|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 11:14:08 GMT 1
A to jest jakiś limit osób o których można gadać jednocześnie?
Wspominam LP z prostej przyczyny, takiej, ze osobiście uczestnicząc live w wydarzeniach wyrobiłem sobie sam jakieś zdanie na ten temat, ale nie uznaje - przynajmniej na tym etapie - ze mam monopol na racje. A generalnie gierka się tak ułożyła, ze moje podejrzenia i ludzie linczowalni w d1/d2 to trochę dwa rozłączne zbiory, wiec se siedzę i od wczoraj zgaduję psa służbę, Tytusa czy Lucille Lucifer (luci), żeby se jakieś zdanie wyrobić.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 11:15:57 GMT 1
Tylko pytanie papieża mogło być pułapką i niedźwiedź w tamtym momencie dał się złapać na to. Chciał wybadać potencjalne nastroje w mieście i mógł próbować zrobić sobie pozycję. Miał pecha, że przed linczem Lepper zaczął pisać, a było to jasne że w tamtym momencie lincz na Centryście czy Lepperu nie przejdzie. Niedźwiedź nie znał tych nastrojów w mieście i z nimi się minął. Zakładasz, że nią ma kontaktu z innymi mafiozami i pierwsze co zrobił to wszedł w temat z grą? Nie siedzę w jego głowie co sobie myślał aby tak późno wejść w grę i nie mam pojęcia czy miał kontakt z resztą mafiozów jeśli jest w mafii. Mógł spokojnie sobie poczekać, ale z jakiegoś powodu pierwsze co chciał zrobić to wybadać nastroje w mieście.
Jeżeli niedźwiedź jest w mieście to jednak powinien coś pokazać, aby można było o nim coś więcej powiedzieć niż tylko temat jego wejścia w grę.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 11:16:32 GMT 1
Tylko pytanie papieża mogło być pułapką i niedźwiedź w tamtym momencie dał się złapać na to. Chciał wybadać potencjalne nastroje w mieście i mógł próbować zrobić sobie pozycję. Miał pecha, że przed linczem Lepper zaczął pisać, a było to jasne że w tamtym momencie lincz na Centryście czy Lepperu nie przejdzie. Niedźwiedź nie znał tych nastrojów w mieście i z nimi się minął. Zakładasz, że nią ma kontaktu z innymi mafiozami i pierwsze co zrobił to wszedł w temat z grą? Jak się czujesz z mianem najbardziej merytorycznego glona?
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 14, 2023 11:17:51 GMT 1
Zakładasz, że nią ma kontaktu z innymi mafiozami i pierwsze co zrobił to wszedł w temat z grą? Jak się czujesz z mianem najbardziej merytorycznego glona? Merytoryka to moje drugie imię więc dobrze
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 11:19:05 GMT 1
A to jest jakiś limit osób o których można gadać jednocześnie? Wspominam LP z prostej przyczyny, takiej, ze osobiście uczestnicząc live w wydarzeniach wyrobiłem sobie sam jakieś zdanie na ten temat, ale nie uznaje - przynajmniej na tym etapie - ze mam monopol na racje. A generalnie gierka się tak ułożyła, ze moje podejrzenia i ludzie linczowalni w d1/d2 to trochę dwa rozłączne zbiory, wiec se siedzę i od wczoraj zgaduję psa służbę, Tytusa czy Lucille Lucifer (luci), żeby se jakieś zdanie wyrobić. Możesz trochę szerzej na ten temat?
Przyjmujesz to jako coś, co się spełni i widzisz wartość w pozwoleniu temu na rozegranie się, czy będziesz próbował to zmienić?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 11:20:08 GMT 1
Zakładasz, że nią ma kontaktu z innymi mafiozami i pierwsze co zrobił to wszedł w temat z grą? Jak się czujesz z mianem najbardziej merytorycznego glona? Pytam, bo historycznie było tak, ze to te merytoryczne glony były częściej w mafii (np. Capibara), a te bezczelne (np. Mucha bez ucha) kończyły jako niewinne. W tej rozgrywce rozdaje wszystkie punkty w Esprit de Town i zamierzam spróbować odsiac dotychczasowe prawidła od tego, jak sam bym kierował wspolmafiozow, ale kwestia ta jest warta odnotowania
|
|
Doda
Edycja#37
|
Post by Doda on Oct 14, 2023 11:23:14 GMT 1
Uważam, że przyznanie mi łatki glona (zwłaszcza takiego jak Capibara czy Mucha) jest trochę na wyrost ale obrażać się nie będę, z nabijaniem postów zawsze jestem poniżej średniej ligowej.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 11:25:58 GMT 1
A to jest jakiś limit osób o których można gadać jednocześnie? Wspominam LP z prostej przyczyny, takiej, ze osobiście uczestnicząc live w wydarzeniach wyrobiłem sobie sam jakieś zdanie na ten temat, ale nie uznaje - przynajmniej na tym etapie - ze mam monopol na racje. A generalnie gierka się tak ułożyła, ze moje podejrzenia i ludzie linczowalni w d1/d2 to trochę dwa rozłączne zbiory, wiec se siedzę i od wczoraj zgaduję psa służbę, Tytusa czy Lucille Lucifer (luci), żeby se jakieś zdanie wyrobić. Możesz trochę szerzej na ten temat?
Przyjmujesz to jako coś, co się spełni i widzisz wartość w pozwoleniu temu na rozegranie się, czy będziesz próbował to zmienić?
