|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 11:32:17 GMT 1
Co jeśli on nie chciałby w tym momencie wypisywać swoich wniosków i wolałby dalej obserwować? To wygląda jakbyś chciał by Harries szybko odsłonił swoje karty w momencie kiedy to nie jest potrzebne. No ale czy ty naprawdę sądzisz, że ja liczyłem na to, że on mi wypisze podpunkty, co z tego wyciągnął, czy o co chodzi? Podszczypuję gościa shitpostem, a nie dekonspiruję całość jego gry EDIT: Harrier to w sumie odpowiedź do ciebie też Zadałeś pytanie w taki sposób licząc właśnie na szybkie wysprzęglenie się z wniosków przez Harriera. Nie udało ci się to i teraz nie wiesz co zrobić po tym jak Harrier dorzucił trochę drewna do pieca. Brakuje ci w tym momencie punktu zaczepienia by się odnieś do Harriera.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 11:32:47 GMT 1
Z większością Twoich wniosków się zgadzam. Nie do końca zgadzam się tylko z uniewinnieniem Thane (nie to, żebym miał go za mafię, uważam jedynie, że jego gra go nie uniewinnia i są w niej pewne momenty, które mi nie grają), ale nie widzę powodu, żeby o to kruszyć kopie, Thane to nie temat na dziś a może zagra tak, że i ja tę niewinność dostrzegę albo będzie śmierdzący i Ty zmienisz zdanie. Natomiast mam pytanie, co sądzisz o Tygrysie. Czy to tylko zagubiony miastowy, który źle wszedł w grę, czy też śmierdzaca mafia? I czy jeśli to pierwsze, to nie szukałbyś mafii wśród osób, które się do niego dojebały? na tym etapie nie mam zdania o kolorze Tygrysa, a już tym bardziej o tym jak ten kolor wpływa na kolor pozostałych graczy. Ty Jelcynek mamy taką samą ilość postów nie zrobiłeś żadnego klarownego ataku, żadnego klarownego wniosku, klarownego niewinnego nie podasz bo pomożesz mafii, a klarownego winnego nie wskażesz bo nie wiem za to w teoriach mafii jesteś pierwszy zastanów się trochę nad sobą i nad tą rozgrywką
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 11:34:11 GMT 1
podałem klarownego niewinnego, a nawet dwóch. Napisałem też którego gracza obrona mi śmierdzi.
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 11:35:21 GMT 1
ale jeśli tak bardzo chcesz, to napiszę wprost. Z pewnych względów uważam, że wysoce prawdopodobne jest to, że Centrysta jest w mafii.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:35:56 GMT 1
No ale czy ty naprawdę sądzisz, że ja liczyłem na to, że on mi wypisze podpunkty, co z tego wyciągnął, czy o co chodzi? Podszczypuję gościa shitpostem, a nie dekonspiruję całość jego gry EDIT: Harrier to w sumie odpowiedź do ciebie też Zadałeś pytanie w taki sposób licząc właśnie na szybkie wysprzęglenie się z wniosków przez Harriera. Nie udało ci się to i teraz nie wiesz co zrobić po tym jak Harrier dorzucił trochę drewna do pieca. Brakuje ci w tym momencie punktu zaczepienia by się odnieś do Harriera. Dobra, to teraz odpowiedz mi na takie pytanie - co by mi dało nawet gdyby Harrier mi wypisał szczerze swoje wnioski? Mógłbym ewentualnie odnieść się do tego, czy się z nimi zgadzam, czy nie, nawiązać dyskusję. Nawet jakby mi odpowiedział, że nie chce się nimi dzielić, to też jest zaczątek dyskusji - i co w tym złego z perspektywy miasta, że rozwija się kolejna dyskusja? Jak na razie tu malujesz jakiś obraz master planu, który ja miałbym mieć w głowie na podstawie Harrierowych wniosków, a to jest po prostu głupie xd
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 11:36:03 GMT 1
Z większością Twoich wniosków się zgadzam. Nie do końca zgadzam się tylko z uniewinnieniem Thane (nie to, żebym miał go za mafię, uważam jedynie, że jego gra go nie uniewinnia i są w niej pewne momenty, które mi nie grają), ale nie widzę powodu, żeby o to kruszyć kopie, Thane to nie temat na dziś a może zagra tak, że i ja tę niewinność dostrzegę albo będzie śmierdzący i Ty zmienisz zdanie. Natomiast mam pytanie, co sądzisz o Tygrysie. Czy to tylko zagubiony miastowy, który źle wszedł w grę, czy też śmierdzaca mafia? I czy jeśli to pierwsze, to nie szukałbyś mafii wśród osób, które się do niego dojebały? Chyba se jaja robisz. Przestań pozorować aktywność i szukanie prawdy tak bezsensownymi pytaniami. No to jak nie chcesz gadać to chuj z tobą Papaj no, pokazujesz tylko że masz w dupie wszystko co się nie zgadza z twoim poglądem Naprawdę nie wykazujesz dobrej woli, skoro nie usiłujesz zrozumieć, że pytanie o to, czemu porównanie do Gumpa jest nieprawdziwe a pytanie czemu tak uważam - świadczy o złej woli. Chcesz mi przypiąć, że jestem nadmiernie agresywny (nie jestem) i porównujesz to do zagrania typa, który zwyzywał rozmówcę od małych kurwiów za jakiegoś OMGUSa, gdzie ja nikogo mocno nie zwyzywałem przez całą edycję, a rozmowa o skrótach to był wątek poboczny, który zajął mi całe pół posta. Nie ma tu w ogóle żadnych analogii. I naprawdę nie mam zamiaru Ci tego dalej tłumaczyć, jeśli tego nie kumasz, to tylko świadczy o tym, że jest między nami przeprzekraczalna bariera intelektualna.
