|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 11:59:32 GMT 1
ot wskazałem gracza, od którego obok Kriosa bije największa niewinność, nie ma w tym żadnego ukrytego celu to trzymam kciuki żeby go mafia w mordzie nie strzeliła bo wyjdziesz na głupka który nie stosuje się do swoich własnych rad! możecie sprobowac, a nuż ksiadz to obroni
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 11:59:42 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 13, 2023 11:59:42 GMT 1
To może podejdźmy do tego od innej strony. Oprócz trójkąta, który wymieniłeś w interakcje z Tygrysem dość mocno był zaangażowany też Maximus. I teraz pytanie: czy uważasz, że w może tu nie być mafii? Czy jest możliwe, że jednocześnie niewinny jest Tygrys i do niewinnego przyjebało się 2 niewinnych, a 1 niewinny go niby bronił, ale jednak zaczepiał (i cały czas zaprzecza, że zaczepiał)? Nie wiem, póki co siedzę na płocie i se patrzę co się dzieje i być może będę musiał w godzinach wczesnego popołudnia podjąć decyzję czy dorzucić tam do pieca, czy nie, póki co ten trójkąt/kwadrat niech się rozgrywa bez mojego udziału, bo i tak za bardzo dominuje obecny tok narracji w mieście. I w sumie to ostatnie wtrącenie najbardziej oddaje moją pierwotną obserwację: jakoś tak pusto mi w tym mieście, coś se piszemy, ale ten beef w trójkącie/kwadracie jest w zasadzie jedynym tematem, w którym się wykształciły jakieś interesujące interakcje. I jak to kurwa świadczy o pozostałych ja się pytam. Spokojna głowa Harrier. Ja do 17:30 będę walczył żeby w ogóle być w miarę na bieżąco, bo jestem obecnie na tym poście, ale potem pilnujemy towarzystwa i robimy dobry lincz.
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 12:02:02 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 13, 2023 12:02:02 GMT 1
Koń obecnie głosuje nadal na Tygrysa i nie zmienił zdania na jego temat; może i jest miastowym, ale koń aktualnie tego nie widzi. Koń chciałby uzyskać opinię, czy nie potrafi zauważyć jego miastowości, czy Tygrys jest po prostu w mafii i nie ma sensu od niego się odwracać. Tygrys kiepsko wygląda, masz podstawy by go podejrzewać.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 12:02:06 GMT 1
Przecież ja jasno napisałem, co sądzę o tamtym zachowaniu Harriera, co ty ćpiesz Melania? Mam ci dodawać do tekstu znaczniki sarkazmu, żebyś takie rzeczy wyłapywała?Czemu ty zaczynasz się tłumaczyć sarkazmem? Twoja postawa wyglądała tam na odbiciu piłeczki jedynie w stronę Harriera. Teraz też próbujesz odbić piłeczkę, ponieważ nie wiesz jak do końca się zachować ( czy skończyć dyskusję czy w nią brnąć dalej).