Nie wiem, póki co pracuje nad tym, żeby wyklarować sobie jakiś pogląd wśród tych, którzy byliby na teraz do zlinczowania wg stanu po poradnikowym uporządkowaniu gry. Czy odpalę większe rakiety po obiadku, to jeszcze nie wiem, możliwe ze zależy co mi wyjdzie w pierwszym priorytecie.
|
|
Doda
Edycja#37
|
Post by Doda on Oct 14, 2023 11:30:14 GMT 1
Ogółem z tych glonowatych to najbardziej mi śmierdział sleuthhound ale widzę, że chłop już natrzepał więcej postów niż Olinek to chyba nie jest już glonem. Śmierdzący mid.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 11:30:16 GMT 1
Pogadalbym z Papieżem i tygrysem.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 11:56:00 GMT 1
Uważam, że przyznanie mi łatki glona (zwłaszcza takiego jak Capibara czy Mucha) jest trochę na wyrost ale obrażać się nie będę, z nabijaniem postów zawsze jestem poniżej średniej ligowej. Mi nawet nie chodzi o konkretnie liczbę postów. Jest pewna pula graczy, którzy „wystartowali z opóźnieniem” i spośród nich ty najwiecej pilnujesz, może obok s-psa, kurwa nie chce mi się na tel sprawdzać jak to się pisze, zeby w każdym poście był jakiś merytoryczny aspekt, jak w checkliscie jakiejś.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 11:56:59 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 14, 2023 11:56:59 GMT 1
No tygrysa nieobecność jest delikatnie niepokojąca ale dzień jeszcze młody
Ja ogólnie będę z przerwami, wizyta u teściów więc ciężko non stop na fonie siedzieć
Ale bliżej linczu postaram się być bardziej regularnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 11:57:10 GMT 1
via mobile
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 14, 2023 11:57:10 GMT 1
TIC TAC TIC TAC
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 11:58:04 GMT 1
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 11:59:58 GMT 1
Papież jest kolejną osobą przy której mam znaki zapytania. Jak wczoraj na żywo go czytałam to wydawał się raczej niewinny. Sporo merytoryki miał w swoich postach, ale jego postawa sprawia że jest kolejną ciężką osobą do ocenienia na tym etapie gry.
1. W interakcji z Tygrysem wypadł dość dobrze. Był jednym z boków trójkąta Tygrys-Papież-Krios na początkowym stadium gry. Interakcje jego z Kriosem również wyglądają dobrze ze strony papieża.
2. Sposób w jaki bronił się przed zarzutem nadmiernej agresji też wyglądał tam ok. Nawet jeśli jest w mafii to agresja nie powinna być jedynym argumentem za jego winą.
3. Niepokoi mnie jedna rzecz, czy jest w stanie w następnych dniach utrzymać swój poziom merytoryki, czy jednak nie zacznie w pewnym momencie słabnąć. 4. Jakąś tam pozycję sobie zbudował wczoraj i jestem ciekawa co z tym faktem zrobi. 5. Próbowałam wczoraj zbadać czy agresja to jest jedyny zarzut w kierunku papieża i jak na razie tylko Dawid był coś więcej tam opisać a osoby takie jak Luci czy Maximus go chwaliły za to.
Wolałabym jednak z nim też porozmawiać lub zobaczyć jak dzisiaj sobie będzie radził z merytoryką w temacie jak już znajdzie czas na pisanie, a pochopnych wniosków na bazie jego nieobecności w temacie dzisiejszego ranka nie chcę wysuwać. Obecny werdykt mój jest taki, że jest w szarej strefie mimo że dość sporo pisał wczoraj.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 12:00:38 GMT 1
Ktoś jest w stanie mniej więcej przeanalizować dotychczasową grę Tygrysa?
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 12:08:28 GMT 1
No moj stance ws. Tygrysa teraz jest podobny do twojego, tzn posting wczoraj bardziej na plus, dodatkowo jeśli jest w mafii to bardzo fajna taktykę na rozegranie d1 przyjął, ale bazowanie na czutce w sprawie gościa co napisał 60+ postów d1 jest takie przeciętne, wiec No pogadalbym z nim
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 14, 2023 12:08:45 GMT 1
Dla mnie nikt nie ma pozycji w tym mieście i nie rozumiem dialogu na zasadzie, że ktoś rzekomo ma pozycje i coś z nią może robić.
Edit:
Jakbym uważał, że Papież jest w mafii, albo że jest duża szansa, że jest to bym pewnie teraz do niego pisał, zadawał pytania i nie specjalnie interesował się jego pozycją.
Jakbym uznał, że prawdopodobieństwo bycia w mafii jest bardzo wysokie to bym nawet namawiał innych graczy do głosu.
Skąd ta potrzeba, żeby nadawać graczom pozycje?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 12:12:32 GMT 1
myślę, że jestem w stanie na jakieś 80% uniewinnić slutdehounda czy jak on tam ma pomimo jego wczorajszego obrzydliwego alkopostingu
|
|
Doda
Edycja#37
|
Post by Doda on Oct 14, 2023 12:13:01 GMT 1
Uważam, że przyznanie mi łatki glona (zwłaszcza takiego jak Capibara czy Mucha) jest trochę na wyrost ale obrażać się nie będę, z nabijaniem postów zawsze jestem poniżej średniej ligowej. Mi nawet nie chodzi o konkretnie liczbę postów. Jest pewna pula graczy, którzy „wystartowali z opóźnieniem” i spośród nich ty najwiecej pilnujesz, może obok s-psa, kurwa nie chce mi się na tel sprawdzać jak to się pisze, zeby w każdym poście był jakiś merytoryczny aspekt, jak w checkliscie jakiejś. Ale to świadczy o czym, że mam mniej "pustych" postów?
|
|