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 11:36:29 GMT 1
Zgadzam się też z Olinkiem co Luci. Uważam, że póki co nie wykorzystuje potencjału intelektualnego. Ale ponieważ tego gracza póki co nie ma, to na tym poprzestanę.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:36:45 GMT 1
ale jeśli tak bardzo chcesz, to napiszę wprost. Z pewnych względów uważam, że wysoce prawdopodobne jest to, że Centrysta jest w mafii. Panie Borys, pan rozsądnie piszesz ogólnie, ale jednak polecam zbastować z wódką
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 11:37:58 GMT 1
ale jeśli tak bardzo chcesz, to napiszę wprost. Z pewnych względów uważam, że wysoce prawdopodobne jest to, że Centrysta jest w mafii. Panie Borys, pan rozsądnie piszesz ogólnie, ale jednak polecam zbastować z wódką Ferdek też rozsądnie pisze, jemu dałeś minusik, mnie też dasz?
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 11:40:05 GMT 1
Zadałeś pytanie w taki sposób licząc właśnie na szybkie wysprzęglenie się z wniosków przez Harriera. Nie udało ci się to i teraz nie wiesz co zrobić po tym jak Harrier dorzucił trochę drewna do pieca. Brakuje ci w tym momencie punktu zaczepienia by się odnieś do Harriera. Dobra, to teraz odpowiedz mi na takie pytanie - co by mi dało nawet gdyby Harrier mi wypisał szczerze swoje wnioski? Mógłbym ewentualnie odnieść się do tego, czy się z nimi zgadzam, czy nie, nawiązać dyskusję. Nawet jakby mi odpowiedział, że nie chce się nimi dzielić, to też jest zaczątek dyskusji - i co w tym złego z perspektywy miasta, że rozwija się kolejna dyskusja? Jak na razie tu malujesz jakiś obraz master planu, który ja miałbym mieć w głowie na podstawie Harrierowych wniosków, a to jest po prostu głupie xd Wyglądasz na kogoś kto chce by inni szybko odkrywali swoje karty. Nie rysuję jakiegoś master planu tylko odnoszę do twoich postów, a to że ty tak interpretujesz to tylko twój problem. Zarzucam ci że brakuje ci teraz punktu zaczepienia, ponieważ nie wiesz jak odnieść się do zachowania Harriera i nie wiesz jak wyjść z tej sytuacji.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:41:27 GMT 1
Panie Borys, pan rozsądnie piszesz ogólnie, ale jednak polecam zbastować z wódką Ferdek też rozsądnie pisze, jemu dałeś minusik, mnie też dasz? Ale przecież minusik dla Pana Ferdka był za coś innego, nie widzę związku.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:42:40 GMT 1
Dobra, to teraz odpowiedz mi na takie pytanie - co by mi dało nawet gdyby Harrier mi wypisał szczerze swoje wnioski? Mógłbym ewentualnie odnieść się do tego, czy się z nimi zgadzam, czy nie, nawiązać dyskusję. Nawet jakby mi odpowiedział, że nie chce się nimi dzielić, to też jest zaczątek dyskusji - i co w tym złego z perspektywy miasta, że rozwija się kolejna dyskusja? Jak na razie tu malujesz jakiś obraz master planu, który ja miałbym mieć w głowie na podstawie Harrierowych wniosków, a to jest po prostu głupie xd Wyglądasz na kogoś kto chce by inni szybko odkrywali swoje karty. Nie rysuję jakiegoś master planu tylko odnoszę do twoich postów, a to że ty tak interpretujesz to tylko twój problem. Zarzucam ci że brakuje ci teraz punktu zaczepienia, ponieważ nie wiesz jak odnieść się do zachowania Harriera i nie wiesz jak wyjść z tej sytuacji. Przecież ja jasno napisałem, co sądzę o tamtym zachowaniu Harriera, co ty ćpiesz Melania? Mam ci dodawać do tekstu znaczniki sarkazmu, żebyś takie rzeczy wyłapywała?
