|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 12:13:44 GMT 1
brak tak podstawowego tematu jak LISTA GRACZY to jest porażka, proszę szanownego MG o dodanie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 12:15:57 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 12:15:57 GMT 1
myślę, że jestem w stanie na jakieś 80% uniewinnić slutdehounda czy jak on tam ma pomimo jego wczorajszego obrzydliwego alkopostingu daj czemu
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 12:18:02 GMT 1
Mi nawet nie chodzi o konkretnie liczbę postów. Jest pewna pula graczy, którzy „wystartowali z opóźnieniem” i spośród nich ty najwiecej pilnujesz, może obok s-psa, kurwa nie chce mi się na tel sprawdzać jak to się pisze, zeby w każdym poście był jakiś merytoryczny aspekt, jak w checkliscie jakiejś. Ale to świadczy o czym, że mam mniej "pustych" postów? Tak, ale historycznie w tych kręgach to mafiozi bardziej byli zainteresowani wygladaniem dobrze i dbaniem o merytoryke. Wiec próbuje ustalic jakie masz mindset w tej grze, jakie emocje masz. Jesteś w mafii?
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 14, 2023 12:18:31 GMT 1
Ktoś jest w stanie mniej więcej przeanalizować dotychczasową grę Tygrysa? Analizowałaś papieża (post wyżej), w tym jego interakcje z tygrysem, bez chociażby przeanalizowania mniej więcej Tygrysa? Bez kontekstu zupełnie?
|
|
Doda
Edycja#37
|
Post by Doda on Oct 14, 2023 12:22:33 GMT 1
Ale to świadczy o czym, że mam mniej "pustych" postów? Tak, ale historycznie w tych kręgach to mafiozi bardziej byli zainteresowani wygladaniem dobrze i dbaniem o merytoryke. Wiec próbuje ustalic jakie masz mindset w tej grze, jakie emocje masz. Jesteś w mafii? Jestem
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 12:23:46 GMT 1
Ktoś jest w stanie mniej więcej przeanalizować dotychczasową grę Tygrysa? Analizowałaś papieża (post wyżej), w tym jego interakcje z tygrysem, bez chociażby przeanalizowania mniej więcej Tygrysa? Bez kontekstu zupełnie? Nawet jeśli Papież wyglądał lepiej w interakcjach z Tygrysem, to ten wąski wycinek gry wcale mi nie pomaga ocenić całości gry Tygrysa. Za dużo niejasności Tygrys zostawił w innych kierunkach i dlatego spytałam czy ktoś jest w stanie ocenić grę Tygrysa jako całość.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 12:25:27 GMT 1
myślę, że jestem w stanie na jakieś 80% uniewinnić slutdehounda czy jak on tam ma pomimo jego wczorajszego obrzydliwego alkopostingu daj czemu Luci ciut zagubiony miastowy, ale dużo autentyczności, imho clear za zamknięcie tych drzwi. Jeżeli Luci niewinny to pies niewinny, bo mafia nie zamyka sobie drzwi w ten sposób. Town creditsów za takiego posta nie dostaniesz, a zabierasz sobie możliwość forsowania łatwego celu w następnym czy kolejnym dniu. Zrobił to miastowy żeby podbić sobie ego "pionerskim" twierdzeniem Albo bardzo niska ewentualność na dwie mafie tak to widzę
|
|
Doda
Edycja#37
|
Post by Doda on Oct 14, 2023 12:27:03 GMT 1
@ferdek, nie chcę używać karty tożsamości, kto ją wyłapał to ją i tak już wyłapał, ale po edycji możemy śmiało pobawić się w szukanie edycji, w której grałem inaczej niż teraz i co edycję właściwie piszę podobnego posta do osoby, która inaczej gra w w tę grę
