|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:40:30 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:40:30 GMT 1
Koń 5 powodów czemu jesteś niewinny Króciutko proszę, jak chłop do chłopa
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 22:40:57 GMT 1
Do Grubola: Bardzo ciekawa wymiana zdań, która przykuła moją uwagę wydarzyła się bodajże w nocy i teraz jeśli dobrze pamiętam to między Ozdobą, a Jelcynem? Były tam jeszcze inne osoby i dotyczyło to generalnie ujawniania swoich list "gitów". Dyskusja merytoryczna, ale chyba ogólnie nie wnosząca żadnych wniosków na temat poszczególnych osób. Pomyślałem jednak, że później ta rozmowa może być ważna w kontekście przemycenia czegoś w tym lub jakiejś nieoczywistej wpadki. Gdzieś później było to znowu poruszane. Najbardziej mnie zaangażował temat chyba około linczu i po nim, gdzie pojawiło się dla mnie dużo materiału do myślenia. Lepperowi dalej nie ufam, a Ozdobie przestaję, ale tu może wystąpiła po prostu psychologiczna sytuacja odwetowa. Co masz na myśli?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:41:18 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 22:41:18 GMT 1
NIE NO KŁAMIESZ NA MÓJ TEMAT A POTEM ŻARTY Przecież przyznałem się jasno, że się pierdolnałem bo się zasugerowałem postem konia, piszę z telefonu i nie mam jak za każdym razem teraz sprawdzać całej historii. Dlaczego oskarżasz mnie o klamstwo, skoro kurwa publicznie posypalem głowę popiołem?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:42:05 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 22:42:05 GMT 1
W chuj mnie bawi, ze jak na telefonie się wpisuje mafiacorner w przeglądarce, żeby wejść na forum, to Google w tej linijce poniżej nazwy strony wyświetla „skuteczność cmentarza 16%”
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 22:43:07 GMT 1
Koń 5 powodów czemu jesteś niewinny Króciutko proszę, jak chłop do chłopa Najpierw wytłumacz, jaki masz na mnie odczyt, bo to pytanie wydaje mi się przekombinowane. Moje posty są aż tak złe, że muszę robić listę 5 powodów niewinności?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:43:44 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:43:44 GMT 1
Koń 5 powodów czemu jesteś niewinny Króciutko proszę, jak chłop do chłopa Najpierw wytłumacz, jaki masz na mnie odczyt, bo to pytanie wydaje mi się przekombinowane. Moje posty są aż tak złe, że muszę robić listę 5 powodów niewinności? Każdy powinien zrobić taką listę, czemu nie zacząć od ciebie? Hehe uniewinienn nigdy za duzko/mało
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 22:43:51 GMT 1
Lepper pojebało mi się że to ty do tej masówki nawoływałeś po lekturze posta konia, zluzuj majty PRZYZNAŁEŚ SIĘ TYLKO DO JEDNEGO KŁAMSTWA I NIEZŁE POSYPANIE GŁOWY POPIOŁEM RZUCAJC DO MNIE ZLUZUJ MAJTY ŻEBY MNIE ZBIĆ Z PANTAŁYKU
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 22:43:56 GMT 1
W chuj mnie bawi, ze jak na telefonie się wpisuje mafiacorner w przeglądarce, żeby wejść na forum, to Google w tej linijce poniżej nazwy strony wyświetla „skuteczność cmentarza 16%” Wszelkiego rodzaju widzowie bardzo często są nieskuteczni jak cholera, i bardzo często jest to śmieszne (jak w tym przypadku).
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 22:44:01 GMT 1
Lepiej mi się gra, gdy moja tożsamość nie jest znana po obu stronach. W mafii to wiadomo dlaczego, ale w mieście też, bo nie muszę się męczyć z absurdalnymi wymaganiami w moją stronę. Ty akurat moją metę rozumiesz na tyle dojrzale, że nie wymagasz ode mnie niczego konkretnego, bo wiesz, że mogę zagrać różnie i to nie musi znaczyć, że jestem w mafii, ale część graczy wariuje jak tylko zobaczy, że gram inaczej niż sobie wyobrazili, że grać powinienem. Ja pokminię dla ciebie nad Lucille, ty dla mnie pokmiń nad Grubolem. Ok, deal.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:44:39 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 22:44:39 GMT 1
Oj nerwusy nerwusy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:45:02 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:45:02 GMT 1
Spójrzmy w prawdziwe oczy ja czy Lepper spokojnie mogliśmy zrobić spokojnie lincz na kogolkwiem a jednak, zakładam że w głosach na picasso z 2 mafię siedzą, typowo
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:45:41 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:45:41 GMT 1
Ale ale dobrze ze ludzie mają życie.
