|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:36:49 GMT 1
Ty ozdoba chyba ci się coś popierdoliło z tym numerem seryjnym, sam ryczysz w niebogłosy jak ktoś ci zarzuci zniżkę formy związaną z czymkolwiek co się u ciebie dzieje irl, a teraz robisz to samo i to jeszcze w tak bezczelny sposób. Chcesz tak grać to możemy. Jutro będzie ode mnie cały dzień phoneposting więc jak liczysz na jakieś opasłe analizy na 2 strony A4, to już możesz wysłać głos. xd dobra to ja wyślę głos teraz i zobaczę ten phoneposting jutro ok brachu?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:36:58 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 21:36:58 GMT 1
Puścił se głos w niebo, jeszcze stawiając się w roli sprawiedliwego, który to wiedział, że Picasso niewinny. I oczywiście nawoływanie do głosowania na niedźwiedzia w tamtym momencie nie miało żadnych szans powodzenia - to nie te czasy kiedy ludzie wajchowali jak pojebani, zresztą dwóch głównych wajchowych było nieobecnych. Dla mnie to wyglądało jak zachowanie na pokaz gościa który wie, że w linczu padnie niewinny i chciał się na tym wybielić. A co uważasz o tezie, że gra bardzo cynicznie jak na mafię? Przeczytaj na przykład posta nad twoim, nie jest to trochę zbyt cyniczne? W sensie zbyt cynicznie jak na mafię? Imo mafia wręcz musi grać cynicznie, ale może nie rozumiem co masz na myśli konkretnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:38:19 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 21:38:19 GMT 1
A to co zrobił Lepper z tym namawianiem na niedźwiedzia na 15 minut przed linczem to też niezła padaka. I potem jeszcze wzdychanie do Picassa, że on wiedział, że niewinny, no przecież dla mnie to jest katastrofa. LEPPER NIE BAŁ SIĘ PODJĄC INICJATYWY I ZARYZYKOWAĆ KIEDY POCZUŁ KREW. A TY MAFIOZO BĘDZIESZ SIEDZIAŁ NA KIBLU PRZEZ CAŁĄ ROZGRYWKĘ I MODLIŁ SIĘ O TO ŻEBY MIASTO O TOBIE ZAPOMNIAŁO Stary jakbym się o to modlił to by mnie już dawno tu nie było. A ty się kurwa sam przyznałeś że siedziałeś specjalnie cicho przed linczem. A pojawiłeś się dopiero jak się pojawiła okazja, żeby coś personalnie w temacie ugrać.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:39:54 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 21:39:54 GMT 1
Ty ozdoba chyba ci się coś popierdoliło z tym numerem seryjnym, sam ryczysz w niebogłosy jak ktoś ci zarzuci zniżkę formy związaną z czymkolwiek co się u ciebie dzieje irl, a teraz robisz to samo i to jeszcze w tak bezczelny sposób. Chcesz tak grać to możemy. Jutro będzie ode mnie cały dzień phoneposting więc jak liczysz na jakieś opasłe analizy na 2 strony A4, to już możesz wysłać głos. xd dobra to ja wyślę głos teraz i zobaczę ten phoneposting jutro ok brachu? A rób co chcesz gościu, przypierdalaj się do gry, ale zarzucanie mi mówienia nieprawdy w temacie kiedy z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłem z siebie dać tyle co zwykle, jest żenujące.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 21:40:09 GMT 1
Wyciągnąć wnioski z pojedynczych głosów, przejrzeć jeszcze posty wstecz, zwłaszcza Centrysty, Laury, Kriosa, Papieża, Melanie, pojawiły się międzyinnymi przemyślenia Grubola, a teraz wleciał również Twój post. Ale stop, napisałeś, że te posty DAŁY CI DO MYŚLENIA. Chcę poznać Twój tok myślenia który pojawił się wówczas, a nie po przejrzeniu postów wstecz jeszcze. Dlaczego Twoja gra opiera się na obietnicy? Dały mi do myślenia, że mój tok rozumowania może być błędny i muszę inaczej do tego podejść. Jest prawie pięćdziesiąt stron, oczekujesz, że z pamięci będę pisał wszystko? Jednym osobom przyjrzałem się mniej, innym więcej, widziałem, będąc w pracy, że jestem szturchany, toteż chciałem rzucić jakimiś swoimi przemyśleniami trochę wcześniej niż przed samym linczem.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:41:56 GMT 1
xd dobra to ja wyślę głos teraz i zobaczę ten phoneposting jutro ok brachu? A rób co chcesz gościu, przypierdalaj się do gry, ale zarzucanie mi mówienia nieprawdy w temacie kiedy z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłem z siebie dać tyle co zwykle, jest żenujące. problem w tym brachu jest taki, że ja sobie jajcowałem z numerem seryjnym, a ty się przypierdoliłeś właśnie o to i jeszcze jesteś spięty jakby baba ci krokiety na patelni spaliła no nie wiem co o tym sądzić, myślałem, że nie będę miał takich ewentualnych dylematów już w d2, ale naprawdę mocno cię rozważam
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 21:42:32 GMT 1
