|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 10:42:17 GMT 1
No dobrze krokiet, że jesteś, bo to last online 7 minut po moim poście mnie zaczynało niepokoić. Wg mnie możesz pomoc, jak napisałem: mam podstawy, a nie przekonanie. Daj mi swojego ulubionego glona, top1 cel na dzisiaj i osobę, która w meczowce odjebalbys snajperem. nie zamierzam być chujem i wypisze wam dzisiaj swoje odczyty w jakiś ładny sposób, ale mam pewnien pomysł na dzisiaj może jutro jeśli chodzi o rozgrywkę z którym wypisanie teraz ulubionego glona się gryzie top1 cel na dzisiaj w momencie kiedy wczoraj nie znalazłem klarownego winnego i nie nadrobiłem tematu od tego czasu to pytanie bez sensu a ostatniego nie rozumiem. Osoba którą w meczówce odjebałbym snajperem czyli osoba której winy byłbym tak pewny żeby w przypadku złego trafienia przegrać gierke na swoje konto? Czym to się zasadniczo różni od top1 celu na dzisiaj jeśli miałbym na pytania odpowiadać szczerze?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 10:44:22 GMT 1
JAK KTOŚ NIE WIDZI MAFIJNOŚĆI NIEDŹWIEDZIA TO DLA MNIE JEST TROLLEM Lepper tylko ty mi powiedz - jaki interes ma mafiozo w wejściu w temat JAKO GLON BEZPOŚREDNIO PRZED LINCZEM i zwyzywaniu wszystkich od debili? Przeciez to jest skrajnie niekorzystna taktyka dla kogoś, kto chce się prześliznąć do następnego dnia LOGIKA (Średni: Sukces): Nieprawda, argument o wchodzeniu w niekorzystnym momencie wczoraj można było podciągnąć pod LP, nie pod Niedźwiedzia. Wahadło miasta wciąż jest po stronie „nie robimy wajchy” i „jak ktoś gra bezczelnie i z wywalonymi jajami, to jest niewinny” i dlatego w tej lub jednej z najbliższych edycji będzie mafioza, ktory to będzie chciał wykorzystać. Patrząc z perspektywy obecnej, to mógłby być właśnie niedźwiedź, ta cześć o bezczelności może pasować tez do Leppera.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 10:44:57 GMT 1
JAK KTOŚ NIE WIDZI MAFIJNOŚĆI NIEDŹWIEDZIA TO DLA MNIE JEST TROLLEM Lepper tylko ty mi powiedz - jaki interes ma mafiozo w wejściu w temat JAKO GLON BEZPOŚREDNIO PRZED LINCZEM i zwyzywaniu wszystkich od debili? Przeciez to jest skrajnie niekorzystna taktyka dla kogoś, kto chce się prześliznąć do następnego dnia No ja bym uważała z takim pytaniem jakie postawiłeś w swoim poście. Niedźwiedź tam wyglądał na kogoś kto próbuje jakąś agendę tam przemycić przed linczem. Chciał tam wjechać trochę na psychę wszystkim, co w tamtym momencie postowali.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 10:46:22 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 10:46:22 GMT 1
Lepper tylko ty mi powiedz - jaki interes ma mafiozo w wejściu w temat JAKO GLON BEZPOŚREDNIO PRZED LINCZEM i zwyzywaniu wszystkich od debili? Przeciez to jest skrajnie niekorzystna taktyka dla kogoś, kto chce się prześliznąć do następnego dnia No analogiczna sytuacja do Picasso, który gdyby chciał się tylko prześliznąć do następnego dnia to nie wykonywałby niewiadomo jakiego plejsa. Raz takie sytuacje widzisz tak a raz siak. Przecież Picasso był w miarę pod grą pod koniec dnia, to zupełnie inna sytuacja, bardziej dynamiczna. A na pewno starał się być bardziej dyplomatyczny w swoich wypowiedziach, jak np. zaczął go Papaj cisnąć Niedźwiedź miał cały czas ma świecie żeby się przygotować do wejścia, mógł kurwa ziomków z mafii spytać jak to widzą, a w skrajnym przypadku zostać bez posta i zgarnąć punkt karny. A wybrał przemoc 🤷🏼♂️ Naciągana analogia imo
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 10:47:46 GMT 1