Wygląda na to że większość w piątek żyje życiem a jako kto gra w mafię, i sobie miastowi zagłosowali i poszli
Imho dobrze
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:45:50 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 22:45:50 GMT 1
Lepper pojebało mi się że to ty do tej masówki nawoływałeś po lekturze posta konia, zluzuj majty PRZYZNAŁEŚ SIĘ TYLKO DO JEDNEGO KŁAMSTWA I NIEZŁE POSYPANIE GŁOWY POPIOŁEM RZUCAJC DO MNIE ZLUZUJ MAJTY ŻEBY MNIE ZBIĆ Z PANTAŁYKU No ja się nie dziwię że moje podejrzenia traktujesz jako kłamstwo, natomiast to o niczym nie świadczy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:45:51 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:45:51 GMT 1
Kultura
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 22:46:35 GMT 1
Lepiej mi się gra, gdy moja tożsamość nie jest znana po obu stronach. W mafii to wiadomo dlaczego, ale w mieście też, bo nie muszę się męczyć z absurdalnymi wymaganiami w moją stronę. Ty akurat moją metę rozumiesz na tyle dojrzale, że nie wymagasz ode mnie niczego konkretnego, bo wiesz, że mogę zagrać różnie i to nie musi znaczyć, że jestem w mafii, ale część graczy wariuje jak tylko zobaczy, że gram inaczej niż sobie wyobrazili, że grać powinienem. Ja pokminię dla ciebie nad Lucille, ty dla mnie pokmiń nad Grubolem. Dlaczego akurat nade mną ma pokminić Ozdoba?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:46:54 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 22:46:54 GMT 1
Zamierzam jutro łowić na tak zwanego żywca
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 13, 2023 22:47:01 GMT 1
Najpierw wytłumacz, jaki masz na mnie odczyt, bo to pytanie wydaje mi się przekombinowane. Moje posty są aż tak złe, że muszę robić listę 5 powodów niewinności? Każdy powinien zrobić taką listę, czemu nie zacząć od ciebie? Hehe uniewinienn nigdy za duzko/mało Powody niewinności konia są bardzo ogólnikowe, więc koń nie wie, na ile się to przyda. Ale do rzeczy. Koń: - Napisał dużo miastowych postów. - Jest to oczywiste, iż usiłuje szukać mafiozów. - Nie przemyca ukrytych celów w swoich postach -- transparentnie nie posiada więcej informacji, niż powinien. - Dobrze wypadał w interakcjach. - Ma większego pindola niż tygrys, jak to zgrabnie określiła wczoraj Doda. Powód numer 5 jest najistotniejszy.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 22:48:53 GMT 1
Według mnie Lepper obserwuje rozgrywkę od początku i patrzy kto jest atakowany, stara się zarzucić wędkę na alibi, żeby w razie czegoś powiedzieć "ale ja mówiłem, że on jest git", wydaje mi się, że zrobił to już na kilku osobach.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 22:50:34 GMT 1
Panie Grubol, mam na myśli to, że jak te osoby napiszą więcej postów (niektórym nie było to dane) to warto wrócić do tej rozmowy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 22:50:43 GMT 1
via mobile
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 22:50:43 GMT 1
Każdy powinien zrobić taką listę, czemu nie zacząć od ciebie? Hehe uniewinienn nigdy za duzko/mało Powody niewinności konia są bardzo ogólnikowe, więc koń nie wie, na ile się to przyda. Ale do rzeczy. Koń: - Napisał dużo miastowych postów. - Jest to oczywiste, iż usiłuje szukać mafiozów. - Nie przemyca ukrytych celów w swoich postach -- transparentnie nie posiada więcej informacji, niż powinien. - Dobrze wypadał w interakcjach. - Ma większego pindola niż tygrys, jak to zgrabnie określiła wczoraj Doda. Powód numer 5 jest najistotniejszy. Dziękuję, to w dniu nr 2 nic z Tobą nie kombinuje, to mi wystarczy
|
|