A co uważasz o tezie, że gra bardzo cynicznie jak na mafię? Przeczytaj na przykład posta nad twoim, nie jest to trochę zbyt cyniczne? W sensie zbyt cynicznie jak na mafię? Imo mafia wręcz musi grać cynicznie, ale może nie rozumiem co masz na myśli konkretnie Tak, mafia musi grać cynicznie, ale też stara się robić to w taki sposób, żeby tego cynizmu widać nie było. Jego cynizm przekraczałby czwartą ścianę, bo to byłby cynizm na zasadzie, że pokaże nam tak (bezczelną, cyniczną, nazwij to jak chcesz) grę, że aż uznamy, że w mafii być nie może. Zaawansowany koncept, mam wrażenie, że zbyt zaawansowany. On swojego cynizmu i bezczelności nie ukrywa. O to mi chodzi. Więc byłoby to skrajnie cyniczne, gdyby postanowił ugrać coś sobie jako mafiak poprzez eksponowanie cynizmu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:42:45 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 21:42:45 GMT 1
Panie Lepper, nie będę się przyłączał do wygodnych masówek na niewinnych, inicjowanych albo akceptowanych przez mafię. Działania przed lincz owe wskazywały że lincz na Picasso był im nadto wygodny. I pewnie na takich linczach będą grać, skoro większość śmierci w tym śledyiwee będzie z ręki Nas
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:43:30 GMT 1
Ale stop, napisałeś, że te posty DAŁY CI DO MYŚLENIA. Chcę poznać Twój tok myślenia który pojawił się wówczas, a nie po przejrzeniu postów wstecz jeszcze. Dlaczego Twoja gra opiera się na obietnicy? Dały mi do myślenia, że mój tok rozumowania może być błędny i muszę inaczej do tego podejść. Jest prawie pięćdziesiąt stron, oczekujesz, że z pamięci będę pisał wszystko? Jednym osobom przyjrzałem się mniej, innym więcej, widziałem, będąc w pracy, że jestem szturchany, toteż chciałem rzucić jakimiś swoimi przemyśleniami trochę wcześniej niż przed samym linczem. Nie oczekuję, że będziesz z pamięci pisał wszystko. Oczekuję, że jak godzinę temu mówisz, że coś Ci dało do myślenia, to po godzinie jesteś w stanie przynajmniej przedstawić co. Po co napisałeś tego posta w takim razie? Bo wcześniejsze z tego co piszesz, żeby przypadkiem w ryj nie wyłapać w linczu. Ale ten o przemyśleniach? Jakie tam są przemyślenia? Przecież musiały istnieć, już zapomniałeś?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:44:09 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 21:44:09 GMT 1
A rób co chcesz gościu, przypierdalaj się do gry, ale zarzucanie mi mówienia nieprawdy w temacie kiedy z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłem z siebie dać tyle co zwykle, jest żenujące. problem w tym brachu jest taki, że ja sobie jajcowałem z numerem seryjnym, a ty się przypierdoliłeś właśnie o to i jeszcze jesteś spięty jakby baba ci krokiety na patelni spaliła no nie wiem co o tym sądzić, myślałem, że nie będę miał takich ewentualnych dylematów już w d2, ale naprawdę mocno cię rozważam Zabawna sprawa bo właśnie wpierdalam krokiety. Spiąłem się bo kurwa robisz dokładnie to samo, za co jebiesz innych graczy. Zrobię ci kompilację twoich płaczliwych postów w tym stylu z poprzednich edycji i ci wręczę jak się ta skończy, żebyś se powiesił na ścianie.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 21:44:25 GMT 1
Panie Lepper, nie będę się przyłączał do wygodnych masówek na niewinnych, inicjowanych albo akceptowanych przez mafię. Działania przed lincz owe wskazywały że lincz na Picasso był im nadto wygodny. I pewnie na takich linczach będą grać, skoro większość śmierci w tym śledyiwee będzie z ręki Nas DZIĘKUJE MINISTRZE ZOSTAWIAM PANU WOLNĄ RĘKĘ JA OBSERWUJE NIEDŹWIEDZIA I CENTRYSTE
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:46:00 GMT 1
Panie Lepper, nie będę się przyłączał do wygodnych masówek na niewinnych, inicjowanych albo akceptowanych przez mafię. Działania przed lincz owe wskazywały że lincz na Picasso był im nadto wygodny. I pewnie na takich linczach będą grać, skoro większość śmierci w tym śledyiwee będzie z ręki Nas odpowiedz na moje pytania
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:47:35 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 21:47:35 GMT 1
