|
Post by Thane Krios on Oct 14, 2023 10:14:55 GMT 1
Grubol ja tu jestem po to, żebyś miał zajebiste szanse polecieć jak dalej na proste pytania będziesz udzielał tak zaowalowanych odpowiedzi.
Bo z nas dwóch to ja tu mam karty na stole a ty nie potrafisz napisać, o które pytania ci chodzi gdzy 10 minut temu pytasz kogoś, żeby udzielił na nie odpowiedzi.
A fakt, że nie dostrzegasz nawet jak proste to jest pytanie mnie zadziwia.
A fakt, że żeby nie odpowiedzieć zasłaniasz się pozycją i szansami na lincz na tobie mnie zniesmacza.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 10:19:20 GMT 1
Grubol ja tu jestem po to, żebyś miał zajebiste szanse polecieć jak dalej na proste pytania będziesz udzielał tak zaowalowanych odpowiedzi. Bo z nas dwóch to ja tu mam karty na stole a ty nie potrafisz napisać, o które pytania ci chodzi gdzy 10 minut temu pytasz kogoś, żeby udzielił na nie odpowiedzi. Nie podoba mi się twoje podejście Thane. Bardzo płytko patrzysz. Stwierdzenie, że będę miał "zajebiste szanse polecieć" sugeruje, że mnie podejrzewasz. Za co? Odpowiedziałem ci już dwa razy o co chodzi z pytaniami. Nie chcesz słuchać. Brakuje dobrej woli w twoich interakcjach.
Jeśli jesteś w mieście z taką grą, będę oczekiwał wyjaśnień po edycji. Nie pomagasz.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 10:20:13 GMT 1
Panowie jesteście pewni, że chcecie teraz sobie nawzajem kopać dołki (Krios i Grubol)? Czuję że chcielibyście ze sobą współpracować, ale jeśli tak dalej będą leciały szpileczki ( jeżeli któryś z was będzie w mafii) to będzie trzeba tą kwestię w następnych dniach rozwiązać. Ton waszej ostatniej dyskusji średnio mi się podoba i wolałabym nie rozstrzygać w tym momencie waszego sporu.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 14, 2023 10:20:53 GMT 1
THANE KRIOS DLACZEGO TY EDYTUJESZ POŁOWE POSTÓW?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 10:22:00 GMT 1
Panowie jesteście pewni, że chcecie teraz sobie nawzajem kopać dołki (Krios i Grubol)? Czuję że chcielibyście ze sobą współpracować, ale jeśli tak dalej będą leciały szpileczki ( jeżeli któryś z was będzie w mafii) to będzie trzeba tą kwestię w następnych dniach rozwiązać. Ton waszej ostatniej dyskusji średnio mi się podoba i wolałabym nie rozstrzygać w tym momencie waszego sporu. Cały czas dążę do współpracy z Kriosem. On nie chce tej ręki przyjąć. Woli szukać powodów, żeby budować między nami dystans. Jeśli jest w mieście i doprowadzi w przyszłości do tego, że obaj polecimy, nie będę czuł się za to odpowiedzialny.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 14, 2023 10:22:13 GMT 1
Dlaczego pytasz gracza o to żeby odpowiedział na pytania kiedy nie chcesz odpowiedzi na pytania a jedynie interakcji? Nie wyobrażam sobie napisać do kogoś "Odpowiedz na pytania". Gdy w rzeczywistości nie zadałem mu żadnych pytań, na które oczekuję odpowiedzi.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 10:23:12 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 10:23:12 GMT 1
Btw Tygrys to leci dookoła świata tym samolotem? Bo wypostował się, zniknął, i jak go nie było tak nie ma
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 10:24:38 GMT 1
Dlaczego pytasz gracza o to żeby odpowiedział na pytania kiedy nie chcesz odpowiedzi na pytania a jedynie interakcji? Nie wyobrażam sobie napisać do kogoś "Odpowiedz na pytania". Gdy w rzeczywistości nie zadałem mu żadnych pytań, na które oczekuję odpowiedzi. Odpowiem ci po raz trzeci. I ostatni: 1. Interesuje mnie aktywizacja gracza. 2. Zadałeś mu pytania, które prowadzą do jego aktywizacji, które zacytowałem w poście, gdzie napisałem "Masz rację z Olinkiem". Oczywiste, że chodzi o te pytania. Co go interesuje, jakie jest jego myślenie. 3. Jak będzie odpowiadał na te pytania i angażował się w rozmowy, zwiększa się szansa, że napisze miastowe posty. Jak między innymi zrobił Lucifer wczoraj wieczorem, gdzie w moim odczuciu zaplusował.
