|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 10:54:18 GMT 1
Panie Harrierku, a jaki ma cel to pytanie? Sprawdzam reakcję Melanii i pozostałych graczy, nie interesuj się Pan. Mityczne sprawdzanie reakcji, kurka rurka. To dobrze, bo już myślałem, że Pan chcesz kogoś z kreacji wysprzęglić, a przy okazji jeszcze się zakumplować, sprzedając zawoalowany komplement. Ale jak tylko sprawdzanie reakcji to git. I jakie wnioski po sprawdzeniu?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 10:55:10 GMT 1
melania tak bardzo chce tej kolacji z krokietem, że zaczęła po nim powtarzać
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 10:55:20 GMT 1
Posty Leppera wydają się koniowi w dużej mierze kreacyjne i trudno w nich znaleźć jakieś opinie, na któremu wydaje się Lepperowi zależeć. Koń czeka, aż Lepper przedstawi swoje spojrzenie na grę bardziej czarno na białym, jak wcześniej zrobił to Olinek. Oni są po jednych pieniądzach, Panie Koń.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 10:55:54 GMT 1
Priwiet Nie wiem jak można nie widzieć na tym etapie niewinności Kriosa. Otóż można, możesz mi ją pokazać palcem. Ja również, Panie Borysie, byłbym zainteresowany tym palcem. Chętnie poznam Pański punkt widzenia. Dlaczego, według Pana, niewinność Kriosa jest tak łatwo dostrzegalna?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 10:56:28 GMT 1
Masz jakieś odczyty, którymi chciałabyś się podzielić? Koń najchętniej by posłuchał o odczytach spoza w/w tematu. Z dwie sytuacje miałam gdzie lampa mi się zapaliła. Stosunek Leppera do Krioosa jest dziwny próbujący wykorzystać chwilowe problemy Krioosa. Dodatkowo ukrywanie się za kreacją wygodne jest dla niego. Stosunek Luci do Tygrysa wczorajszy. W momencie kiedy jeszcze pisałam po angielsku nie spodobały mi się podchody Luciego w stosunku do Tygrysa. Wyglądał na jednego z potencjalnych przylepiaczy chcący sobie wyrobić pozycję niezależnie od koloru Tygrysa.
Posty Leppera wydają się koniowi w dużej mierze kreacyjne i trudno w nich znaleźć jakieś opinie, na któremu wydaje się Lepperowi zależeć. Koń czeka, aż Lepper przedstawi swoje spojrzenie na grę bardziej czarno na białym, jak wcześniej zrobił to Olinek. CZAS REAKCJI (Trywialny: Sukces): Lepper zrobił ponad 1/4 limitu postów i póki co wszystkie jego ataki może wytłumaczyć kreacją.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 10:56:37 GMT 1
melania tak bardzo chce tej kolacji z krokietem, że zaczęła po nim powtarzać Ty na pewno byś chciał być na kolacji ze mną tylko czujesz się zawstydzony.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 10:58:13 GMT 1
Możesz wyjaśnić, dlaczego? Przynajmniej nie dzisiaj. Masz wyspostowanego Tygrysa i lincz na nim dzisiaj to jak strzelanie w głowę do jeńców. Masz Krioosa który dość autentycznie wygląda w tym momencie i był do tego zirytowany papież, ktory też wygląda lepiej w tym momencie. Do tego mam wrażenie że ciągnięcie tego tematu za bardzo rozmywa rozgrywkę. Ja też uważam, że odjebywanie dziś Tygrysa, gdy nie może pisać przez pół dnia to nie jest dobre rozwiązanie. Dalej uważam, że jest w mafii i nie zgadzam się z Kriosem i jego argumentem metowym, ale jest jeszcze 4 mafiozów, więc nic nas nie kosztuje dać Tygrysowi dzień więcej. Za to jebnąłbym w któregoś z tych mniej aktywnych, za to śmierdzących pachołów. Taki Picasso by siadł pięknie, ale taka Laura czy Lucille też by mogły być. Albo jakiś sonnycrocket. No nie wierzę, że w tym planktonie nie ma żadnej mafii.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 10:59:53 GMT 1
To ja jeszcze dodam, że kol. Oświecony Centrysta też wydaje mi się jakiś taki niezainteresowany tym wszystkim. No niby pyta mnie po co te pytania do Melanii, cośtam ciągnie, ale jakoś nie potrafię się wczuć w sytuację miastowego, który jest tym żywo zainteresowany. Centrysta tłumacz się, pewnie zaczniesz od "nie jestem w mafii, ale".
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:01:54 GMT 1
To ja jeszcze dodam, że kol. Oświecony Centrysta też wydaje mi się jakiś taki niezainteresowany tym wszystkim. No niby pyta mnie po co te pytania do Melanii, cośtam ciągnie, ale jakoś nie potrafię się wczuć w sytuację miastowego, który jest tym żywo zainteresowany. Centrysta tłumacz się, pewnie zaczniesz od "nie jestem w mafii, ale". No nie jestem w mafii. Mam się tłumaczyć z Twojego wrażenia? Zadałem ci pytanie, które zbyłeś, a zamiast tego przypuściłeś kontratak. Nieładnie, minus dla Pana Harrierka.
