Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 23:43:49 GMT 1
Minimalizm grany w ten sposób ci nie służy, jak jesteś w mieście będziesz musiał to doszlifować, bo przeplatasz szczere momenty z tymi lukami i przeskokami, stąd trudno jest cię wrzucić do top tieru.
Wchodźmy w interakcje i rozmawiajmy otwarcie o grze.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 23:44:41 GMT 1
Staram się wyobrazić sobie twoją mapę gry i jest mi ją trudno skonstruować. Miastowy buduje sobie jakiś obraz rozgrywki z czasem, ma pewne stałe, ty wyglądasz na kompletnie odłączonego od jakichkolwiek założeń.
A wahaj się ile wlezie. Oczywiście, że to jak się wahasz ma znaczenie. Co to w ogóle za pytanie?
Dlaczego skupiasz się na mnie bardziej dopiero po tym, gdy zacząłem cię oskarżać? Jak to co to za pytanie? Twoja odpowiedź, że samo moje wahanie ci nie przeszkadza dużo mi daje. Gdybyś uznał, że przeszkadza ci moje wahanie, to bym się zapytał czy nie uważasz, że wahają się raczej miastowi i uznał, że oceniasz naiwnie. A tak widzę, że nie oceniasz naiwnie.Patrząc co do tej pory napisałem w tej rozgrywce myślisz, że jestem graczem, który napisałby ci coś takiego? xD
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 23:46:43 GMT 1
A skupiam się na Tobie bardziej, bo twoja gra wydaje mi się momentami oderwana od kontekstu. To "Grubol mafia" bardzo mnie zdziwiło i postanowiłem wgłębić się w twoją grę. Jesteś mocnym Mafiozą i jeśli na czymś można cię złapać, to na tym, że przeszarżujesz z posiadaniem braku planu i strategii jako Mafioza w celu wyglądania naturalnie.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 23:47:10 GMT 1
Oczywiście, że nie. Dobrze, że mamy to sklaryfikowane. Przekszadza ci to, że ukrywam pewne rzeczy? Że na przykład nie piszę gdzie zagłosowałem, że nie piszę od razu, że LP jest niewinna jak zobaczę mocne wejście w temat? Chciałbyś, żebym na bieżąco cały czas pisał ci co myślę?
Edit: W tej grze mam bardzo mocny plan na grę i brak planu to ostatnie co można mi zarzucić. W ramach wiary w swój plan postanowiłem nie bronić Picassa, nie bronić LP. Nie pisać na kogo głosuję. Po prostu czasem wymsknie mi się wpis na zasadzie odruchu.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 23:49:44 GMT 1
Przeszkadza mi w skutecznym uniewinnieniu ciebie, owszem.
Na bieżąco nie musisz pisać wszystkiego. Ale brakuje mi twojej otwartości. Ja sam nie pisałem wszystkiego co myślę do godziny 18~ tego dnia. Teraz właściwie to co uważam leży na stole, a reszta to różne wątpliwości w mojej głowie, które będę musiał najpierw przeanalizować.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 23:50:37 GMT 1
Dlaczego naciskałeś na Trump o odsłonięcie kart? Mam wrażenie, że tam zderzenie różnych myśli szkoleniowych zaszło.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 23:51:52 GMT 1
via mobile
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 23:51:52 GMT 1
Staram się wyobrazić sobie twoją mapę gry i jest mi ją trudno skonstruować. Miastowy buduje sobie jakiś obraz rozgrywki z czasem, ma pewne stałe, ty wyglądasz na kompletnie odłączonego od jakichkolwiek założeń. No ja sobie założyłam, że nie będę na starcie odkrywać wszystkich kart przynajmniej na starcie i by mój kolor nie był tak oczywisty. To że mord wyglądał jak wyglądał to sobie mogę już pozwolić na odsłanianie pomału kart. Ty chyba lubisz jak rozgrywka jednak jest uporządkowana na początku to mogę spełnić twoją prośbę, ale nawet jakbyś o to nie prosił to i tak bym pewnie analizę w d2 bym zrobiła.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 23:52:37 GMT 1
Proste, wyglądała mniej przekonująco niż zwykle, a chcę ją uniewinnić, jeśli jest w mieście. Tak samo jak i Ciebie.
Mam nadzieję, że fetysz "nieodsłaniania kart" zakończy się wraz z weekendem.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 23:54:30 GMT 1
Co myślisz o Krokiecie?