|
|
Doda
Edycja#37
|
Post by Doda on Oct 14, 2023 12:39:32 GMT 1
Analizowałaś papieża (post wyżej), w tym jego interakcje z tygrysem, bez chociażby przeanalizowania mniej więcej Tygrysa? Bez kontekstu zupełnie? Nawet jeśli Papież wyglądał lepiej w interakcjach z Tygrysem, to ten wąski wycinek gry wcale mi nie pomaga ocenić całości gry Tygrysa. Za dużo niejasności Tygrys zostawił w innych kierunkach i dlatego spytałam czy ktoś jest w stanie ocenić grę Tygrysa jako całość. Ale interakcja Papieża i Tygrysa (plus jej początek czyli dyskusja Maximusa i Tygrysa) to jakieś 70 % twórczości Tygrysa. O jakim wąskim wycinku piszesz? Na początku gry nie chciałaś zabierać żadnego stanowiska, dziś w obrębie kilkunastu minut piszesz drugi raz dyrdymały. Nie podoba mi się to. Za kilka, kilkanaście minut wyjeżdżam, nie wiem czy zdążę do linczu, głos zostawiam na Tygrysku. Wczorajszą produkcją nie zasłużył na kolejną szansę, zwłaszcza, że jego nieobecność podejrzanie się przeciąga. Mam wrażenie, że czeka tylko żeby pojawiła się jakaś większościowa kandydatura żeby sobie cichaczem wrócić do tematu.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 14, 2023 12:39:51 GMT 1
Luci ciut zagubiony miastowy, ale dużo autentyczności, imho clear za zamknięcie tych drzwi. Jeżeli Luci niewinny to pies niewinny, bo mafia nie zamyka sobie drzwi w ten sposób. Town creditsów za takiego posta nie dostaniesz, a zabierasz sobie możliwość forsowania łatwego celu w następnym czy kolejnym dniu. Zrobił to miastowy żeby podbić sobie ego "pionerskim" twierdzeniem Albo bardzo niska ewentualność na dwie mafie tak to widzę Tylko że to było wczoraj, do następnego linczu jeszcze sporo czasu, a ja tego nie widzę, żeby to było zamknięcie furtki, na pewno nie domknął bo imo z tego łatwo się wycofać potem.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 12:43:23 GMT 1
za zamknięcie tych drzwi. Jeżeli Luci niewinny to pies niewinny, bo mafia nie zamyka sobie drzwi w ten sposób. Town creditsów za takiego posta nie dostaniesz, a zabierasz sobie możliwość forsowania łatwego celu w następnym czy kolejnym dniu. Zrobił to miastowy żeby podbić sobie ego "pionerskim" twierdzeniem Albo bardzo niska ewentualność na dwie mafie tak to widzę Tylko że to było wczoraj, do następnego linczu jeszcze sporo czasu, a ja tego nie widzę, żeby to było zamknięcie furtki, na pewno nie domknął bo imo z tego łatwo się wycofać potem. a ja wiem, że mafia boi się z takich rzeczy wycofywać. I w jakim celu pisałby wtedy takiego posta?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 12:44:03 GMT 1
cele i motywacje są kluczowe
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 14, 2023 12:47:41 GMT 1
Napisał to po Koniu, który pierwszy dał takiego posta w bardzo podobnym tonie.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 14, 2023 12:47:42 GMT 1
To krokiet jak widzisz tych podejrzanych w końcu, bo złote myśli już przekazałeś. Rozliczę cię z tego jak wrócę z Decathlonu.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 12:57:45 GMT 1
chciałbym przekazać złote myśli ale nie ma listy graczy
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 14, 2023 12:59:43 GMT 1
o, jest dzięki szefie!