W sensie zbyt cynicznie jak na mafię? Imo mafia wręcz musi grać cynicznie, ale może nie rozumiem co masz na myśli konkretnie Tak, mafia musi grać cynicznie, ale też stara się robić to w taki sposób, żeby tego cynizmu widać nie było. Jego cynizm przekraczałby czwartą ścianę, bo to byłby cynizm na zasadzie, że pokaże nam tak (bezczelną, cyniczną, nazwij to jak chcesz) grę, że aż uznamy, że w mafii być nie może. Zaawansowany koncept, mam wrażenie, że zbyt zaawansowany. On swojego cynizmu i bezczelności nie ukrywa. O to mi chodzi. Więc byłoby to skrajnie cyniczne, gdyby postanowił ugrać coś sobie jako mafiak poprzez eksponowanie cynizmu. Nie wiem, być może. Są imo gracze w naszej społeczności, którzy by się na to odważyli, ba, są tacy, którzy by to udźwignęli. Lepper akurat na tyle konsekwentnke trzyma się kreacji że nie do końca wiem, kto to, tak że nie jestem w stanie zidentyfikować, czy do którejś z nich należy. Miałem moment, kiedy zastanawiałem się nad jego miastowości, jak zaczął płakać o wypierdalanie ludzi z kreacji - bo ja to samo robiłem edycję wcześniej - ale on mimo wszystko dalej to ciągnie. Jak dla mnie samo sugeruje, że jednak psyche ma mocną.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 21:49:32 GMT 1
Dały mi do myślenia, że mój tok rozumowania może być błędny i muszę inaczej do tego podejść. Jest prawie pięćdziesiąt stron, oczekujesz, że z pamięci będę pisał wszystko? Jednym osobom przyjrzałem się mniej, innym więcej, widziałem, będąc w pracy, że jestem szturchany, toteż chciałem rzucić jakimiś swoimi przemyśleniami trochę wcześniej niż przed samym linczem. Nie oczekuję, że będziesz z pamięci pisał wszystko. Oczekuję, że jak godzinę temu mówisz, że coś Ci dało do myślenia, to po godzinie jesteś w stanie przynajmniej przedstawić co. Po co napisałeś tego posta w takim razie? Bo wcześniejsze z tego co piszesz, żeby przypadkiem w ryj nie wyłapać w linczu. Ale ten o przemyśleniach? Jakie tam są przemyślenia? Przecież musiały istnieć, już zapomniałeś? No to chyba napisałem wcześniej w odpowiedzi co się pojawiło? Między innymi wyjście analizy Grubola, wbicie Tytusa czy Niedźwiedzia do tematu, zachowanie Leppera. Ed: A, dobra, nie o to Ci chodzi. To sobie zobacz co w tym poście było, który wrzuciłem jak wróciłem.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:51:46 GMT 1
Nie oczekuję, że będziesz z pamięci pisał wszystko. Oczekuję, że jak godzinę temu mówisz, że coś Ci dało do myślenia, to po godzinie jesteś w stanie przynajmniej przedstawić co. Po co napisałeś tego posta w takim razie? Bo wcześniejsze z tego co piszesz, żeby przypadkiem w ryj nie wyłapać w linczu. Ale ten o przemyśleniach? Jakie tam są przemyślenia? Przecież musiały istnieć, już zapomniałeś? No to chyba napisałem wcześniej w odpowiedzi co się pojawiło? Między innymi wyjście analizy Grubola, wbicie Tytusa czy Niedźwiedzia do tematu, zachowanie Leppera. Mówisz mi co się działo w temacie, a ja pytam, co się działo w Twojej głowie. E: Krios, nie chcę marnować posta, ale tak sobie myślę jeszcze o Tobie i Twoim założeniu o którym pisałeś - strasznie smutna musi to być impreza na której jesteś. Wyobrażałem to sobie inaczej.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 21:52:34 GMT 1
W ogóle są gdzieś nowe limity postów?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 21:53:36 GMT 1
BYLIŚCIE BLISKO ŻEBY ZASZCZUĆ LEPPERA ALE LEPPER CZUJE SIĘ JUŻ MOCNY I ŻADEN MAFIOZO NIE BĘDĘ PLUŁ MU W TWARZ
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 21:53:52 GMT 1
O panie, nie chcesz wiedzieć Że Picasso jest mafia, Lepper jest mafia, Doda podejrzana, wkurwiałem się na siebie bo nie byłem w stanie nic sensownego wymodzić i nie przyjrzałem się części graczy lepiej.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:55:26 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 21:55:26 GMT 1
Panie Lepper, nie będę się przyłączał do wygodnych masówek na niewinnych, inicjowanych albo akceptowanych przez mafię. Działania przed lincz owe wskazywały że lincz na Picasso był im nadto wygodny. I pewnie na takich linczach będą grać, skoro większość śmierci w tym śledyiwee będzie z ręki Nas Ty ten głos na grubola rzuciłeś wtedy jak w jednym z pierwszych postów napisałeś o zagłosowaniu czy później? I czym się kierowałeś?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:58:45 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 21:58:45 GMT 1
Panie Lepper, nie będę się przyłączał do wygodnych masówek na niewinnych, inicjowanych albo akceptowanych przez mafię. Działania przed lincz owe wskazywały że lincz na Picasso był im nadto wygodny. I pewnie na takich linczach będą grać, skoro większość śmierci w tym śledyiwee będzie z ręki Nas odpowiedz na moje pytania Jestem na imprezie najebany, proszę, zmarnuj posta i daj mi w jednym nowym poście, to odpowiem
|
|