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 11:02:40 GMT 1
Otóż można, możesz mi ją pokazać palcem. Ja również, Panie Borysie, byłbym zainteresowany tym palcem. Chętnie poznam Pański punkt widzenia. Dlaczego, według Pana, niewinność Kriosa jest tak łatwo dostrzegalna? Napisałem to w kolejnym poście przecież. Krios broni się merytorycznie, nie kurwi logiki, nie odwraca kota ogonem, co jakiś czas rzuca jakimś ciekawym TRAFNYM przemyśleniem. Jeśli w taki sposób broni się mafiozo, to serio będę bił brawo po edycji. Dla mnie to jest postawa miastowego.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 11:03:08 GMT 1
A czy w ostatniej edycji, w której był w mafii nie wyglądał właśnie podobnie? Moim zdaniem nie. Czy ktoś jest w stanie zacytować jeden post Leppera, z którego wyczuwa dobrą wolę? No a moim zdaniem tak. Ale może mówimy o różnych edycjach i różnych osobach. Ja mówię o snajperskiej, a Ty? A co do Leppera, to on moim zdaniem jest podobny w swojej grze do Centrysty. Czyli właśnie dużo postów o niczym, raczej płytkie wnioski i sporo złej woli. Co najmniej jedna mafia tam siedzi.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 11:03:17 GMT 1
To ja jeszcze dodam, że kol. Oświecony Centrysta też wydaje mi się jakiś taki niezainteresowany tym wszystkim. No niby pyta mnie po co te pytania do Melanii, cośtam ciągnie, ale jakoś nie potrafię się wczuć w sytuację miastowego, który jest tym żywo zainteresowany. Centrysta tłumacz się, pewnie zaczniesz od "nie jestem w mafii, ale". No nie jestem w mafii. Mam się tłumaczyć z Twojego wrażenia? Zadałem ci pytanie, które zbyłeś, a zamiast tego przypuściłeś kontratak. Nieładnie, minus dla Pana Harrierka. Można powiedzieć, że dorzuciłem coś do pieca spoza grona Tygrys-Krioos-Papież. Zrobiłem to dla Melanii ^^
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 11:04:49 GMT 1
Panie Borysie, dziękuję Panu bardzo za tę odpowiedź. Mam jeszcze prośbę, żeby przekleił Pan dwa trafne przemyślenia Pana Thane’a.
Ja z kolei, za chwilę, odsłonię jedną z kart.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:05:06 GMT 1
Moim zdaniem nie. Czy ktoś jest w stanie zacytować jeden post Leppera, z którego wyczuwa dobrą wolę? No a moim zdaniem tak. Ale może mówimy o różnych edycjach i różnych osobach. Ja mówię o snajperskiej, a Ty? A co do Leppera, to on moim zdaniem jest podobny w swojej grze do Centrysty. Czyli właśnie dużo postów o niczym, raczej płytkie wnioski i sporo złej woli. Co najmniej jedna mafia tam siedzi. I gdzie ta zła wola siedzi? W uniewinnianiu twoich potencjalnych kandydatów do mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 11:05:52 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 11:05:52 GMT 1
Ja również, Panie Borysie, byłbym zainteresowany tym palcem. Chętnie poznam Pański punkt widzenia. Dlaczego, według Pana, niewinność Kriosa jest tak łatwo dostrzegalna? Napisałem to w kolejnym poście przecież. Krios broni się merytorycznie, nie kurwi logiki, nie odwraca kota ogonem, co jakiś czas rzuca jakimś ciekawym TRAFNYM przemyśleniem. Jeśli w taki sposób broni się mafiozo, to serio będę bił brawo po edycji. Dla mnie to jest postawa miastowego. a nie masz wrazenia, że za szybko na takie gadanie?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 11:06:18 GMT 1
Napisałem to w kolejnym poście przecież. Krios broni się merytorycznie, nie kurwi logiki, nie odwraca kota ogonem, co jakiś czas rzuca jakimś ciekawym TRAFNYM przemyśleniem. Jeśli w taki sposób broni się mafiozo, to serio będę bił brawo po edycji. Dla mnie to jest postawa miastowego. a nie masz wrazenia, że za szybko na takie gadanie? Jaki farszyk?
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 11:07:41 GMT 1
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 11:07:43 GMT 1
Koniowi podobają się posty papieża i Harriera na tej stronie.
Może koń powinien skorzystać z książeczki Thane'a i przestać mówić o graczach, których posty się mu podobają, ale trudno jest mu się odzwyczaić od standardowego trybu gry.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 11:09:01 GMT 1
BRAWO BORYS JELCYN
PERSPEKTYWA LEPPERA ZMIENIA SIĘ
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 11:09:49 GMT 1
a nie masz wrazenia, że za szybko na takie gadanie? Jaki farszyk? pierczarki i serek, albo maczasz w barszczyku albo smarujesz keczupem
|
|