść teraz za nim? Mam sam na siebie głosować? Wcześniej zaprezentowałem swoją wizję gry, bo Niedźwiedzia nie było w temacie. Planowałem później spojrzeć na jego wizję i zweryfikować, czy jest dla mnie do przyjęcia. Z oczywistych względów nie jest. Twierdziłem, że Grubol niewinny, bo mimo zieloności Papieża prezentował się bardzo miastowo. No i był miastowym. Głos na Tytusa był głosem sumienia. Nie chciałem głosować na Grubola. Zbłaźniłbym się wtedy, gdyby był czerwony, ale wiedziałem, że i tak spadnie, a nie chciałem głosować niezgodnie ze swoim sumieniem. Mówię o sytuacji przy linczu na Grubolu, nie teraz - teraz to rozumiem.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:42:31 GMT 1
OJ SPADNĄ NOTOWANIA OZDOBY JUTRO...
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:43:24 GMT 1
KOŃ ZAMIERZASZ Z NAMI CZĘŚCIEJ POGRYWAĆ?
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:45:04 GMT 1
JA PIERDOLE MAXIMUS CZEMU MASZ NAGLE ODCZYTY JAK JA? Naprawdę? W zasadzie nie zdałem sobie sprawy. Czy to dlatego, że rozważyłem ozdobę? Mówiąc szczerze, to dlatego chcę zacząć od tych "słabszych" linczy. To drugi element mojej strategii na tą meczówkę, o którym nie chciałem mówić głośno. Mafia będzie zmuszona zabijać silniejszych graczy. Jeśli silniejsi gracze nie będą umierać... wiadomo. Zostawiając ich przy życiu dłużej daję im też więcej czasu na uniewinnienie się, jeśli mafia ich nie zabije. Ktoś taki jak Tytus i Doda nigdy nie zostanie zabity przez mafię; wolałbym mieć więcej czasu na pozostałych graczy. Jeśli Tytus/Doda to miastowi, to i tak pewnie przegramy, tylko później, bo nikt nie jest w stanie ich na 100% uniewinnić.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:46:06 GMT 1
Niedźwiedź teraz chce iść we mnie, dlaczego miałbym iść teraz za nim? Mam sam na siebie głosować? Wcześniej zaprezentowałem swoją wizję gry, bo Niedźwiedzia nie było w temacie. Planowałem później spojrzeć na jego wizję i zweryfikować, czy jest dla mnie do przyjęcia. Z oczywistych względów nie jest. Twierdziłem, że Grubol niewinny, bo mimo zieloności Papieża prezentował się bardzo miastowo. No i był miastowym. Głos na Tytusa był głosem sumienia. Nie chciałem głosować na Grubola. Zbłaźniłbym się wtedy, gdyby był czerwony, ale wiedziałem, że i tak spadnie, a nie chciałem głosować niezgodnie ze swoim sumieniem. Mówię o sytuacji przy linczu na Grubolu, nie teraz - teraz to rozumiem. W zasadzie nie pamiętam, co ja wtedy zrobiłem apropo Niedźwiedzia.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:47:01 GMT 1
Mówię o sytuacji przy linczu na Grubolu, nie teraz - teraz to rozumiem. W zasadzie nie pamiętam, co ja wtedy zrobiłem apropo Niedźwiedzia. MAXIMUS MOŻE NIEWINNY JEDNAK JAK TAKIE RZECZY PISZE
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:47:30 GMT 1
Pamiętacie, jak mogliśmy przejechać się po Tytusie wielokrotnie, ale stała się kłótnia Papież/Grubol i tego nie zrobiliśmy? Ja też pamiętam. Bylibyśmy teraz w lepszej pozycji, gdyby tej kłótni nie było, nawet gdyby Tytus okazał się miastowy.
Ale mniejsza z tym. Nieważne.
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 19:47:31 GMT 1
Obawiam się, że frajerska mafia by celowała właśnie w kogoś takiego jak Tytus i Doda, bo się bali, że mord na kimś mocniejszym bym wybronił. Doda padnie w następnym mordzie, true story
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:48:07 GMT 1
TROCHĘ MARTWI NIEOBECNOŚĆ KROKIETA DU BOISA CENTRYSTY I DODY
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 20, 2023 19:48:13 GMT 1
Mafia wiedziala ze w koncu mnie zlinczujecie, wiec nie bylo sensu tracic mordu
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:48:47 GMT 1
Obawiam się, że frajerska mafia by celowała właśnie w kogoś takiego jak Tytus i Doda, bo się bali, że mord na kimś mocniejszym bym wybronił. Doda padnie w następnym mordzie, true story Chyba tu czegoś nie rozumiem. Dlaczego nie mieliby po prostu uderzyć w ciebie?
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:49:11 GMT 1
TROCHĘ MARTWI NIEOBECNOŚĆ KROKIETA DU BOISA CENTRYSTY I DODY Wow, 3 osoby na mojej liście.
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 19:49:32 GMT 1
Mówię o sytuacji przy linczu na Grubolu, nie teraz - teraz to rozumiem. W zasadzie nie pamiętam, co ja wtedy zrobiłem apropo Niedźwiedzia. Jutro wrócę do tych postów i w jakim kontekście były pisane i wszystko się z pewnością wyjaśni A potem znowu nie będzie kogo linczować, ale to tam już trudno
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:49:56 GMT 1
Mafia wiedziala ze w koncu mnie zlinczujecie, wiec nie bylo sensu tracic mordu W zasadzie większość nawet nie próbowałeś grać. Wiedz, że jeśli jesteś miastowym, wolałem iść w Dodę i w sumie nadal wolę. Jeśli jest to możliwe, to 100% tam pójdę.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:50:40 GMT 1
STARY NIEDŹWIEDŹ A NASTĘPNYM RAZEM NIE WYZYWAJ MNIE OD DEBILI NA POCZĄTKU GIERKI JAK Z PRESSINGIEM WJEŻDŻAM TO OD RAZU BĘDZIE LEPSZA WSPÓŁPRACA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 19:51:47 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 20, 2023 19:51:47 GMT 1
TROCHĘ MARTWI NIEOBECNOŚĆ KROKIETA DU BOISA CENTRYSTY I DODY Jestem obecny
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:51:53 GMT 1
...W zasadzie dlaczego Niedźwiedź zwyzywał cię i wyszedł, skoro jest księdzem?
Nie było counterclaima, a żaden testament nie zawierał claimu księdza, więc Niedźwiedź na 99.9% jest księdzem. Nie rozumiem tylko tej zagrywki. Na 100% mógł z tego powodu wtedy umrzeć.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 19:52:17 GMT 1
Maximus, a Twój odczyt na Krokieta się zmienił, czy nadal myślisz, że on jest raczej niewinny? Czytałeś co pisałem nie tylko w Twoim kontekście?
|
|