No dobrze krokiet, że jesteś, bo to last online 7 minut po moim poście mnie zaczynało niepokoić. Wg mnie możesz pomoc, jak napisałem: mam podstawy, a nie przekonanie. Daj mi swojego ulubionego glona, top1 cel na dzisiaj i osobę, która w meczowce odjebalbys snajperem. nie zamierzam być chujem i wypisze wam dzisiaj swoje odczyty w jakiś ładny sposób, ale mam pewnien pomysł na dzisiaj może jutro jeśli chodzi o rozgrywkę z którym wypisanie teraz ulubionego glona się gryzie top1 cel na dzisiaj w momencie kiedy wczoraj nie znalazłem klarownego winnego i nie nadrobiłem tematu od tego czasu to pytanie bez sensu a ostatniego nie rozumiem. Osoba którą w meczówce odjebałbym snajperem czyli osoba której winy byłbym tak pewny żeby w przypadku złego trafienia przegrać gierke na swoje konto? Czym to się zasadniczo różni od top1 celu na dzisiaj jeśli miałbym na pytania odpowiadać szczerze? No w tym ostatnim: zaraz zacznie ktoś grzmieć o kołku wzajemnej adoracji, ale są osoby, których zazwyczaj nie wyjebiesz d1/2. Przykład: jakbym wczoraj miał obstawiać u Buka największy % na mafie, to bym postawił na Centryste, ale głosowanie na niego wczoraj byłoby antymiastowe. Wiec top1 do wyjebania jest z uwzględnieniem prawidel gry, fazy w której jesteśmy, szansy na uniewinnienie, a w tym ostatnim o czysta czutke na najbardziej podejrzanego typa.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 10:48:12 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 10:48:12 GMT 1
Melania i Harrier - no być może, ale imo to jest dużo bardziej ryzykowny plejs, trochę w stylu jakiegoś Skalmara i jego wejścia xD
Zupełnie inaczej pewne rzeczy wyglądają jak jesteś pod grą i ludzie mają na twój temat jakieś opinie, a zupełnie inaczej jak wchodzisz na świeżo do gry i możesz zebrać joby za byle co
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 14, 2023 10:48:26 GMT 1
POLECAM PRZECZYTAJCIE MOJĄ INTERAKCJE Z NIEDŹWIEDZIEM JESZCZE RAZ BO JA TAM WSZYSTKO PRZEDSTAWIŁEM CZARNO NA BIAŁYM. ALE TO NIE MA ZNACZENIA BO I TAK BĘDZIE MUSIAŁ WRÓCIĆ DO ROZGRYWKI I JEŚLI JEST W MAFII TO NIE POKONA MNIE 1 VS 1 A JEŚLI JEST MIASTOWYM TO BĘDZIE MIAŁ SZANSE SIĘ UNIEWINNIĆ JA JEDNAK DALEJ UWAŻAM ŻE TO MAFIA
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 10:48:52 GMT 1
i jak coś to jest dla mnie jasne, że zagrałem fajniutki czyściutki pierwszy dzień wysoko się pozycjonując, a w drugim gadałem sobie bieżące głupotki powodując wątpliwości i macie z tym problem
ale czemu tak źle czujecie się nie potrafiąc mnie pokolorować na zielono już w d2 nie do końca rozumiem, ja też wielu z was nie potrafie i nie mam takiego problemu
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 14, 2023 10:49:33 GMT 1
Lepper tylko ty mi powiedz - jaki interes ma mafiozo w wejściu w temat JAKO GLON BEZPOŚREDNIO PRZED LINCZEM i zwyzywaniu wszystkich od debili? Przeciez to jest skrajnie niekorzystna taktyka dla kogoś, kto chce się prześliznąć do następnego dnia No ja bym uważała z takim pytaniem jakie postawiłeś w swoim poście. Niedźwiedź tam wyglądał na kogoś kto próbuje jakąś agendę tam przemycić przed linczem. Chciał tam wjechać trochę na psychę wszystkim, co w tamtym momencie postowali. Może ja i zwykły chłop z pola, ale ciężko mi tu znaleźć jakiś ukryty cel. Wszedł i zapytał, na kogo miasto stawia. Papież go trochę nakierował na Leppera albo Centrystę, ten pierwszy się z Niedźwiedziem przepychał i w końcu rzekł, że skoro tak, to na niego postawi. Inna sprawa, że zaraz po tym linczu zamilkł jak zaklęty.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 10:54:59 GMT 1
No ja bym uważała z takim pytaniem jakie postawiłeś w swoim poście. Niedźwiedź tam wyglądał na kogoś kto próbuje jakąś agendę tam przemycić przed linczem. Chciał tam wjechać trochę na psychę wszystkim, co w tamtym momencie postowali. Może ja i zwykły chłop z pola, ale ciężko mi tu znaleźć jakiś ukryty cel. Wszedł i zapytał, na kogo miasto stawia. Papież go trochę nakierował na Leppera albo Centrystę, ten pierwszy się z Niedźwiedziem przepychał i w końcu rzekł, że skoro tak, to na niego postawi. Inna sprawa, że zaraz po tym linczu zamilkł jak zaklęty. A mogę cie prosić, żebyś wrócił do wczoraj postów z okolicy chyba godziny 18, chodzi mi o wejście LP do tematu i porównać wejścia obu graczy pod katem właśnie tego „ukrytego celu”, bo przy LP tez się takie głosy pojawiały?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 10:56:33 GMT 1
