|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:03:56 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 22:03:56 GMT 1
Przeleciałem se na szybko posty tego ogara no i jak dla mnie to na razie jakiś pinczer miniaturowy bardziej. Nie ma tam nic konkretnego. Dodatkowo takie kwiatki, że najpierw ciśnie niedźwiedzia, mówi wręcz że Lepepr go porobił, a parę postów potem mówi, żeby se Niedźwiedź spał, bo fajnie obraża jajogłowych? Albo mu nienawiść oczy przesłania, cytując klasyka, albo coś z nim jest nie tak.
Niby stara się płynąć pod prąd, stawiając że większość mafii jest w gitach (kto w tej edycji twoim zdaniem jest w ogóle gitem?), no ale nie sposób nie zauważyć, że gościu większość dnia był nieobecny, no i ewidentnie strzelanie po glonach jest mu nie na rękę.
Tak średnio się ta gra klei, bym powiedział.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 22:05:05 GMT 1
odpowiedz na moje pytania Jestem na imprezie najebany, proszę, zmarnuj posta i daj mi w jednym nowym poście, to odpowiem Wróć do nich później, ale zostałem zainspirowany: Strzelanie po glonach. Hot or not?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:06:12 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:06:12 GMT 1
Panie Lepper, nie będę się przyłączał do wygodnych masówek na niewinnych, inicjowanych albo akceptowanych przez mafię. Działania przed lincz owe wskazywały że lincz na Picasso był im nadto wygodny. I pewnie na takich linczach będą grać, skoro większość śmierci w tym śledyiwee będzie z ręki Nas Ty ten głos na grubola rzuciłeś wtedy jak w jednym z pierwszych postów napisałeś o zagłosowaniu czy później? I czym się kierowałeś? Chvya około 10 minut przed linczem, coś koło tego. Żadna wajcha, żaden lincz na bohaterze, nic nie wchodziło, domyślałem się że Picasso to ślepy traf, magia nie chciała zmieniać procesów miastowych, wśród 5-10 graczy aktywnie grających nie było zgodności od 20:30, nie warto walić w tych którzy niby będą grać (niedziewsz), kierowałem się tym, że biorąc pod uwagę tutjrsze tendencje mafią chce super mocno się pozycjonować - więc zakładałem, bez specjalnego czytania tematu, że każdy głosuje w ciemno i każdy sobie wybiera. Głosują na Gruvola głosowałem niezależnie, nie robiłem masowego głosu, wbrew temu co chce mafią. Biedwyy się okazało że było masowe głosowanie, a nie każdy niezależnie jak sobie myśli po cichu Teraz i miastowi i mafiozo niw mogą być rozliczane bo nie mogą z śmierci na Picasso Plus biorąc pod uwagę tożsamość gracza który umarł - znowu wychodzą mega chujowe Zwyczaje lokalnych Jak ZAWSZE weterani znęcają się nad nowymi i ich zabijają Nie popieram, niedobra to jest Powinniśmy być bardziej otwarci, a na pewno względem nowo myślicieli Not cool stali bywalcy tej społeczności!
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 22:06:29 GMT 1
Przeleciałem se na szybko posty tego ogara no i jak dla mnie to na razie jakiś pinczer miniaturowy bardziej. Nie ma tam nic konkretnego. Dodatkowo takie kwiatki, że najpierw ciśnie niedźwiedzia, mówi wręcz że Lepepr go porobił, a parę postów potem mówi, żeby se Niedźwiedź spał, bo fajnie obraża jajogłowych? Albo mu nienawiść oczy przesłania, cytując klasyka, albo coś z nim jest nie tak. Niby stara się płynąć pod prąd, stawiając że większość mafii jest w gitach (kto w tej edycji twoim zdaniem jest w ogóle gitem?), no ale nie sposób nie zauważyć, że gościu większość dnia był nieobecny, no i ewidentnie strzelanie po glonach jest mu nie na rękę. Tak średnio się ta gra klei, bym powiedział. O KIM TO BO SIĘ ZGUBIŁEM
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:07:37 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:07:37 GMT 1
Więc veterni którzy jesteście w mafi HA TFU WAM! No ale robicie to co wam wygodne. Więc dla misdtowtch! Więcej zrozumienia. Pierdolnijcie lepiej w Garego niż w kogoś nowego, Gary chocisz pokaze wnętrzności i hehe będzie musiał pokazać jakość grania
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:07:56 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 22:07:56 GMT 1
Przeleciałem se na szybko posty tego ogara no i jak dla mnie to na razie jakiś pinczer miniaturowy bardziej. Nie ma tam nic konkretnego. Dodatkowo takie kwiatki, że najpierw ciśnie niedźwiedzia, mówi wręcz że Lepepr go porobił, a parę postów potem mówi, żeby se Niedźwiedź spał, bo fajnie obraża jajogłowych? Albo mu nienawiść oczy przesłania, cytując klasyka, albo coś z nim jest nie tak. Niby stara się płynąć pod prąd, stawiając że większość mafii jest w gitach (kto w tej edycji twoim zdaniem jest w ogóle gitem?), no ale nie sposób nie zauważyć, że gościu większość dnia był nieobecny, no i ewidentnie strzelanie po glonach jest mu nie na rękę. Tak średnio się ta gra klei, bym powiedział. O KIM TO BO SIĘ ZGUBIŁEM O ogarze - sleuthHOUNDZIE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:08:37 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:08:37 GMT 1
Jestem na imprezie najebany, proszę, zmarnuj posta i daj mi w jednym nowym poście, to odpowiem Wróć do nich później, ale zostałem zainspirowany: Strzelanie po glonach. Hot or not? Absolutely not, oczywiście not
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:08:59 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 22:08:59 GMT 1
Mi coś uciekło chyba, skąd ten wniosek, że Picasso to nie był ktoś ze stałych bywalców?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 22:09:57 GMT 1
Nie czytasz testamentów?