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 14, 2023 13:15:02 GMT 1
Pogadalbym z Papieżem i tygrysem. To musisz się umówić na audiencję. Zaraz sobie ponadrabiam co pisaliście od wczorajszego linczu, bo tylko trochę poskrollowałem na kiblu z telefonu. Mam też kilka przemyśleń, które od razu wrzucę i będę zachęcał do dialogu i interakcji, bo potem wychodzę i nie wiem, kiedy wrócę, będę spędzał czas z winem mszalnym drugą połówką. 1. Nie zastanawiałbym się jakoś mocno czy Jelcyn poleciał, bo szukali księdza, za typy czy za coś innego. To był egze, każda mafia bez egze w składzie zakłada prędzej czy później mord na Wojciechu. Ewentualnie można to poczytać za minus dla Krokieta, że to zemsta za poprzednią edycję. 2. Uważam, że wejście Niedźwiedzia wcale nie było tak fatalne jak się na pierwszy rzut oka wydawało. Znaczy nie było jakieś super, ale było kurewsko nieoptymalne z perspektywy mafiozy. Jeśli gość faktycznie jest w mafii i planował glonować, to by wszedł w środku dnia a nie przed linczem, żeby zwrócić na siebie uwagę. Jeśli rzeczywiście zapomniał o grze, to to trochę zmienia postać rzeczy, ale wydaje mi się, że wtedy jego wejście byłoby inne. Oczywiście jeśli notorycznie będzie wegetował, wchodził raz na dzień, rzucał pierdy i się chował, to jest do odjebania, ale nie robiłbym z niego głównego celu na lincz dzisiaj czy nawet jutro. On nie ucieknie i z taką grą jak dotychczas i tak nie ma szans dograć do końca. A jak zacznie normalnie grać, to bym mu to wejście poczytał nawet na plus, uważam, że mafiozo by wszedł mniej bezczelnie, bo na emocjach ludzi mógł wkurwić i dostać sporo głosów. No ale poczekam, zobaczę jak i czy w ogóle będzie się aktywizował. 3. Nie podoba mi się, że Krokiet kilka razy wyciągał Sonny'ego Crocketa, jak na fakt, że ten drugi to glon, który chyba olał grę, to trochę za dużo tego, 3 razy o nim wspomniał, zaliczyli też interakcję. No może to szukanie kwadratowych jaj, ale wygląda mi to trochę jak wpychanie pod lincz niewinnego turbo-glona. 4. Myślałem, że Lepper to Antura i dlatego gra tak zjebanie, ale wychodzi, że Antura siedzi pod Sleuthheundem. Nie wiem jeszcze jak to świadczy o Lepperze, muszę to przemyśleć. Na pewno źle to świadczy o Sleuthheundzie. Jak ktoś ma do mnie jakieś pytania, zapraszam.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 14, 2023 13:20:23 GMT 1
Może ja i zwykły chłop z pola, ale ciężko mi tu znaleźć jakiś ukryty cel. Wszedł i zapytał, na kogo miasto stawia. Papież go trochę nakierował na Leppera albo Centrystę, ten pierwszy się z Niedźwiedziem przepychał i w końcu rzekł, że skoro tak, to na niego postawi. Inna sprawa, że zaraz po tym linczu zamilkł jak zaklęty. Tylko pytanie papieża mogło być pułapką i niedźwiedź w tamtym momencie dał się złapać na to. Chciał wybadać potencjalne nastroje w mieście i mógł próbować zrobić sobie pozycję. Miał pecha, że przed linczem Lepper zaczął pisać, a było to jasne że w tamtym momencie lincz na Centryście czy Lepperu nie przejdzie. Niedźwiedź nie znał tych nastrojów w mieście i z nimi się minął. Pytanie Papieża oczywiście było pułapką, ale moim zdaniem wypadł nieźle. Wczoraj pod wpływem emocji uznałem, że interakcja Niedźwiedź-Lepper była interakcją mafia-mafia, ale po ochłonięciu mi się nie wydaje. Niedźwiedź chyba faktycznie nie wiedział, jakie są nastroje (trochę mnie niepokoi, że pisał coś o trollowaniu Papieża i że to gracz obyty, zna tutejsze określenia, ale mimo wszystko wyglądał dość szczerze) i w kogo warto jebnąć głosem.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 13:21:46 GMT 1