Bo dosłownie cały mój post, w odpowiedzi na "badanie reakcji" Harriera był napisany w sarkastycznym tonie, a ty tego albo nie widzisz, albo celowo pomijasz. I jeszcze wciskasz mi jakieś intencje, których nie masz prawa znać. Powiedziałbym, że mój post też był tak naprawdę badaniem reakcji ale wyjdę wtedy na hipokrytę xd Natomiast to co robisz ty, to jest jakaś definicja słowa "overanalyzing", Melania jako obywatelka USA dasz se chyba radę z przetłumaczeniem.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 12:04:20 GMT 1
Olinek, jak się czujesz z tym, że odpaliłeś salwę w Lucille Lucifer (luci) i wszyscy to zlali, bo Centrysta zebrał cały spotlight? Spokojnie, czekam na Lucifera.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 12:04:58 GMT 1
to trzymam kciuki żeby go mafia w mordzie nie strzeliła bo wyjdziesz na głupka który nie stosuje się do swoich własnych rad! możecie sprobowac, a nuż ksiadz to obroni hahaha no powiedz tą sugestie głośno jak taki jesteś cwany
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 12:06:25 GMT 1
Centrysta, jakiś taki nieswój jesteś. Co sądzisz o: Harriet Krios Słony rogalik Harriet treściowo typowo raczej, ale coś go mało jak na niego. Krios edycję temu bym powiedział, że mafijnie wygląda, ale teraz mi bliżej stwierdzenia tam niewinności. Widzę momentami sfrustrowanego jegomościa, który się wkurwia bo po raz kolejny w mieście jest wpierdalany na świecznik za kilka chaotycznych wypowiedzi. Słony rogalik gra chyba klasycznego siebie, czyli treści nie za dużo, tu pochwali że miasto produkuje spoko kontent, tam pogada o farszykach i tyle go widzieli. Chociaż pokazał ostatnio że może być w mafii dalej naturalny i niebezpieczny, więc byłbym na razie ostrożny z osądami. Dlaczego akurat ta trójca?
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 12:06:53 GMT 1
Jestem ciekaw czy niższa izba naszego Parlamentu będzie wyciągać wnioski z poprzednich kadencji. Kto może być odpowiednim Marszałkiem, który będzie trzymał nad tym wszystkim pieczę?
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 12:07:18 GMT 1
Centrysta popełnia klasyczny błąd mafiozy
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 12:08:22 GMT 1
Czemu ty zaczynasz się tłumaczyć sarkazmem? Twoja postawa wyglądała tam na odbiciu piłeczki jedynie w stronę Harriera. Teraz też próbujesz odbić piłeczkę, ponieważ nie wiesz jak do końca się zachować ( czy skończyć dyskusję czy w nią brnąć dalej).
Bo dosłownie cały mój post, w odpowiedzi na "badanie reakcji" Harriera był napisany w sarkastycznym tonie, a ty tego albo nie widzisz, albo celowo pomijasz. I jeszcze wciskasz mi jakieś intencje, których nie masz prawa znać.Powiedziałbym, że mój post też był tak naprawdę badaniem reakcji ale wyjdę wtedy na hipokrytę xd Natomiast to co robisz ty, to jest jakaś definicja słowa "overanalyzing", Melania jako obywatelka USA dasz se chyba radę z przetłumaczeniem. No jakoś nie wyczułam tam sarkazmu i wyglądało to na to że próbujesz złapać punkt zaczepienia. Co innego miałabym robić niż rozczytać jaką intencję tam miałeś w swoim poście? Teraz zarzucasz nadintepretację czyli próbujesz odwrócić kota ogonem.
Podobnie próbowałeś wymusić pokazanie kart w przypadku Olinka, ale tam ci się nie udało i szybko odpuściłeś.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 12:09:43 GMT 1
Bo dosłownie cały mój post, w odpowiedzi na "badanie reakcji" Harriera był napisany w sarkastycznym tonie, a ty tego albo nie widzisz, albo celowo pomijasz. I jeszcze wciskasz mi jakieś intencje, których nie masz prawa znać.Powiedziałbym, że mój post też był tak naprawdę badaniem reakcji ale wyjdę wtedy na hipokrytę xd Natomiast to co robisz ty, to jest jakaś definicja słowa "overanalyzing", Melania jako obywatelka USA dasz se chyba radę z przetłumaczeniem. No jakoś nie wyczułam tam sarkazmu i wyglądało to na to że próbujesz złapać punkt zaczepienia. Co innego miałabym robić niż rozczytać jaką intencję tam miałeś w swoim poście? Teraz zarzucasz nadintepretację czyli próbujesz odwrócić kota ogonem.
Podobnie próbowałeś wymusić pokazanie kart w przypadku Olinka, ale tam ci się nie udało i szybko odpuściłeś.