Pieseczek - a czemu not? Skąd ta zmiana? Odpowiedz razem z resztą pytań. Czemu my mamy grilować Garego a nie Ty?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:10:31 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 22:10:31 GMT 1
Więc veterni którzy jesteście w mafi HA TFU WAM! No ale robicie to co wam wygodne. Więc dla misdtowtch! Więcej zrozumienia. Pierdolnijcie lepiej w Garego niż w kogoś nowego, Gary chocisz pokaze wnętrzności i hehe będzie musiał pokazać jakość grania Graj bez tożsamości
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 22:11:02 GMT 1
Mi coś uciekło chyba, skąd ten wniosek, że Picasso to nie był ktoś ze stałych bywalców? Po testamencie Picasso wszystko wskazywało, że to był kiedyś jeden ze stałych bywalców więc też nie rozumiem co sleuth ma do przekazania.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:11:18 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:11:18 GMT 1
Więc veterni którzy jesteście w mafi HA TFU WAM! No ale robicie to co wam wygodne. Więc dla misdtowtch! Więcej zrozumienia. Pierdolnijcie lepiej w Garego niż w kogoś nowego, Gary chocisz pokaze wnętrzności i hehe będzie musiał pokazać jakość grania Graj bez tożsamości Chciałbyś misiu
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 22:12:05 GMT 1
Mi coś uciekło chyba, skąd ten wniosek, że Picasso to nie był ktoś ze stałych bywalców? Po testamencie Picasso wszystko wskazywało, że to był kiedyś jeden ze stałych bywalców więc też nie rozumiem co sleuth ma do przekazania. Ja go nie znam, a jestem trochę świeższy, może ma tak samo, bo piesek pojawił się jakoś niedługo przede mną.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 22:12:35 GMT 1
W sumie to na chuj te kreacje jak się próbuje zgadywać kto kim jest i też na tej podstawie oraz poprzednich edycji wyciągać wnioski i bazować na tym przemyślenia? Ale to pytanie bardziej chyba do jakiejś dyskusji o mechanikach, więc zlejcie albo na discordzie odpowiedzcie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:13:06 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 22:13:06 GMT 1
Nie czytasz testamentów? Pieseczek - a czemu not? Skąd ta zmiana? Odpowiedz razem z resztą pytań. Czemu my mamy grilować Garego a nie Ty? Pechowiec to nick? xddd
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:13:06 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:13:06 GMT 1
W sumie to na chuj te kreacje jak się próbuje zgadywać kto kim jest i też na tej podstawie oraz poprzednich edycji wyciągać wnioski i bazować na tym przemyślenia? Ale to pytanie bardziej chyba do jakiejś dyskusji o mechanikach, więc zlejcie albo na discordzie odpowiedzcie. Decyzja mistrza na 5 minut przed startem gry, tak bywa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:13:27 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:13:27 GMT 1
Nie czytasz testamentów? Pieseczek - a czemu not? Skąd ta zmiana? Odpowiedz razem z resztą pytań. Czemu my mamy grilować Garego a nie Ty? Pechowiec to nick? xddd Tak, pechowiec to nowa osoba
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 22:14:25 GMT 1
Po testamencie Picasso wszystko wskazywało, że to był kiedyś jeden ze stałych bywalców więc też nie rozumiem co sleuth ma do przekazania. Ja go nie znam, a jestem trochę świeższy, może ma tak samo, bo piesek pojawił się jakoś niedługo przede mną. Możliwe że go nie kojarzysz, bo rzadziej gra ale w ogóle bym nie powiedziała że to ktoś nowy był.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 22:15:34 GMT 1
Dawid, a ty nie chciałeś, żebyśmy od początku do końca bez tożsamości grali? Bo ja jestem przekonany, że chciałeś. I teraz mnie zastanawia skąd ta zmiana? Bo powiedziałbym, że jesteś jednym z tych, którzy najintensywniej napierają na jawność tożsamości.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 22:16:29 GMT 1
Weź Ferdek wrzuć jakiś duży post, porządkowanie gry, jakieś czary mary, tete-a-tete parafrazując żużlowca. Coś na low efforcie jedziesz nomenomen. Wcześniej były z dwie osoby co zapisały papieżowi tą agresję na plus. Absolutnie bym nie wyciągała takiego wniosku jaki Pani wyciągnęła. Zapomniała Pani, że trochę ten temat był wałkowany i wrócił jak bumerang. Czy czasem Pani przyjście nie miało na celu pośredniej próby odsunięcia podejrzeń wobec Centrysty? Wrócimy do tego za godzinkę jakąś, bo mam przemyślenie na ten temat, no ale szkoda byłoby podcinać skrzydła wejściu LP i się jasno teraz określać
|
|