i jak coś to jest dla mnie jasne, że zagrałem fajniutki czyściutki pierwszy dzień wysoko się pozycjonując, a w drugim gadałem sobie bieżące głupotki powodując wątpliwości i macie z tym problem ale czemu tak źle czujecie się nie potrafiąc mnie pokolorować na zielono już w d2 nie do końca rozumiem, ja też wielu z was nie potrafie i nie mam takiego problemu Ja w sumie to mam dwie osoby, które czytam jako town lean, kilka scum lean i w miarę tam ukolejlowane stany średnie w tym momencie, wiec to zupełnie nie o mnie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 10:58:25 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 10:58:25 GMT 1
Może ja i zwykły chłop z pola, ale ciężko mi tu znaleźć jakiś ukryty cel. Wszedł i zapytał, na kogo miasto stawia. Papież go trochę nakierował na Leppera albo Centrystę, ten pierwszy się z Niedźwiedziem przepychał i w końcu rzekł, że skoro tak, to na niego postawi. Inna sprawa, że zaraz po tym linczu zamilkł jak zaklęty. A mogę cie prosić, żebyś wrócił do wczoraj postów z okolicy chyba godziny 18, chodzi mi o wejście LP do tematu i porównać wejścia obu graczy pod katem właśnie tego „ukrytego celu”, bo przy LP tez się takie głosy pojawiały? A tobie dlaczego tak bardzo w tym momencie zależy na pokazaniu LP w dobrym świetle, skoro nawet nikt nie podnosił jej tematu?
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 10:58:26 GMT 1
No ja bym uważała z takim pytaniem jakie postawiłeś w swoim poście. Niedźwiedź tam wyglądał na kogoś kto próbuje jakąś agendę tam przemycić przed linczem. Chciał tam wjechać trochę na psychę wszystkim, co w tamtym momencie postowali. Może ja i zwykły chłop z pola, ale ciężko mi tu znaleźć jakiś ukryty cel. Wszedł i zapytał, na kogo miasto stawia. Papież go trochę nakierował na Leppera albo Centrystę, ten pierwszy się z Niedźwiedziem przepychał i w końcu rzekł, że skoro tak, to na niego postawi. Inna sprawa, że zaraz po tym linczu zamilkł jak zaklęty. Tylko pytanie papieża mogło być pułapką i niedźwiedź w tamtym momencie dał się złapać na to. Chciał wybadać potencjalne nastroje w mieście i mógł próbować zrobić sobie pozycję. Miał pecha, że przed linczem Lepper zaczął pisać, a było to jasne że w tamtym momencie lincz na Centryście czy Lepperu nie przejdzie. Niedźwiedź nie znał tych nastrojów w mieście i z nimi się minął.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 11:00:30 GMT 1
A mogę cie prosić, żebyś wrócił do wczoraj postów z okolicy chyba godziny 18, chodzi mi o wejście LP do tematu i porównać wejścia obu graczy pod katem właśnie tego „ukrytego celu”, bo przy LP tez się takie głosy pojawiały? A tobie dlaczego tak bardzo w tym momencie zależy na pokazaniu LP w dobrym świetle, skoro nawet nikt nie podnosił jej tematu? Mnie nie interesuje tutaj światło LP, ja daje zadanie bojowe Tytusowi, żeby miał szanse pokazać jakiś tok rozumowania, zamiast czekać aż coś może napisze i szukać po omacku. A ty drugi dzień szukasz punktu zaczepienia i jakoś ci nie idzie.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 14, 2023 11:00:38 GMT 1
Ty ale jak Niedźwiedź nie znał tych nastrojów w mieście to nie wynika z tego, że jest miastem?
Edit: Bo ja jakbym był w mafii i byłbym w niej z takim Niedźwiedziem i szykował go na wjebanie się do tematu 10 minut przed linczem to bym mu napisał. "Byku słuchaj, nastroje w mieście są takie i takie".