Z całym szacunkiem ale to że ty go nie wyczuwasz, o niczym nie świadczy. A to, że mój post o Olinku został zignorowany, wcale mnie nie dziwi, bo typowo macie w chuju posty, które nie mieszczą się na ekranie w całości.
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 12:09:58 GMT 1
Załóżmy nawet że dobrze odczytuje tożsamości, to mnie ostatnie co przychodzi do głowy to analizowanie kto jest kim w tej rozgrywce. Natomiast Centrysta swój osąd graczy opiera właśnie na prawdziwych tożsamościach, tym jak grali w poprzednich edycjach itp. Ja tu ledwo ogarniam liczbę graczy i że Słony Krokiet i Sonnycrocket to dwie różne postaci, a ten już takie przemyślenia ma.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 12:11:02 GMT 1
To w ramach ambitnej hipotezy, z bardziej przyziemnych rozważań Pablo Picasso z podejrzaną prezencją w rozgrywce dotychczas: 1. Pierwszy post - zagaduje Tygrysa. 2. Drugi post - plusuje Tygrysa (zapaliło mi lampkę, że po pytaniu od razu wycofanie, "uniewinniam cię na ten dzień" i koniec interakcji z jego strony). 3. Trzeci post - wyskoczenie z postem na Thane Kroisa, że bardzo słabo i zapadnięcie się pod ziemie. Koń chciałby również porozmawiać o tym poście, bo jemu też niezbyt się podoba dotychczasowy wkład Pablo. Za bardzo nie ma o czym rozmawiać, napisał 3 podejrzane posty i poszedł. Zobaczymy co wymaluje w poście numer 4.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 12:11:12 GMT 1
Borys, hipokryto, przecież dokładnie na tej samej podstawie uniewinniłeś Thanosa
I nie pierdol mi że jest inaczej
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 12:11:21 GMT 1
Czemu ty zaczynasz się tłumaczyć sarkazmem? Twoja postawa wyglądała tam na odbiciu piłeczki jedynie w stronę Harriera. Teraz też próbujesz odbić piłeczkę, ponieważ nie wiesz jak do końca się zachować ( czy skończyć dyskusję czy w nią brnąć dalej).
Bo dosłownie cały mój post, w odpowiedzi na "badanie reakcji" Harriera był napisany w sarkastycznym tonie, a ty tego albo nie widzisz, albo celowo pomijasz. I jeszcze wciskasz mi jakieś intencje, których nie masz prawa znać. Powiedziałbym, że mój post też był tak naprawdę badaniem reakcji ale wyjdę wtedy na hipokrytę xd Natomiast to co robisz ty, to jest jakaś definicja słowa "overanalyzing", Melania jako obywatelka USA dasz se chyba radę z przetłumaczeniem. No ale to nie jest chyba problemem tutaj. Bo TAK, twój post był w sarkastycznym tonie, no oczywiście że był, tylko ślepy by tego nie zauważył. Ale tutaj nie chodzi o ton posta, tylko o to dlaczego on w ogóle powstał: jak ja se łowię, to se łowię, jak się Centrysta przypałęta, to dostanie pstryczka w nos albo nie. A jak ty se piszesz ironicznego posta "łowiąc", to potem się motasz w swetrze i piszesz dziewąty post o tym samym.