Koniec tematu z mojej strony Krios, szkoda mi postów na Ciebie w tej chwili, a dzień jeszcze długi.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 14, 2023 10:25:19 GMT 1
Gdybyś od razu napisał, że chodzi o te pytania, które były w moim poście to nie byłoby problemu.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 10:26:02 GMT 1
pomóc wam ocenić siebie samego czy pozwolić jeszcze popisać więcej głupot jak wolicie?
bo w ocenie krokieta jesteście jak dzieci we mgle
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 10:27:45 GMT 1
Gdybyś od razu napisał, że chodzi o te pytania, które były w moim poście to nie byłoby problemu. A o które pytania mogło chodzić, skoro tylko te pytania w tym poście mu zadałeś? A potem mnie jeszcze spytałeś, o które pytania mi chodzi najbardziej. No właśnie o te XD
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 10:28:43 GMT 1
tylko lepper rozumny chciał coś nie dostał i uniewinnił
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 10:29:08 GMT 1
No dobrze krokiet, że jesteś, bo to last online 7 minut po moim poście mnie zaczynało niepokoić. Wg mnie możesz pomoc, jak napisałem: mam podstawy, a nie przekonanie.
Daj mi swojego ulubionego glona, top1 cel na dzisiaj i osobę, która w meczowce odjebalbys snajperem.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 10:34:35 GMT 1
nie wyłączyłem aktywności?
nie wiem jeszcze czy wam to powiedzieć, bo jak powiem to dam wam protipa na całe życie i będe musiał zmienić mete
chociaż kurwa, przeceież ja nigdy już nie wylosuje mafii więc może nie będę musiał
pomyśle
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 14, 2023 10:36:10 GMT 1
JAK KTOŚ NIE WIDZI MAFIJNOŚĆI NIEDŹWIEDZIA TO DLA MNIE JEST TROLLEM
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 10:37:38 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 10:37:38 GMT 1
JAK KTOŚ NIE WIDZI MAFIJNOŚĆI NIEDŹWIEDZIA TO DLA MNIE JEST TROLLEM Lepper tylko ty mi powiedz - jaki interes ma mafiozo w wejściu w temat JAKO GLON BEZPOŚREDNIO PRZED LINCZEM i zwyzywaniu wszystkich od debili? Przeciez to jest skrajnie niekorzystna taktyka dla kogoś, kto chce się prześliznąć do następnego dnia
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 14, 2023 10:39:24 GMT 1
Przeleciałem trochę gadki tego Jelcyna. Zastanawia mnie, że on miał inne zdanie niż Dawid Ozdoba, jak chodzi o to, jak to miasto powinno funkcjonować. Dawid chciał, żeby wszystko było jasne jak dzień, a Borys trzymał karty przy piersi. Nie do końca umiem to zrozumieć, może to tylko zwykłe pogaduszki między doświadczonymi graczami, ale jednak jeden z nich był niewinny i mafia go załatwiła.
Zastanawia mnie też, że półtorej godziny przed tym, jak zlinczowano Picasso, zapytał Grubola, dlaczego chce namówić ludzi, żeby na Picasso głosowali, skoro potem sam na niego głos dał. A ostatnia wiadomość od niego to taka, że przyjrzy się, co Grubol wyprawia, mimo że w swoim długim poście, gdzie opisywał graczy, to o Grubolu ani słowa nie wspomniał. Najpierw poszedł za tłumem, a teraz chce to badać?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 10:40:39 GMT 1
nie wyłączyłem aktywności? nie wiem jeszcze czy wam to powiedzieć, bo jak powiem to dam wam protipa na całe życie i będe musiał zmienić mete chociaż kurwa, przeceież ja nigdy już nie wylosuje mafii więc może nie będę musiał pomyśle No a nie możesz jak rozumny człowiek odsłonić się trochę bardziej i już? Bo spektrum grania na wyjebce jest szerokie i są gracze, którzy zazwyczaj w tym spektrum grają, tylko krokieta w tym spektrum czytam w tej strefie „a mam rolę, więc jak coś to się wyratuję”, w edycji lotrowej był taki przypadek na przykład.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 14, 2023 10:41:31 GMT 1
DOBRE PYTANIE BO LEPPER O TYM NIE POMYŚLAŁ. ZASTANOWIE SIĘ NAD TYM JAK NA MOJE TO ON NIE WYTRZYMAŁ CIŚNIENIA STĄD TA FRUSTRACJA I JAK ZACZĘŁO SIĘ PALIĆ POD DUPĄ TO SCHOWAŁ SIĘ DO NORY
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 14, 2023 10:42:02 GMT 1
JAK KTOŚ NIE WIDZI MAFIJNOŚĆI NIEDŹWIEDZIA TO DLA MNIE JEST TROLLEM Lepper tylko ty mi powiedz - jaki interes ma mafiozo w wejściu w temat JAKO GLON BEZPOŚREDNIO PRZED LINCZEM i zwyzywaniu wszystkich od debili? Przeciez to jest skrajnie niekorzystna taktyka dla kogoś, kto chce się prześliznąć do następnego dnia No analogiczna sytuacja do Picasso, który gdyby chciał się tylko prześliznąć do następnego dnia to nie wykonywałby niewiadomo jakiego plejsa. Raz takie sytuacje widzisz tak a raz siak.
|
|