|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 11:10:41 GMT 1
nietrudno się zmienia perpektywe leppera
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 11:11:21 GMT 1
BRAWO BORYS JELCYN PERSPEKTYWA LEPPERA ZMIENIA SIĘ Jego posty się też zmieniają, koń widział w/w wiadomość przed edycją. Swoją drogą, jak już mowa o twojej perspektywie, to... w zasadzie jaka ona jest? Tak jak wcześniej napisał koń oraz kilka innych osób, trudno w twojej grze doszukać się opinii, w które naprawdę wierzysz i które są klarowne. Koń zgadza się ze stwierdzeniami, że twoja kreacja zasłania twoje stanowiska nt. innych graczy.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 11:12:18 GMT 1
NIE BĘDĘ O TYM TERAZ ROZMAWIAŁ
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 11:12:45 GMT 1
Szanowni Państwo,
Tajnym agentem FSB jest Pan Lucifer.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:13:04 GMT 1
NIE BĘDĘ O TYM TERAZ ROZMAWIAŁ A o czym będziesz?
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 11:13:30 GMT 1
pierczarki i serek, albo maczasz w barszczyku albo smarujesz keczupem Jaki keczup polecasz? No a moim zdaniem tak. Ale może mówimy o różnych edycjach i różnych osobach. Ja mówię o snajperskiej, a Ty? A co do Leppera, to on moim zdaniem jest podobny w swojej grze do Centrysty. Czyli właśnie dużo postów o niczym, raczej płytkie wnioski i sporo złej woli. Co najmniej jedna mafia tam siedzi. I gdzie ta zła wola siedzi? W uniewinnianiu twoich potencjalnych kandydatów do mafii? W zarzucaniu mi agresji tam, gdzie jej nie ma i jeszcze robienie z tego cechy mafijnej na podstawie zupełnie nieprawdziwego porównania do Gumpa.
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 11:13:33 GMT 1
Natomiast sposób obrony Centrysty jeśli nie jest mafijny, to na pewno śmierdzący. Oparty na technikach manipulacyjnych a nie pisaniu prawdy.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 11:14:46 GMT 1
Sprawdzam reakcję Melanii i pozostałych graczy, nie interesuj się Pan. Mityczne sprawdzanie reakcji, kurka rurka. To dobrze, bo już myślałem, że Pan chcesz kogoś z kreacji wysprzęglić, a przy okazji jeszcze się zakumplować, sprzedając zawoalowany komplement. Ale jak tylko sprawdzanie reakcji to git. I jakie wnioski po sprawdzeniu?Jaki cel miałeś by Harries się szybko wysprzęglił ze swoich wniosków badając reakcję?
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 11:15:01 GMT 1
Lucille Lucifer (luci)Czy chcę się Pan odnieść do moich rewelacji? Oczywiście ma Pan prawo zachować milczenie.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:17:04 GMT 1
pierczarki i serek, albo maczasz w barszczyku albo smarujesz keczupem Jaki keczup polecasz? I gdzie ta zła wola siedzi? W uniewinnianiu twoich potencjalnych kandydatów do mafii? W zarzucaniu mi agresji tam, gdzie jej nie ma i jeszcze robienie z tego cechy mafijnej na podstawie zupełnie nieprawdziwego porównania do Gumpa. Dlaczego nieprawdziwego? Wyjaśnij pls
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 11:17:42 GMT 1
NIE BĘDĘ O TYM TERAZ ROZMAWIAŁ A kiedy będziesz?
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:18:04 GMT 1
Mityczne sprawdzanie reakcji, kurka rurka. To dobrze, bo już myślałem, że Pan chcesz kogoś z kreacji wysprzęglić, a przy okazji jeszcze się zakumplować, sprzedając zawoalowany komplement. Ale jak tylko sprawdzanie reakcji to git. I jakie wnioski po sprawdzeniu?Jaki cel miałeś by Harries się szybko wysprzęglił ze swoich wniosków badając reakcję? Taki, żeby sprawdzić, czy ma jakieś wnioski, czy jednak moje podejrzenia co do celu tego pytania są trafne. Dosłownie jest to napisane w poście, który cytujesz.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 11:18:39 GMT 1
Centrysta zamroczony po serii szybkich gongów.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 11:21:08 GMT 1
Natomiast sposób obrony Centrysty jeśli nie jest mafijny, to na pewno śmierdzący. Oparty na technikach manipulacyjnych a nie pisaniu prawdy. Z większością Twoich wniosków się zgadzam. Nie do końca zgadzam się tylko z uniewinnieniem Thane (nie to, żebym miał go za mafię, uważam jedynie, że jego gra go nie uniewinnia i są w niej pewne momenty, które mi nie grają), ale nie widzę powodu, żeby o to kruszyć kopie, Thane to nie temat na dziś a może zagra tak, że i ja tę niewinność dostrzegę albo będzie śmierdzący i Ty zmienisz zdanie. Natomiast mam pytanie, co sądzisz o Tygrysie. Czy to tylko zagubiony miastowy, który źle wszedł w grę, czy też śmierdzaca mafia? I czy jeśli to pierwsze, to nie szukałbyś mafii wśród osób, które się do niego dojebały? Jaki keczup polecasz? W zarzucaniu mi agresji tam, gdzie jej nie ma i jeszcze robienie z tego cechy mafijnej na podstawie zupełnie nieprawdziwego porównania do Gumpa. Dlaczego nieprawdziwego? Wyjaśnij pls Chyba se jaja robisz. Przestań pozorować aktywność i szukanie prawdy tak bezsensownymi pytaniami.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 11:21:09 GMT 1
Jaki cel miałeś by Harries się szybko wysprzęglił ze swoich wniosków badając reakcję? Taki, żeby sprawdzić, czy ma jakieś wnioski, czy jednak moje podejrzenia co do celu tego pytania są trafne. Dosłownie jest to napisane w poście, który cytujesz. Co jeśli on nie chciałby w tym momencie wypisywać swoich wniosków i wolałby dalej obserwować? To wygląda jakbyś chciał by Harries szybko odsłonił swoje karty w momencie kiedy to nie jest potrzebne.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 11:21:23 GMT 1
Jaki cel miałeś by Harries się szybko wysprzęglił ze swoich wniosków badając reakcję? Taki, żeby sprawdzić, czy ma jakieś wnioski, czy jednak moje podejrzenia co do celu tego pytania są trafne. Dosłownie jest to napisane w poście, który cytujesz. No tak naprawdę to ja w dupie miałem co mi Melania odpisze, po prostu rzuciłem kamyczek i tera leci lawina. Co dalej?