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 13, 2023 12:12:36 GMT 1
Borys, hipokryto, przecież dokładnie na tej samej podstawie uniewinniłeś Thanosa I nie pierdol mi że jest inaczej nie mam pojęcia kto gra Thanosem i w sumie niewiele mnie to póki co obchodzi, do póki gra niewinnie
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 12:13:26 GMT 1
Bo dosłownie cały mój post, w odpowiedzi na "badanie reakcji" Harriera był napisany w sarkastycznym tonie, a ty tego albo nie widzisz, albo celowo pomijasz. I jeszcze wciskasz mi jakieś intencje, których nie masz prawa znać. Powiedziałbym, że mój post też był tak naprawdę badaniem reakcji ale wyjdę wtedy na hipokrytę xd Natomiast to co robisz ty, to jest jakaś definicja słowa "overanalyzing", Melania jako obywatelka USA dasz se chyba radę z przetłumaczeniem. No ale to nie jest chyba problemem tutaj. Bo TAK, twój post był w sarkastycznym tonie, no oczywiście że był, tylko ślepy by tego nie zauważył. Ale tutaj nie chodzi o ton posta, tylko o to dlaczego on w ogóle powstał: jak ja se łowię, to se łowię, jak się Centrysta przypałęta, to dostanie pstryczka w nos albo nie. A jak ty se piszesz ironicznego posta "łowiąc", to potem się motasz w swetrze i piszesz dziewąty post o tym samym. A co, lepiej by było jakbym ignorował pytania? Jestem tutaj i rozmawiam - podejrzane. Jakbym zniknął - pewnie też byłoby podejrzane.
|
|
|
Post by Pablo Picasso on Oct 13, 2023 12:13:50 GMT 1
Załóżmy nawet że dobrze odczytuje tożsamości, to mnie ostatnie co przychodzi do głowy to analizowanie kto jest kim w tej rozgrywce. Natomiast Centrysta swój osąd graczy opiera właśnie na prawdziwych tożsamościach, tym jak grali w poprzednich edycjach itp. Ja tu ledwo ogarniam liczbę graczy i że Słony Krokiet i Sonnycrocket to dwie różne postaci, a ten już takie przemyślenia ma. Ja muszę to sobie wyklarować, dlatego zapytam wprost. Uważasz, że opieranie swoich osądów na próbach odkrycia prawdziwych tożsamości jest mafijną domeną?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 12:18:37 GMT 1
Załóżmy nawet że dobrze odczytuje tożsamości, to mnie ostatnie co przychodzi do głowy to analizowanie kto jest kim w tej rozgrywce. Natomiast Centrysta swój osąd graczy opiera właśnie na prawdziwych tożsamościach, tym jak grali w poprzednich edycjach itp. Ja tu ledwo ogarniam liczbę graczy i że Słony Krokiet i Sonnycrocket to dwie różne postaci, a ten już takie przemyślenia ma. Koledze się trochę chyba podkoloryzowało teraz, ale spoko, nie gniewam się. No ale to nie jest chyba problemem tutaj. Bo TAK, twój post był w sarkastycznym tonie, no oczywiście że był, tylko ślepy by tego nie zauważył. Ale tutaj nie chodzi o ton posta, tylko o to dlaczego on w ogóle powstał: jak ja se łowię, to se łowię, jak się Centrysta przypałęta, to dostanie pstryczka w nos albo nie. A jak ty se piszesz ironicznego posta "łowiąc", to potem się motasz w swetrze i piszesz dziewąty post o tym samym. A co, lepiej by było jakbym ignorował pytania? Jestem tutaj i rozmawiam - podejrzane. Jakbym zniknął - pewnie też byłoby podejrzane. Panie, nie wiem co by było lepiej w twoim przypadku, ja ci powiedziałem co ja bym zrobił. Mój mindset to moja sprawa, twój mindset to twoja sprawa.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 12:18:59 GMT 1
Centrysta, jakiś taki nieswój jesteś. Co sądzisz o: Harriet Krios Słony rogalik Słony rogalik gra chyba klasycznego siebie, czyli treści nie za dużo, tu pochwali że miasto produkuje spoko kontent, tam pogada o farszykach i tyle go widzieli. Chociaż pokazał ostatnio że może być w mafii dalej naturalny i niebezpieczny, więc byłbym na razie ostrożny z osądami. post o farszyku który został de fakto sforsowany przez kogoś innego to jedyny post bez znaczenia w mojej rozgrywce. Nie ma w tej gierce nikogo z lepszym ratio postów do treści, ale Ty chyba nie czułeś potrzeby czytania mnie żeby wyrażać swoje zdanie
|
|