Ty z tego, że on nastrojów nie znał i się z nimi minął chyba wyciągasz wniosek, że jest w mafii. A dla mnie to go uniewinnia akurat.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 11:03:47 GMT 1
Może ja i zwykły chłop z pola, ale ciężko mi tu znaleźć jakiś ukryty cel. Wszedł i zapytał, na kogo miasto stawia. Papież go trochę nakierował na Leppera albo Centrystę, ten pierwszy się z Niedźwiedziem przepychał i w końcu rzekł, że skoro tak, to na niego postawi. Inna sprawa, że zaraz po tym linczu zamilkł jak zaklęty. Tylko pytanie papieża mogło być pułapką i niedźwiedź w tamtym momencie dał się złapać na to. Chciał wybadać potencjalne nastroje w mieście i mógł próbować zrobić sobie pozycję. Miał pecha, że przed linczem Lepper zaczął pisać, a było to jasne że w tamtym momencie lincz na Centryście czy Lepperu nie przejdzie. Niedźwiedź nie znał tych nastrojów w mieście i z nimi się minął. Jeden rabin powie, ze jakby był na mafijnym, to by znał nastroje. Porucznik podwójny gefrajter detektyw Raphaël Ambrosius Costeau powie, ze to pasuje w zasadzie tym bardziej pasuje do bezkompromisowego mafiozy.
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 11:04:58 GMT 1
via mobile
Post by Doda on Oct 14, 2023 11:04:58 GMT 1
Może ja i zwykły chłop z pola, ale ciężko mi tu znaleźć jakiś ukryty cel. Wszedł i zapytał, na kogo miasto stawia. Papież go trochę nakierował na Leppera albo Centrystę, ten pierwszy się z Niedźwiedziem przepychał i w końcu rzekł, że skoro tak, to na niego postawi. Inna sprawa, że zaraz po tym linczu zamilkł jak zaklęty. Tylko pytanie papieża mogło być pułapką i niedźwiedź w tamtym momencie dał się złapać na to. Chciał wybadać potencjalne nastroje w mieście i mógł próbować zrobić sobie pozycję. Miał pecha, że przed linczem Lepper zaczął pisać, a było to jasne że w tamtym momencie lincz na Centryście czy Lepperu nie przejdzie. Niedźwiedź nie znał tych nastrojów w mieście i z nimi się minął. Zakładasz, że nią ma kontaktu z innymi mafiozami i pierwsze co zrobił to wszedł w temat z grą?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 11:06:03 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 11:06:03 GMT 1
A tobie dlaczego tak bardzo w tym momencie zależy na pokazaniu LP w dobrym świetle, skoro nawet nikt nie podnosił jej tematu? Mnie nie interesuje tutaj światło LP, ja daje zadanie bojowe Tytusowi, żeby miał szanse pokazać jakiś tok rozumowania, zamiast czekać aż coś może napisze i szukać po omacku. A ty drugi dzień szukasz punktu zaczepienia i jakoś ci nie idzie. Przecież dosłownie w odpowiedzi do mnie parę postów wyżej też wspominasz tę LP, gdzie rozmawialiśmy o niedźwiedziu, i nie ma to żadnego związku z zadaniem bojowym dla chłopa, o czym ty mówisz. Wiadomo że łatwiej pierdnąć coś o punkcie zaczepienia i olać, ale ja się zastanawiam skąd ta usilna chęć wplecenia LP w dyskusję, gdzie gadaliśmy kurwa o niedźwiedziu
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 11:08:56 GMT 1
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 14, 2023 11:09:20 GMT 1
A mogę cie prosić, żebyś wrócił do wczoraj postów z okolicy chyba godziny 18, chodzi mi o wejście LP do tematu i porównać wejścia obu graczy pod katem właśnie tego „ukrytego celu”, bo przy LP tez się takie głosy pojawiały? Tu się pojawia co ciekawego. Laura też coś zauważyła podobnego co ja (tego spór między Jelcynem a Ozdobą), ale patrzy na to z drugiej strony. Może to jednak wynika z tego, że obaj wtedy jeszcze żyli i nie było jasne, kto jest po której stronie. A te wiadomości w stylu tej: "W obu obozach musi być pełne zadowolenie skoro taka tu cisza." to mi też nie leżą. Nie sądzę, żeby to pomogło podnieść ducha w mieście, bardziej to wygląda na jakąś akceptację tego, że ktoś totalnie niezwiązany z mafią został zlinczowany. Tylko kto by mógł być pewny o takich rzeczach?
|
|