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 11:44:34 GMT 1
No to jak nie chcesz gadać to chuj z tobą Papaj no, pokazujesz tylko że masz w dupie wszystko co się nie zgadza z twoim poglądem Naprawdę nie wykazujesz dobrej woli, skoro nie usiłujesz zrozumieć, że pytanie o to, czemu porównanie do Gumpa jest nieprawdziwe a pytanie czemu tak uważam - świadczy o złej woli. Chcesz mi przypiąć, że jestem nadmiernie agresywny (nie jestem) i porównujesz to do zagrania typa, który zwyzywał rozmówcę od małych kurwiów za jakiegoś OMGUSa, gdzie ja nikogo mocno nie zwyzywałem przez całą edycję, a rozmowa o skrótach to był wątek poboczny, który zajął mi całe pół posta. Nie ma tu w ogóle żadnych analogii. I naprawdę nie mam zamiaru Ci tego dalej tłumaczyć, jeśli tego nie kumasz, to tylko świadczy o tym, że jest między nami przeprzekraczalna bariera intelektualna. Ale przecież mi nie chodziło o reakcję, tylko o sam fakt przypieprzenia się do zwrotu, co jest w tym niezrozumiałego dla ciebie? Dopisujesz jakieś dodatkowe intencje do moich postów, wychodzi ci co innego niż napisałem i na tej zasadzie oskarżasz mnie o nieprawdziwe przesłanki. A i jeszcze zaprzeczanie nadmiernej agresji żeby zaraz potem w taki sposób wjechać rozmówcy na intelekt to jest wyższy poziom ironii.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 11:50:04 GMT 1
Wyglądasz na kogoś kto chce by inni szybko odkrywali swoje karty. Nie rysuję jakiegoś master planu tylko odnoszę do twoich postów, a to że ty tak interpretujesz to tylko twój problem. Zarzucam ci że brakuje ci teraz punktu zaczepienia, ponieważ nie wiesz jak odnieść się do zachowania Harriera i nie wiesz jak wyjść z tej sytuacji. Przecież ja jasno napisałem, co sądzę o tamtym zachowaniu Harriera, co ty ćpiesz Melania? Mam ci dodawać do tekstu znaczniki sarkazmu, żebyś takie rzeczy wyłapywała?Czemu ty zaczynasz się tłumaczyć sarkazmem? Twoja postawa wyglądała tam na odbiciu piłeczki jedynie w stronę Harriera. Teraz też próbujesz odbić piłeczkę, ponieważ nie wiesz jak do końca się zachować ( czy skończyć dyskusję czy w nią brnąć dalej).
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 11:51:57 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 11:51:57 GMT 1
jak na razie wykazuje nadmierną agresję No i jaki ma powód do aż takiego wzburzenia tak wcześnie w grze? Jeszcze żeby go ktoś na świecznik wrzucał. widzę, jak mu żyłka pulsuje skąd te nerwy w tak błahej sprawie? źdźbło w oku bliźniego a belka u siebie
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 11:52:15 GMT 1
podałem klarownego niewinnego, a nawet dwóch. Napisałem też którego gracza obrona mi śmierdzi. rzuciłeś sobie, że dubois jest klarownym niewinnym. Nie wiem jakie to może przynosić pozytywne konsekwencje wraz z rozwojem wydarzeń, zastanawiam się jaki miałeś w tym cel może oprócz przemycenia jakiegoś swojego szybkiego odczytu w celu podbicia własnego ego jak Ci się uda
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 11:53:29 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 11:53:29 GMT 1
Centrysta, jakiś taki nieswój jesteś.
Co sądzisz o: Harriet Krios Słony rogalik
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 11:55:46 GMT 1
Olinek, jak się czujesz z tym, że odpaliłeś salwę w Lucille Lucifer (luci) i wszyscy to zlali, bo Centrysta zebrał cały spotlight?
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 11:56:16 GMT 1
podałem klarownego niewinnego, a nawet dwóch. Napisałem też którego gracza obrona mi śmierdzi. rzuciłeś sobie, że dubois jest klarownym niewinnym. Nie wiem jakie to może przynosić pozytywne konsekwencje wraz z rozwojem wydarzeń, zastanawiam się jaki miałeś w tym cel może oprócz przemycenia jakiegoś swojego szybkiego odczytu w celu podbicia własnego ego jak Ci się uda ot wskazałem gracza, od którego obok Kriosa bije największa niewinność, nie ma w tym żadnego ukrytego celu
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 11:57:12 GMT 1
rzuciłeś sobie, że dubois jest klarownym niewinnym. Nie wiem jakie to może przynosić pozytywne konsekwencje wraz z rozwojem wydarzeń, zastanawiam się jaki miałeś w tym cel może oprócz przemycenia jakiegoś swojego szybkiego odczytu w celu podbicia własnego ego jak Ci się uda ot wskazałem gracza, od którego obok Kriosa bije największa niewinność, nie ma w tym żadnego ukrytego celu to trzymam kciuki żeby go mafia w mordzie nie strzeliła bo wyjdziesz na głupka który nie stosuje się do swoich własnych rad!
|
|