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:24:46 GMT 1
Natomiast sposób obrony Centrysty jeśli nie jest mafijny, to na pewno śmierdzący. Oparty na technikach manipulacyjnych a nie pisaniu prawdy. Z większością Twoich wniosków się zgadzam. Nie do końca zgadzam się tylko z uniewinnieniem Thane (nie to, żebym miał go za mafię, uważam jedynie, że jego gra go nie uniewinnia i są w niej pewne momenty, które mi nie grają), ale nie widzę powodu, żeby o to kruszyć kopie, Thane to nie temat na dziś a może zagra tak, że i ja tę niewinność dostrzegę albo będzie śmierdzący i Ty zmienisz zdanie. Natomiast mam pytanie, co sądzisz o Tygrysie. Czy to tylko zagubiony miastowy, który źle wszedł w grę, czy też śmierdzaca mafia? I czy jeśli to pierwsze, to nie szukałbyś mafii wśród osób, które się do niego dojebały? Dlaczego nieprawdziwego? Wyjaśnij pls Chyba se jaja robisz. Przestań pozorować aktywność i szukanie prawdy tak bezsensownymi pytaniami. No to jak nie chcesz gadać to chuj z tobą Papaj no, pokazujesz tylko że masz w dupie wszystko co się nie zgadza z twoim poglądem
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:26:01 GMT 1
Taki, żeby sprawdzić, czy ma jakieś wnioski, czy jednak moje podejrzenia co do celu tego pytania są trafne. Dosłownie jest to napisane w poście, który cytujesz. Co jeśli on nie chciałby w tym momencie wypisywać swoich wniosków i wolałby dalej obserwować? To wygląda jakbyś chciał by Harries szybko odsłonił swoje karty w momencie kiedy to nie jest potrzebne. No ale czy ty naprawdę sądzisz, że ja liczyłem na to, że on mi wypisze podpunkty, co z tego wyciągnął, czy o co chodzi? Podszczypuję gościa shitpostem, a nie dekonspiruję całość jego gry EDIT: Harrier to w sumie odpowiedź do ciebie też
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 11:26:18 GMT 1
Natomiast sposób obrony Centrysty jeśli nie jest mafijny, to na pewno śmierdzący. Oparty na technikach manipulacyjnych a nie pisaniu prawdy. Z większością Twoich wniosków się zgadzam. Nie do końca zgadzam się tylko z uniewinnieniem Thane (nie to, żebym miał go za mafię, uważam jedynie, że jego gra go nie uniewinnia i są w niej pewne momenty, które mi nie grają), ale nie widzę powodu, żeby o to kruszyć kopie, Thane to nie temat na dziś a może zagra tak, że i ja tę niewinność dostrzegę albo będzie śmierdzący i Ty zmienisz zdanie. Natomiast mam pytanie, co sądzisz o Tygrysie. Czy to tylko zagubiony miastowy, który źle wszedł w grę, czy też śmierdzaca mafia? I czy jeśli to pierwsze, to nie szukałbyś mafii wśród osób, które się do niego dojebały? na tym etapie nie mam zdania o kolorze Tygrysa, a już tym bardziej o tym jak ten kolor wpływa na kolor pozostałych graczy. Do gracza, który wkurwia równie dobrze może się przypierdolić mafiozo jak i miastowy, swoje czutki co do mafijności graczy opieram raczej na innych przesłankach, np. prawdomówności, progresie myśli, wykorzystywaniu potencjału intelektualnego, zauważaniu podobnych rzeczy co ja/celowym ich przeoczaniu, urabianiu kolejnych graczy
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 11:26:54 GMT 1
jest pare wyjątków ale fajnie zagraliście pierwsze 25 stron, jest z czego lepić
|
|