Edit: W sumie przypomniałem sobie. Masz go w tym tierze co mnie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 23:54:50 GMT 1
via mobile
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 23:54:50 GMT 1
Proste, wyglądała mniej przekonująco niż zwykle, a chcę ją uniewinnić, jeśli jest w mieście. Tak samo jak i Ciebie. Mam nadzieję, że fetysz "nieodsłaniania kart" zakończy się wraz z weekendem. Dodatkowo idealnie to pasowało do mojej kreacji. Melania po ustąpieniu z prezydentury jej męża też nie lubiła przesadnego zainteresowania mediów.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 23:56:18 GMT 1
Jest szansa, że jest w mafii. Nie oceniam jej na wysoką w tym momencie, ale jest. Zapytaj mnie o to jeszcze raz w trakcie weekendu, albo sam się na ten temat wypowiem ponownie, bo mam ambitny plan czytać rozgrywkę od początku z kawusią od jutra.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 23:58:00 GMT 1
Thane, czy sądzisz, że jest sens analizowanie postów Jelcyna jako że był ofiarą mordu, czy olać i mafia po prostu szukała księdza?
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 23:59:01 GMT 1
Przeczytam wszystkie jego posty z szacunku do gracza, nie uważam nic, nie wiem czego chciała mafia, ale nie oleję jego postów.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 0:01:07 GMT 1
via mobile
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 0:01:07 GMT 1
Krokiet od początku daje fajne wajby. Gra na razie to co można się po nim spodziewać. Miałam moment że zapaliła mi się przy nim lampka gdy szukał negatywnej atencji jakby na siłę chciał znaleźć sobie wroga. Gracz trudny do ocenienia tym etapie.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 0:02:31 GMT 1
Przeczytam wszystkie jego posty z szacunku do gracza, nie uważam nic, nie wiem czego chciała mafia, ale nie oleję jego postów. Ja już przeczytałem, uniewinniał cię mocno, Centrystę uwinniał. Dlaczego napisałeś, że Jelcyn był najrozsądniejszym miastowym?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 0:04:40 GMT 1
Krokiet od początku daje fajne wajby. Gra na razie to co można się po nim spodziewać. Miałam moment że zapaliła mi się przy nim lampka gdy szukał negatywnej atencji jakby na siłę chciał znaleźć sobie wroga. Gracz trudny do ocenienia tym etapie. No na wajby to niewinny, ale chcę więcej od niego. Pokazał już, że fajne wajby potrafi odegrać.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 0:04:40 GMT 1
via mobile
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 0:04:40 GMT 1
Jelcyn najmocniej podejrzewał Centrystę i puszczał oczko w stronę Krokieta jako potencjalnie drugiego podejrzanego. Do do czytania mam tam na pewno czy kogoś tam uniewinniał w swoich wywodach.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 0:06:42 GMT 1
via mobile
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 0:06:42 GMT 1
Krokiet od początku daje fajne wajby. Gra na razie to co można się po nim spodziewać. Miałam moment że zapaliła mi się przy nim lampka gdy szukał negatywnej atencji jakby na siłę chciał znaleźć sobie wroga. Gracz trudny do ocenienia tym etapie. No na wajby to niewinny, ale chcę więcej od niego. Pokazał już, że fajne wajby potrafi odegrać. Mogłeś mieć to w stosunku do mnie to uczucie, ale też odniosłam wrażenie że coś poza wajbami mi tam brakuje w Krociecie. Coś co powodowałoby że jego gra się klei jako gra niewinnego.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 14, 2023 0:08:40 GMT 1
Przeczytam wszystkie jego posty z szacunku do gracza, nie uważam nic, nie wiem czego chciała mafia, ale nie oleję jego postów. Ja już przeczytałem, uniewinniał cię mocno, Centrystę uwinniał. Dlaczego napisałeś, że Jelcyn był najrozsądniejszym miastowym? Trochę dlatego, że wiedziałem kim jest. Trochę dlatego, że w momencie gdy walczyłem sam z Papieżem, Tygrysem i Lepperem, czyli osobami, które na tamtym etapie atakowały mnie mocno nierozsądnie i przeinaczając moje wypowiedzi i nie rozumiejąc mojej logiki (nie mówię, że robili to specjalnie). On wszedł, okazał mi wsparcie, zauważył, że nie kurwię logiki i miałem wrażenie, że jako jedyny widzi, że ja dbam tylko o merytorykę, a wcale o swoje dobro. Kupił mnie tym. Nie byłem pewien, czy to mieszkaniec, czy mafiozo, ale wiedząc, że jest miastowym mam pewność, że to po prostu była jego mądrość. Trump. Ty moim zdaniem jesteś jak klasyczna 10tka w piłce nożnej. Czyli gracz, który gra najlepiej gdy nikt mu nie mówi co ma robić ani w jakiej części boiska ma być. Piszę to dlatego, że mam cię za niewinną i dlatego, że miałem do ciebie kilka pytań na zasadzie co myślisz o, które chciałem zadać. Uważam jednak, że lepiej żebym ich nie zadawał i nie sugerował ci o czym masz się wypowiadać. Wypowiesz się o czym zechcesz.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 0:10:32 GMT 1
Dobry post na zakończenie rozmowy z twojej strony. Widzimy się jutro
|
|