Pogadalbym z Papieżem i tygrysem. To musisz się umówić na audiencję. Zaraz sobie ponadrabiam co pisaliście od wczorajszego linczu, bo tylko trochę poskrollowałem na kiblu z telefonu. Mam też kilka przemyśleń, które od razu wrzucę i będę zachęcał do dialogu i interakcji, bo potem wychodzę i nie wiem, kiedy wrócę, będę spędzał czas z winem mszalnym drugą połówką. 1. Nie zastanawiałbym się jakoś mocno czy Jelcyn poleciał, bo szukali księdza, za typy czy za coś innego. To był egze, każda mafia bez egze w składzie zakłada prędzej czy później mord na Wojciechu. Ewentualnie można to poczytać za minus dla Krokieta, że to zemsta za poprzednią edycję. 2. Uważam, że wejście Niedźwiedzia wcale nie było tak fatalne jak się na pierwszy rzut oka wydawało. Znaczy nie było jakieś super, ale było kurewsko nieoptymalne z perspektywy mafiozy. Jeśli gość faktycznie jest w mafii i planował glonować, to by wszedł w środku dnia a nie przed linczem, żeby zwrócić na siebie uwagę. Jeśli rzeczywiście zapomniał o grze, to to trochę zmienia postać rzeczy, ale wydaje mi się, że wtedy jego wejście byłoby inne. Oczywiście jeśli notorycznie będzie wegetował, wchodził raz na dzień, rzucał pierdy i się chował, to jest do odjebania, ale nie robiłbym z niego głównego celu na lincz dzisiaj czy nawet jutro. On nie ucieknie i z taką grą jak dotychczas i tak nie ma szans dograć do końca. A jak zacznie normalnie grać, to bym mu to wejście poczytał nawet na plus, uważam, że mafiozo by wszedł mniej bezczelnie, bo na emocjach ludzi mógł wkurwić i dostać sporo głosów. No ale poczekam, zobaczę jak i czy w ogóle będzie się aktywizował. 3. Nie podoba mi się, że Krokiet kilka razy wyciągał Sonny'ego Crocketa, jak na fakt, że ten drugi to glon, który chyba olał grę, to trochę za dużo tego, 3 razy o nim wspomniał, zaliczyli też interakcję. No może to szukanie kwadratowych jaj, ale wygląda mi to trochę jak wpychanie pod lincz niewinnego turbo-glona. 4. Myślałem, że Lepper to Antura i dlatego gra tak zjebanie, ale wychodzi, że Antura siedzi pod Sleuthheundem. Nie wiem jeszcze jak to świadczy o Lepperze, muszę to przemyśleć. Na pewno źle to świadczy o Sleuthheundzie. Jak ktoś ma do mnie jakieś pytania, zapraszam. Nadrabiaj nadrabiaj ^^
Mam ciebie w szarej strefie i jednak chciałabym jakościowo widzieć podobny poziom merytoryki co wczoraj.
Co do punktu czwartego dlaczego uznałeś że Lepperem gra ktoś inny? Bo jak dla mnie to za Lepperem ukrywała się osoba, co stawia na swoją śmieszność na pierwszym miejscu. Samym Sleuthheundem nie zajmowałam się jeszcze i nie mam tam wyrobionego zdania.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 14, 2023 13:23:24 GMT 1
Luci ciut zagubiony miastowy, ale dużo autentyczności, imho clear za zamknięcie tych drzwi. Jeżeli Luci niewinny to pies niewinny, bo mafia nie zamyka sobie drzwi w ten sposób. Town creditsów za takiego posta nie dostaniesz, a zabierasz sobie możliwość forsowania łatwego celu w następnym czy kolejnym dniu. Zrobił to miastowy żeby podbić sobie ego "pionerskim" twierdzeniem Albo bardzo niska ewentualność na dwie mafie tak to widzę Ty tak na serio? Przecież po 2 dniach już nikt takich rzeczy nie pamięta i można spokojnie wyjebać kogoś, kogo się uniewinniło. Albo wysłać kolegów, żeby taka osoba padła ich głosami. Mafiozów jest 5, więc będą się pozycjonować różnie.
|
|